D.J. Objavljeno Oktober 16, 2002 Deli Objavljeno Oktober 16, 2002 zajec-volk, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 jrakus Član Član od: ponedeljek, 25.02.2002 15:24 Objav: 86 Kraj: Papua New Guinea Objavljeno: 18 apr 2003 17:42 Zadeva: TOP 5 risank otroštva -------------------------------------------------------------------------------- Se še spomnite otroštva in risank? Me prav zanima katere so vam bile najbolj pri srcu. Moj izbor: 1.Pink panter 1.Tom & Jerry 3. Road runner 4.Liliputput 5. Strippy A mogoče ve kdo originalni naslov česke risanke z medvedkom, v bistvu so bile bolj kot plišaste igrače, medvedek ušatko al nekaj takega? _________________ Veni,vidi,game over Nazaj na vrh Jacque Član Član od: četrtek, 23.01.2003 19:34 Objav: 51 Kraj: Ljubljana Objavljeno: 18 apr 2003 19:20 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Men je bil najbolš Bojan!! Vse kr je rabu si je narisu.... _________________ Mislim, da niti ni tako težko leteti. Treba je le skočiti in zgrešiti zemljo. Nazaj na vrh burgy Član Član od: četrtek, 05.09.2002 20:44 Objav: 248 Kraj: Notranjska Objavljeno: 18 apr 2003 19:36 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Daj naredi anketo-bomo malo glasovali Men je bil Tom&Jerry zakon A sploh še kdaj predvajajo te risanke? Ali pa so jih ukinili zaradi naslnih prizorov? No gledali smo pa še smrkce pa gargamela.......al so to že risane serije Zdaj se mi pa itak ne da več v nedeljo zjutraj vstajat, da bi ŽIV-Žav gledal Nazaj na vrh Grillz Uporabnik Član od: torek, 11.12.2001 20:39 Objav: 581 Kraj: Ljubljana Objavljeno: 18 apr 2003 19:47 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Jst sem najbrz malo mlajša generacija, najbolj pa se spomnim Transformersov, Robotecha (al neki tazga), Himena, pa ene risanke k so se okoli neki z avti podil pa vsi so imeli ene maske, aja pa ninđa zelve, pa tist kojot k ptiča lovi itd... Tom & Jerry mi pa ni preveč všeč, ker tista butasta miš zmeri pobegne. Ekrat bo prav rad vidu da jo Tom dobi pa oskub do amena. _________________ Nazaj na vrh Sanda7 Uporabnik Član od: nedelja, 21.10.2001 12:33 Objav: 867 Kraj: Rakek,SLO Objavljeno: 18 apr 2003 20:13 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- LOLEK IN BOLEK BALTAZAR STRIPI TOM AND YARI POPAJ Pa tista češka od unga medvedka je bila zakon Zdej so pa pokemoni zakon;) _________________ sanda LIVE TO RIDE Nazaj na vrh manjak Vseved Član od: torek, 23.07.2002 13:29 Objav: 1416 Kraj: Litija-Zg. Log Objavljeno: 18 apr 2003 22:06 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Prej so bli dobri The simpsons, današnje dni je pa najbl hud south park _________________ Don't drink and drive!!! Nazaj na vrh Leteči Član Član od: torek, 27.11.2001 19:03 Objav: 405 Kraj: Slovenija Objavljeno: 18 apr 2003 22:28 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Kaj pa legendarni SMRKCI ali ČEBELICA MAJA? Lp Leteči _________________ Ni važn kje, ni važn kdaj...........sam da dogaja! Nazaj na vrh hotschko Car Član od: četrtek, 07.06.2001 15:43 Objav: 2963 Kraj: Ljubljana - SLO Objavljeno: 18 apr 2003 22:39 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Pipi in Melhijad Bajum Badum Lolek in Bolek Čebelica Maja Hrabri Mišek _________________ hotschko {Born To Lose Live To Win} Nazaj na vrh green Član Član od: petek, 17.08.2001 16:20 Objav: 214 Kraj: Ljubljana Objavljeno: 18 apr 2003 22:40 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- South park je bolana risanka!Če bi okarakteriziral, jo gledajo dve skupini ljudi: 1.inteligenti z odfukanim smislom za cinični in črni humor, kar mi je všeč; 2.psihopati, kar mi ni všeč; Mislim da vmesne kategorije ni in upam da si ti "manjak" iz prve grupe! Drugače pa je ROAD RUNNER še vedno zakon!!! _________________ YOU GET WHAT YOU GIVE! Nazaj na vrh pupa Car Član od: sreda, 18.04.2001 15:47 Objav: 3613 Kraj: Virgin Islands Objavljeno: 18 apr 2003 22:47 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- 1.A je to (tistedva, ki sta vse uničila) 2. Medvedek Ushatko (nekaj takega) 3. Lolek in Bolek 4. Tom in Jarry 5. Pipi in Melkijad 6. Pink panter 7. Bojan 8.Smrkci No, še bi se jih našlo, pa se zdej ne spomnim naslovov...... _________________ I want some more!!!! Nazaj na vrh PEPE Vseved Član od: sobota, 16.03.2002 8:18 Objav: 1132 Kraj: Kazakhstan, Bet-Pak-Dala Objavljeno: 18 apr 2003 22:48 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- GUSTAV - špica & poleg Ciccioline najboljši madžarski izvozni artikel PINGU MODRI DIRKAČ - joj, dečki, da me mama vidi... LA LINEA SOCIALIZACIJA BIKA Ne nujno v tem vrstnem redu. Razen Gustava. _________________ Za svež dah in bleščeče bel nasmeh - WC NET, belilni gel. Nazaj na vrh manjak Vseved Član od: torek, 23.07.2002 13:29 Objav: 1416 Kraj: Litija-Zg. Log Objavljeno: 18 apr 2003 23:03 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- green je napisal: South park je bolana risanka!Če bi okarakteriziral, jo gledajo dve skupini ljudi: 1.inteligenti z odfukanim smislom za cinični in črni humor, kar mi je všeč; 2.psihopati, kar mi ni všeč; Mislim da vmesne kategorije ni in upam da si ti "manjak" iz prve grupe! Vsekakor sem inteligenten imam "odfukan" smisel za cinični in črni humor in všeč mi je, da ti je to všeč _________________ Don't drink and drive!!! Nazaj na vrh kekec III Vseved Član od: sreda, 29.08.2001 8:55 Objav: 1856 Kraj: Zimbabwe (Rhodesia) Objavljeno: 18 apr 2003 23:18 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Koplji pod brezo Profesor Baltazar... _________________ S.F.S.N. Nazaj na vrh Mitja Novinec Član od: petek, 07.09.2001 13:58 Objav: 35 Kraj: Lj / Bohinj Objavljeno: 18 apr 2003 23:32 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- - Tom & Jery - Barbapapa - Lolek & Bolek - Pink panter - Popaj najboljša ? kterakoli, sam da je bla Nazaj na vrh kloda Član Član od: sreda, 26.06.2002 11:57 Objav: 208 Kraj: Ce Objavljeno: 18 apr 2003 23:59 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- medvedek ušatko čebelica maaaaajaaaaa (ki leti leti...) gasilec samo ....pa še kej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 demons_eye Član Član od: sobota, 27.07.2002 1:57 Objav: 94 Kraj: Ljubljana,Slovenija Objavljeno: 19 apr 2003 02:55 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- 1. Maxi pes Fik 2. Fračji dol 3. Gustav 4. Baltazar 5. Una dva plastelina _________________ catch the rainbow...and ride the sky... Nazaj na vrh rozi Član Član od: sreda, 08.05.2002 21:46 Objav: 146 Objavljeno: 19 apr 2003 08:13 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- Bo treba na RTV Slovenija pisati, če bi vrtel kakšen teden risanke iz arhiva. Jaz bi si najbrž kar dopust vzel, ali pa veliiiikooo kaset VHS kupil. Nazaj na vrh Tadej Vseved Član od: ponedeljek, 04.06.2001 15:19 Objav: 1239 Kraj: Slovenija Objavljeno: 19 apr 2003 09:58 Zadeva: -------------------------------------------------------------------------------- 1. GUSTAV 2. Beavis & Butt-head 3. Pink panther 4. Tom & Jerry 5. Bugs Bunny 6. Misek na Marsu (ful zanimiva melodija, ki si jo se danes obcasno zazvizgam) Tadej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPIROMZY Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 Biskvitki, štrumfi - zakon :!: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 Dexter's Laboratory Cow & Chicken včasih pa G.I. Joe (oz. Kobra Commander) Ful pa palijo name razni animeji... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 Naj risanka === Tom & Jerry Lp :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 Naj risanka === Tom & Jerry Naj risanka != Tom & Jerry pač pa je naj risanka = Tofsi Zdaj pa vsi hitro travice pihat :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
A_je_to Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 1. A je to (seveda) :lol: 2. Futurama 3. Dexter 4. Johny Bravo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno April 19, 2003 Deli Objavljeno April 19, 2003 Kaj je že tista, ki ena roka riše enga možicao....s preprostimi belimi črtami on pa pravi Balup-Balup! 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
top cat Objavljeno April 23, 2003 Deli Objavljeno April 23, 2003 Kaj je že tista, ki ena roka riše enga možicao....s preprostimi belimi črtami on pa pravi Balup-Balup! 8) La linea.....! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
superca Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Prav lušno je bilo prebrat vse te risanke, ki so mi daleč (ali pa tudi ne tako daleč) nazaj lepšale dneve, kasneje malo manj, sedaj pa spet kar precej, ker jih moja mala grozno rada gleda. :D 8) :D 8) :D 8) Težko rečem katera mi je najboljša. Zelo mi je bila všeč risanka Rojstvo čebelice Maje (ki sem se jo sedaj že prenagledala). Takrat, ko še ni bilo kabelske, sem vneto čakala na uro, ko so na avstriskem kanalu imeli serijo risank Tom in Jerry. Super pa so mi bile še Modri dirkač, Pončo in Toro, Medvedek Ušatko, Palček Smuk, A je to, Toffsy in pojoča travica, Pink Panter, tale Stripi je bil res faca, Bobek in Lolek, Krtek... Danes pa doma gledamo (razen vseh mogočih videokaset z risankami): Dexterja, kužka Courage-a (tole mi je sicer horor risanka, ampak moja 3 leta stara mala jo rada gleda), Kremenčkove, Ponije z griča, Želodko Superca, Tom in Jerry-ja, leteče medvedke... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 pač pa je naj risanka = Tofsi ¨Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pojoča travica- ... če se zares kesaš, bo travica zapela... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 pač pa je naj risanka = Tofsi ¨Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pojoča travica- ... če se zares kesaš, bo travica zapela... :lol: nit enkrat mi to ni ratalo.... :roll: :oops: 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Ker se nikol zares ne kesaš!!!!!!!!!!! :twisted: ... mislim :arrow: :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wobewt Objavljeno April 24, 2003 Deli Objavljeno April 24, 2003 Še vedno Gustav. Pa seveda Anime. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Maj 3, 2003 Deli Objavljeno Maj 3, 2003 Kako je že bil naslov Fračjega dola po angleško,a se kdo spomni.Ni bla glih risanka ampak so ble lutke.Zanima me namreč naslov,da bi si DVX ubodu... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno November 13, 2005 Deli Objavljeno November 13, 2005 Enih par, ki se jih spomnim iz mojega otroštva... Predato... aja, risank... Šolnčki, Čebelica Maja, Pipi in Milkijad, Dedek Bedenko (pa Vratovinc), Gasilec Samo, Medvedek Uhec, A je to, Lolek in Bolek, Vili Gaga... pol sta bla ena dva lesena, eden je bil moder, visok, na dolgih nogah in s polkroglo za leto, drugi je bil majhen, oranžen in s popolno kroglo za telo. Lahko sta se sestavljala na različne načine (recimo v helikopter) in njuni telesi sta bili polni luknjic (risanka je bila Poljska). Potem so bili tu še kakšni He-mani, Banananjami, Sherif Bravestar, Tomaž iz svetilnika itd. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lowrenc Objavljeno November 13, 2005 Deli Objavljeno November 13, 2005 Palček smuk!! :grim :grim !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tamikena Objavljeno November 13, 2005 Deli Objavljeno November 13, 2005 danes sem po 10 letih spet gledala risanko bianka in berni... :OK: ...uf kako je lepa.... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 Kaj pa Hrabri mišek Alojz Peter in njegov pomočnik Poldi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 ampak današnje risanke so pa živ obup :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
era Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 včerej mi je edn žvižgu... uno iz Liliputput al kwa je že bla :hmm: . Tut zanimiva "risanka" . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 jst sm pa včer na eni taljanski televiziji po dolgmu cajtu gledou ninđe želve B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tamikena Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 jst sm pa včer na eni taljanski televiziji po dolgmu cajtu gledou ninđe želve B) italia 1 (uno)...vsako nedeljo...sam ne vem ob kateri uri...in to so nove puntate... :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno November 14, 2005 Deli Objavljeno November 14, 2005 ce ma kdo e-mule nej si zloada "night shift nurses" (sam za folk z dobrim zelodcem pa slabim smislom za humor) ok jok3 na stran... men je bla pa tista "bojan" al kwa je bla k je kr en tipo risou pol so pa te stvari ratale resnicne... :kva2: al pa palcek david je biu tud hud... zdj pa south park pa happy three friends... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se