Stroj Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Ja samurai jack ma pa tok hudo musko. PA ka jih vse razsuje :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Današnje risanke so meni v glavnem za :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Smrkci for ever :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Pri nas je šlo seveda tako: "Saj že veste da sem Simon..." :) Ta ti je pa morala biti posebej pri srcu. Sem obujal spomine s soundtrackom. Tnx ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bassko Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Današnje risanke so meni v glavnem za :cry: Pod tole se podpišem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Današnje risanke so meni v glavnem za :cry: Ja vi, ko vidite Telebajske pa mislite, da je to to. Meni je všeč: Samurai Jack :worship: Courage the Cowardly Dog Risanke od Miyazakija: Čudežno potovanje, Prinesa Mononoke... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mte :) Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 hentai risanke :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Samurai Champloo Cowboy Bebop American Dad Family Guy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jancy Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Prihaja Nodi, Lolek in Bolek, A je to, Pika Nogavička... :blush: :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stroj Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Dexterjev laboratorij, megas xlr, samurai jack, pa še bi se najdl :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jupiter Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Kr se mene tiče :OK: za South park in Johny Bravo. Hu ha Pa še une iz serije merry melodies (bugs bunny, silvester...) al kaj je že blo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 loony toones se reče :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 looney tunes so pa tak al tak zakon :OK: :OK: dr.looney :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 No za mene pa so sedaj dobre (tudi nekako po vrstnem redu): 1.) South Park 2.) Simpsons 3.) Family guy (ki mi sicer je v redu, lahko pa bi bil boljši) Drugega ne gledam (razen, če mi je res bedno). Cartoon Network tudi ne gledam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jure007 Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 A stripy-ja se spomnete? To je un k se je režu da je skor scau zravn :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 http://www.bozzetto.com/shorts/Stripy/stripy.htm :D :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 A stripy-ja se spomnete? To je un k se je režu da je skor scau zravn :D :yes: :lol1: Pred kakim letom sem si jih nekaj spet po dolgem času ogledal in so še vedno :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Babi Objavljeno Januar 29, 2006 Deli Objavljeno Januar 29, 2006 Pat&Mat, še vedno me nasmejeta nerodneža :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gebre Objavljeno Januar 31, 2006 Deli Objavljeno Januar 31, 2006 http://www.rtvslo.si/risanke/ :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Marec 3, 2006 Deli Objavljeno Marec 3, 2006 slocartoon.net Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
šokac Objavljeno Marec 3, 2006 Deli Objavljeno Marec 3, 2006 Badu, badu... Gustav, A je to... zakon... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nagaya Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Marec 4, 2006 Deli Objavljeno Marec 4, 2006 Madagaskar :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BC Objavljeno Junij 14, 2006 Deli Objavljeno Junij 14, 2006 :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gionni Objavljeno September 8, 2006 Deli Objavljeno September 8, 2006 Pingu, četrti del :OK: Pingu ma slab dan: http://video.google.com/videoplay?docid=-8...875&q=pingu :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se