snoopy Objavljeno Julij 21, 2007 Deli Objavljeno Julij 21, 2007 tom&jeery :worship: :OK: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 22, 2007 Deli Objavljeno Julij 22, 2007 Smrkci :worship: dobra komunistična risanka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Čamac Objavljeno Julij 22, 2007 Deli Objavljeno Julij 22, 2007 south park in simpsons :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Nejkooo_ Objavljeno Julij 22, 2007 Deli Objavljeno Julij 22, 2007 a je to, lolek in bolek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 dobra komunistična risanka Smrkci pa komunistična risanka? :eek: :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 Smrkci pa komunistična risanka? :eek: :nono: vsak smrkec ima svojo nalogo, za katero ne dobiva denarja (ki ga sicer res ne potrebujejo) imajo vodjo, ki večinoma nič ne dela in je oblečen v rdeče vse je od vseh se sliši znano :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 vsak smrkec ima svojo nalogo, za katero ne dobiva denarja (ki ga sicer res ne potrebujejo)imajo vodjo, ki večinoma nič ne dela in je oblečen v rdeče vse je od vseh se sliši znano :evilgrin: Zdej se pa popolnoma strinjam s tabo!!! :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 Zdej se pa popolnoma strinjam s tabo!!! :lol: z ata smrkom bi se tud :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 želejčke sm dons gledala :whistle: :rolleyes: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 želejčke sm dons gledala :whistle: :rolleyes: :lol1: te pa ne poznam, kera je to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 te pa ne poznam, kera je to? tut jz ne....sm gledala prvič....taki sluzasti želejški se premikajo po ekranu...nč zanimivega :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 tut jz ne....sm gledala prvič....taki sluzasti želejški se premikajo po ekranu...nč zanimivega :whistle: :whistle: sej se že sliš ful ql :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 sej se že sliš ful ql :BUA: jah no...za tamaučke je pa zlo zanimivo,.... :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 Men se sliš za pojest :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 Men se sliš za pojest :naughty: :grim...kot tisti haribo bomboni al kaj so že....plastični medvedki :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 Men se sliš za pojest :naughty: dobr tek, sam tv pust :grim ...kot tisti haribo bomboni al kaj so že....plastični medvedki :grim plastični.. :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 plastični.. :lol1: :kva1: ja no ja :hmm: ...a niso :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 a te kot otroka ni izučilo da plastika ni za jest! jaz sem si to po večih poskusih dobro zapomnil :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cation Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 vsak smrkec ima svojo nalogo, za katero ne dobiva denarja (ki ga sicer res ne potrebujejo)imajo vodjo, ki večinoma nič ne dela in je oblečen v rdeče vse je od vseh se sliši znano :evilgrin: haha, sem se nasmejal :lol1: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 a te kot otroka ni izučilo da plastika ni za jest! jaz sem si to po večih poskusih dobro zapomnil :whistle: :whistle: :whistle: jz ne jem plastike...ne jem haribo bombonov zarad tega :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 haha, sem se nasmejal :lol1: :lol: zato sem pa tle :lol1: :whistle: :whistle: jz ne jem plastike...ne jem haribo bombonov zarad tega :whistle: :whistle: js tud nič več ne jem plastike :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 js tud nič več ne jem plastike :krneki: :lol1:....jz pa jo občasno ližem :lol1: :whistle: :lol1: :lol1: :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 nasty, me like :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 nasty, me like :grim .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
fossil Objavljeno Julij 25, 2007 Deli Objavljeno Julij 25, 2007 .) :004 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se