enduraš Objavljeno Januar 30, 2003 Opozori Objavljeno Januar 30, 2003 jaz vidim podobnosti med ZDA in rimskim imperijem :wink:
vrho1679 Objavljeno Februar 2, 2003 Opozori Objavljeno Februar 2, 2003 Sadama in njegov režim je res treba odstranit, iraškemu ljudstvu je treba pomagat, vendar ne s strani ZDA, ker sedaj pa res že moramo vedeti, da kaj veliko dobrega ti svetovni policaji niso dosedaj strorili. Napovedujem izid, po posredovanju veledobre USA in Bušmana: mali ljudje ga bodo še bolj na*****, nafta se bo podražila Sadam bo še kar teptal zemljo. Sicer se ne spoznam glih na politiko sam po mojem bo podobno kot v Vietnamu, Burmi, Iraku, Afganistanu, .... največ bodo izgubili navadnji ljudje.
LuCy Objavljeno Februar 3, 2003 Opozori Objavljeno Februar 3, 2003 Ever wanted to know what you'd be called if you were an Afghan terrorist? Just input your name and find out! http://www.geocities.com/sharesdjc/ Jaz bi se imenovala Abu Marzook Whafukama-Doin :roll: :shock: :shock: kriza
Max Objavljeno Februar 3, 2003 Opozori Objavljeno Februar 3, 2003 Jaz bi se imenovala Abu Marzook Whafukama-Doin :roll: :shock: :shock: kriza Sej bi se se lohk navadu, ampak spoznau te pa zagotou neb' :lol: :lol: :lol: Aja pa, da se ti predstavim: I am Mohammed Al-Bom-Ya 8) :idea: :arrow:
marijan Objavljeno Februar 3, 2003 Opozori Objavljeno Februar 3, 2003 to je pa odgovor na moje vprašanje Sorry you sound too nice to be a terrorist! hvala :D :D
Thundercat Objavljeno Februar 3, 2003 Opozori Objavljeno Februar 3, 2003 Vprašanje ankete ni niti približno pravo-primerno za civilizirane ljudi! Če že kdo podpira napad na Irak ga ne podpira zaradi nacionalizma oz. verske nestrpnosti do muslimanov!Ravno tako ne podpira kakršnega koli pobivanja civilistov, ki so že tako najebali pod Diktaturo Huseina! Tisti ki malo pomisli kaj pomeni 100% rezultat podpore in taka podpora na prejšnjih volitvah, ve kaj se tam doli dogaja! Jst sem za odstranitev Huseina oz. njegovo javno usmrtitev s strani svojih lastnih državljanov, naj ga kamnujejo ali naj ga obesijo za jajca kot Musolinija-čeprav je Husein stokrat večji zločinec kot trije Dučeti! Nisem pa za napad na Iraq, saj bojo kot v vsaki vojni najebali tisti, ki vedno najebajo-Civilisti, lačni sestradani prebivalci in državljani Diktatorskega Huseina! Če pa je Amerika bolj diskretno sposobna odstranit Huseina, bi bil takoj za to da to stori že jutri!
Tomozuki Objavljeno Maj 25, 2003 Opozori Objavljeno Maj 25, 2003 Da gre američanom samo za nafto? Za kaj jim je pa potem šlo v Bosni? Za ponaredke Kappa trenerk? :unsure:
Ice Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Da gre američanom samo za nafto? Za kaj jim je pa potem šlo v Bosni? Za ponaredke Kappa trenerk? :unsure: ......istambul je se cel.... (svetovnaprestolnicaponaredkovpress)
Tratnjak Damijan Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Ne podpiram agresorskih napadov. Vse se je dalo rešit tudi drugače. :angry:
hotschko Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Da gre američanom samo za nafto? seveda ... ni večjega greha v ameriki kot drag bencin !!!
Brrrm Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Iračani gor ali dol, Američani pa tudi. Je bolj zanimiva naša anketa. 15 glasovalcev je reklo, da ko jih ... in to je natančno, prosim, na dve decimalki, 187,50 % 49 jih je glasovalo, da so Iračani sirote in Amiji barabe in to znese 612,50 odstotkov ali procentov, kar vam je pač ljubše. :lol: :lol: :lol:
Tomozuki Objavljeno Maj 26, 2003 Opozori Objavljeno Maj 26, 2003 Da gre američanom samo za nafto? seveda ... ni večjega greha v ameriki kot drag bencin !!! Zakaj pa majo pol avte s 3000ccm in več? Očitno je Texas naftni bazen...
RAN Objavljeno Junij 10, 2003 Opozori Objavljeno Junij 10, 2003 http://www.salvamania.com/new2/animaciones...ver.asp?id=bush
SiR Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 Hmm, a ni zanimivo ... osvobojeni Iračani hočej vn vrečt osvoboditelje ... :xx:
XTX Objavljeno November 2, 2003 Opozori Objavljeno November 2, 2003 Hmm, a ni zanimivo ... osvobojeni Iračani hočej vn vrečt osvoboditelje ... :xx: Ja res...presenetljivo...kdo bi si to mislil :hmm: , ko pa so jih američani taaaakooooo nesebično prišli reševat in osv(ob)ajat... <_<
lina Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 Sadam je bil diktator :BUA: Anketa bedasto napisana.
cyc Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 Tale anketa je itak eden izmed "biserov" ... :naughty:
Thundercat Objavljeno November 3, 2003 Opozori Objavljeno November 3, 2003 Tale anketa je itak eden izmed "biserov" ... :naughty: slovnice....Ali podpirate bla bla Z STRANI zda
lina Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 slovnice....Ali podpirate bla bla Z STRANI zda NE, ti mi boš povedal kaj je edina in prava resnica. Glede slovnice pa ne vem kaj si hotel povedati, mogoče to,da ne veš točno kam se postavlja S kam pa Z?
Thundercat Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 NE, ti mi boš povedal kaj je edina in prava resnica. Glede slovnice pa ne vem kaj si hotel povedati, mogoče to,da ne veš točno kam se postavlja S kam pa Z? vem da v omenjenem primeru paše S ne pa Z STRANI toliko še vem....
SiR Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 vem da v omenjenem primeru paše S ne pa Z STRANI toliko še vem.... tolk še veš, potem pa se že konča, a ne? :devil:
Thundercat Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 vem da v omenjenem primeru paše S ne pa Z STRANI toliko še vem.... tolk še veš, potem pa se že konča, a ne? :devil: zagovarjam se s pravico do molčanja..... ;)
Nata Objavljeno November 4, 2003 Opozori Objavljeno November 4, 2003 Go back to bed America. Your government is in control. And you are free to do, as we tell you. :ph34r:
rebel Objavljeno Februar 1, 2005 Opozori Objavljeno Februar 1, 2005 ZDA so končno dale lekcijo iraškim prebivalcem!!!! udeležba na iraških volitvah je bila več kot 60%, torej večina prebivalstva je želela oddati svoj glas zato, ker so se bali da bo izvoljen tak tepec kot v ZDA :D :lol1: :D :OK:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se