sat500 Objavljeno Oktober 13, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2010 Kdaj bosta pri @X raider-ju? Sem mu obljubil da se bom oglasil in mogoče ... @blond se še ni javil, če bo vreme porihtal. Računam pa na okrog 13 ure, ko je že bolj toplo... halooo, @blond !!! ?
x raider Objavljeno Oktober 13, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2010 @blond se še ni javil, če bo vreme porihtal. Računam pa na okrog 13 ure, ko je že bolj toplo... halooo, @blond !!! ? Če morda jutri dobim vse dele bo potem že v petek motor gotov. Javim !
Blond Objavljeno Oktober 13, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2010 Če morda jutri dobim vse dele bo potem že v petek motor gotov. Javim ! Vreme že bo .... tega me sploh ni strah. Najprej naj x-raider v miru porihta kar ima za nardit, potem pa se mi slišimo. jaz bi potem čimprej v soboto, da še naredimo kakšen kilometer, ker za nedeljo je pa že sneg napovedan
petek123 Objavljeno Oktober 14, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2010 Kdaj bosta pri @X raider-ju? Sem mu obljubil da se bom oglasil in mogoče ... tudi jaz bi šel v soboto se malo zapeljati seveda če bo vreme.Bojan k x raiderju boš šel že z hondico
petek123 Objavljeno Oktober 14, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2010 Jaz sem računal ,da bi štartal že prej med deseto in inajsto.Ob enih je malo pozno,hitro se dan zaključi.tako da povejte kje se dobimo verjetno pri Ivanu in kdaj
Blond Objavljeno Oktober 14, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2010 (popravljeno) tudi jaz bi šel v soboto se malo zapeljati seveda če bo vreme.Bojan k x raiderju boš šel že z hondico Daj ti naredi plan za sobotno furo ... tam cca 300km (lahko pa skočimo tudi na obalo) najverjetneje bo to zadnja letošnja fura Štart pri x-raiderju Popravljeno Oktober 14, 2010. Popravil Blond
skuterist Objavljeno Oktober 14, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2010 tudi jaz bi šel v soboto se malo zapeljati seveda če bo vreme.Bojan k x raiderju boš šel že z hondico Saj še ni konec oktobra , ne me
petek123 Objavljeno Oktober 14, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2010 Daj ti naredi plan za sobotno furo ... tam cca 300km (lahko pa skočimo tudi na obalo) najverjetneje bo to zadnja letošnja fura Štart pri x-raiderju neki me zajebava neznam poslati linka iz googel meps fura bi bila Mislinja,sg,jezersko čez avstrijo pa do Kranja,proti vranskem,CElje ,Stranice in Mislinja
petek123 Objavljeno Oktober 14, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2010 Saj še ni konec oktobra , ne me gre pa proti koncu.Zdaj že mene firbec matra kakšna bo saj te ne:pos: maš cajt za:kava:
sat500 Objavljeno Oktober 14, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2010 neki me zajebava neznam poslati linka iz googel meps fura bi bila Mislinja,sg,jezersko čez avstrijo pa do Kranja,proti vranskem,CElje ,Stranice in Mislinja Si mislil tole? http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=107045344425480496348.0004928f64c9dbd88397f&hl=sl&doflg=ptk&ie=UTF8&ll=46.355459,14.688721&spn=0.437893,0.877533&z=10
petek123 Objavljeno Oktober 14, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2010 Si mislil tole? http://maps.google.c...3,0.877533&z=10 Ja točno tole edino če ve kdo za boljšo furo
pelikan Objavljeno Oktober 14, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2010 Ja točno tole edino če ve kdo za boljšo furo Mogoče nazaj preko Pavličevega sedla... v smeri Logarske doline, Mozirja, Velenja,...? Če bo vreme suho, se vam pridružim tudi jaz... Lp p.s. @Blond... do @x_raiderja te morebiti lahko zapeljem tudi jaz... sicer še nimam "izkušenj" v vožnji sopotnika... je pa treba enkrat začet...
petek123 Objavljeno Oktober 14, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2010 Mogoče nazaj preko Pavličevega sedla... v smeri Logarske doline, Mozirja, Velenja,...? Če bo vreme suho, se vam pridružim tudi jaz... Lp p.s. @Blond... do @x_raiderja te morebiti lahko zapeljem tudi jaz... sicer še nimam "izkušenj" v vožnji sopotnika... je pa treba enkrat začet... Vožnja z sopotnikom je skoraj enaka na začetku je malo hecna ker motor zadaj malo počepne,spredaj pa ga malo dvigne in je hecen občutek.JEpa problem če sopotnik ne gre z motorjem(se nagiba nasprotno od ovinka)lahko vozniku dela velike probleme.Če pa sopotnik sodeluje skoraj neveš da koga voziš.
petek123 Objavljeno Oktober 14, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2010 Jezersko Pavličevo sedlo zanimivo sam tam baje je slaba cesta .Tako je rekel taliban že na avstrjski je že slaba lahko pa tudi do naprej do alpen strase
pelikan Objavljeno Oktober 14, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2010 Jezersko Pavličevo sedlo zanimivo sam tam baje je slaba cesta .Tako je rekel taliban že na avstrjski je že slaba lahko pa tudi do naprej do alpen strase No, ne spomnim se, da bi tam bila "(pre)slaba" cesta... sem pa se letos preko Pavličevega sedla že 2x zapeljal... Osebno v soboto kam "predaleč" ne bi šel, ker so večeri že kar mrzli, pa še vinjeta mi je potekla... Pa tudi časovno bo (za kam dlje) treba prej odrinit od doma, pa vkalkulirat še kaki postanek... pa bo hitro "tema"... Lp p.s. Hvala za nasvete okoli vožnje v dvoje... Pa še mogoče eno tehnično vprašanje (ki ne sodi glih tu sem): amortizerje (zadnje) je v takih primerih potrebno nastaviti za vožnjo v dvoje...?
osnexus Objavljeno Oktober 14, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2010 No, ne spomnim se, da bi tam bila "(pre)slaba" cesta... sem pa se letos preko Pavličevega sedla že 2x zapeljal... Osebno v soboto kam "predaleč" ne bi šel, ker so večeri že kar mrzli, pa še vinjeta mi je potekla... Pa tudi časovno bo (za kam dlje) treba prej odrinit od doma, pa vkalkulirat še kaki postanek... pa bo hitro "tema"... Lp p.s. Hvala za nasvete okoli vožnje v dvoje... Pa še mogoče eno tehnično vprašanje (ki ne sodi glih tu sem): amortizerje (zadnje) je v takih primerih potrebno nastaviti za vožnjo v dvoje...? Naravno, jako je bitno da postaviš za vožnju sa više opterečenja.....drugačije se ponaša, tj tvrđi je ovjes....
Blond Objavljeno Oktober 14, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2010 Mogoče nazaj preko Pavličevega sedla... v smeri Logarske doline, Mozirja, Velenja,...? Če bo vreme suho, se vam pridružim tudi jaz... Lp p.s. @Blond... do @x_raiderja te morebiti lahko zapeljem tudi jaz... sicer še nimam "izkušenj" v vožnji sopotnika... je pa treba enkrat začet... X-raider mi je javil, da bo motor najverjetneje že prej končan. Tako ga bom najverjetneje jutri popoldan šel iskat in ne bo potrebe da me nekdo vozi.
sat500 Objavljeno Oktober 14, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2010 X-raider mi je javil, da bo motor najverjetneje že prej končan. Tako ga bom najverjetneje jutri popoldan šel iskat in ne bo potrebe da me nekdo vozi. No, pa še vedno ne vemo za uro odhoda. Pa kje se bi dobili..? Še vedno pri @x_raiderju ?
Blond Objavljeno Oktober 14, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2010 (popravljeno) potemtakem je meni za v soboto popolnoma vseeno se bom prilagodil večini pridem vsepovsod in grem kamorkoli Popravljeno Oktober 14, 2010. Popravil Blond
skuterist Objavljeno Oktober 15, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2010 No, pa še vedno ne vemo za uro odhoda. Pa kje se bi dobili..? Še vedno pri @x_raiderju ? @x raiderja ne bo, kolikor je meni znano. potemtakem je meni za v soboto popolnoma vseeno se bom prilagodil večini pridem vsepovsod in grem kamorkoli Ker imam danes ponoči delo, jutri ne morem štartati prej kot ob 11:00. Napišite kdaj greste in kje boste "stali". če mi uspe se Vam pridružim, preverim jutri zjutraj.
pelikan Objavljeno Oktober 15, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2010 (popravljeno) @x raiderja ne bo, kolikor je meni znano. Ker imam danes ponoči delo, jutri ne morem štartati prej kot ob 11:00. Napišite kdaj greste in kje boste "stali". če mi uspe se Vam pridružim, preverim jutri zjutraj. Tudi jaz ne bom mogel zjutraj z vami startat, ker grem naprej (ob 9.uri) k vulkanizerju, da mi zaflika gumo... :xx: Pokličem naokoli, ko bom gotov... Lp p.s. @skuterist, mogoče priletim v CE... (po)gledat tvoj nov motor... Popravljeno Oktober 15, 2010. Popravil pelikan
Blond Objavljeno Oktober 15, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2010 torej smo se zmenli ..... DREK petek tvoja tura še velja ali ? dajmo vsi skupaj rečt kdaj se lahko dobimo in kje ...
skuterist Objavljeno Oktober 15, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2010 (popravljeno) Saj sem rekel pred 11:00 (še bolje pa kakšno minuto kasneje) ne morem štartati, prej bom :surrender: . Če boste krog naredili proti CE se lahko dogovorimo, skratka kot sem rekel preverim jutri. P.S. ja lahko pridete so me presenetili in je bila dobava danes Popravljeno Oktober 15, 2010. Popravil skuterist
Blond Objavljeno Oktober 15, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2010 @pelikan torej se midva dobiva (kdaj in kje) (lahko še kafe spijeva) potem pa letima za CE tam poberema @skuterista in @petek123 (vpiši čas in kraj) v Zrečah oz. tam nekje poberema še @sat500, ki bo priletel do tja (vpiši čas in kraj) iz CE potem skupaj letimo naprej (lahko tudi planirano routo v kontra smeri) moj predlog, ostali pa dopolnite in popravite
pelikan Objavljeno Oktober 15, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2010 (popravljeno) torej smo se zmenli ..... DREK petek tvoja tura še velja ali ? dajmo vsi skupaj rečt kdaj se lahko dobimo in kje ... V imenu @petek123-a sporočam, da on predlaga, da se dobimo okoli 11.ure v Celju (na MOL-u). Odpeljali pa bi "Kozjanski Grobnik"... ker bomo malo pozni za ruto, ki je bila prvotno predlagana, pa še vremenska napoved za pozno pololdan (za tisti del) ni glih obetajoča... Kakorkoli, jaz pridem... .) Lp vsem p.s. Me je poklical (@petek123) in sporočil, da je v službi in ne more nič napisat v tej debati, lahko pa jo bere... Popravljeno Oktober 15, 2010. Popravil pelikan
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se