skuterist Objavljeno Oktober 26, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2010 Malo še počakava, da vidiva kaj bo z vremenom ... LJ mi je OK na obali še tudi nisem bil letos Za na obalo rabiva malo več časa, se pravi obala = nedelja?
maxiscooter Objavljeno Oktober 26, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2010 Za na obalo rabiva malo več časa, se pravi obala = nedelja? dam za :beer1:
Blond Objavljeno Oktober 26, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2010 dam za :beer1: Ta pir pa bo pasal kot hudič .... za nedeljo je malo manj sonca napovedano, ni pa pravega mraza....
petek123 Objavljeno Oktober 27, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2010 Ta pir pa bo pasal kot hudič .... za nedeljo je malo manj sonca napovedano, ni pa pravega mraza.... jaz imam čas v soboto do enih potem gremo na kosilo,Ma boljša polovica 30 v nedeljo pa delam do 14 00 in mam čas popoldne.v četrtek in petek mam čas celi dan.Tako,da če je kdo za čet in pet naj javi,ali pa za sob zjutraj al pa ned popoldne
petek123 Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 DAN vsem skupaj je danes kdo za kakšno furco.Štartal bom okrog pol enih,ali ob enih če je kdo zainteresiran naj javi,Za traso se dogovorimo.
skuterist Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 DAN vsem skupaj je danes kdo za kakšno furco.Štartal bom okrog pol enih,ali ob enih če je kdo zainteresiran naj javi,Za traso se dogovorimo. Kaj je zdaj maxiji No sem našel čas in @petek123 me je spremljal do LJ in nazaj, združili prijetno s koristnim, vmes pa malo . Slik ni
Blond Objavljeno Oktober 28, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 28, 2010 v soboto bom ob 12.30 na motorju... skuterist bo priletel do MB in potem bova skupaj krenila nekam ...... smer in kilometri neznani .... kdorkoli se nama lahko pridruži če pa ima kdo kak predlog željo kam bi se šlo pa s predlogi na plan nazaj pa bi rada bla pred temo
petek123 Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 Doanes ob 12 30 grem na motor je je kdo za še kakšen kilometer, al ste že vsi pospravili motorje:music4:
petek123 Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 Vidim da ni zanimanja pa grem sam,če pa si kdo premisli naj pokliče tel.je na niku
Blond Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 zanimanje že je zanimanje, samo eni pač mormo delat čez dan med tednom
sat500 Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 jaz imam čas v soboto do enih potem gremo na kosilo,Ma boljša polovica 30 v nedeljo pa delam do 14 00 in mam čas popoldne.v četrtek in petek mam čas celi dan.Tako,da če je kdo za čet in pet naj javi,ali pa za sob zjutraj al pa ned popoldne vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse najboljše, draga Simona, vse najboljše za te :beer1: M & M iz Raven
Blond Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 spravljamo se na sobotno furo kot lačni k .... Skuterist dobimo se v MB 12.30 ... kjer hočeš povej kaj poznaš, da se ne boš iskal potem pa krenemo nekam proti prekmurju kje bi naj balonarji dol padli nimam pojma, ker nisem posluša takrat bom probal nekaj zrisat skupaj
Blond Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 (popravljeno) OK 12.30 Lent letimo na Šentilj potem pa po Route 69 ko konca ... t.j do Radgone in tam nazaj v SLO kaj pravite na to ? Popravljeno Oktober 29, 2010. Popravil Blond
pelikan Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 OK 12.30 Lent letimo na Šentilj potem pa po Route 69 ko konca ... t.j do Radgone in tam nazaj v SLO kaj pravite na to ? Če se nam bo pridružil še Matic... morebiti nas malo (spet) zapelje po vinskih cestah... da bo vsaj nekaj ovinkov... ker Route 69 po avstrijski strani je "dolgočana"... pa še omejitve so tam... ja, se vidimo na Lentu... se počakamo... Lp
Blond Objavljeno Oktober 29, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2010 velja 12.30 na lentu ... potem pa kamorkoli samo, da bo letelo
Flukturr Objavljeno Oktober 30, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2010 Če bi kdo šel jutri v nedeljo okrog kosila malo okrog Celja se peljat (vremenarji pravijo da bo vreme zdržalo) naj mi javi na PM ker ne sfolgam foruma stalno spremljat. pa do 17:00 moramo biti nazaj ker grem delat potem. lpF velja 12.30 na lentu ... potem pa kamorkoli samo, da bo letelo
skuterist Objavljeno Oktober 30, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2010 velja 12.30 na lentu ... potem pa kamorkoli samo, da bo letelo Pridem, @Matic7 bom javil kje se dobimo.
Blond Objavljeno Oktober 30, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2010 moram se opravičiti vsem, ki so me danes brezveze čakali. zgleda da je odpovedal akumulator sedaj sem ga dal polniti, da vidim kaj bo se jutri zgodilo ...
skuterist Objavljeno Oktober 30, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2010 (popravljeno) Pa je še en lep dan okoli. Škoda da so tehnične težave usatvile @Blonda, štartali smo zato malo kasneje v smeri Sladkega vrha. "Brod" čez Muro žal ni vozil oziroma vodostaj je bil tako nizek da je "brodar" svetoval da pridemo kdaj drugič (problem klančine na prehodu na brod - prestrmo in možnost podrsanja). Nadaljevali smo v smeri Lenarta in Ptuja ter Ptujske gore, kjer nas je @Matic7 zapustil. @mavti, @Pelikan in jaz pa smo nadaljevali skupaj do Zreč. Sledila je in nekaj sladkega za "dušo", nato pa ker se je že "ohlajalo" vsak na svojo stran domov. Posebej nas je veselilo da nas je @Mavti presenetil in zamenjal soboto za nedeljo :naughty: . Foto utrinke bo "prilepil" @Pelikan, tole je samo za vzorec :surrender: . Popravljeno Oktober 30, 2010. Popravil skuterist
605 Objavljeno Oktober 30, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2010 (popravljeno) x rider,glede na tvoje pohvale na forumu glede servisov,se priporoča tudi moj kymco. Tole pa nadaljujte v temi moj maxiscooter, zaradi preglednosti. Hvala Popravljeno Oktober 31, 2010. Popravil skuterist
Mavti Objavljeno Oktober 30, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2010 Pozdrav. Danes sem se v trenutku odločil da se pridružim fantom na skupni vožnji , pa delo gor ali pa dol ,se na brzino oblekel in gas pa dolgo luč. Dobili smo se na Lentu v Mariboru malo podebatirali žav je enega ustavila okvara ,ostali pa smo skočili na na motor in po okoliških vaseh in hribih ,vreme je bilo fenomenalno :yes: :yes: :yes: pa še dodatni veter je dodal h končni hitrosti :naughty: :naughty: Fantje lepa hvala za družbo in bilo je lepo. Nekateri že razmišljajo o koncu sezone ampak mislim da bo še kar nekaj sončnih in suhih dni tako da zaenkrat ta potrucani (vztrajni) nadaljujemo. PS.pa še mal za hec, fantje ali smo sploh opazili da " skuterist je in ni skuterist". Lep pozdrav se vidimo: Anton
pelikan Objavljeno Oktober 30, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2010 Je, sta že @skuterist in @Mavti napisala skoraj vse... Dodal bi le, da "sočustvujem(o)" z @Blond, da ni mogel z nami, ker smo odpeljali eno res dobro maxi furico.... Ko smo ga čakali, smo se spoznali tudi z dvema motoristoma iz Graza (Avstrija). Ker je bil eden skuterist... smo se seveda zapletli v pogovor in ju povabili na katero od naših srečanj... med drugim tudi (v Tomislavovem imenu) v Osijek... pa tudi v... Kakorkoli... ko smo nekateri že mislili, da je konec maxi sezone, smo danes (v kar toplem vremenu za ta čas) prav uživali v nizanju ovinkov... Veter? Ja, kar fajn je pihalo... a nas to ni niti preveč motilo, ker smo nekako vsi... lovili še te zadnje letošnje kilometre... Lep maxi pozdrav do naslednjič... p.s. @Blond... do naslednjega tedna zrihtaj maxija... napoved je dobra...!!! dotem 1
Blond Objavljeno Oktober 30, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2010 takoj v torek grem zamenjat akumulator in potem gasaaaa
Matic7 Objavljeno Oktober 31, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 31, 2010 Vidim, da so ostale slikice že drugi prilimali. Jaz mam samo še eno, ki bi znala bit zanimiva:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se