Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Evo tudi jaz sem včeraj še naredil 15 km do zimske garaže je že očiščen in pokrit,pripravljen na zimski spanec

Objavljeno

@osnexus...  ja, kilometrov je bilo letos "ogromno"... (preko 12K)... ja. guma pa še (komaj) drži felne...    :xx:

...................

Saj je še dovolj "profila", samo po ovinkih se moraš voziti :evilgrin:

Objavljeno

Evo tudi jaz sem včeraj še naredil 15 km do zimske garaže je že očiščen in pokrit,pripravljen na zimski spanec

Meni pa so zaradi obnovitvenih del na objektu zapri vhod v klet. Tako je moj še vedno zunaj ;(

Upam, da mi čimprej sprostijo vhod, da ga pospravim.

Objavljeno

Pozdravljeni,

kako ste ? A se kaj vozite ???'

Malo za šalo. Tudi nam na obali vreme nagaja saj vsak dan dežuje. Temperature bi še bile za kak skok na kavico za kaj več pa ne. No, naj sedaj pada hoče, ko pa pride pomlad in poletje naj sonce sije.

Objavljeno

Pozdravljeni.

Za  vožnjo trenutno slabo kaže  :whistle: , še poštar z zimskimi gumami bemti in pošilja u pm.  :headbang:

moram pa  povedati  da smo te dni imeli domače  koline  (domači praznik) in testni izdelki (pečenka, itd...)  :worship: gredo dobro v slast,če bo še ostalo podobno bo še

veselo in  :beer1: ,je pa drugi problem  danes pospravljam  :surrender:  in vse kar primeš pa tudi kar ne primeš je mastno tako da skuter sigurno ne bo zarjavel.  :naughty:

se vidimo snežen pozdrav :  Mavti  :yea1:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Pozdravljeni.

Včeraj sem moral malo na motor, da ne bo preveč počival (on in jaz   pa  kakšen dan  :worship:)    od doma  do Trojan, tam še vedno in  zmeraj gužva, nato proti Celju.... ,Velenju in domov.  Je bilo lepo pogledat ledena jezera po njivah in travnikih jaz pa na  skuterju   no nekateri so me pogledali  :eek:  in gledali  :hmm:   kot bitje z drugega planeta  pa nisem bil sam   sem srečal enega bemvejaša,dva japonca  in enega športnega125ccmja  :yes:   :yes:   :yes:   :yes:

Bilo je kratko a slatko  :OK:   :OK:

Lep zimski pozdrav;    Mavti  :yea1:

PS če se boste kaj vozili prej preverite tlak v gumah, zaradi hladnega vremena manometer kar precej pod predpisano vrednost kaže  :nono:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Fantje !!!

Čestitamo Drejčiju ki jih je danes pihnil 30, NAJLEPŠA LETA !!!

VSE NAJ,NAJ Drejči.

Objavljeno

Tudi iz našega konca, VSE NAJBOLJŠE .... za pir boš pa dal na prvi spomladanski furi ;)

:alko: :alko: :alko: :alko:

Objavljeno

Tudi iz našega konca, VSE NAJBOLJŠE .... za pir boš pa dal na prvi spomladanski furi ;)

:alko: :alko: :alko: :alko:

Tudi z obale vse naj za okrogla leta . Želim ti veliko vsega kar si najbolj želiš............................................ tudi mi na obali pijemo hladno pivo.....:beer2: :beer2: :010 :010

Objavljeno

Tudi z obale vse naj za okrogla leta . Želim ti veliko vsega kar si najbolj želiš............................................ tudi mi na obali pijemo hladno pivo.....:beer2: :beer2: :010 :010

Takodjer sve najbolje iz Osijeka

Objavljeno

Zopet je leto naokrog in vsem motoristom, posebej MAXSISKUTERISTOM želim vesele praznike, v prihajajočem letu pa veliko uspeha,sreče, zadovolstva, zdravja,... ,ter veliko VARNIH km in upam da se srečamo na kakšni skupni vožnji.

SREČNO 2011

Objavljeno

Pozdravljeni.

Malce pozno pa vse eno        vse najbolše Drejči  : :yea2: :kako lepa okrogla številka  :notworthy:  

Vsem ostalim pa srečno v novem 2011  :OK:

lep pozdrav  :Mavti  :yea1:

Objavljeno

Vsem želim lepe praznike in vse maximalno v novem letu... :OK:

Lep maxi pozdrav vsem

post-22093-0-09739900-1293133413_thumb.jpg

Objavljeno

Zopet je leto naokrog in vsem motoristom, posebej MAXSISKUTERISTOM želim vesele praznike, v prihajajočem letu pa veliko uspeha,sreče, zadovolstva, zdravja,... ,ter veliko VARNIH km in upam da se srečamo na kakšni skupni vožnji.

SREČNO 2011

Enako tebi in tvojim bližnjim,vsekakor pa vsem motoristom in maxiskiteristom :OK:

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Pozdravljeni.

Po slabem mesecu skuterske abstinence sem danes naredil prvo letošnjo vožnjo :D (bolj kratko sicer) , kako je blo fajn :naughty: temperature čisto spomladanske :P

Čeprav ne verjamem da bo zime kmalu konec :hmm::huh::BUA:

lep pozdrav vsem: Mavti :yea1:

Objavljeno (popravljeno)

Tudi jaz sem danes otvoril sezono, kratkih a sladkih 50 km.

Srečal sem kar precej motoristov...

Popravljeno . Popravil gorazd
  • 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Pozdrav

Danes je bil tako sončen dan in vesel da sem moral mal na motor :slap:,topo sem se oblekel in gas :naughty: . Sem naredil krog Ljubno,Mozirje , Šempeter ,Trojane ,Domžale, Kamnik, Črnevec 902 ,Gornji Grad in domov

Ceste suhe snega v naši dolini nič :OK: drugje le kakšni mali ostanki , celo na Črnevcu le za vzorec toda razgledi in pogledi na okoliške planine pa fenomenalni :worship::worship:

So pa ta teden rekli v časopisu (upam da se jim ne uresniči) :hmm: :blink: : pripravimo sedaj drva kajti zima in sneg bosta aprila in maja. :BUA::BUA:

Lep pozdrav vsem: Mavti :yea1:

Objavljeno

Pozdrav

Danes je bil tako sončen dan in vesel da sem moral mal na motor :slap:,topo sem se oblekel in gas :naughty: . Sem naredil krog Ljubno,Mozirje , Šempeter ,Trojane ,Domžale, Kamnik, Črnevec 902 ,Gornji Grad in domov

Ceste suhe snega v naši dolini nič :OK: drugje le kakšni mali ostanki , celo na Črnevcu le za vzorec toda razgledi in pogledi na okoliške planine pa fenomenalni :worship::worship:

So pa ta teden rekli v časopisu (upam da se jim ne uresniči) :hmm: :blink: : pripravimo sedaj drva kajti zima in sneg bosta aprila in maja. :BUA::BUA:

Lep pozdrav vsem: Mavti :yea1:

Pa kje ti živiš, da ti je pri minus 4°C toplo za vozit? :?

Ali pa sem jaz v Sibiriji doma, pri vas pa je topleje? :(

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Štajerski konec... sonček je prelep, sem danes preveril med tekom. Ju3 kafe al pa pica namesto kosila v Bistrici, da nam je vsem nekje na sredini? :010

Objavljeno

Štajerski konec... sonček je prelep, sem danes preveril med tekom. Ju3 kafe al pa pica namesto kosila v Bistrici, da nam je vsem nekje na sredini? :010

Sezona odprta :yea1:

Ampak ne delajte iste napake, kot sem jo naredil jaz - dobrih 30 km je odločno premalo za otvoritev...

Objavljeno

kaj si naštimal ??

Objavljeno (popravljeno)

kaj si naštimal ??

Premalo km je naredil :whistle:

Popravljeno . Popravil Jozee
Objavljeno

Pozdravljeni.

Danes me je takoj po kosilu :P zopet potegnio na skuter ,dan je bil pač prelep :OK: :za ležanje na kavču in dremanje ob računalniku :zzz: .Naredil sem še večji cestni krog kot zadnjič pa tudi ostalih motoristov je bilo danes kot listja in trave jeseni (v Kamniku sem dobil občutek da so prilezli na plano vsi motorji tistih krajev :D:D:D )

sat500 je rekel : Pa kje ti živiš da ti je pri minus 4 C toplo za vozit ja kaj naj rečem :whistle: , dokler sonce sveti sploh ni mrzlo pa obleka je od mojih motorističnih začetkov pa do danes naredila izredno

velik kakovostni napredek :worship: malo sem pa tudi jaz :hmm::slap::slap:

Lep pozdrav: Mavti :yea1:

Objavljeno

Bil včeraj tudi jaz na sesalcu... Letu na morje prevert če je voda še mokra in slana :) Je!

Cesta je bila na zanimivih delih še malce vlažna, tako da je šlo bolj po jajcih... a le do Črnega Kala... tam sem pa že lahko malce odpru zadevo.

Uglavnem... super je blo :kva2:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!