zvone500 Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 Nisi nam javil kolko te je stala večerja ( 8.marec ) ?? :naughty: :naughty: Sporazumno,bo ta večerja in še kaj konec meseca mladosti ve se kje :naughty:
skuterist Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 (popravljeno) V petek dopoldan grem v LJ, je kdo za zraven Popravljeno Marec 9, 2011. Popravil skuterist
Blond Objavljeno Marec 9, 2011 Opozori Objavljeno Marec 9, 2011 vpetek še delam, v soboto pa bom šel na Koroško...
gorazd Objavljeno Marec 10, 2011 Opozori Objavljeno Marec 10, 2011 Kaki so kaj plani za soboto, vreme bo ;-) Razmišljam, da bi skočil na obalo pogledat CROSS COUNTRY dirko. Več tukaj http://www.atv.si/forum/viewtopic.php?t=4277
maxiscooter Objavljeno Marec 10, 2011 Opozori Objavljeno Marec 10, 2011 Kaki so kaj plani za soboto, vreme bo ;-) Razmišljam, da bi skočil na obalo pogledat CROSS COUNTRY dirko. Več tukaj http://www.atv.si/fo...opic.php?t=4277 V kolikor prideš na Obalo se javi. l.p
osnexus Objavljeno Marec 10, 2011 Opozori Objavljeno Marec 10, 2011 V petek dopoldan grem v LJ, je kdo za zraven To značo da si Hondi napravio servis....
skuterist Objavljeno Marec 10, 2011 Opozori Objavljeno Marec 10, 2011 (popravljeno) To značo da si Hondi napravio servis.... :grrr Idem na ..... Popravljeno Marec 10, 2011. Popravil skuterist
skuterist Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 (popravljeno) Sezona "odprta", moped pripravljen. Na Trojanah kar nekaj mopedov, v Šempetru srečal črnega Xcitinga Popravljeno Marec 11, 2011. Popravil skuterist
osnexus Objavljeno Marec 11, 2011 Opozori Objavljeno Marec 11, 2011 Sezona "odprta", moped pripravljen. Na Trojanah kar nekaj mopedov, v Šempetru srečal črnega Xcitinga
Blond Objavljeno Marec 12, 2011 Opozori Objavljeno Marec 12, 2011 lepa, topla, sončna sobota .... kje ste? kam se bote zapeljali ??? jaz se obračam proti Koroški .... gremo "burgija" pripravit na sezono....
sat500 Objavljeno Marec 12, 2011 Opozori Objavljeno Marec 12, 2011 lepa, topla, sončna sobota .... kje ste? kam se bote zapeljali ??? jaz se obračam proti Koroški .... gremo "burgija" pripravit na sezono.... moj je že tam, kamor greš ti
Matic7 Objavljeno Marec 12, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Marec 12, 2011 jaz pa sem danes naredil tehničnega, drugi teden rešim še zavarovanje in registracijo, sredi aprila (ker prej ne bo časa) se bo trebalo odpravit za vami na Koroško, nekje vmes pa še gume menjat - danes me je jedva na tehničnem spustil skozi, saj so gume že čist na meji.
zvone500 Objavljeno Marec 12, 2011 Opozori Objavljeno Marec 12, 2011 Sezona "odprta", moped pripravljen. Na Trojanah kar nekaj mopedov, v Šempetru srečal črnega Xcitinga Verjetno moj sosed ga nagovarjam, da se nam pridruži.
Scarabeo 500 Objavljeno Marec 12, 2011 Opozori Objavljeno Marec 12, 2011 jaz pa sem danes naredil tehničnega, drugi teden rešim še zavarovanje in registracijo, sredi aprila (ker prej ne bo časa) se bo trebalo odpravit za vami na Koroško, nekje vmes pa še gume menjat - danes me je jedva na tehničnem spustil skozi, saj so gume že čist na meji. Danes sem se peljal mimo Širnika, v koloni stojijo za menjavo gum. Lani so nekateri čakali po več ur. Scarabeo
Blond Objavljeno Marec 12, 2011 Opozori Objavljeno Marec 12, 2011 no ker je bil danes lep in topel dan, čeprav melo vetroven in ker sem imel čas in sem lahko združil prijetno s koristnim sem se odpravil iz MB proti CE in potem na Velenje in SG. Tam sem pri Xraiderju srečal sat500 in sma na kratko poklepetala. Xraider se je potrudil in pregledal mojega "burgija" zamenjal potrebno in motor pripravil na sezono. Imel sem priložnost gledati mojstru pod prste in postaviti 1001 neumno vprašanje. Naučil sem se veliko novega o maxijih in vzdrževanju le teh. Po zaključenem servisu sem se poslovil od Xraiderja in krenil naprej za Dravograd in nazaj proti MB. Sobota je tako dala 200 prečudovitih kilometrov. V CE sem na drugi strani križišča videl enega Piaggio MP3 v Vojniku pa še (če sem dobro videl) belega Burgmana in še nekaj .... je bil kdo od nas ??? Tako motor je pripravljen in sezona ODPRTA. Blond
drnovshek Objavljeno Marec 12, 2011 Opozori Objavljeno Marec 12, 2011 Heh, jaz sem pa na poti med Vojnikom in Frankolovim prehitel enega T-MAX-a ... Se kdo javi? LP
1965 Objavljeno Marec 12, 2011 Opozori Objavljeno Marec 12, 2011 Sezona odptra. Padlo prvih 50 km. Skok čez Trojane in nazaj v Ljubljano. Vroče ni bilo, za to je poskrbel veeeter. Kmalu se vidimo na kakšni skupni furi.
osnexus Objavljeno Marec 13, 2011 Opozori Objavljeno Marec 13, 2011 Evo i to se dogodilo, nakon strpljivog čekanja u trajanju od dva tjedna danas smo se provozali 60-tak kilometara....utiske još sređujem....vrijeme je moglo biti i bolje ali kako se kod nas kaže dobar je i led kad nema kiše.....
GTo Objavljeno Marec 13, 2011 Opozori Objavljeno Marec 13, 2011 Tudi jaz sem danes malo pretegnil "noge" mojemu burgiju. Sicer sem še včeraj dokončal začeto delo okoli osvetlitve, tako da je pripravljen na začetek sezone. Sem se zapeljal samo do Radgone in nazaj, ker je kar precej pihalo tako da ni bilo pravega užitka.
gorazd Objavljeno Marec 13, 2011 Opozori Objavljeno Marec 13, 2011 (popravljeno) Danes sem v Lenartu srečal enga burgmana okoli 14.30 ure, okoli 15.30 pa rdečega nexusa v Jarenini. Kdo od tukaj? Popravljeno Marec 13, 2011. Popravil gorazd
GTo Objavljeno Marec 16, 2011 Opozori Objavljeno Marec 16, 2011 Danes sem v Lenartu srečal enga burgmana okoli 14.30 ure, okoli 15.30 pa rdečega nexusa v Jarenini. Kdo od tukaj? Ob tem času sem se jaz peljal skozi Lenart.
hoyla Objavljeno Marec 17, 2011 Opozori Objavljeno Marec 17, 2011 (popravljeno) Pozdravljeni vsi tuki gor, no men je pa v dobem mesecu dni, kolikor imam MP3-ja uspelo narediti 500 km in tudi v soboto sem bil na furi tokrat iz Ljubljane proti Kočevju in srečal sem kar nekaj maxijev in nekaj motoristov, ki so čudno pogledali kaj se to vozi po cesti , saj v naših koncih niso vajeni maxi triciklov, no potem so tudi pozdravili. Popravljeno Marec 17, 2011. Popravil hoyla
hoyla Objavljeno Marec 19, 2011 Opozori Objavljeno Marec 19, 2011 (popravljeno) Dobrodošel...... upajmo le na sončno vreme. Ostajemo na vezi Pewdvidena trasa vožnje http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Istrska+cesta&daddr=Piazza+della+Libert%C3%A0,+Trieste,+Italia+to:Miramare,+Strada+Costiera,+Trieste,+Italy+to:Via+Terza+Armata,+Fogliano+Redipuglia,+Italia+to:Opatje+Selo,+Miren+-+Kostanjevica,+Slovenija+to:Komen,+Slovenija+to:Dutovlje,+Se%C5%BEana,+Slovenija+to:Strada+per+Vienna,+Trieste,+Italia+to:Basovizza,+Trieste,+Italia+to:Via+Giovanni+Palatucci,+Trieste,+Italia+to:Muggia,+Italia+to:Lazaret,+Koper,+Slovenija+to:Istrska+cesta,+Koper,+Slovenija&hl=sl&geocode=FUzftgIdznvRAA%3BFdSruAIdaiTSACllcL-1bmt7RzG63e5DUPgyCg%3BFU5duQIdCzvRACESBUCxUOPp_w%3BFVmOuwId2dLNACkxjtm_SqZ7RzGS50CR7yQ-5w%3BFdGiu hvala za dobrodošlico. jutri mogoče pridem na obalo s skuterjam na , upam da bo lepo vreme, kot ga napovedujejo. če bo kdo od vas za kakšno ga vabim. Res upam na lepo vreme brez dežja. LP A Popravljeno Marec 19, 2011. Popravil hoyla
maxiscooter Objavljeno Marec 19, 2011 Opozori Objavljeno Marec 19, 2011 hvala za dobrodošlico. jutri mogoče pridem na obalo s skuterjam na , upam da bo lepo vreme, kot ga napovedujejo. če bo kdo od vas za kakšno ga vabim. Res upam na lepo vreme brez dežja. LP A Dežja ne bo, bo pa kar močno pihalo . Na tvojem mestu bi malo premislil . V kolikor prideš dol me skontaktiraj preko gsm hoyla 1
hoyla Objavljeno Marec 19, 2011 Opozori Objavljeno Marec 19, 2011 Dežja ne bo, bo pa kar močno pihalo . Na tvojem mestu bi malo premislil . V kolikor prideš dol me skontaktiraj preko gsm Bom vidu kakšno vreme bo jutri zjutraj, zdele je malo začelo jasnit v LJ , upam, da bo jutri boljše. veter pa ni ovira. če pridem dol se slišva.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se