Mavti Objavljeno Marec 20, 2011 Opozori Objavljeno Marec 20, 2011 Pozdrav Sem danes med vožnjo gledal na števec kilometrov in mi je misel v glavi O:-) povedala da je letos že tisoč+ kilometrov kako čas in kilometri letijo :grrr lep skuterski pozdrav: Mavti
Blond Objavljeno Marec 24, 2011 Opozori Objavljeno Marec 24, 2011 v soboto vreme bo .... kakšni so plani ???
sat500 Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 (popravljeno) v soboto vreme bo .... kakšni so plani ??? Dopoldne malo zemeljskih del (uh, kako težko se je spraviti k takemu delu), nato taksi služba, po 12. uri pa popoldanska maxi vožnja. Popravljeno Marec 25, 2011. Popravil sat500
skuterist Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 (popravljeno) v soboto vreme bo .... kakšni so plani ??? Vprašaj @Pelikana, sigurno bo za vožnjo. Iz zanesljivih virov vem, da je moped pripravljen na nove podvige in tudi že pridno nabira kilometre . Popravljeno Marec 25, 2011. Popravil skuterist
Blond Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 (popravljeno) kdo je bil danes z Burgmanom LJ table pred mojo firmo ???? Jadranska cesta RoLAN - Simphony kako si dovoli, da se ne oglasi na pijači??? vem, da je bil Sat500 (sicer z avtom) ampak se nažalost nisva srečala Popravljeno Marec 25, 2011. Popravil Blond
sat500 Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 Vprašaj @Pelikana, sigurno bo za vožnjo. Iz zanesljivih virov vem, da je moped pripravljen na nove podvige in tudi že pridno nabira kilometre . Bila sta v bližini? Ker vaju ni bilo na , sva jo moralo vliti vstran. Drugič se javita!
sat500 Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 kdo je bil danes z Burgmanom LJ table pred mojo firmo ???? Jadranska cesta RoLAN - Simphony kako si dovoli, da se ne oglasi na pijači??? vem, da je bil Sat500 (sicer z avtom) ampak se nažalost nisva srečala Ja, bil sem tam, pa hitro naprej. Se mi je mudilo. Kdo bi vedel, koliko prometnih prekrškov sem danes naredil!
Blond Objavljeno Marec 25, 2011 Opozori Objavljeno Marec 25, 2011 če ne bo kakšne spremembe bom se jutri poskušal držati tele poti Če pa me bo kdorkoli zmotil vmes pa bom kje obrnil in krenil drugam Predvidevam štart iz MB okoli 10.00
GTo Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 Sprejmeta še kakega sovornika ?? Tudi sam razmišljam da se malo peljem okoli.
pelikan Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 (popravljeno) Sprejmeta še kakega sovornika ?? Tudi sam razmišljam da se malo peljem okoli. Seveda... vsi ste dobrodošli.... Lp p.s. Kontaktiraj me na GSM... Popravljeno Marec 26, 2011. Popravil pelikan
Blond Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 (popravljeno) kljub vsemu nam je uspelo narediti lep krog cca. 150km. Hvala za prijetno družbo in vožnjo. zaj gremo pa PIT Popravljeno Marec 26, 2011. Popravil Blond
GTo Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 Lepa tura, dobra družba, vreme ravno pravšnje, kaj bi lahko še želel !! Čakamo samo še na slike iz Pelikanove čelade.
sat500 Objavljeno Marec 26, 2011 Opozori Objavljeno Marec 26, 2011 Ja, tudi zame se je danes (KONČNO!!!) začela maxi sezona... po vsej dinamiki (beri: težavami) okoli gum in pa po odličnem sevisu pri (nam vsem znanem!) mojstru... je sedaj moj maxi res dobro pripravljen za nove MAXI izzive... Definitivno moj "strojček" deluje boljše, kot je kdajkoli doslej... .) @Blond, kar se tiče tvoje rute... malo mi je daleč, pa tudi vreme bo jutri bolj "čudno"... tako, da bi jaz jutri naredil manjši krog... Predvsem zato, ker so naše ceste še polne peska, pa malo "višje" je še vedno vlažno na nesončnih legah... Še najraje bi jo ponovno mahnill na avstrijsko stran, ker tam danes (peska na cestah) sploh nisem nikjer videl, čeprav je bil ob cesti na Golico (na vrhu) še sneg, jezero pa deloma zamrznjeno... Da ne omenjam "Radlpass"... :xx: Lep maxi pozdrav do jutri, ko se slišiva... p.s. @Sat500.... sem pomisil danes na tebe, ko sva se z @skuteristom peljala "tam" mimo.... pa skoraj nisem verjel, da si doma... in da imaš (poleg vsega dela doma!)... namen iti danes tudi na motor... Naslednjič te zagotovo kontaktiram... ja, v petek popoldne me pa res ni bilo doma, sem bil na divji vožnji v Kančevce in nazaj. Je pa vedno zaželjen klic maxi prijateljev, kadar ste v bližini. Ni šment, da ne bi našli malo časa za kratek pogovor
GTo Objavljeno Marec 27, 2011 Opozori Objavljeno Marec 27, 2011 Lepe slike samo tebe nismo poslikali, sem pozabil da ima tudi jaz zraven aparat da bi še ti imel kak spomionček. Bomo to ponovili ion bomo slikali samo tebe !!!
ssabic Objavljeno Marec 27, 2011 Opozori Objavljeno Marec 27, 2011 Danes je tudi nama uspelo v popoldanskih urah (ker imam skoraj vse sobote delovne), otvoriti letošnjo sezono. Skočila sva v Ljubljano k hčerki na tortico in sicer po zasavski cesti skozi Litijo. Naredila sva 180 km. Vračala sva se že v večernih urah. Majesty po servisu na koncu lanske sezone pri "našem" dobrem mojstru z novimi gumami lepo teče. Maxi pozdrav vsem in da se kmalu vidimo tudi na kakšni skupni vožnji. Drugič se ustavite še pri nas na kavo.
pelikan Objavljeno Marec 27, 2011 Opozori Objavljeno Marec 27, 2011 Lepe slike samo tebe nismo poslikali, sem pozabil da ima tudi jaz zraven aparat da bi še ti imel kak spomionček. Bomo to ponovili ion bomo slikali samo tebe !!! Poglej svoja sporočila... in se mi javi, da ti "pošljem" še ostale slike... Lep maxi pozdrav
dore61 Objavljeno Marec 27, 2011 Opozori Objavljeno Marec 27, 2011 Ja, malo smo se zgrešili, ker smo se peljali skozi Šentlj okoli 11:30, pa preko G.Radgone in Radenec do Puhovega muzeja, potem pa domov in zadnje tri km v dežju . Slike pa tudi bodo.. lep pozdrav
skuterist Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 ............................. Mislim pa da me je Skuterist prihitel med SG in dravogradom (enak motor) , pri spustu iz Golice pa sem srečal kar nekaj maxsijev in nobenega nisem spoznal (spider max 500 beli, beverly temni,...) ................... Pa veš da sem bil rez jaz :surrender: , spredaj pa kolega na R6. Ko sva sedela na "vrhu" in si prišel mimo (čeprav takrat nisem vedel da si ti) sem pomislil na tvoje besede da boš šel gor s 50ccm. Kasnjeje te nisem več videl, pavze pri jezeru pa danes ni bilo.
x raider Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 Pa veš da sem bil rez jaz :surrender: , spredaj pa kolega na R6. Ko sva sedela na "vrhu" in si prišel mimo (čeprav takrat nisem vedel da si ti) sem pomislil na tvoje besede da boš šel gor s 50ccm. Kasnjeje te nisem več videl, pavze pri jezeru pa danes ni bilo. Škoda da te nisem videl, bi jaz častil na jezeru . Sedaj pa sem si zapomnil tvojo obleko in belo kraljico, tako da te drugič takoj prepoznam . Si tudi ti bil med tistimi z ?
dore61 Objavljeno April 5, 2011 Opozori Objavljeno April 5, 2011 No, sedaj se pa vidi, da je res pomembno srce in ne samo "kubuki" ! Ja, trba se je bat tudi takih ... Lep iz Prekmurja!
maxi gašper Objavljeno April 7, 2011 Opozori Objavljeno April 7, 2011 Živjo v nedeljo se odpravljam malo proti postojni - ogled predjamskega gradu, pivka - vojaški muzej, pa proti cerkniškemu jezero... in mogoče tudi malo proti slovenski obali, pa nekaj dobrega pojesti, da izkoristim sončno nedeljo, če je kdo za da se mi pridruži naj piše ali pošlje sms...
pelikan Objavljeno April 7, 2011 Opozori Objavljeno April 7, 2011 (popravljeno) Živjo v nedeljo se odpravljam malo proti postojni - ogled predjamskega gradu, pivka - vojaški muzej, pa proti cerkniškemu jezero... in mogoče tudi malo proti slovenski obali, pa nekaj dobrega pojesti in :beer1: , da izkoristim sončno nedeljo, če je kdo za da se mi pridruži naj piše ali pošlje sms... Ali pa kak drug predlog? Sprejemam nasvete, predloge... Dnevni ali večdnevni maxi izleti... V nedeljo imamo eni že dogovorjeno, da se bomo zapeljali do Murske Sobote pogledat... kaj se bo tam dogajalo... če imaš čas, se nam lahko pridružiš... Lep maxi pozdrav p.s. Tvoje sporočilo sem premaknil v to temo, kjer se navadno objavljajo takšne enodnevne maxi vožnje... Tvojo novo temo pa sem zaprl... in izbrisal... Popravljeno April 7, 2011. Popravil pelikan
dore61 Objavljeno April 8, 2011 Opozori Objavljeno April 8, 2011 Torej... v nedeljo se vidimo Lep iz Prekmurja
pelikan Objavljeno April 8, 2011 Opozori Objavljeno April 8, 2011 Torej... v nedeljo se vidimo Lep iz Prekmurja Ja, tudi mene veseli... da se bomo po dolgem času spet videli in kako rekli... S seboj pripeljem tudi moto goste iz Italije.... Bivši maxi maxiskuteraš (na motorju) se bo v vaše kraje pripeljal skupaj s svojo partnerico... Lep maxi pozdrav
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se