LAIBACH Objavljeno Avgust 12, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2009 Danes je umrl moj prjatu motorist Lado Leskovšek-ČELADKO V prometni nesreči z motorjem DOMŽALE -LJUBLJANA,prjatu nisi si zaslužu take smrti.R.I.P.
semamiz Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Danes je umrl moj prjatu motorist Lado Leskovšek-ČELADKO V prometni nesreči z motorjem DOMŽALE -LJUBLJANA,prjatu nisi si zaslužu take smrti.R.I.P. Iskreno sožalje ženi Špeli , malima dvojčicama (Tia in Pia) in vsem njegovim ... Vedno boš v naših srcih !
klimbra Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 FAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKKK, neeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!! :( :cry: :cry:
urkoman Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Bil je dobr človek, prjatu, itd., sožalje špeli, piji in tiji, sinu Blažu, bratu, mami, ocetu in vsem ostalim ki so mu bili blizu... MK Pussy riders
Dadi Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 (popravljeno) O neeeeee, še v petek sva skupaj pila na fantovščini Sožalje domačim v mojem imenu in od SMD Bojler ! Popravljeno Avgust 13, 2009. Popravil Dadi
Pimpi limpi Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Vsi ga bomo pogrešali. Sožalje vsem domačim. R.I.P.
MDR Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Sožalje vsem njegovim najbližjim! Bil je krasen človek in je res škoda, da se je to zgodilo . R.I.P. M.
ghibli Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 čeladkotu lahka zemlja res je bil ok fant. Špeli in dvojčicami iskreno sožalje od mene in Irenc.
VS800 Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Ne morm verjet....še prejšen teden debatirala pr Vaških Sožalje njegovim...
vaški Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 (popravljeno) včeraj si se poslovil tako kot še nikoli kot bi vedel da se poslavljaš zadnjič in res si se Čeladko (Lado)bil si zelo dober človek in prijatu,ki si bil vedno pripravljen pomagati POČIVAJ V MIRU vsem pa izrekam iskreno sožalje še posebno pa Špeli in Blažu ter Tiji in Piji R.i.p. Popravljeno Avgust 13, 2009. Popravil vaški
DESIM Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 ........pa še včer smo za isto mizo sedel in se pogovarjal.....pa glih ko se mu je nekako življenje začel...je bil ves vesel ker sta mu hčerkici shodili........ Lado.....POĆIVAJ V MIRU
Darko U2nc Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Celadko saj sem kr brez besed ostal vsem domacim iskrene sozalje R.I.P
andi1 Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Ja, še malenkost prej smo bili skupaj pri Vaških. Zadnji pozdrav, Andi & Angela. Iz članka na 24ur : Sinoči, malo pred deseto uro, pa se je na cesti pri izvozu Sneberje zgodila nesreča, v kateri sta bila udeležena motorista. 41-letni motorist iz Ljubljane se je tako odločil prehitevati avtomobil v trenutku, ko ga je že prehiteval drugi motorist. Pri tem je padel in zaradi hudih poškodb umrl na kraju dogodka. 33-letni motorist iz Topolšice ni bil poškodovan.
maus Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Lado, počivaj v miru Moje iskreno sožalje vsem najbližjim
Happy Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Prijatelj počivaj v miru Iskreno sožalje vsem domačim.
thumper Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 počivaj v miru,Lado. sožalje vsem njegovim.
Miha27 Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Fakkkk Ko vidš sliko k v rokah drži novorojenčke te res stisne -_- Prosm, djte se merkat na cesti! Da ne bo še več takih primerov R.I.P.
buellina Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 pa glih ko se mu je nekako življenje začel...je bil ves vesel ker sta mu hčerkici shodili........ pa ne no sploh si ne morem predstavljati groze, ki je doletela njegove domače....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se