klimbra Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Dragi prijatelj......kot strela z jasnega, me je zjutraj udarila novica, da te ni več med nami. Nekako ne morem tega dojeti.........še ta trenutek imam občutek, da te bom srečal.....ali na cesti.....ali pri Vaških.....ali pri Fajerjih.......... Teško pišem vse te besede, toda, morda jih na drugi strani.....tudi ti lahko prebiraš.......zato, klub vsemu pišem. Pogrešal te bom.....tvoj optimizem, tvojo voljo do življenja......tvojo neverjetno sposobnost, da si človeka razvedril tudi v trenutkih, ko je bil najbolj na tleh. In za vse to.....ti najlepša hvala. Nikoli te ne bom pozabil. KLIMBRA
Einherjar Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Ne mores si predstavljati, kako sem se pocutil ko me je Primoz klical dobre pol ure po tem, ko sem sel iz brunarice, kjer smo se vsi se videli...
Cartman Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 sožalje vsem ki so ostali za njim.
jager Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Sožalje vsem......bil je zelo......ma saj se ve sožalje še enkrat.
Tratnjak Damijan Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Moje sožalje vsem domačim. včeri sem ga lih vidu ko je odhaju od Vaških.
simonsi Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Ne morem si predstavljati, kako se počutijo njegovi najbližji. Sožalje.
vicko Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Lado počivaj v miru......Moje Sožalje Špeli ter vsem domačim.......R.I.P :xx:
MeSkO__ Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 R.I.P. , Sožalje vsem. :xx: :xx: :xx:
DejanPaska Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Včeraj, 12.8.2009 ob 21.39 uri, nas je na svoji največji ljubezni na 2 kolesih zapustil dober prijatelj LADO BUKOVEC - ČELADKO ..... Od njega se bomo poslovili v torek, 18.8.2009 ob 15. uri, na pokopališču Nove Žale. Za vse motoriste bo zbor pri Vaških boysih v Domžalah, v torek med 12. in 13.30 uro, nato pa bomo skupaj štartali proti Novim Žalam... Svojci rože in vence hvaležno odklanjajo. Svoje prostovoljne prispevke za njegove tri otroke - sina Blaža ter še ne leto dni stari dvojčici Pio in Tio, pa lahko nakažete na donatorski račun, odprt pri SKB banki, št.: 03106-1000593703, sklic PIA TIA BLAZ. Račun bo odprt od 14.08. - 22.08.2009. Za LADOTA-ČELADKOTA: Prišla je noč...nesrečna noč... in prijatelja nam vzela... pa vendar tvoja podoba, Lado, ne bo nikoli izbledela... In čeprav tvoj glas se več ne sliši, beseda tvoja v nas živi! V srcu ostaja nam bridka bolečina... a dragi prijatelj, za tabo bo vedno ostala sled... tiha solza večnega in lepega spomina... Počivaj v miru!
MoTo G_P Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Fak...Njega žou nism poznou, je biu pa njegov sin moj sošolc...vsem svojcem iskreno sožalje...
DejanPaska Objavljeno Avgust 13, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2009 Včeraj, 12.8.2009 ob 21.39 uri, nas je na svoji največji ljubezni na 2 kolesih zapustil dober prijatelj LADISLAV BUKOVEC - ČELADKO ..... Od njega se bomo poslovili v torek, 18.8.2009 ob 15. uri, na pokopališču Nove Žale. Za vse motoriste bo zbor pri Vaških boysih v Domžalah, v torek med 12. in 13.30 uro, nato pa bomo skupaj štartali proti Novim Žalam... Svojci rože in vence hvaležno odklanjajo. Svoje prostovoljne prispevke za njegove tri otroke - sina Blaža ter še ne leto dni stari dvojčici Pio in Tio, pa lahko nakažete na donatorski račun, odprt pri SKB banki, št.: 03106-1000593703, sklic PIA TIA BLAZ. Račun bo odprt od 14.08. - 22.08.2009. Hvala... Za LADOTA-ČELADKOTA: Prišla je noč...nesrečna noč... in prijatelja nam vzela... pa vendar tvoja podoba, Lado, ne bo nikoli izbledela... In čeprav tvoj glas se več ne sliši, beseda tvoja v nas živi! V srcu ostaja nam bridka bolečina... a dragi prijatelj, za tabo bo vedno ostala sled... tiha solza večnega in lepega spomina... Počivaj v miru!
AlBundy Objavljeno Avgust 15, 2009 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2009 Počivaj v miru Čeladko, pogrešali te bomo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se