robberrt Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Ejga!!! Gorenjci javte se, da vidmo kolk nas je na forumu. Jest sem iz ok. Kranja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
chris Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 JEEEEEEEEEEEST!!! (pa ceprov zvim v Lj....) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
spidy Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 EJGA tut jest sem Gorenc!!!!!!!!! :D :D Ga ni čez Gorenca 8) :idea: :arrow: KRANJ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Jeeeest!!! Železniki. Never heard? 16 kilometrov zahodno od Škofje Loke (prot Soriški planini). Me boste že našli. :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smeško Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Jest tud!! :D živim v vasi, ki je znana po heroinski navezi... :P (Sej Robi drgač se pa itak poznava) 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pegaso Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 No, zdej nas je pa že kar neki. :) Poljanska dolina....glih ta druga kot je Dunker. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Dunker jaz sem enkrat prišo v Železnike ko sem se zgubo v gozdu :roll: :oops: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno Oktober 14, 2002 Deli Objavljeno Oktober 14, 2002 Ne priznam da sm gorenc :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Ejga, kuga j pa zej to :D . To da sm Gorenc mn piše pod slikco, drgač sm pa z vasi, k leži točn pod najvišimo vrham Karavank :wink: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Roman Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Ne priznam da sm gorenc :) Glede na to, da si z Jesenic, je tud zlo mal šans da si....mislm Gorenc...sej se hecam :D :P :wink: . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIG YELLOW Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Žiri zadnji okopi Gorenjske na JZ meji. :twisted: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
K8 Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 me too me too, biti Gorenjka :P :arrow: Radovljica... 8) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Jeeeest!!! Železniki. Never heard? 16 kilometrov zahodno od Škofje Loke (prot Soriški planini). Me boste že našli. :wink: Never heard? Se jaz sem bil tam (kot ljubljancan), na enmu koncertu pred leti... Ratos de Porao. en zadruzni/kmecki/druzbeni dom. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLAYO Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 A sem jest ze Gorenc, ce ze pol leta zivim v Bohinju? 8) FLAYO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Ni ga Gorenjca čez Dolenjca :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rock-46 Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Gorenc, ga ni cez ornk gorenca.... Lp, ROk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 K8 čist tak btw ko si že omenla Radovljico...kolk maš ti skupnega z maxximum-portal.com ? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klemens Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Ne priznam da sm gorenc :) Glede na to, da si z Jesenic, je tud zlo mal šans da si....mislm Gorenc...sej se hecam :D :P :wink: . :evil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Nearrain Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Ni ga Gorenjca čez Dolenjca :D ...nej slovenca, bez dolenjca... ... :!: kar je dobr , nej slabu :!: ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 No ja vse sort tegob te napade v življenju, pa če te kot Gorenjca nardijo se že preživi, mal potrpiš pa je. Kakšnega litrček s Primorske zvrneš, pa da ti ni presladko še kakšnega z Dolenjske, pa se pretolčeš da v DEPRO ne padeš, vmes pa še mal jodlaš. Zna bit še kaj hujšega na svetu kot to da si Gorenjc. :evil: :twisted: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Blade Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Pr en bližn 10km pred dunker-jem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
K8 Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 K8 čist tak btw ko si že omenla Radovljico...kolk maš ti skupnega z maxximum-portal.com ? :D Zakaj vprasas? :roll: :roll: :oops: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dunker Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Blade, s kje točno pol si? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AREA Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Zato ker sumim? :lol: Vidim da je forum čisto prenovljen..kaj to pomeni? Da si mela ti prste vmes? :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
K8 Objavljeno Oktober 15, 2002 Deli Objavljeno Oktober 15, 2002 Ne ne...nisem mela prstov vmes nic spljoh (no,mogoce kaksen znakec)...me ze dolg ni blo gor, pa ne vem kaj se tam dogaja!...grem prevert :P :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se