Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ja uglavnm, da se še jst javm....Blo j res zakon k se ns je nakonc tok zbral, da smo lahko končno eno skupinsko turo udarl...vreme je biu k nalašč in tut pečo se je taprav cajt prkazou :yea2: ...aja, Jerry, pa reshvala za tist sok pa napolitanke, so nam dal dodatn zagon :OK: . Bi se pa mogl še kdaj tko "zment" pa km it...sej res najbol, da se sploh ne menmo, k se ns največ lih takrt dobi an :P . Drug teden bomo pa probal ponovit to, če bo mati narava poskrbela za tak vreme kot smo ga dons mel :yea2:

Objavljeno
no, kaj pa jutr ma kdo kej cajta popoldne, recimo okol dveh?

destinacija: kamorkol :D

dej ne me rajcat,jst mam šolo <_< najbol bi blo da bi si čez teden kr gume spustil al pa dal fotru ključe pa nej jih skrije,ker je dela ogromno (4.letnik sem...)

ej jerryJr,mormo se enkrat dobit z endurcam,gremo mal bol offroad furo :naughty:

Objavljeno
dej ne me rajcat,jst mam šolo <_< najbol bi blo da bi si čez teden kr gume spustil al pa dal fotru ključe pa nej jih skrije,ker je dela ogromno (4.letnik sem...)

Hvala enako. :BUA:

A se gremo pelat? :OK: :OK:

Objavljeno

vredu vredu sam še gume dobim... jutr po vsej varetnosti... :D

Objavljeno (popravljeno)

Sam včerej je bla pa zakon :OK: .Nabralo se nas je kr nekaj motoristov in smo se meli prav zakon :yea2: .

Ko smo prišli na Bled smo pa prehiteli še drp-a (hvala k si se umaknil :notworthy: , se vsaj motoristi s kombiji umikajo, če se že avtomobilisti ne <_< ) in smo užgal malo debate.

@Jerry....hvala ti za sok in napolitanke, so bile zakon :yea2:

@Cagiva....ko se naslednjič srečamo me mal opomni, da bom dal za pivo/sok/čaj...

Upam, da se bomo še kdaj takole dobil, naslednja sobota mejbi :? seveda, če bo lepo vreme.

Slava hitrim :yea2:

Popravljeno . Popravil gebre
Objavljeno
Slava hitrim :yea2:

ovinki od gorič od tenetiš so pa da best :notworthy:

Objavljeno

Ja ja,učer je blo pa res dobr :yea2: -sam bi se ene parkrat skor zvrnu skoz une ovinke,k smo tko šibal :wacko: Drgač pa kombinacija sokc + napolitanke dela čudeže! :OK: Dons sm sicer lubico :wub: na redn servis pelov,pa bojo mim grede še demfrje vn pobral,pa bo mela vsaj zvok,če že ne hitrosti :hmm: B)

Uglavnem,čim več takih nedelj!

Lp

Objavljeno
Ja ja,učer je blo pa res dobr :yea2: -sam bi se ene parkrat skor zvrnu skoz une ovinke,k smo tko šibal :wacko: Drgač pa kombinacija sokc + napolitanke dela čudeže! :OK: Dons sm sicer lubico :wub: na redn servis pelov,pa bojo mim grede še demfrje vn pobral,pa bo mela vsaj zvok,če že ne hitrosti :hmm: B)

Uglavnem,čim več takih nedelj!

Lp

uff,reku bi mi da bi šli bl počas...jst lahko samo rečem da se od begunj do tržiča še nism tko počas peljal .) ...sm gledal da ste bli nekak skoz za mano.gremo drugič bolj homo turisticus al pa se pol na konc ovinkov počakamo.

uff,denfre boš ven pobral.. <_< a ne ropota en dost :D joke

Objavljeno

Nooo Zj sem se mal oddahnil od vsega žaganja v soboto..fajn je blo, pa tud z motosvet- Blejci smo se spoznal...škoda, k jo je Pečo mogo tko hitr it...se bova že na cest najdla. hvala za obisk v imenu 5. dimenzije. zanje smo nabrali 65000 sit takšnih in drugačnih prispevkov..Hvala vsem! Ne bo dost za vse, bodo pa veliko lažje spet štartali. Mislim, da se lahko kmalu nadejamo kakšnega koncerta na novi opremi :yea2: :yea2: :yea2: ,žal pa bo moral pevec z novim motorjem še malo počakat :cry: :cry: :cry: (glih gpz-ja prodal) Tolku zaenkrat..

Lp

Drp11

Ps A bu kej sonca donc dijo boh???

Objavljeno

A se poj konc tedna kej prot naši obali leti. B) B)

Kakšni so kej vaši načrti? :afro1:

Objavljeno

Zaenkrat še nimam načrtv...dal bi se it...sam če se ti da tko mal bl turistčno vozt, alpa da se nek počakamo...nism pa še za zihr :hmm: Ke bi se pa šlo? Pa js bom tut mogu mojo :wub: na redn servis pelat...dons sm šu u šolo zmotorjm :yea2: . Sam trenutno sm čist broke, tko da nevem koko bo kej :?

Objavljeno

če bo lep vreme grem jst takoj

Objavljeno
A se poj konc tedna kej prot naši obali leti. B) B)

Kakšni so kej vaši načrti? :afro1:

To rundo grem pa jest tut zraven, saj upam da bom dobil cajt, pa motor na registracijo spravu :notworthy: :notworthy: :OK: :OK:

Objavljeno

Če bo lep ureme smo že trije. :OK: :OK:

Objavljeno (popravljeno)
Če bo lep ureme smo že trije.  :OK:  :OK:

jest bi su z vami pa mamo v soboto zvecer motozur na jesenicah in mormo pripravit tehniko (big screen, predstavitve, muska, pjaca,... ).

Popravljeno . Popravil fazerer
Objavljeno

če bo res lep vreme grem jst tud do obale.pa magar gremo mi s 125ccm pač po svoje,jst na dolge fure itak okol 90km/h vozm...

magar ostali pičite dalje,pa se dol dobimo al pa če čakate... sam bi blo fajn dost zgodej it,mogoč nazaj grede čez kšne rovte nazaj :) jst sm kuj za to!upam da ne bo kej vmes pršlo <_<

Objavljeno
Zaenkrat še nimam načrtv...dal bi se it...sam če se ti da tko mal bl turistčno vozt, alpa da se nek počakamo...nism pa še za zihr :hmm: Ke bi se pa šlo? Pa js bom tut mogu mojo :wub: na redn servis pelat...dons sm šu u šolo zmotorjm :yea2: . Sam trenutno sm čist broke, tko da nevem koko bo kej :?

zeus kaj maš pa za spedenat na servisu?

Objavljeno
jest bi su z vami pa mamo v soboto zvecer motozur na jesenicah in mormo pripravit tehniko (big screen, predstavitve, muska, pjaca,... ).

Če nism preveč radovedn - kaj pa se to dogaja. :?

Kšna bl interna zadeva a kaj? :hmm:

Objavljeno

Aja pa še tole:

Za soboto je dž napovedan!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Objavljeno
Aja pa še tole:

Za soboto je dž napovedan!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Veliko dežja :cry: jeba...

Objavljeno

@batzajla...nevem točno...en kup stvari..."bremz ole" je treba dolit,pregled agregata, mogoče bo zaboga treba še ketno menat...nevem, pomoje je en kup stvari. Drgač pa Killroya praš, on ga je meu že 2× na servisu, k nrdi več kilometrov kt jst.

Aja, pa a kdo ve koko bi jest nadomestu tm na pokrovu sklopke odtrgan krom, ki mi ga je razžrla sol in je sam dol padu k sm ga pucou :cry:

@peco a se zajebavaš...a bo res dež....:BUA: pa p****, magar nej bo čez teden 4× čej treba, sam u vikendih nej bo pa sonce noooo. Js sam upam da bo v nedelo uredu, oz. da se bo še pred soboto veter obrnu in bojo drgač napovedal... :P

Objavljeno (popravljeno)
Če nism preveč radovedn - kaj pa se to dogaja.  :?

Kšna bl interna zadeva a kaj?   :hmm:

ne nisi prevec radoveden. motoklub Viharniki organiziramo svoj prvi zur v svojih skoraj desetih letih delovanja. zur kot zur, pivicka in vincek, rockenroll, pa na steno bodo projecirana nasa novejsa popotovanja (Korzika, Dolomiti, svicarske in francoske Alpe, Azurna obala, Sicilija), razni dogodki na katerih smo bili... Na tv se bodo pa vrteli filmi iz daytone in podobne stvari. skratka vse v stilu motoscene. seveda na izi brez pretiravanj. druzenje...

vabljeni ste vsi, se posebej ker bo vikend baje dezeven.

Klub Nanabush (Bistro Oaza) na Jesenicah z zacetkom ob cca 20h.

Vstopnine ni, dobrodoslica pa bo domac limonovec.

03.doc

Popravljeno . Popravil fazerer
Objavljeno

@batzajla a se men sam zdi, a se moja drek pumpa tko dere, oz. je edini motor ki se ga razločno sliš na filmčku :P :yea2: :yea2:

Objavljeno

Jebemti, ne spet dež za vikend.

A ma kdo slučajno cajt u petek, ker jst mislm kr predavanja dol ruknt pa it, ker ne bom spet cel vikend gledu kako dežuje in se na konc nč pelu.

Pečo? Jerry?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!