Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno
No, pa sva le skup prišla. :wink:

Tvoj brat pa pozna mojga tamauga (brata). Torej sva skorej u žlahti. :lol:

Zec je pa mal popraskal svojga Suzukija, ane? Pa avto tud. :wink:

Jap vse v enem tednu

Objavljeno

OK Blade prihajam! :multi: :lol:

Objavljeno
No gorenci mene se bi bilo sram javit,sploh pa če ste res taki kot pravijo vsi štosi od gorencev :D

Smo še slabši! Škoti so vajenci pri nas. :twisted:

Objavljeno

oh ne, to pa ne!! :roll:

a mi kdo posod šilček za zobotrebce??? :P :P

Objavljeno

Vsi gorenci danes ob sedmih zvečer poslušat radio gorenc na frekvenci 89,30 bom malo povedal o MM, dirkah itd! Potem lahko tudi komentirate moje pričevanje!

Objavljeno

Sandra bodi srečna da so gorenjci na svetu,drugače ženske ne bi vedele kaj so to tangice! :lol: :twisted: :wink:

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno
Ejga!!!

Gorenjci javte se, da vidmo kolk nas je na forumu.

Jest sem iz ok. Kranja.

No pa še en gorenc :shock: - sj tega pa že poznaš :lol:

Objavljeno

wuiiii skoz več ns je :lol:

Objavljeno

a gremo pol gorenjci v sredo tja - robi kolk nas je???

(romc gre tud zraven)

Objavljeno

Še jaz se štejem za pol gorenca ker se najraje vozim v tisto smer. Poznam pa itak vse v Jesenicah ,pa v Mojstrani. Viharniki če kdo to bere lep pozdrav.

Objavljeno
Še jaz se štejem za pol gorenca ker se najraje vozim v tisto smer. Poznam pa itak vse v Jesenicah ,pa v Mojstrani. Viharniki če kdo to bere lep pozdrav.

Ma ne me basat, če še to ne vaš, da se reče NA JESENICAH - razen, če nis edn od unh, k pravjo "u Jesenicama"... :? .

Objavljeno

Jast misl'm da s'm, nis'm pa čist sigur'n.

Fajn b' blo, če bi se ločil po barvi kože.

Kakšn' so gorenc' :?:

Objavljeno

Gorenjci! Koliko ste kaj zainteresirani, da bi se (recimo) kakšen torek dobili v kakšnem lokalu v okolici Kranja, in se malo spoznali. Moja predloga sta ali Rondo (za novim Mercatorjem), ali pa Johanca v Britofu, kjer lahko še kakšen kegelj dol butnemo. Za pogovore si mi zdi Rondo veliko boljši, Johanca pa za kakšne gostilniške športe.

Ima še kdo drug kakšen predlog?

Objavljeno
Gorenjci! Koliko ste kaj zainteresirani, da bi se (recimo) kakšen torek dobili v kakšnem lokalu v okolici Kranja, in se malo spoznali. Moja predloga sta ali Rondo (za novim Mercatorjem), ali pa Johanca v Britofu, kjer lahko še kakšen kegelj dol butnemo. Za pogovore si mi zdi Rondo veliko boljši, Johanca pa za kakšne gostilniške športe.

Ima še kdo drug kakšen predlog?

Men je kul,sam bom to začel prakticirat šele nasledno sezono,ko moped dobim....

Lp

Objavljeno

Ja men se zdi ideja kr ql - kdaj si pa to mel v mislih?? :D

Objavljeno

Bolš da polet (maj,junij..) u pubu u Radolc na teras :roll:

No poj mene tut zravn štejte an 8)

Objavljeno

pr johanc je mal placa zunej

je pa dobr ker je tudi lastnica vozila motor in rada časti kakšno rundo (vsaj motoristom)

Objavljeno

Vse skupaj sem misli tako, da se malo spoznamo, kakšno igro biljarda odigramo ali pa kakšen kegelj zbijemo.

Killroy, nevem kje ti vidiš problem da še nimaš motorja...

Terasa od Puba v Radovljici je pa za poleti super ideja.

Zanima me še katerih gorenjcev je tukaj več? Ali tistih ki so bolj za Radovljico, ali za Kranj. Meni sta oba kraja uredu.

Lahko bi se že drug teden kaj dobili.

Objavljeno

Sicer imem butast urnik v službi in je malo daleč za mene ,ampak zakaj pa ne?Samo če bom imel prosto pridem. :D

Objavljeno

Vsak drug četrtek (ta ki prihaja bo prvi) igram pr Johanc biljard na enki

od 20 do 24.

Objavljeno

Zdj rabmo sam še enga majstra 8) da nam butne gor datum, kdaj se dobimo -pa kje:?: :roll: :wink:

Objavljeno

ok ceprov se ze menmo s smeskotam pa cpromzyjem za OLP, nam nekako ne rata, vsakic kaksne obveznosti, pa bi blo mogoce res pametno da se gorenci dobimo pr johanc mogoce tud na partiji keglanja :)

Zadnc smo keglal pa je zakon :lol:

Objavljeno

Ja prov pol pa kr določmo datum... :wink:

kolk je kandidatov za jutr zvečer (četrtek)????

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!