jupiter Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 (popravljeno) Prestavmo prestavmo prestavmo :evilgrin: :evilgrin: Brrrrr...zabe, zebe... Prestavmo :kva2: Lahka tud za en teden! Popravljeno September 28, 2007. Popravil jupiter
_SEBA_ Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Brrrrr...zabe, zebe... Prestavmo :kva2: Lahka tud za en teden! zebe ja :headbang: :headbang: p.s. s kero honda prideš jutr na zbor ?? :whistle: :whistle: :whistle: :lol1: :lol1: :lol1:
_SEBA_ Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 :hmm: ti kr bl korajžn praš, ti bomo use odgovorl :naughty: :naughty:
minca Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 ti kr bl korajžn praš, ti bomo use odgovorl :naughty: :naughty: povej mi kje je kamnolom,pa smetišče, pa :hmm: gasilski dom na bledu :lol1: :lol1: :lol1:
jupiter Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 zebe ja :headbang: :headbang: Kaj je, boli glava? Spet maček :whistle: , tiger, kakšna druga žival? :naughty: :yawn: p.s. s kero honda prideš jutr na zbor ?? :whistle: :whistle: :whistle: :lol1: :lol1: :lol1: Ne vem še, ampak, če bi rad, da ti kakšno posodem, te čisto razumem. :krneki: (Sej bi blo mene tud malce sram pridet s Suzimuro na zbor. In to v domači kraj. Kriza. :evilgrin: :yea1:) :hmm: Sej nejega običajno nihče ne razume tako, da se ne sekiraj... :kva2:
_SEBA_ Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 povej mi kje je kamnolom,pa smetišče, pa :hmm: gasilski dom na bledu :lol1: :lol1: :lol1: a ti mislš da bom jst za naš predmestje vedu ke majo kej :krneki: :krneki: :krneki: :krneki:
_SEBA_ Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Kaj je, boli glava? Spet maček :whistle: , tiger, kakšna druga žival? :naughty: :yawn: Ne vem še, ampak, če bi rad, da ti kakšno posodem, te čisto razumem. :krneki: (Sej bi blo mene tud malce sram pridet s Suzimuro na zbor. In to v domači kraj. Kriza. :evilgrin: :yea1:) Sej nejega običajno nihče ne razume tako, da se ne sekiraj... :kva2: mene je sam zanimal al prideš s tamodro al s tadobro :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
minca Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 a ti mislš da bom jst za naš predmestje vedu ke majo kej :krneki: :krneki: :krneki: :krneki: valda....vse moraš vedet :grim......mar ni tko :naughty: :naughty: :naughty: :evilgrin:
Sthof Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 amm ja gasilsk dom je tm.. amm.. k se bo seba u tangicah mim vozu? :yea1:
_SEBA_ Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 amm ja gasilsk dom je tm.. amm.. k se bo seba u tangicah mim vozu? :yea1: in to v takih s slončkam :whistle: :whistle: :whistle: a mem smetišča pa kamnoloma pa ne smem :? :? :?
minca Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 in to v takih s slončkam :whistle: :whistle: :whistle: a mem smetišča pa kamnoloma pa ne smem :? :? :? :lol1: :lol1: paše tist pulovar imej z jelenčki :lol1: ;) .)....
Killroy Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 No da mal zmotm tole nadvse produktivno debato kdo bo komu gasilski dom v tangicah jelena mim kamnoloma...mene je tud zdravje mal pustu na cedilu, tko da če se za kšn tedn oz. na nedeljo prestav, bi blo to nadvse fino..... :whistle: B)
sjeng Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 in to v takih s slončkam :whistle: :whistle: :whistle: a mem smetišča pa kamnoloma pa ne smem :? :? :? Take s krznom notr glede na temperature v vaših hribih
gebre Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Da ne boste še za zvečer skenslal vse skupej :trance_33_sleep: . Mam zadnjo šanso se ga nagonit pred novim šolskim letom, potlej se bo treba pa učit :whistle:
_SEBA_ Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Da ne boste še za zvečer skenslal vse skupej :trance_33_sleep: . Mam zadnjo šanso se ga nagonit pred novim šolskim letom, potlej se bo treba pa učit :whistle: jst sm pa slišu da je še "misija ljubljana pijana" še u igri :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
_SEBA_ Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Take s krznom notr glede na temperature v vaših hribih ooo gospod sjeng...... matr te pa že en cajt ni blo slišat..... le kaj bi lahko bilo narobe :whistle: :whistle: :whistle:
_SEBA_ Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 No da mal zmotm tole nadvse produktivno debato kdo bo komu gasilski dom v tangicah jelena mim kamnoloma...mene je tud zdravje mal pustu na cedilu, tko da če se za kšn tedn oz. na nedeljo prestav, bi blo to nadvse fino..... :whistle: B) no ja na zbor pa le mal prnor...... bo sthof prnesu baciloubijalec :naughty: :naughty: :naughty:
mačka27 Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 (popravljeno) HI,HI,HI ...tisto u tangicah mimo gasilskega doma, bi se pa splačalo videt :lol1: :lol1: :lol1: :naughty: :naughty: Popravljeno September 28, 2007. Popravil mačka27
gebre Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Baciloubijalec, ta stvar zna pobit še kaj drugega :unsure: (tisto malo možganskih celic kar jih je še ostal :whistle: )
Killroy Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Na zbor pridem itak,sploh pa če bo Baciloubijalec :P
TOMCAT Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 Ja dež in mraz nista moja zaveznika :angry: , pomoje bi bol nedelja pasala :D ......oz. bo :yea1:
sjeng Objavljeno September 28, 2007 Opozori Objavljeno September 28, 2007 ooo gospod sjeng...... matr te pa že en cajt ni blo slišat..... le kaj bi lahko bilo narobe :whistle: :whistle: :whistle: Ma bl mal se vozm, ker sm motorja naveličan mal (mojga) tko da sm rajš tih v teh temah
_SEBA_ Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 HI,HI,HI ...tisto u tangicah mimo gasilskega doma, bi se pa splačalo videt :lol1: :lol1: :lol1: :naughty: :naughty: ja te bomo pa poklical :naughty: :naughty: :naughty:
minca Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 ja te bomo pa poklical :naughty: :naughty: :naughty: kva pa jz ? :angry: ;)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se