_SEBA_ Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 Baciloubijalec, ta stvar zna pobit še kaj drugega :unsure: (tisto malo možganskih celic kar jih je še ostal :whistle: ) u jeba, nate smo pa skor pozabil..... ga bom jst tut prnesu, da ga bo sigurn dost :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: kva pa jz ? :angry: ;) še nis polnoletna :P :P :P :blush: :blush: :blush:
minca Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 še nis polnoletna :P :P :P :blush: :blush: :blush: :lol1: :lol1: kva pa izjeme ? :whistle: :lol1: :naughty:
kađiva Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 ja nč pol prestavlamo furo na rezervni termin, ki smo ga mel...to je sobota 6.10. ;) jz pa vseen na kofe pridem okol 10h v Rondo :P pa pol popoldne na zbor na Bled
JerryTDM Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 (popravljeno) Vsaj eden ki je nekaj pametnega napisal, drugi pa bi blo vseen če bi šli na čet, samo nabijanje, :evilgrin: tko da nič pametnega ne moreš dobit tle not glede motoriranja :whistle: Sorry tko je :headbang: Popravljeno September 29, 2007. Popravil JerryTDM
_SEBA_ Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 Vsaj eden ki je nekaj pametnega napisal, drugi pa bi blo vseen če bi šli na čet, samo nabijanje, :evilgrin: tko da nič pametnega ne moreš dobit tle not glede motoriranja :whistle: Sorry tko je :headbang: jah jebat ga, mamo preveč cajta :P :P :P
minca Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 ...pa treba se je mal pohecat iz smokija :whistle: :whistle: .... ;) .)
metalbike Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 No gorenci (in ostali seveda :yes: ), ena pripravljalna za drug tedn. Če bi kdo šel jutr do morja pogledat, nej pride jutr ob 12-ih do paviljona na Brezovici B) Tempo bo temperaturam primeren, gremo dol na eno pico če bo kdo za, pa na eno debato :) Vabljeni B)
_SEBA_ Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 No gorenci (in ostali seveda :yes: ), ena pripravljalna za drug tedn.Če bi kdo šel jutr do morja pogledat, nej pride jutr ob 12-ih do paviljona na Brezovici B) Tempo bo temperaturam primeren, gremo dol na eno pico če bo kdo za, pa na eno debato :) Vabljeni B) če ne bomo preveč mačkasti...............
gorenc Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 No gorenci (in ostali seveda yes.gif ), ena pripravljalna za drug tedn. Če bi kdo šel jutr do morja pogledat, nej pride jutr ob 12-ih do paviljona na Brezovici cool.gif Tempo bo temperaturam primeren, gremo dol na eno pico če bo kdo za, pa na eno debato smile.gif Vabljeni cool.gif mogoče pa pridem....kje pa je ta paviljon???
metalbike Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 takoj ko zaviješ dol iz avtoceste za na brezovco, tist lokalček na vogalu B)
mačka27 Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 Sončki zlati! MEGA STE!!!! Me veseli, da smo se spoznal! na žalost sm mal zatajila, kt sm bla po furci premražena ko mačk, pa sm jo mau po hitrem postopku podurhala... Naslednjič bo bolš... p.s. naslednjič čakam obljubljene tangice, kt so ble tko opevane, hi,hi,hi :naughty: :naughty: :naughty: komi čakam na vožnjo druh tedn :yea1: :yea1: :yea1:
drjack_dj Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 no fajn da ste prestavl, se vam verjetno pridružim tud jaz. Mačka, da ti bom spet ritko pazu :P kaj češ, nekateri nismo cele vikende prosti
mačka27 Objavljeno September 29, 2007 Opozori Objavljeno September 29, 2007 no fajn da ste prestavl, se vam verjetno pridružim tud jaz.Mačka, da ti bom spet ritko pazu :P kaj češ, nekateri nismo cele vikende prosti hi,hi,hi,hi, mn bo vrjetn pr mojih manevrih prov pršlo :blush: , hi,hi,hi dobr, da maš tok dobre živce :naughty: ZAKON, DA SE GA VIDMO!!!! :004
Misek Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 o.k. tole bo mal čudn slišat.....mišek je mačko pozabu :whistle: :whistle: :whistle: Hmmm... Ma to je tko me mačka že neki časa lovi pa sem se do sedaj uspešno izogibal, sem pa mislu da mi bo tokrat tut ratalo. :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: :naughty:
Misek Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 No gorenci (in ostali seveda :yes: ), ena pripravljalna za drug tedn.Če bi kdo šel jutr do morja pogledat, nej pride jutr ob 12-ih do paviljona na Brezovici B) Tempo bo temperaturam primeren, gremo dol na eno pico če bo kdo za, pa na eno debato :) Vabljeni B) Pridemo! :naughty:
_SEBA_ Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 Pridemo! :naughty: ne pridemo :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
metalbike Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 zajebu dec :evilgrin: B)
gorenc Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 dons je bla pa odlična fura,....pa družba tud .....mormo čim prej spet ponovit..:)
minca Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 (popravljeno) ne pridemo :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: o smoki smoki :grrr :grrr :grrr.... dons je bla pa odlična fura,....pa družba tud .....mormo čim prej spet ponovit..:) se podpišem pod tole :OK: sam mal ma roke začenjajo bolet :whistle: ampak bo že boljš :grim... Popravljeno September 30, 2007. Popravil minca
gorenc Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 sam mal ma roke začenjajo bolet whistle.gif ampak bo že boljš grim.gif... boš mogla večkrat kej trdra v roke vzet, pa bo precej bolš.....hec hec...... sej se boš navadla,....:)
_SEBA_ Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 o smoki smoki :grrr :grrr :grrr.... jah jeba se nardi da ga mal preveč spjemo, mi je blo pa kr mal čudn k ga ena določena oseba, vsi vemo kera, ni nč piu :krneki: :krneki:
gebre Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 Če mislš mene sm ga pil, sm se pa potlej streznu k smo tvoje razkladanje poslušal :whistle:
minca Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 boš mogla večkrat kej trdra v roke vzet, pa bo precej bolš.....hec hec...... sej se boš navadla,....:) :lol1: sej prjemam vsak dan kej trdega :whistle: :whistle: ....pa še bom :whistle: :D :D...;) jah jeba se nardi da ga mal preveč spjemo, mi je blo pa kr mal čudn k ga ena določena oseba, vsi vemo kera, ni nč piu :krneki: :krneki: morš mal manj spit :whistle: .... a naspau si se že :hmm:
_SEBA_ Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 Če mislš mene sm ga pil, sm se pa potlej streznu k smo tvoje razkladanje poslušal :whistle: same resnice so se govorile ob sodu :naughty: :naughty: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se