_SEBA_ Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 morš mal manj spit :whistle: ....a naspau si se že :hmm: bom res mal manj piu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: sm prespau ceu popone :zzz: :zzz: :zzz:
minca Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 (popravljeno) bom res mal manj piu :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: sm prespau ceu popone :zzz: :zzz: :zzz: :lol:....če boš, bodo tut tiste 3 celice nazaj z dopusta pršle :whistle: :whistle: ;) spi se ponoč :? hecam se smoki :winkiss: Popravljeno September 30, 2007. Popravil minca
mačka27 Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 Hmmm... Ma to je tko me mačka že neki časa lovi pa sem se do sedaj uspešno izogibal, sem pa mislu da mi bo tokrat tut ratalo. :whistle: :whistle: :naughty: :naughty: :naughty: Ne može, jože, hi,hi,hi! :whistle: :naughty: :naughty: :naughty:
mačka27 Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 Pridemo! :naughty: eni pa ne pridemo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: motorčk izdahnil.... :unsure: :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes:
mačka27 Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 eni pa ne pridemo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: motorčk izdahnil.... :unsure: :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: po vsej verjetnosti me je mel že pohn ku**** :slap: KRIZAAAAAAAAA! Dons mi je dal po enih 50 km rdeč karton! HVALA BRDAVS, PA TANYUŠKA, PA MIHA, PA BIVOL!!!!! HVALA ZA VSE.... smrk, smrk... upam da hmau zvem diagnozo pacjenta.... ...pa da še vsaj ene 2kkm letos skoz stisneva, smrk, smrk.... :cry: čeprav skor zih odpade, sam mene še zmer drži upanje pokonc....
peco Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 :lol1: sej prjemam vsak dan kej trdega :whistle: :whistle: ....pa še bom :whistle: :D :D...;) Kuliji pa raznorazni svinčniki in barvice ne veljajo.... :grrr
_SEBA_ Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 :lol:....če boš, bodo tut tiste 3 celice nazaj z dopusta pršle :whistle: :whistle: ;)spi se ponoč :? hecam se smoki :winkiss: ah kr na dopustu nej bojo, jih ne rabm :whistle: :whistle: :whistle:
Brdaus Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 HVALA BRDAVS, PA TANYUŠKA, PA MIHA, PA BIVOL!!!!! čeprav skor zih odpade, sam mene še zmer drži upanje pokonc.... Allways a pleasure .) Upanje pa tko al tko umre zadnje :)
mačka27 Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 Allways a pleasure .) :naughty: :naughty: :naughty: Upanje pa tko al tko umre zadnje :) To pa- do zadnjega se ne damo, hi,hi,hi :yea2: :004 :blush: ... ja sej smo ja - gorenjci... vztrajni ko na šprinterski tekmi, hi,hi,hi (beri trmasti kot ... zajle, hi,hi,hi) no ja... vsaj eni--- :whistle: :blush:
drjack_dj Objavljeno September 30, 2007 Opozori Objavljeno September 30, 2007 Kaj pa je blo s tvojim konjičkom? Verjetn ne veš velik, sam me firbc matra. Upam da ga zrihtaš še za lotošnje furce, pa da te čim manj stane.
mačka27 Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 (popravljeno) Kaj pa je blo s tvojim konjičkom? Verjetn ne veš velik, sam me firbc matra. Upam da ga zrihtaš še za lotošnje furce, pa da te čim manj stane. dvomim... eno svojo vižo sej spomnu,pa neki je ropotat začeu, pol pa me čez ene 10 km me poslou u 3 krasne... sej jest tud upam, da j kj manjžga, sam dvomim... :cry: Popravljeno Oktober 1, 2007. Popravil mačka27
Misek Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 (popravljeno) Da še jaz podam svoj komentar. :naughty: Res je bla fajn turca učeri in še boljša družba (se posebej ena oseba :whistle: ). Edino Minca je bla nekaj skopa z besedami ampak videm da se je ze razgovorila. :winkiss: mačka27 zate pa upam da res ni kaj hujšega s tvojim lubčkom in da bo kmalu zapel staro vižo in se podal na nove dogodivščine. Seba_ (bratec), sam a ves kaj te je pa prav prijetno poslušat ko tako padeš v filing. B) Popravljeno Oktober 1, 2007. Popravil Misek
gebre Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Ja prijetno poslušat, k si pa čez pol ure šel. Mi smo ga poslušal še vsaj 1h ;). Seba, a je bla žena kej jezna :whistle:
minca Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 (popravljeno) Kuliji pa raznorazni svinčniki in barvice ne veljajo.... :grrr :lol1: sej nism misnla tega :grrr :alien1: ...čeprov tut to držim vsak dan :grim :grim ah kr na dopustu nej bojo, jih ne rabm :whistle: :whistle: :whistle: :lol1: smoki, smoki... :grrr Edino Minca je bla nekaj skopa z besedami ampak videm da se je ze razgovorila. :winkiss: jz sm bl taka :blush: ampak bo drugič boljš :whistle: :D... Popravljeno Oktober 1, 2007. Popravil minca
_SEBA_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Seba, a je bla žena kej jezna :whistle: je blo pol zvečer tok bl prijetno :whistle: :whistle: :whistle:
_SEBA_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Seba_ (bratec), sam a ves kaj te je pa prav prijetno poslušat ko tako padeš v filing. B) mi boste mogl povedat kwa sm sploh nakladu :whistle: :whistle: :whistle:
Sthof Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 mi boste mogl povedat kwa sm sploh nakladu :whistle: :whistle: :whistle: kdo pa prau da si nakladou :unsure: ne ne ne .. ti si cist same resnice govoru.. in to si tko not padu da mi se pomagat ni blo treba :hooray:
metalbike Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 Da še jaz podam svoj komentar. :naughty: Res je bla fajn turca učeri in še boljša družba (se posebej ena oseba :whistle: ). Edino Minca je bla nekaj skopa z besedami ampak videm da se je ze razgovorila. :winkiss: mačka27 zate pa upam da res ni kaj hujšega s tvojim lubčkom in da bo kmalu zapel staro vižo in se podal na nove dogodivščine. Seba_ (bratec), sam a ves kaj te je pa prav prijetno poslušat ko tako padeš v filing. B) Fajn je blo ja B)
_SEBA_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 tole sm še dolžn iz kočevja.... bila je ljubezn na prvi pogled :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:
_SEBA_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 pa še ene dve, da boste vidl za ker motor, pa katero osebo gre motor je pa seveda multifunkcionaln :whistle: :whistle:
_SEBA_ Objavljeno Oktober 1, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2007 eni pa ne pridemo :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: motorčk izdahnil.... :unsure: :closedeyes: :closedeyes: :closedeyes: čim prej poprau tvoj strojček, da te ne bom po kilometrih ujeu :naughty: :naughty:
TOMCAT Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 hm :hmm: mal :topic: .A bi šu kdo jutri ( sreda 3.10.007 ) na kšno celodnevno furco ? ( pa, da ma cajt :D ) :blush: Bo preveč lepo vreme za bit na šihtu. B)
drjack_dj Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 (popravljeno) kam pa greš TOMCAT? Mam ravn samo 2 ure faxa že kuj zjutraj Pozdrav nazaj Mačka, ne morm rečt ravno dobrojutro, je preveč ura. Kaj, a ko je motorček na bolniški si pa tud ti? Popravljeno Oktober 2, 2007. Popravil drjack_dj
TOMCAT Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 kam pa greš TOMCAT? Mam ravn samo 2 ure faxa že kuj zjutraj Pozdrav nazaj Mačka, ne morm rečt ravno dobrojutro, je preveč ura. Kaj, a ko je motorček na bolniški si pa tud ti? 1. Lj - Dvor - Kočevje - Lj ali 2. Lj- Logatec - Podkraj-Ajdovščina - Razdrto - Piran - Postojna - LJ ali 3. Lj - Logatec - Idrija - Tolmin - Kanal - Nova Gorica - AJdovščina - Godovič - Lj Štart pa nekje okrog 10:00 :yea1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se