Misek Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 pa še ene dve, da boste vidl za ker motor, pa katero osebo gremotor je pa seveda multifunkcionaln :whistle: :whistle: A sem ti reku da ne delaj traparij!?! :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
drjack_dj Objavljeno Oktober 2, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 2, 2007 načeloma bi šlo. A še kdo gre, pa kakšen tempo greš? Namreč sem bolj za turer. Drugač zard mene ti ni treba it drugega tempa, al kr kol spreminjat, ker mi ne bo nč hudga, če ne grem.
mačka27 Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 kam pa greš TOMCAT? Mam ravn samo 2 ure faxa že kuj zjutraj Pozdrav nazaj Mačka, ne morm rečt ravno dobrojutro, je preveč ura. Kaj, a ko je motorček na bolniški si pa tud ti? nekak se mn jebe za ceu svet, ker itak nč na morm narest... je pa tud tko, da tud najboljši jeba*i kdaj odpovejo- sej bo hmau uštiman, pa bova hmau spet dingl donglala ovinke, hi,hi,hi (rezultati bodo dons znani), tko da kar bo, pač bo... zdej spet poje- šport... tko da je vsaka stvar za nekej dobra...
Brdaus Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 nekak se mn jebe za ceu svet, ker itak nč na morm narest... je pa tud tko, da tud najboljši jeba*i kdaj odpovejo Kawasaki še NIKOL ni bil jebač :grrr zdej spet poje- šport... tko da je vsaka stvar za nekej dobra... Upam, da kak nacionalen šport... da ne boš skoz samo jamrala :evilgrin:
mačka27 Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Kawasaki še NIKOL ni bil jebač :grrr itak da je ... dela to z občutkm, hi,hi,hi Upam, da kak nacionalen šport... da ne boš skoz samo jamrala :evilgrin: a šoping :naughty: :naughty: ? hi,hi,hi - nap me ne boš vidu - I hate shops BIG TIME!- no ja razen, kadar naskočim Lojzeka :blush: ... pol pa vidiš to za mopedka, pa ono ... drgač so pa rolerji pa superge bolš
cvetoo Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Alo gorenjci. Koliko pa vas gre v soboto?? 10, 20 ,25, 30????? Se kaj ve ali je sistem več nas bo bolj luštno bo?? Lp Cvetoo.
Killroy Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Pomoje bo sistem "vse-samo-dežja-ne" še najbl aktualn :whistle: :P
mačka27 Objavljeno Oktober 3, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2007 Pomoje bo sistem "vse-samo-dežja-ne" še najbl aktualn :whistle: :P hi,hi,hi,hi se strinjam :worship: :worship: :worship:
TOMCAT Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Pomoje bo sistem "vse-samo-dežja-ne" še najbl aktualn :whistle: :P Mogoče bi bla nedelja bolj primerna :blush:
Brdaus Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Tole pravijo vremenarji: "V soboto dopoldne bo dež ponehal, najkasneje v južni Sloveniji. Delno se bo zjasnilo, na Primorskem bo začela pihati zmerna burja. Hladneje bo. V nedeljo bo pretežno jasno, na Primorskem bo še pihala burja."
drjack_dj Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 men nedelja neprimerno bolj ustreza, tako zaradi časa, kot vremena in suhih cest.
TOMCAT Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 men nedelja neprimerno bolj ustreza, tako zaradi časa, kot vremena in suhih cest. A tko kt fura včeri? :D Ke si hodu? :?
kađiva Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 tud jz sem bl za nedeljo,...sploh zato ker grem v soboto gledat Rally Postojna :evilgrin:
glažar Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 tud jz sem bl za nedeljo,...sploh zato ker grem v soboto gledat Rally Postojna :evilgrin: Kam se gre in kdaj se gre tud men bolj paše nedelja.
TOMCAT Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 NEDELJA, NEDELJA, NEDELJA :grupni: :OK: :kva2: :yea1:
Sthof Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 ja ja nedela bl fajn.. u soboto morm delat k sm si prejsno frej uzeu zarad fure.. pa je poj mau da ne sneg padu :rolleyes:
Killroy Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 No,pol smo sklepčni-sunday it is B) Sklep preide v veljavo takoj, roka za pritožbe ni, kakršnokoli nesoglasje in nestrinjanje se obravnava na pritožnem sodišču(se pravi, pred zidom za stavbo sodišča.... ) :P
_SEBA_ Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee jst bom pjen u soboto :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: sejsezafrkavam,nedelajezakon u soboto morm delat k sm si prejsno frej uzeu zarad fure.. pa je poj mau da ne sneg padu :rolleyes: u matr, a to pomen da sm spet frej u sboto :? :? :? :?
drjack_dj Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Tomcat, to pa je štorja zase. Sva govorla prek foruma, pol pa do devetih zjutrej nis nč odgovoru, pa sm s faksa hotu na hiter napisat post, da me očitno ne bo, ker ni blo cajta za orenk se zment, torej kakšen tempo in kje se dobiva, pa tko naprej, da me ne čakat (itak me nis imel kje). Fora pa je da sem poslal namesto teb Misek-u. Jah se zgodi, tud najbolšim. A je kdo reku da sem najboljši??
_SEBA_ Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 aja, a plan proge še zmeri isti ??? 1.kađiva+missi 2.lego 3.seba(vrjetnbobalastektut) 4.jeger(če bom frej) 5.peši (če bo guma, servis, pa seveda če bo frej) nebo čeveljčkov 6. Mišek (Žal morem mojo prijav preklicat!) sad.gif 7.gorenc 8. jupiter + sopotnica 9. Metalbike 10.Rock-46 11.Klemen 12.Miha (ni motosvetovc) 13. Killroy(se javljam na raport,akoravno ne bo kaj vmes prišlo 14.Brankom (v primeru suhega vremena) trance_43_wavetowel2.gif 15. Sthof (ce nau glih ksnga snega no unsure.gif ) 16. mačka27 ewo prijave so pa še zmeri tlelele :D
drjack_dj Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 Popravek 1.kađiva+missi 2.lego 3.seba(vrjetnbobalastektut) 4.jeger(če bom frej) 5.peši (če bo guma, servis, pa seveda če bo frej) nebo čeveljčkov 6. Mišek (Žal morem mojo prijav preklicat!) sad.gif 7.gorenc 8. jupiter + sopotnica 9. Metalbike 10.Rock-46 11.Klemen 12.Miha (ni motosvetovc) 13. Killroy(se javljam na raport,akoravno ne bo kaj vmes prišlo 14.Brankom (v primeru suhega vremena) trance_43_wavetowel2.gif 15. Sthof (ce nau glih ksnga snega no unsure.gif ) 16. mačka27 17. drjack_dj Ne vem če bo Mačka šla, a ji ni motor na bolniško ušel.
Killroy Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 ...ji bomo pa kavalirsko odstopili zadnji sedež..... :)
drjack_dj Objavljeno Oktober 4, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2007 sm mislu da cifre pomenjo kolk mopedov bo. To pa itak, če ma željo it zakaj pa ne
mačka27 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 Popravek1.kađiva+missi 2.lego 3.seba(vrjetnbobalastektut) 4.jeger(če bom frej) 5.peši (če bo guma, servis, pa seveda če bo frej) nebo čeveljčkov 6. Mišek (Žal morem mojo prijav preklicat!) sad.gif 7.gorenc 8. jupiter + sopotnica 9. Metalbike 10.Rock-46 11.Klemen 12.Miha (ni motosvetovc) 13. Killroy(se javljam na raport,akoravno ne bo kaj vmes prišlo 14.Brankom (v primeru suhega vremena) trance_43_wavetowel2.gif 15. Sthof (ce nau glih ksnga snega no unsure.gif ) 16. mačka27 17. drjack_dj Ne vem če bo Mačka šla, a ji ni motor na bolniško ušel. :004 hvala, da si se tk lepo na mačko spomnu! ampak midva (z žrebcem) bova na žalost mogla preskočit... je še vedno na urgenci, jest pa bom hmau nucala kšno drugo, hi,hi,hi (beri-iščem ko zmešana preko neta agregat, hi,hi,hi)...mogoč...pa z mjčkno sreče se ga še letos kj na cest vidmo, kontra pa vsaj na kšni kofetini, alpa na kj bl konkretnga, hi,hi,hi
mačka27 Objavljeno Oktober 5, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2007 (popravljeno) ...ji bomo pa kavalirsko odstopili zadnji sedež..... :) kaj bi me res kdo s sabo uzeu :naughty: :whistle: ? Popravljeno Oktober 5, 2007. Popravil mačka27
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se