Misek Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 DAJZ ta od miška je bla pa kr nizka aaa??? Ni bila mišljeno nizko. Tako da se opravičujem če jo je kdo tako razumel. :(
_SEBA_ Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 :hmm: :hmm: Tegalega akterja sm pa na Grobniku vidu... mislm, da je isti :evilgrin: Samo ni pel hvalnice letalstvu (kot na sliki s Kočevja), ampak podmorničarjem :lol1: sej je blo baje u izoli podobno...... akter je biu sigurn isti :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
gorenc Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 mal heca more bit:) ko se boste kej za biljard menil, mi nej en sporoči, da se vam pridružim
Dajz Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Ja in kdaj se gre na biljard? :hmm: Važn da je žur,pa čeprav slab :naughty: :naughty: :naughty: . Misek ne se kregat tle na forumu,lepo se obnašej :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ,a prav.
Brdaus Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Tolk glejte, da ne bodo kugle po zraku letela :lol1:
ToTaLLy_SeXy Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Če je imel punco pr sebi, pol vrjetn ni blo lahko. :naughty: :naughty: :naughty: Sej veš kok zahtevajo... :whistle: :whistle: Kok? :unsure: :D P.S.: Aja za biljard sem pa tut jaz kandidat A mene boš pa doma pustu :cry:
Dajz Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Drgač pa brez zamere Misek. :worship: :worship:
Dajz Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Kok? :unsure: :D A mene boš pa doma pustu :cry: Ti si pa lahko doma,ja. :whistle: :whistle:
Dajz Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 Tolk glejte, da ne bodo kugle po zraku letela :lol1: Ce bojo samo po zraku bo dobr,da ne bojo v glave. :naughty: :naughty:
Brdaus Objavljeno Oktober 22, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2007 A mene boš pa doma pustu :cry: Kdor jo ima rad, jo ima doma .) Če jo ima pa zelo rad, jo pa tut s seboj vzame... mi pa dobr vemo, kje boš ti, ane ;)
Misek Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 Kdor jo ima rad, jo ima doma .) Če jo ima pa zelo rad, jo pa tut s seboj vzame... mi pa dobr vemo, kje boš ti, ane ;) Kdor jo ma pa rajš jo pa včasih tut s sabo vzame. :naughty: :naughty:
Dajz Objavljeno Oktober 23, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2007 Kdor jo ma pa rajš jo pa včasih tut s sabo vzame. :naughty: :naughty: Ja to si dobr reku,...VČASIH jo sabo vzame. :P :D
gebre Objavljeno Oktober 24, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 24, 2007 Kdor jo ima rad, jo ima doma .) ...na ketni, da hladilnik čuva... :krneki:
_SEBA_ Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 ...na ketni, da hladilnik čuva... :krneki: sej se lohk ketna usake tolk cajta mal odpne........
Brdaus Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 sej se lohk ketna usake tolk cajta mal odpne........ A tolk, da pride s kuhinje v dnevno sobo? :hmm:
kađiva Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 (popravljeno) A tolk, da pride s kuhinje v dnevno sobo? :hmm: tok da loh s kuhne v dnevno pivce prnese :lol1: :lol1: :lol1: aja mimgrede, v nedelo popoldne bi loh en biljard ruknl pr Johanc :) Popravljeno Oktober 25, 2007. Popravil kađiva
Roky Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 mal heca more bit:)ko se boste kej za biljard menil, mi nej en sporoči, da se vam pridružim O mojster,kam si se pa ti skriu, nč te ni več vidt :D a se še kej vozš? :)
gorenc Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 O mojster,kam si se pa ti skriu, nč te ni več vidt :D a se še kej vozš? :) pozdravljen! zdele se pa že kr ene 3 tedne nism vozu.....motor mam v motoraju v trgovini, ga prodajajo:) upam da ga bojo prodal:) drugač pa skoz delam......morm mal sližt...:)
_SEBA_ Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 tok da loh s kuhne v dnevno pivce prnese :lol1: :lol1: :lol1: točn taku, pa nehi mi misli brat.... :grim :grim :grim :grim
Roky Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 pozdravljen! zdele se pa že kr ene 3 tedne nism vozu.....motor mam v motoraju v trgovini, ga prodajajo:) upam da ga bojo prodal:) drugač pa skoz delam......morm mal sližt...:) Aja...In kaj bo drug let v garaž? 1000ka? :) točn taku, pa nehi mi misli brat.... :grim :grim :grim :grim Seba...tis...pjanc :lol1: hecam se :D
Dajz Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Ko se boste odločil za biljard povejte. Bi šel zravn,seveda ce lahko? :worship:
Brdaus Objavljeno Oktober 25, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2007 Aja...In kaj bo drug let v garaž? 1000ka? :) To bi blo pa FUUUL dobr :naughty: Gorenc... razkrij nam skrivnost :)
mačka27 Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 pozdravljen! zdele se pa že kr ene 3 tedne nism vozu.....motor mam v motoraju v trgovini, ga prodajajo:) upam da ga bojo prodal:) drugač pa skoz delam......morm mal sližt...:) :friend1: jest pa vsake tok cajta še zmer ruknem kšne ovinke :whistle: :naughty: :naughty:
Misek Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 Ko se boste odločil za biljard povejte. Bi šel zravn,seveda ce lahko? :worship: NE ti pa ne smeš zraven :lol1: :lol1: :whistle: :whistle:
gorenc Objavljeno Oktober 26, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2007 To bi blo pa FUUUL dobr :naughty: Gorenc... razkrij nam skrivnost :) haha če bo kšn kej prispevu bo pa mogoče tud kšna repsolka u garaž:) :whistle:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se