pik1 Objavljeno Julij 21 Objavljeno Julij 21 pred eno uro, Frenk 67 pravi: 2019 vs 2025 . ... stari, a se ti mal špikaš ???
Frenk 67 Objavljeno Julij 21 Objavljeno Julij 21 pred eno uro, pik1 pravi: . ... stari, a se ti mal špikaš ??? Ja, na prvi sliki sem ful našpikan 😳 1 1
Frenk 67 Objavljeno Julij 22 Objavljeno Julij 22 (popravljeno) Jaz sem začel kvihte premetavat pr 14ih letih, mel sem 43 kil, vsak teden sem bil tepen, dolg gobec pa tak k zobotrebec. Čez 4 leta sem šel v vojsko, 85 kil, same mišice. Med študijem sem delu na vratih v Turistu, lohk se pohvalm, da sem od Dončića fotra tepu. 😂 Dons jih mam 105, niso same mišice. 🙄 pa noge mam k zobotrebce, ker se niso opomogle od tiste pizdarije. Popravljeno Julij 22. Popravil Frenk 67 3 1 1
pik1 Objavljeno Julij 22 Objavljeno Julij 22 pred 2 urami, Frenk 67 pravi: Med študijem sem delu na vratih v Turistu, lohk se pohvalm, da sem od Dončića fotra tepu. 😂 . ... a fotra od Saše, al od Lukata ??? 2
Frenk 67 Objavljeno Julij 22 Objavljeno Julij 22 pred 59 minutami, pik1 pravi: . ... a fotra od Saše, al od Lukata ??? Pa mamica od Luke je bla tud vsak teden v Turistu. Matr je bla dobra mačka, zmer smo jo zaston not spustil, ne vem pa kva je vidla na Saši, ampak ji oprostimo zarad dobrga potomstva. 🤪 3 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se