Kaldu Objavljeno Oktober 5, 2016 Deli Objavljeno Oktober 5, 2016 pred 1 uro, HD-Dyna pravi: Učeri sm šel mal na fitnes ... Zdej razumem Kmeta Kje si ti? Zgoraj al spodaj (ali za fotoaparatom) Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 5, 2016 Deli Objavljeno Oktober 5, 2016 pred 2 minutami, Kaldu pravi: Kje si ti? Zgoraj al spodaj (ali za fotoaparatom) Želja : Spodaj Dejansko : fotoaparat Kmet2, Kor13, ligenjček in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno Oktober 5, 2016 Deli Objavljeno Oktober 5, 2016 orodje za črnogorski fitnes Kmet2, DAMI34 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Oktober 10, 2016 Deli Objavljeno Oktober 10, 2016 (popravljeno) mause je šu u akcijo Popravljeno Oktober 10, 2016. Popravil Frenk 67 DXR16, Kmet2, dr.looney in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 10, 2016 Deli Objavljeno Oktober 10, 2016 pred 53 minutami, Frenk 67 pravi: mause je šu u akcijo DAMI34 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Oktober 21, 2016 Deli Objavljeno Oktober 21, 2016 dr.looney, maus, Kmet2 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Oktober 5, 2020 Deli Objavljeno Oktober 5, 2020 GregorM, MARE 65, DAMI34 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 1, 2022 Deli Objavljeno Julij 1, 2022 Prišel je ta letni čas, ko se pokažejo rezultati trdega dela in železne discipline, kar prijatelj Sašo nedvomno ima💪 Leto in pol, poklon Sašo💪za tvojih 53 let si raztural💪 Tak sva začela😎 In tak sva končala👌 Vsake toliko vzamem kakšnega prijatelja pod okrilje in mu pomagam spremeniti obstoječe v željeno. Pri vsem trudu, ki ga je vložil v svojo preobrazbo pa je treba izpostaviti tudi partnerja, ki je del preobrazbe in podpora, ki si jo lahko večina samo predstavlja. 👌 Hvala Vesna, da si mu stala ob strani💪mu kuhala in bodrila, ko je imel nadietiran PMS😂 Mene si vrjetno 5x preklela, ko sem mu pisal jedilnike in dajal navodila😂 Jaz pod okrilje vzamem samo prijatelje nad katerimi se lahko izživljam psihično in fizično in prilimam kako klofuto, če hoče nekaj po svoje. 😂 Pa še veliko dražji sem od drugih trenerjev😂 Dotik trenerja😉mazanje, pumpanje in napizdevanje😂 Poleg še nekaj fotk iz zakulisja kjer je svoj dotik k perfekcionizmu dodal fotograf Matej. Ti Matej si moj novi projekt, vse imaš, potrebuješ samo moj dotik, se pravi klofute🤪😂 Ko je Sašo vse zaključil pa si je za nagrado lahko privoščil burek. Pravi, da se je okus bureka od kar je bila epidemija spremenil. Saš to je zato, ker si peki zdaj perejo roke😂😂 Mi perverzni povemo to, kar VI fini mislite😂 Nasvet strokovnjaka: Ko greste prvi dan v fitnes vas vse boli drugi dan. Da se to nebi zgodilo, preskočite prvi dan🤪 LpKmet😘 Kawasaki_rider, IF7, Grut in 3 others 4 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hajamoto Objavljeno Julij 1, 2022 Deli Objavljeno Julij 1, 2022 A jedla sta pa futr za kure. Tri mesce pa si nabildan za.... 🤔😇🤣😂 pik1 in Bmflar 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Julij 1, 2022 Deli Objavljeno Julij 1, 2022 Just now, hajamoto said: A jedla sta pa futr za kure. Tri mesce pa si nabildan za.... 🤔😇🤣😂 Zaradi takih bojo penzijo dvignil na 70 let ... Tedybear 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Julij 1, 2022 Deli Objavljeno Julij 1, 2022 pred 30 minutami, hajamoto pravi: A jedla sta pa futr za kure. Tri mesce pa si nabildan za.... 🤔😇🤣😂 RobiRoberto in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Julij 1, 2022 Deli Objavljeno Julij 1, 2022 pred 7 urami, Kmet2 pravi: Prišel je ta letni čas, ko se pokažejo rezultati trdega dela in železne discipline, kar prijatelj Sašo nedvomno ima💪 Leto in pol, poklon Sašo💪za tvojih 53 let si raztural💪 Tak sva začela😎 In tak sva končala👌 Vsake toliko vzamem kakšnega prijatelja pod okrilje in mu pomagam spremeniti obstoječe v željeno. Pri vsem trudu, ki ga je vložil v svojo preobrazbo pa je treba izpostaviti tudi partnerja, ki je del preobrazbe in podpora, ki si jo lahko večina samo predstavlja. 👌 Hvala Vesna, da si mu stala ob strani💪mu kuhala in bodrila, ko je imel nadietiran PMS😂 Mene si vrjetno 5x preklela, ko sem mu pisal jedilnike in dajal navodila😂 Jaz pod okrilje vzamem samo prijatelje nad katerimi se lahko izživljam psihično in fizično in prilimam kako klofuto, če hoče nekaj po svoje. 😂 Pa še veliko dražji sem od drugih trenerjev😂 Dotik trenerja😉mazanje, pumpanje in napizdevanje😂 Poleg še nekaj fotk iz zakulisja kjer je svoj dotik k perfekcionizmu dodal fotograf Matej. Ti Matej si moj novi projekt, vse imaš, potrebuješ samo moj dotik, se pravi klofute🤪😂 Ko je Sašo vse zaključil pa si je za nagrado lahko privoščil burek. Pravi, da se je okus bureka od kar je bila epidemija spremenil. Saš to je zato, ker si peki zdaj perejo roke😂😂 Mi perverzni povemo to, kar VI fini mislite😂 Nasvet strokovnjaka: Ko greste prvi dan v fitnes vas vse boli drugi dan. Da se to nebi zgodilo, preskočite prvi dan🤪 LpKmet😘 Kapo dol,tako tistemu k je talu klufute,kot prejemniku klufut... 💪 Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Avgust 26, 2022 Deli Objavljeno Avgust 26, 2022 . ... jah, nč ... grem garat ... 🤩 Kaco je nazadnje reku, "Dejte, dokler še lahko" 🤣 ps. ... aja, pa ne bom se špiku 🤣🤣🤣 DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno November 16, 2022 Deli Objavljeno November 16, 2022 Mavti, RobiRoberto, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno November 16, 2022 Deli Objavljeno November 16, 2022 No, kaj pa morski psi: Raziskovalci so v Severnem Atlantiku naleteli na zelo starega morskega psa, za katerega verjamejo, da je star 512 let. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Scarabeo 500 Objavljeno November 16, 2022 Deli Objavljeno November 16, 2022 pred 58 minutami, Darko3g pravi: No, kaj pa morski psi: Raziskovalci so v Severnem Atlantiku naleteli na zelo starega morskega psa, za katerega verjamejo, da je star 512 let. A so letnice prešteli. RobiRoberto 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno November 17, 2022 Deli Objavljeno November 17, 2022 pred 13 urami, Darko3g pravi: No, kaj pa morski psi: Raziskovalci so v Severnem Atlantiku naleteli na zelo starega morskega psa, za katerega verjamejo, da je star 512 let. Alzhajmer, je pozabu umret. 😂 dr.looney in pik1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno November 17, 2022 Deli Objavljeno November 17, 2022 pred 2 urami, Frenk 67 pravi: Alzhajmer, je pozabu umret. 😂 Mal branja: https://en.wikipedia.org/wiki/Greenland_shark Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno November 17, 2022 Deli Objavljeno November 17, 2022 pred 2 minutami, Buschi pravi: Mal branja: https://en.wikipedia.org/wiki/Greenland_shark Piflar VS800 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno November 17, 2022 Deli Objavljeno November 17, 2022 Ne, razgledan člouk. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno November 17, 2022 Deli Objavljeno November 17, 2022 Pravkar, Buschi pravi: Ne, razgledan člouk. Kadar stojiš na razglednem stolpu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno November 17, 2022 Deli Objavljeno November 17, 2022 Žal, s temi koleni pa srcem tešk pridem na kirga, Vinarium mogoče, k ma lift. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno November 17, 2022 Deli Objavljeno November 17, 2022 pred eno uro, Buschi pravi: Mal branja: https://en.wikipedia.org/wiki/Greenland_shark Fak, jedu to na Islandiji. Ena najbolj nagravžnih stvari, ki sem jih jedu v življenju pa sem velik sveta vidu. 🤮 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno November 19, 2022 Deli Objavljeno November 19, 2022 Ob 17. 11. 2022 ob 9:50, Frenk 67 pravi: Fak, jedu to na Islandiji. Ena najbolj nagravžnih stvari, ki sem jih jedu v življenju pa sem velik sveta vidu. 🤮 Morda malce staro meso? maxxa in Frenk 67 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 9, 2023 Deli Objavljeno Oktober 9, 2023 Drugo leto zapored smo fanta od 54 let uštimal😉 Kjer je volja je pot. Kjer je disciplina so rezultati💪. schwantz, Quest, bankir in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se