a79 Objavljeno Junij 3, 2020 Deli Objavljeno Junij 3, 2020 (popravljeno) Mene pa zanima, ali se da tole barvo dobiti v SLO? Popravljeno Junij 3, 2020. Popravil a79 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Junij 12, 2020 Deli Objavljeno Junij 12, 2020 @kompi? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ligenjček Objavljeno Julij 16, 2020 Deli Objavljeno Julij 16, 2020 ali ima kdo izkušnje s takšnim vizirjem? kako je kaj z vožnjo po temi? pa bi se dalo to mogoče dobiti kje ceneje? https://compaco.si/si/x-803-ultra/672-vizir-x-lite-xfs-02-sr-nfr-metaliziran-moder.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LunaticFringe Objavljeno Julij 16, 2020 Deli Objavljeno Julij 16, 2020 (popravljeno) pred eno uro, ligenjček pravi: ali ima kdo izkušnje s takšnim vizirjem? kako je kaj z vožnjo po temi? pa bi se dalo to mogoče dobiti kje ceneje? https://compaco.si/si/x-803-ultra/672-vizir-x-lite-xfs-02-sr-nfr-metaliziran-moder.html https://www.thevisorshop.com ne vem pa koliko pride poštnine Popravljeno Julij 16, 2020. Popravil LunaticFringe ligenjček 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Shillien Objavljeno Julij 17, 2020 Deli Objavljeno Julij 17, 2020 pred 5 urami, ligenjček pravi: ali ima kdo izkušnje s takšnim vizirjem? kako je kaj z vožnjo po temi? pa bi se dalo to mogoče dobiti kje ceneje? https://compaco.si/si/x-803-ultra/672-vizir-x-lite-xfs-02-sr-nfr-metaliziran-moder.html Vsi ti metalizirani vizirji so zatemnjeni, po temi je tako kot bi vozil z temnim vizirjem, oziroma z sončnimi očali. Nikakor niso za vožnjo po temi. ligenjček in thumper 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomash Objavljeno Junij 27, 2021 Deli Objavljeno Junij 27, 2021 Nolan N70-2 x. Ima kdo? Je vredi, ali ji kaj fali? Grem jo v kratkem pogledat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Julij 3, 2021 Deli Objavljeno Julij 3, 2021 (popravljeno) Moja se sploh ni hotla slikat z novo čelado.. ? Oblubu kupu.. Popravljeno Julij 3, 2021. Popravil thumper Shillien, Mavti in DAMI34 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Julij 3, 2021 Deli Objavljeno Julij 3, 2021 pred 20 minutami, thumper pravi: Moja se sploh ni hotla slikat z novo čelado.. ? Oblubu kupu.. važno je da dihta thumper 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GoBobi Objavljeno Oktober 19, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 19, 2021 Sem šel danes v Velenje, v Compaco, probat mojo potencialno novo čelado. Do sedaj sem imel dobrih 5 let Nolanovo N87 in sem bil nad nje sedenjem na moji glavi zelo navdušen. Navdušen sem bil tudi nad sončnim vizirjem, ki je od sedaj naprej nujna zadeva in všeč mi je bila klimatizacija in nepihanje v oči zaradi podbradne zaščite. Letos sem razmišljal o novi čeladi in v smeri "nadgradnje" obstoječe. Všečna mi je bila ideja o X-lite X903, ampak sem jo želel prej preizkusit, ker je cena precej višja od N87. K moji hitrejši odločitvi pa je prispevalo tudi to, da se je snel in v ležišču zataknil sončni vizir. Pač je helma rekla, da naj si poiščem drugo ljubico?... Včeraj sem se po telefonu zmenil z enim gospodom iz Compaca, da se danes oglasim in jo probam. Prišel, probal X903 in, čeprav mi je bila kot ulita in je vsekakor odlična čelada, mi je bil sončni vizir malo preblizu in se mi je med vožnjo občasno dotaknil nosu. Malo moteče pač in posledično čelada ni bila popolna zame. Je pa malo bolj tiha kot moja. Malo... Pa porajtal sem, da mi nežno pihlja čez trepalnice, čeprav sem imel zračnika zaprta (nima mrežice pod brado, kot jo ima moja??)... No, potem sem pa vprašal za naslednjico moje N87, model 2022 se imenuje N80-8 in glej ga zlomka, čeprav še ni v prodaji, so jo v Compacu že imeli za pokazat v moji velikosti?... Nataknil na glavo, probal sončno zaslonko, jo še malo ponosil, se nasmehnil in jo kar naročil???... Ne vem še niti točne cene (menda bo nekje med 200 in 300 ojri, odvisno od grafike), ampak čelada mi je res top. Ima še več geđetov kot moja (skoraj vse kot X903 + še podbradno mrežico kot jo ima že moja) in ko začnejo prihajati (v nekaj tednih) bo moja vmes med njimi. Aja, še tole... Preden sem se odpravil na testno vožnjo, sem omenil, da se mi je pokvaril mehanizem za sončni zaslonko in mi je prijazni gospod rekel, da se je verjetno samo snel in da ga bo najverjetneje lahko popravil. No, ko sem se vrnil iz testne vožnje, me je na pultu čakala moja čelada z delujočim in očiščenim sončnim vizirjem, in očiščenim glavnim vizirjem in celo pinlockom. Lepo sem se zahvalil in vprašal, koliko sem dolžan (preden sva se začela sploh pogovarjati o N80-8, ki sem jo kasneje naročil. Gospod je rekel, da ni bilo potrebno nič zamenjat in da zato ne bo nič računal. Ko sem mu rekel, da bi mu rad dal vsaj "za kofe", pa se je nasmehnil in mi rekel, da mi je kufe tako ali tako želel ponudit sam. Nič plačal, na koncu še pokofetkal... Prijazni..., zelo prijazni. Ustrežljivi. Res lepo. Če bi prodajali še kaj, bi še to kupil pri njih. No, če bo kdo iz Compaca to kdaj prebral, se gospodu (nisem ga vprašal po imenu?) še enkrat lepo zahvaljujem in ga zelo pohvalim. a79, Kawasaki_rider, Kaldu in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Oktober 19, 2021 Deli Objavljeno Oktober 19, 2021 taka usluga mi je všeč. Zlahka odkartam tudi kak € več za čelado. Moram pa poudarit..ko sem kresnil Xsaro, zgolj za info...vizirja ni bilo več..odletel nekam, nosno zaščito sem imel v ustih..ja v ustih, da sem jo vn spluval. Moje mnenje je..vse mora imeti malce distance od obraza, vsaj kak cm..sicer ni bila Nolanka ma vseeno. Če se karkoli dotika obraza že ob merjenju, se bo ob šusu še bolj nalimalo na fris. GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Oktober 19, 2021 Deli Objavljeno Oktober 19, 2021 pred 2 urami, GoBobi pravi: Sem šel danes v Velenje, v Compaco, probat mojo potencialno novo čelado. Do sedaj sem imel dobrih 5 let Nolanovo N87 in sem bil nad nje sedenjem na moji glavi zelo navdušen. Navdušen sem bil tudi nad sončnim vizirjem, ki je od sedaj naprej nujna zadeva in všeč mi je bila klimatizacija in nepihanje v oči zaradi podbradne zaščite. Letos sem razmišljal o novi čeladi in v smeri "nadgradnje" obstoječe. Všečna mi je bila ideja o X-lite X903, ampak sem jo želel prej preizkusit, ker je cena precej višja od N87. K moji hitrejši odločitvi pa je prispevalo tudi to, da se je snel in v ležišču zataknil sončni vizir. Pač je helma rekla, da naj si poiščem drugo ljubico?... Včeraj sem se po telefonu zmenil z enim gospodom iz Compaca, da se danes oglasim in jo probam. Prišel, probal X903 in, čeprav mi je bila kot ulita in je vsekakor odlična čelada, mi je bil sončni vizir malo preblizu in se mi je med vožnjo občasno dotaknil nosu. Malo moteče pač in posledično čelada ni bila popolna zame. Je pa malo bolj tiha kot moja. Malo... Pa porajtal sem, da mi nežno pihlja čez trepalnice, čeprav sem imel zračnika zaprta (nima mrežice pod brado, kot jo ima moja??)... No, potem sem pa vprašal za naslednjico moje N87, model 2022 se imenuje N80-8 in glej ga zlomka, čeprav še ni v prodaji, so jo v Compacu že imeli za pokazat v moji velikosti?... Nataknil na glavo, probal sončno zaslonko, jo še malo ponosil, se nasmehnil in jo kar naročil???... Ne vem še niti točne cene (menda bo nekje med 200 in 300 ojri, odvisno od grafike), ampak čelada mi je res top. Ima še več geđetov kot moja (skoraj vse kot X903 + še podbradno mrežico kot jo ima že moja) in ko začnejo prihajati (v nekaj tednih) bo moja vmes med njimi. Aja, še tole... Preden sem se odpravil na testno vožnjo, sem omenil, da se mi je pokvaril mehanizem za sončni zaslonko in mi je prijazni gospod rekel, da se je verjetno samo snel in da ga bo najverjetneje lahko popravil. No, ko sem se vrnil iz testne vožnje, me je na pultu čakala moja čelada z delujočim in očiščenim sončnim vizirjem, in očiščenim glavnim vizirjem in celo pinlockom. Lepo sem se zahvalil in vprašal, koliko sem dolžan (preden sva se začela sploh pogovarjati o N80-8, ki sem jo kasneje naročil. Gospod je rekel, da ni bilo potrebno nič zamenjat in da zato ne bo nič računal. Ko sem mu rekel, da bi mu rad dal vsaj "za kofe", pa se je nasmehnil in mi rekel, da mi je kufe tako ali tako želel ponudit sam. Nič plačal, na koncu še pokofetkal... Prijazni..., zelo prijazni. Ustrežljivi. Res lepo. Če bi prodajali še kaj, bi še to kupil pri njih. No, če bo kdo iz Compaca to kdaj prebral, se gospodu (nisem ga vprašal po imenu?) še enkrat lepo zahvaljujem in ga zelo pohvalim. To ni reklama...to je resnica...pri meni enaka izkušnja Joker, GoBobi in a79 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 20, 2021 Deli Objavljeno Oktober 20, 2021 V Velenju so res strokovni in niso požrešni na denar. Sem krožil v tistih koncih eno soboto ter se ustavil v Compaco. V nekaj minutah servisirana čelada. Potem sem komaj ugotovil, kaj vse na njej ni bilo ok. Gratis kavica ter servis. Žal pa na mojo betico ne sede lepo Nolanka zato sem letos zamenjal znamko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno November 26, 2021 Deli Objavljeno November 26, 2021 Tukaj na motosvetu nic ne berejo tisti iz Compaca, skoda. Drugace pa ja, tud iz moje strani pohvale. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a-lex Objavljeno Januar 23, 2022 Deli Objavljeno Januar 23, 2022 Za Compaco lahko tudi jaz rečem vse pohvale; sem se oglasil tam, da bi probal čelado, pa me je v ušesa tiščala. V 3 minutah so poštimali obloge in v 10 minutah se je čelada peljala z mano domov. N-87. GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
a79 Objavljeno Februar 1, 2022 Deli Objavljeno Februar 1, 2022 Zgleda, da imajo nekaj novih 80-8 celad na zalogi v Velenju... Je kdo probaval? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Februar 1, 2022 Deli Objavljeno Februar 1, 2022 Jaz, par postov nazaj?. So me ravno včeraj klicali, da je moja naročena helma tudi prišla. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Februar 1, 2022 Deli Objavljeno Februar 1, 2022 Prodam 5x noseno Nolan 1005. Bela, M velikost. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Februar 9, 2022 Deli Objavljeno Februar 9, 2022 Pa jo imam?! Tale ta leva je moja nova Nolan N80-8, tale ta desna, Nolan N87, se pa prodaja. Lepa, fina, 2016 letnica, vedno podkapa, dve leti star pinlock, pregledana pri Compacu pred 3 meseci, redi tu go?. Cena in helma sta pod oglasi. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Avgust 3, 2023 Deli Objavljeno Avgust 3, 2023 Med tem, ko sem čakal, da se odcedi olje sem "poservisiral" še obe čeladi. Zaradi nabrane umazanije se mi je mehanizem za dvig bradnega dela na zadnji poti po portugalskem zaskočil v dvignjenem položaju. Za silo sem zadevo omilil z WD40. Po čiščenji in sestavi spet deluje kot novo. Quest, Mavti, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
b73 Objavljeno Junij 24 Deli Objavljeno Junij 24 Pozdravljeni Odločam se med Nolan 80,8 in Hjc f71 ali ima kdo iskušnje oziroma kakšno mnenje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
luxsa Objavljeno Junij 24 Deli Objavljeno Junij 24 Nolan ima zracenje bolj ko ne zracenje za en qu,hjc bistveno boljsa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GoBobi Objavljeno Junij 26 Deli Objavljeno Junij 26 Ob 9. 2. 2022 ob 14:44, GoBobi pravi: Pa jo imam?! Tale ta leva je moja nova Nolan N80-8, tale ta desna, Nolan N87, se pa prodaja. Lepa, fina, 2016 letnica, vedno podkapa, dve leti star pinlock, pregledana pri Compacu pred 3 meseci, redi tu go?. Cena in helma sta pod oglasi. Jaz sem s svojo zelo zadovoljen. Nisem opazil, da bi bilo zračenje za en penis. Ima ful enih geđetov, pa ne piha mi v oči, pa mrežica pod brado dela super. Širok vidni kot ima, dobro sončno zaslonko,... Ne vem... meni je super. Nisem pa je primerjal s HJCjko, tako da... zgolj pol ti lahko povem☺️. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se