Sam dePihlja Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 Kompi, koliko stane metaliziran vizir za čelado x-lite 801RR-R in ali so na zalogi? Punci bi namreč za božička kupil novo helmo, ful všeč ji model Mask, ampak mora bit s špegl vizirjem :zzz: ... Če mi bo transparenten ostal viška, a paše od 801 tudi na kater drug model (601,701?) da vem, če ga bom slučajno prodajal? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k0ci Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 s popustom sem ga v KMCju dobil za 59€, polna cena pa mislim da je 65€ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kompi Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 Kako dolgo bodo trajali servisni pregledi? Do kdaj? Sezona še namreč traja.. :yes: Do prve pomladne odjuge ... pa še kakšen dan več. Lp, Boris Kompare B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kompi Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 Kompi, koliko stane metaliziran vizir za čelado x-lite 801RR-R in ali so na zalogi? Punci bi namreč za božička kupil novo helmo, ful všeč ji model Mask, ampak mora bit s špegl vizirjem :zzz: ... Če mi bo transparenten ostal viška, a paše od 801 tudi na kater drug model (601,701?) da vem, če ga bom slučajno prodajal? Metalizirano srebrne vizirje za čelado X-801RR imamo na zalogi. Redna cena znaša €66. Vizirji za X-801 (R; RR) ustrezajo le temu modelu čelade in jih žal ni mogoče namestiti na druge čelade (X-601, X-701). Lp, Boris Kompare B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno November 16, 2007 Deli Objavljeno November 16, 2007 Kompi,hvala za servisiranje čelade in za prijaznost. :worship: Se vidimo spomladi ,da malo potestiram novo N 103. :krneki: Lep pozdrav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno November 18, 2007 Deli Objavljeno November 18, 2007 Seveda! Že letos so bile celo sezono na voljo čelade N102 z vgrajenim N-Com Bluetooth sistemom povezave. Takoj, ko bodo na voljo pa bo možno na lastnem motociklu preizkusiti tudi N103. Lp, Boris Kompare B) :worship: Hvala, pridem probat ob prvem lepem vremenu :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
krava Objavljeno November 20, 2007 Deli Objavljeno November 20, 2007 Sam' da se vun vržen... Nabavo x-lite Toni Elias! Čao čao :grim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazek Objavljeno November 21, 2007 Deli Objavljeno November 21, 2007 Kompi, ker bo verjento zanimalo še koga, sprašuje tule... 1. Kdaj bo oziroma če je že na voljo prenovljena X-1002? Logično, da me zanima tudi cena ;) 2. Kdaj bo pripravljen N-Com X? In seveda, če bo imel doseg daljši (se pravi Bluetooth druge generacije), kot klasičen N-Com? Aja, in če je znana, pa še cena. Hvala in LP, M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kompi Objavljeno November 23, 2007 Deli Objavljeno November 23, 2007 Kompi, ker bo verjento zanimalo še koga, sprašuje tule... 1. Kdaj bo oziroma če je že na voljo prenovljena X-1002? Logično, da me zanima tudi cena ;) 2. Kdaj bo pripravljen N-Com X? In seveda, če bo imel doseg daljši (se pravi Bluetooth druge generacije), kot klasičen N-Com? Aja, in če je znana, pa še cena. Hvala in LP, M. Čelade X-1002 z letnico 2008, v katere bo možno vgraditi nov N-com komunikacijski sistem serije X, bodo na voljo že januarja 2008, sam komunikacijski sistem pa nekaj mesecev kasneje. Nov komunikacijski sistem serije X bo, poleg Bluetooth brezžične povezave, omogočal še povezave preko radijskih frekvenc, kar bo bistveno povečalo doseg delovanja. Maloprodajna cena za čelado bo znašala 419,-€, za komunikacijski sistem pa cena zaenkrat še ni znana. Lp, Boris Kompare B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Toncek Objavljeno November 24, 2007 Deli Objavljeno November 24, 2007 Se oproščam za :topic: . Prodam 2 čeladi NOLAN N 102, letnil 2006. Več v malih oglasih. Srečno Tonček Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazek Objavljeno November 26, 2007 Deli Objavljeno November 26, 2007 Nov komunikacijski sistem serije X bo, poleg Bluetooth brezžične povezave, omogočal še povezave preko radijskih frekvenc, kar bo bistveno povečalo doseg delovanja. Lp, Boris Kompare B) Boris hvala! V kakšnem smislu pa bo omogočal še povezave preko radijskh frekvenc (ala-toki-voki ali kaj tretjega?)? A to kar sam po sebi ali z nakupom dodatnih napravic? Pismo bomo mel sevanja okol glave :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jimy Objavljeno November 26, 2007 Deli Objavljeno November 26, 2007 Zanima me koliko stane nolanov vložek NFR proti meglenju in ali bi bil primeren tudi za nolanovo čelado N42? :unsure: Lep pozdrav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno November 27, 2007 Deli Objavljeno November 27, 2007 Kompi, kdaj pa bodo v SLO na voljo Nolan N103 čelade in koliko bo cena? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kompi Objavljeno November 27, 2007 Deli Objavljeno November 27, 2007 Boris hvala! V kakšnem smislu pa bo omogočal še povezave preko radijskh frekvenc (ala-toki-voki ali kaj tretjega?)? A to kar sam po sebi ali z nakupom dodatnih napravic? Pismo bomo mel sevanja okol glave :whistle: Z eno samo malo napravico N-Com serije X, ki jo boš enostavno vgradil na čelado, boš lahko vzpostavil brezžično Bluetooth povezavo z mobilnim telefonom, MP3 predvajalnikom, satelitsko navigacijo …, po sistemu walkie-talkie se boš lahko povezal z drugim motorjem, poleg tega pa se boš lahko s kablom povezal še na komunikacijski sistem na motorju. V kolikor boš želel, boš lahko brezžično povezan tudi s sopotnikom, z njim delil telefonske klice (konferenčna povezava), oba pa bosta lahko poslušala visoko kvalitetni stereo zvok predvajane glasbe... Lp, Boris Kompare B) Zanima me koliko stane nolanov vložek NFR proti meglenju in ali bi bil primeren tudi za nolanovo čelado N42? :unsure: Lep pozdrav. Vložki proti meglenju načeloma stanejo od 16,-€ dalje ... vendar pa uporaba na čeladah N42 ni predvidena, saj gre za jet-odprte čelade, ki so izdatno prezračevane. Lp, Boris Kompare B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kompi Objavljeno November 27, 2007 Deli Objavljeno November 27, 2007 Kompi, kdaj pa bodo v SLO na voljo Nolan N103 čelade in koliko bo cena? Prve promocijske vzorce nove N103 si je že mogoče ogledati pri nas, redna proizvodnja pa bo stekla konec leta. Cena za model N103 Classic bo predvidoma 309,-€ Lp, Boris Kompare B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno November 27, 2007 Deli Objavljeno November 27, 2007 Prve promocijske vzorce nove N103 si je že mogoče ogledati pri nas, redna proizvodnja pa bo stekla konec leta. Cena za model N103 Classic bo predvidoma 309,-€ Lp, Boris Kompare B) Hvala, Boris. Torej bom moral še kak mesec trpet s tole čelado v dežju in megli ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
matjazek Objavljeno November 28, 2007 Deli Objavljeno November 28, 2007 Z eno samo malo napravico N-Com serije X, ki jo boš enostavno vgradil na čelado, boš lahko vzpostavil brezžično Bluetooth povezavo z mobilnim telefonom, MP3 predvajalnikom, satelitsko navigacijo …, po sistemu walkie-talkie se boš lahko povezal z drugim motorjem, poleg tega pa se boš lahko s kablom povezal še na komunikacijski sistem na motorju. V kolikor boš želel, boš lahko brezžično povezan tudi s sopotnikom, z njim delil telefonske klice (konferenčna povezava), oba pa bosta lahko poslušala visoko kvalitetni stereo zvok predvajane glasbe... Lp, Boris Kompare B) Uf...Hvala! LP, M. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jl79 Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Zivjo, imam eno vprasanje. Izbiram med x-lite x-602 (nov model) ali x-701. Ker sta cenovno dokaj primerljivi, me zanima, za kateri model se je bolj smiselno odlocit. Sem pa prakticno 99% da bom vzel enega od teh dveh modelov... Hvala za odgovor in lp, Jan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno December 27, 2007 Deli Objavljeno December 27, 2007 Zivjo, imam eno vprasanje. Izbiram med x-lite x-602 (nov model) ali x-701. Ker sta cenovno dokaj primerljivi, me zanima, za kateri model se je bolj smiselno odlocit. Sem pa prakticno 99% da bom vzel enega od teh dveh modelov... Hvala za odgovor in lp, Jan 99% tistega ki ti lepše sede na glavo in moped... (Beri:lahko testiraš Nolanove proizvode...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno December 29, 2007 Deli Objavljeno December 29, 2007 Zivjo, imam eno vprasanje. Izbiram med x-lite x-602 (nov model) ali x-701. Ker sta cenovno dokaj primerljivi, me zanima, za kateri model se je bolj smiselno odlocit. Sem pa prakticno 99% da bom vzel enega od teh dveh modelov... Hvala za odgovor in lp, Jan odvisno kaj ti paše na glavo. meni bolj paše 701 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jfk Objavljeno December 30, 2007 Deli Objavljeno December 30, 2007 Zivjo, imam eno vprasanje. Izbiram med x-lite x-602 (nov model) ali x-701. Ker sta cenovno dokaj primerljivi, me zanima, za kateri model se je bolj smiselno odlocit. Sem pa prakticno 99% da bom vzel enega od teh dveh modelov... Hvala za odgovor in lp, Jan Oba z mojo boljšo polovico imava x-701 in sva super zadovoljna. Seveda pa jo moraš sam sprobat. :yes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Januar 22, 2008 Deli Objavljeno Januar 22, 2008 mat črna Nolan N103 končno pr meni! :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Januar 23, 2008 Deli Objavljeno Januar 23, 2008 mat črna Nolan N103 končno pr meni! :krneki: upam, da ti bo dobro služila Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 ja jaz tud :) ni me pa tako navdusila, kot sem mislil, da me bo :whistle: veter se precej sliši, vsaj toliko, če ne še bolj, kot pri stari pol cenejši preklopni čeladi v čelado piha ... sam ne vem, a namerno (recimo kot zračenje) ali nenamerno ... v usta kr precej piha. pa še v glavo me je zazeblo. pr 7 stopinjah. tako da sem moral zamenjati podkapo s tako, ki ima več windstoperja (še po glavi, ne samo pri vratu). pri prejšnji čeladi me ni zeblo niti pri minusu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rosse20 Objavljeno Januar 24, 2008 Deli Objavljeno Januar 24, 2008 v čelado piha ... sam ne vem, a namerno (recimo kot zračenje) ali nenamerno ... v usta kr precej piha.pa še v glavo me je zazeblo. pr 7 stopinjah. tako da sem moral zamenjati podkapo s tako, ki ima več windstoperja (še po glavi, ne samo pri vratu). pri prejšnji čeladi me ni zeblo niti pri minusu tudi pri x-lite 701 bi jaz potrebovala eno ornk podkapo, ker mi je pri čelu precej hladna - kot da piha (sem danes sprobala, ko sem se šla malo peljat). mi je pa pihalo tudi v usta, pa sva s kompijem hitro ugotovila, da mi je bil podbradni del premali in mi ga je zamenjal. tako da sem moral zamenjati podkapo s tako, ki ima več windstoperja (še po glavi, ne samo pri vratu). in kje kupiš takšno podkapo, ki je cela iz windstoperja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se