Skoči na vsebino

Nolan, X-Lite, Grex čelade

dr.looney

Priporočene objave

Axillon:

Ja falil nisi pomoje prav nič, je super čelada. Za strokovno mnenje pa bi lahko vprašal že pred nakupom, še bolje pa da se podaš na testno vožnjo in si mnenje podaš kar sam... Jaz ti lahko povem mnenje o N-93 ki je podobna x-lite čeladam in lahko rečem samo to da je veliko preglasna drugih pripomb pa nimam :worship:

Popravljeno . Popravil DejaVu
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes nabavil čelado x-lite 801rr. Meni se zdi zelo v redu. Kakšno je kaj strokovno mnenje? Vozila pa se bo na novi hornetki...če to kaj pomaga :)

Dober nakup, Axilon! Naj ti dobro služi.

Lp, Boris Kompare B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no, peljal sem se danes z njo in moram reči da mi odlično stoji na glavi, zelo dobro se obnaša tudi pri višjih hitrostih, tako da sem z njo zelo zadovoljen. Mogoče je res malo bolj glasna kot sem pričakoval, vendar od sedaj preizkušenih čelad mi je ta še najbolj všeč.

slika je tukaj:

http://www.vomberger.com/uploads/product_p..._x_801rr_01.jpg

Hvala vsem za komentarje in upam de se kej vidmo na cesti :)

Popravljeno . Popravil axilon
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sem se peljal po dolgem času brez podkape in sem opazil, da je pri desnem ušesu dosti bolj hrupen veter kot pri levem. Kaj bi to lahko bilo in kako rešiti problem. Imam pa Nolan N84.

lp robi

imela podoben primer, samo da je bila na levi strani glasnejša (pa je izpuh na desni!). sem šla v velenje do kompija in je vse porihtal :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@Compi - slučajno kaj informacij, da bi Nolan ali pa X-lite izdelal enduro čelado (npr X501) z vizirjem, kot jih na trgu ponujajo ostale firme......

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@Compi - slučajno kaj informacij, da bi Nolan ali pa X-lite izdelal enduro čelado (npr X501) z vizirjem, kot jih na trgu ponujajo ostale firme......

Trenutno žal še nimamo tovrstnih namigov. Vendar pa nikoli ne reci nikoli ...

Lp, Boris Kompare B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 tedne pozneje...

Kupil sem to celado, zanima me pa ce mi lahko kdo pove kateri model je,

ker meni take celade z to poslikavo neuspe najti na internetu.

post-18252-1206359341_thumb.jpg

post-18252-1206359363_thumb.jpg

post-18252-1206359380_thumb.jpg

post-18252-1206359394_thumb.jpg

post-18252-1206359409_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Celada je zakon, lepo cvrsto stoji na glavi, ima prostor za uha, se ne megli, ni kaj prevec hrupna ....

Vedel sem da je X-701 nisem pa nikjer najdu celade z tako poslikavo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kompi zdravo; kje bi se dalo dobit 103 (XL) na probo (najraje okolica ljubljane) hvala in lp

KMC Yamaha center v Ljubljani. Glej tudi tukaj.

Lp, Boris Kompare B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V KMC na Dolenjki (v Lj) sem nataknil na glavo novo N-103.

Prvi vtis: Ko ulita, perfektna, kvalitetna (ZELO), uporabna, estetska, odlična zatemnitvena očala

Pravo nasprotje glede na stari model N-102, ki je bil (po mojem) zaradi zunanjega sončnega vizirja popolnoma zgrešen.

Skratka novi model je presegel pričakovanja. Upam, da jo bom lahko tudi stestiral v vožnji.

Škoda le, da sem pred kratkim že kupil dve novi čeladi.

LP :music4:

Nikola Tesla

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zdravo Kompi!

Zanima me nekaj. S punco imava čelado Nolan, model N84 ninja, pa me zanima, če bi se dal vstavit N-COM.

Lep pzdrav in hvala :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zdravo Kompi!

Zanima me nekaj. S punco imava čelado Nolan, model N84 ninja, pa me zanima, če bi se dal vstavit N-COM.

Lep pzdrav in hvala :worship:

N84 Ninja žal še ni bila pripravljena za vgradnjo N-Com sistema. Šele letošnji modeli Blade in Warpath ponujajo to možnost.

Lp, Boris Kompare B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sem si pri Kompi-ju ogledal N103 . Moram priznati, da sem zelo pozitivno presenečen. Čelada mi sede na glavo kot ulita, zapira/odpira se odlično. Sončni vizir, ki je končno z notranje strani tudi deluje zelo dobro.

Enostavno imam vtis, da sem imel na glavi mojo naslednjo čelado. :worship:

Da ne govorim o času, ki si ga je vzel zame, čeprav sem takoj povedal, da samo firbec pasem. :worship: :worship:

Kompi hvala , ob prvem lepem vremenu jo pridem pa izprobat tudi z motorjem .

:grupni: :grupni:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tesnilo na X-lite čeladah (tudi X-1002) lahko v celoti zamenjajo samo v tovarni. Menjava bi tako trajala malce dlje - predvidoma mesec dni. Če pa poškodba ni tako huda, da bi terjala kompletno zamenjavo tesnila in bi ga morda lahko poservisirali v Velenju, bi lahko zadevo uredili v dnevu ali dveh.

Lp, Boris Kompare B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes dvignil naročeno N103 :whistle: . Še enkrat pohvala g.Kompare-tu in vsem zaposlenim v podjetju Compaco za odnos do strank. :OK:

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 5 tedne pozneje...
Dober nakup, Axilon! Naj ti dobro služi.

Lp, Boris Kompare B)

no tudi jaz imam cisto novo 801 rr, pa mi je skoraj glavo razneslo od bolecine na eni strani, vem, da je problem, ker pac uporabljam podkapo, ampak vseeno ne bi smela samo na eni tocki tako tiscati, celada je dovolj velika, zakaj se mi to dogaja ne vem, vsekakor jo pa kmalu prinesem v Veljenje in jo zrihtite, ker ne mislim pol place stran vrect......... :headbang: :headbang:

ja drugace bi bila super, samo, da gres na potovanje z njo v upanju, da bo vredu, pa potem skoraj znoris, zgleda tako kot bi ti ves cas nekdo s kladivom po glavi tolkel :headbang: :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če te tišči ob strani, pol se da rešit z drugimi blazinicami, pa čelada se tud malo posede, če te pa na čelu, pol si pa napačno velikost kupil/a.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tati, ob nakupu je treba približno 1 uro met čelado na glavi, jaz sem jo mel in tam po ljubljanskem KMCju skakal kot terminator, je folk kar gledu kaj je z mano :D ampak čelada mi je pa kot ulita..........in če ti je premajhna se ponavadi čuti že po 15 minutah na glavi, še posebej na čelu

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!