PuBeC Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 to pomeni da maš luft med blokom motorja in šraufom?? :blink: :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno April 19, 2004 Deli Objavljeno April 19, 2004 sej še sam ne ve...pomoje mu pipca za bencin spušča :lol1: sorry šala mala :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno April 20, 2004 Deli Objavljeno April 20, 2004 sej pa te vem kaj je pipica loooool!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 mi lohk kdo v photo shopu naredi kak bi zgledu moj atx brez odvecne strehce plis ?? :notworthy: :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 (popravljeno) tako nekako je zaj!rad bi pa vido kak bi zgledo brez strehce odzadi samo naj bo odrezana do luci!plis .) .) na thumbnail mors kliknit da je lepsa slika kr drgac jo raztegne!! Popravljeno April 23, 2004. Popravil atx-man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 dej luc najprej, no... <_< pa od strani ga sliki... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pogi Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 u shopu bi bil tole res problem nardit k ni fleša al pa luči <_< šeenkrat ga s flešom slikaj ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 dej motor samo vn postav pa ga zunej slikej... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
psyho Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 Kup si skuter ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 dej motor samo vn postav pa ga zunej slikej... Prosim! Ker si oči sfu*am, ko poškušam razločit kaj je na sliki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 te bom pa ju3 dal novo sliko nareo ker sem digitalca posodo sosedi!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 Ti mas res digitalca z interspara....ko se flesa ni vido..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 Aja pa ziher mas Samsunga ce ne to pa Trusta.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 ja dezevalo je pa temnilo se je dan je sev k kraju pa se ona luc je bla halogenska v garazi tak da bolse nebi moglo bit kot je!!ne zamrit te oky?=) kot sem obljubu bom nareo nove fotke da bote mi lahko ficlali!! .) .) .) .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 (popravljeno) Aja pa ziher mas Samsunga ce ne to pa Trusta.... al pa nokia/sony-ericsson... :P ko bos sliku, ga sliki iz strani, k iz takega polozaja je zlooo tezko nardit kaj razlocnega! .) Popravljeno April 23, 2004. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 ja dezevalo je pa temnilo se je dan je sev k kraju pa se ona luc je bla halogenska v garazi tak da bolse nebi moglo bit kot je!! Lahko gre dan k koncu,lahko zunaj dezuje,lahko mas halogensko luc v garazi in vseno more digitalec slikat in naredit bistro sliko....Evo ti se sliko z moje garaze z trde teme(slikano pred 5min) Drugace pa :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 hja, to pa dela sony, ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
WiDo Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 Lahko gre dan k koncu,lahko zunaj dezuje,lahko mas halogensko luc v garazi in vseno more digitalec slikat in naredit bistro sliko....Evo ti se sliko z moje garaze z trde teme Sej se tut iz tacga položaja da slikat. Samo Fles morš izklopt kr čene tablca nazaj zaflesira :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno April 23, 2004 Deli Objavljeno April 23, 2004 ja dezevalo je pa temnilo se je dan je sev k kraju pa se ona luc je bla halogenska v garazi tak da bolse nebi moglo bit kot je!!ne zamrit te oky?=) kot sem obljubu bom nareo nove fotke da bote mi lahko ficlali!! .) .) .) .) Na nočno slikanje daj pa bo stvar rešena. Fleš nebo vdaro in zatemnil posamznih delov (ali preveč osvetlil), zaslonka pa je ravno dovolj odprta, da pride dovolj svetlobe na mikrosenzorje. Ob tem ne premikaj fotoaparata, ker boš mel zamegljeno sliko zaradi predolgo odprte zaslonke (daj ga na stativ) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno April 24, 2004 Deli Objavljeno April 24, 2004 _Roba_ kaj te delas da mas celga narazen vzetega???? :unsure: :unsure: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno April 24, 2004 Deli Objavljeno April 24, 2004 _Roba_ kaj te delas da mas celga narazen vzetega???? :unsure: :unsure: :unsure: Mumificiram ga za muzej :lol1: :lol1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno April 24, 2004 Deli Objavljeno April 24, 2004 looool!! :lol1: :lol1: :lol1: ne sam res kaj sraufas to?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno April 24, 2004 Deli Objavljeno April 24, 2004 sumi da je zgubu en šravf k je motor za 2grama lažji in zej iše kje je šravf zgubu :P :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno April 24, 2004 Deli Objavljeno April 24, 2004 (popravljeno) hjaoo loool kake ovi sekajo jas pokam ej nehaj looooooool!!! :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Popravljeno April 24, 2004. Popravil atx-man Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno April 24, 2004 Deli Objavljeno April 24, 2004 pa jas na mojem itak nebi bek rezal strehce ker pol bi to malo cudno zgledlo pa pol niam kam tablce dat?!ni placa :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se