Evil Penguin Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 Proda kdo btjev cilinder? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 1.pusti LAMO 42mm ker ti bo blajerco sesulo (še posebi če ni BT) bi ga pustil, samo ima rajse, pa je treba za 2mm zbrusit 2.namest BING dj dellorto (lažji se štela in k ga enkrat naštelaš dela k majka) dellorto imam samo 24, to bo pa prehudo 3.tista turbina ne bo funkcionirala (kvečjem zjebe resonanco) sj tist sploh ni turbina, pač vetrnica v izpuhu, da se sliš kao turbina 4.svečka je itq vseen kašna je sam da dela dobr prenose nared 14/35 za začetek če mu pa nav všeč pa menjej.ojačat pa sploh nč ni treba ker je geštel dost močn za lamota (drži lepo tut e90 če vozš po pamet čene so pa kkšne skrivlene nihajke pa sesuti logarji u feltnah). Lp logarje mi je že pri prejšnem atxu razfakal .) (BT 42 cilinder, bingo 18, L bat) ← Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 Proda kdo btjev cilinder? ← kolk premer, pa kolk daš, lohk zrihtam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 Premer čim manj (najbolš stock če lahko), dam ti pa tolk kolk je vredno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 Premer čim manj (najbolš stock če lahko), dam ti pa tolk kolk je vredno. ← ok, bom probov kj zrihtat, cena bo pa v vsakem primeru min 5 pa max 10k sit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mathias Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 če je brez ris, je to lepa cena. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 če je brez ris, je to lepa cena. :OK: ← jah no sj, če ma pa lih kšno mjhno riso, se ga pa zbrusi za kakšen mm al pa 2 če je dobra mašina bi mogu atx čist dober laufat tud z 42 cilindrom moj bivši, ki sem ga prodal sošolcu mi je delal več kot pol leta kot urca, samo enkrat mi je sprednji zobnik pri verigi odtrgalo (pa še to je bila moja napaka, premalo zategnil), frend ga ima pa seaj že tudi skoraj pol leta pa mu še vseeno vse deluje, + že 2 meseca se vozi brez sklopke, ker mu je nekdo spizidv zajlo .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Junij 21, 2005 Deli Objavljeno Junij 21, 2005 jah če kdo rabi kakšne dele naj pove, sam ne mi z bingo uplinjači, ker nimam .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mathias Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 sam ko ga ti brusiš za kaki mm ali 2, zgubi veliko vrednosti, sploh pa BT-jev... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 sam ko ga ti brusiš za kaki mm ali 2, zgubi veliko vrednosti, sploh pa BT-jev... ← njegova vrednost pa še vseeno ne pade pod 5k sit .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 ok, bom probov kj zrihtat, cena bo pa v vsakem primeru min 5 pa max 10k sit ← Cena je vredu, če mi dobiš kakšnega čist brez ris ti dam tudi 10k. Lahk je pobrušen do največ 39,5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Cena je vredu, če mi dobiš kakšnega čist brez ris ti dam tudi 10k. Lahk je pobrušen do največ 39,5 ← a bi rad mev nažagane reže za zračno hlajenje, na tako velikost, da lahko narediš hlajenje kot pri apn 6, al naj bo kar tko kot je orig. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Naj bo original. btw, kapa je všteta v ceno? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mathias Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 dvomim, sicer mam pa jst eno kapo, če znižana je lepo, pa je nerabim, in ti jo lahko prodam... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 če rab kdo kej za tomose,nej pošlje PM.mam nekej plastik za bt-ja,sedež,auspuh,par delou za mašino... sori za :topic: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 A kdo proda BTjev štrom? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
JaRaNe Objavljeno Junij 22, 2005 Deli Objavljeno Junij 22, 2005 Naj bo original. btw, kapa je všteta v ceno? ← upam d jo bom dubu, cier pa paše tud od atxa gor, sploh ni problem, sam mal rob pošmirgli, da se ti ne bo bat zabijal, če imaš sedaj 40 al več mm, ti ni treba, če maš pa 38 boš pa mogu mal pošmirglat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 Dej probi vse dobit, ker jaz bom imel to tako, da bom imel en čist navadn cilinder in bat za na tehničnega, potem bom pa samo cilinder in bat zamenjal, pa se bom vozil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Evil Penguin Objavljeno Junij 23, 2005 Deli Objavljeno Junij 23, 2005 Imam en problem, ki se bo morda zdel smešen, pa ni tako zelo <_< Kupil sem tisti pokrovček za kesl na ključ. In zdaj v kerokol stran ključ obrnem, se pokrov kr vrti. Zaj me zanima, če je kakšen poseben trik, ker nočem jet reklamirat, potem pa tam izpast budalo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jaka3545 Objavljeno Julij 15, 2005 Deli Objavljeno Julij 15, 2005 :kva2: :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jaka3545 Objavljeno Julij 15, 2005 Deli Objavljeno Julij 15, 2005 :topic: tema je šele v obdelavi! sledijo slike mojega skuterja, in frčota ki verjemite trga!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mathias Objavljeno Julij 15, 2005 Deli Objavljeno Julij 15, 2005 120 realnih je nemogoče dosečt s frčotom, me pa prav zanima kaj si napravil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jaka3545 Objavljeno Julij 15, 2005 Deli Objavljeno Julij 15, 2005 120 realnih je nemogoče dosečt s frčotom, me pa prav zanima kaj si napravil? ← ctx mašina in druge stvari... sej boš vidu ko pridejo slike! :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mathias Objavljeno Julij 15, 2005 Deli Objavljeno Julij 15, 2005 aha, kul, po pa tko povej ane... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jaka3545 Objavljeno Julij 15, 2005 Deli Objavljeno Julij 15, 2005 pospeške ima zelo brutalne! mam scooterja 125 pa ma pospeške skor enake, ampak res skor. :SS :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se