Skoči na vsebino

Tomos ATX

mazek26

Priporočene objave

Mam en problem.

Na atxa sem vse zmontiral, tak kot sem si zamislil, da bi blo (bt fargazer, BT Cilinder (39) powerca itd.) ampak mi ga zaliva. Vzadi se prav vid, kak bencin ven pluva čez coto. Sma z enim frendom probavala vsega boga, karkol se je dal, pa še vedno ne gre, V en breg, ko sem se prej v tretji vozu zdaj morem v prvi, do 50 ne pride na ravnem...

Šrauf za uravnavanje zrak/bencin ne pomaga nič.

Iglo sem prestavil, tako da da najmanj bencina, pa ne pomaga nič.

Prejšnji lastnik fargazerja pravi, da je vse normalno delovalo na 40 cilindru in da ni nič narobe.

Dize so standard (za tisto, ko se jo da od vzunaj ven dobit vem da ma oznako 40). Sem probal z eno, ki ima oznako 30, pa se skoraj nič ne pozna.

Ima kdo kako idejo? :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem probal kot ste predlagali, pa ne pomaga (štrom do konca v smeri urinega kazalca).

Ma še kdo kak predlog, ker bi res nujno rabil čimprej zrihtat :(

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

evo vi si dajete masine od e90 na avtomatike to pa naredi folk ko se jim zdi da jim skuter ne gre dovolj :OK: :eek:

22391skuttr-med.JPG

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

no, drgač vem kakšen breg je to...drgač je biu u zavetrju mojga sošolca s čoperjem...tko da nwem kake pravljice so to...

sorry za  :topic:

Pravljica je to o 95km/h,men se pr frčiju cagr okol obrne tko da pride spet na 0 pa ne gre kej dost več kot 70.Tko,da če me spomin ne vara ma štirka isti števc. :hmm:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravljica je to o 95km/h,men se pr frčiju cagr okol obrne tko da pride spet na 0 pa ne gre kej dost več kot 70.Tko,da če me spomin ne vara ma štirka isti števc. :hmm:

če se mu je okol obrnu, še ne pomeni, da mu je kazu 95, ker naprej ne more zarad une palčke notr...:)...na čoperju je kazal 95 kmh, čoper kaže pa enak kot moj, moj kaže pa za 3 kmh preveč, ker sm meru z gps-om...torej lohk rečm, da mu je šla štirka okol 90-92 kmh...hepi? in ni pravlica... :trance_33_sleep:

Popravljeno . Popravil Red Arrow
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Red arrow ti na tem forumu se nisi napisal enega normalnega posta!!! najprej si mero stevcem ga je okoli obrnilo ti folk ni verjel pol se je peljal chopper spredaj ti spet folk ni verjel zaj si ga mero z gps om, kaj bos te reko ce ti folk tega nebo verjel??? :P

Malo se bo treba umirit pa nehat samega sebe vlagat in ostale z pripovedovanjem takih bedarij....pusti to ETA zna cist dobro kumarce vlagat .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Red arrow ti na tem forumu se nisi napisal enega normalnega posta!!! najprej si mero stevcem ga je okoli obrnilo ti folk ni verjel pol se je peljal chopper spredaj ti spet folk ni verjel zaj si ga mero z gps om, kaj bos te reko ce ti folk tega nebo verjel??? :P

Malo se bo treba umirit pa nehat samega sebe vlagat in ostale z pripovedovanjem takih bedarij....pusti to ETA zna cist dobro kumarce vlagat .)

:lol1: :lol1: :lol1: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vidim, da nimam kj, da se pogovarjam na tem forumu s samimi neumneži in otročaji...a bi se midva...italjet maniac, lohk kje dobila, da ti vse to pokažem? al teje preveč strah verjet tej "pravlici"? mam poln kurac, da človeka ne jemljete resno, če govori resnico...fak...ste otročji...za kozlat :SS

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa ti ves zakaj ti ne verjamemo? Preberi si malo poste ki si jih napisal? O skuterjih ves glih toliko kolk ti je nekdo btw povedal!! In prav rad bi vido apn-a z 38L batom in poverco ki gre skoraj toliko kot moj skuter z znatno obsirnimi predelavami, sicer pa sem mel sam apn 6 z 42L batom poverco popeskanimi kanali in se bi lahko nastevo pa nisem nikoli dosegel take hitrosti .)

Sicer pa posnami pa da vidimo pol pa priznam da nimam prav!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...In prav rad bi vido apn-a z 38L batom in poverco ki gre skoraj toliko kot moj skuter...

če bi že rt ni problema sam da je dovoljeno met poleg tega še kkšne predelave (na 38mm batu in pa s powerco) .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

če bi že rt ni problema sam da je dovoljeno met poleg tega še kkšne predelave (na 38mm batu in pa s powerco) .)

govora je vožnja POD BREG in v zavetrju ČOPERJA (Kymco Zing 125).

Popravljeno . Popravil Red Arrow
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!