mazek26 Objavljeno November 5, 2002 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2002 ne dolgo koleno je pa sigurno eno 8 cm. pa od atx-a je. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kocka Objavljeno November 5, 2002 Deli Objavljeno November 5, 2002 KOlko maš širok izpušni, kolko prtov lahko not daš????, probaj nabavit koleno karburatorja od btja in dat gor, pa če bo sprememba vredu, če ne pa dej spet kot maš zdaj. pejdi na tomos fan page, v forum št 2 in tam prašaj za nasvet!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazek26 Objavljeno Januar 29, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 29, 2003 neke me jebe in sicer zaka mi noče dobit polnih obratov, ko pride do ene meje mu vzeme iskro in potem se spet spusti in ko pride dovolj nizko spet da iskro in eksplozija je, je možno da je štrom napol hin?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 Pod desnim pokrovom nad stopalko za zadnjo zavoro je magnet (če se prav spomnem). Tam spodaj boš opazil neko zadevo ki izgleda kot ščipalka z žičkami (sm že pozabu kako se reče) ki je odgovorna za iskro v pravem trenutku. Če boš vidu da je zadevca že zlo zjebana je najbolš kupt novo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 Pod desnim pokrovom nad stopalko za zadnjo zavoro je magnet (če se prav spomnem). Tam spodaj boš opazil neko zadevo ki izgleda kot ščipalka z žičkami (sm že pozabu kako se reče) ki je odgovorna za iskro v pravem trenutku. Če boš vidu da je zadevca že zlo zjebana je najbolš kupt novo. Magnet je na levi, tisti ščipalki se pa reče platine. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 No ja sej sm bil dost blizu. :oops: Mi že spomin peša. Jao,jao. :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 29, 2003 Deli Objavljeno Januar 29, 2003 http://twowheelers.tripod.com/moped.html tukaj je pravo mesto za vprašanja okol tomosov,pejt na moped forum. drugače pa-spucaj uplinjač,zračni filter in preglej da ti kje ne vleče zraka notr(med uplinjačem-cilindrom,uplinjačem-filtrom mora vse dobro tesniti) lahko pa da je tud štrom zanič.platine se lahko malo pobrusijo(fin brusni papir) in ponovno naštelajo,lahko je kondenzator... če ne vidim in slišim ne morem točno rečt,pa tud pol ne morš bit sigurn. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 mogoče je pa samo diza zapacana. Ali se je začelo to naenkrat dogajat ali je postompoma slabše. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazek26 Objavljeno Januar 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 30, 2003 prgazer, diza pa to zihr ni ka sn vse že pregledo pa spuco pa še batne obročke zamenju, motor je pa bil na servisu pa je takrat naštelo vžćig pa predvžig pa je motor super laufo zdej pa tko... pa še ole mi žre, nevem zakaj pa kuplonga drsi... vglavnem nuca orng servis Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 ... pa še ole mi žre Men se zdi, da je pr atx-u mešanca odvisna povsem od tvoje volje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazek26 Objavljeno Januar 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 30, 2003 ole v mašin Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 Če ti tomos ole žre je in ne pušča, je nekaj narobe s tesnenjem: -ali je slabo tesnilo med bloki motorja, -ali je crknil semering. Oboje zeloo vpliva na zmogljivosti, saj ni optimalne mešanice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Januar 30, 2003 Deli Objavljeno Januar 30, 2003 aha,če je tko je skor sigurno zanič semering pri glavni gredi-notr ti vleče zrak in olje,zato nima prave zmesi v cilindru.najprej poglej semering na desni strani(na isti gredi kot magnet) ker je manj dela.lahko je pa pr sklopki.po vsej verjetnosti bo treba dol dat celo mašino,ker drugač pomoje ne morš zamenjat semeringov a si šel kej na moped-forum? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazek26 Objavljeno Januar 30, 2003 Avtor Deli Objavljeno Januar 30, 2003 nisn šou na forum ni cajta in dnara aja na zmoglivostih se pa full pozna saj moped ne gre nikomer sploh v 4 in 5 brzini sploh ne vleče Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon Objavljeno Januar 31, 2003 Deli Objavljeno Januar 31, 2003 Kupim prednjo luč za atx-a. A kdo ma? :crazyeyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 dej poglej ane kva je s semeringi,glede na opisano je najbrž to zanič Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mimixtz Objavljeno Februar 1, 2003 Deli Objavljeno Februar 1, 2003 Znak, da ti pušča semering je tudi ta, da je okoli platin in navitij (pod magnetom v glavnem) vse mastno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon Objavljeno Februar 2, 2003 Deli Objavljeno Februar 2, 2003 a si že zamenou svečko? jest sem mu ista jajca k ti pa sem tud par dni šraufou pa ni blo nič boljš, pol sem pa še svečko zamenou in potem je bla muska. A elektronski štrom a maš platine, da ne boš preveč podiral oz kateri letnik je mofa :wink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazek26 Objavljeno Februar 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno Februar 2, 2003 svečka je nova, letnik 98 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simonsi Objavljeno Februar 2, 2003 Deli Objavljeno Februar 2, 2003 A si jo razbil, a? :twisted: Jest sem na svojmu 4 zamenjal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
simon Objavljeno Februar 3, 2003 Deli Objavljeno Februar 3, 2003 ja drgač pa ne bi cele iskal :splat: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazek26 Objavljeno Marec 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 11, 2003 em prašanjem mam. na mojm atxi se zadne cajte full tak plavo-modro vn kadi. pa sjn ponuco 2 tanka, vedno je ola glih prov 2.5% pa se fulllll plavo vn kadi. pa še kr ole iz mašine mi žre. ka bi to blo :oops: :oops: :oops: ka drgač ga pa nesem na odpad pa ga :2gunfire: . ja kaneda :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Marec 11, 2003 Deli Objavljeno Marec 11, 2003 obročki? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PoŽiG Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 :idea: pelaj na servis pa bo :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Marec 12, 2003 Deli Objavljeno Marec 12, 2003 em prašanjem mam. na mojm atxi se zadne cajte full tak plavo-modro vn kadi. pa sjn ponuco 2 tanka, vedno je ola glih prov 2.5% pa se fulllll plavo vn kadi. pa še kr ole iz mašine mi žre. ka bi to blo :oops: :oops: :oops: ka drgač ga pa nesem na odpad pa ga :2gunfire: . ja kaneda :lol: semering pri kuplungi al pa dihtunga med bloki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se