atx-man Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 tnx!kak si sam naredo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 tnx!kak si sam naredo :) s poliestra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 ej den2 kak si si jih sam naredo?kje pri priponkah si zbers fotko natancneje plis! Hvala! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 kr ven iz poliestra si izrezo pa kaj je poliester? pa kak foto ki pri priponkah natancneje plis?! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 tam spodaj pod Ikone objave ma priponke.....stisneš prebrskaj, pa pač daš sliko s svojga kompa sam morš gledat da je format JPEG razumeš slik pa nimam nč, k tisto sem mel pred cca. 2 leti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 mas se vzorce poliesstra ko si vun rezal? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 aloo!Mi lahko kdo pomaga? O:-) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 :) Zaj cez zimo je moped pocival zaj bi pa rad ko bo bolj toplo malo dodelal na izgledu...kaj predlagate aja pa ATX-a mam predelanega....mrezico na sprednji luci ze mam auspuf sm prestrihal ze...kaj mi predlagate pisite cimprej TNX! :yea2: :yea2: :yea2: :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 2fast4u alo mas kaki predlog lepo prosim? :010 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 od BT-ja fergazer gor :) :devil: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 tut mam ze pa se mf power mam pa bat vecji speed je tak dost gre 90-95kmh ampak izgleda bi se rad lotu :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 anyone!!glejte vsi ki beret prosim kaksen predlog glede izgleda atxa plis!! TNX! :) :) :afro1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 LP!Cez zimo je moja struja pocivala in me zdaj malo,fejst mika izgled mojga mopeda....kaj vse bi prislo v postev za lepsi izgled mrezico za luci ze imam(sprednjo samo) drugega pa zaenkrat ne...mopedova masina je ze dost predelana kr mam od bt-ja frgica,mf power cobra,39l bat..... tak da glede speeda (90)nima vec kej glede videza pa HHHEEELLLPPP!!!TNX :yea2: :afro1: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 imam pa atx-a btw plis pisite ajd! :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Saint Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 Obvezno nova barva za novo sezono, jaz sem takoj, ko sem ga dobil, pobarval na črno/temnordeče, je super izgledal, pocen, skor nič zajeb... in huudo dobro za moralo. Aja, če še nisi, takoj potemnit žmigavce (sandolin dela čuda :yea2: ). lp Rudi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 To temo bodo zaprli Aja, treba povedat ker si pač novi, da se teme ne odpirajo kar tak zaradi preglednosti foruma. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
[2fast4u] Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 marš enna otpiraj tolko tem grrr... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 aja sori nism vedo se nism seznanjen soriii!!pa kaj lahko si potemnis zmigavce sploh v skladu z zakonom?? :cry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 vsi ki ste tu mi povejte ce oranzne blinkere pobarvas na crno se sploh akj ven vidi??ko ga vklopis pol..al mors kupit srebrne prvo pol pa pobarvat..TNX za odgovore! :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 sam ena slika :angry: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 Em kaj je pravzaprav to ? =) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GP ditech Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 Em kaj je pravzaprav to ? =) kaj mislš na sliko :lol1: ??? :) to sta ključa ki ponazarjata.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
k&4 Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 (popravljeno) ................................................. :lol1: ....................................................... Popravljeno Marec 31, 2004. Popravil k&4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
atx-man Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 Evo moja struja! :yea2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Marec 31, 2004 Deli Objavljeno Marec 31, 2004 vztrajn pa si vztrajn :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se