AleksanderCBR600F Objavljeno Januar 3, 2018 Deli Objavljeno Januar 3, 2018 On 8/8/2017 at 8:24 PM, Spider™ said: Je še kdo kupoval shoei nxr čelado preko spleta? Zaenkrat mi je forumaš "flight69" našel najcenejšo trgovino, če je kdo zasledil še kje kakšno akcijo, bi lepo prosil link. Hvala Sicer pozna replika, pa vendar kupil aprila 2017 SHOEI NXR preko spleta na helmetcity.co.uk iz odprodaje za 280€. Isto čelado je imel Louis takrat na polici od 449€. Prihranek 169€, oziroma 37,6% razlika v ceni v mojo korist oz. 3 delovne dneve manj (preračunano glede na povprečno slovensko bruto plačo), da bo še bolj slikovito. Plačal brez pošnine s kartico preko spleta in čez 5 dni mi jo je kurir DPD-ja pripeljal v službo, ker sem tako navedel. Storitev kot dogovorjeno, z nakupom zadovoljen. gretzky 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Oktober 11, 2018 Deli Objavljeno Oktober 11, 2018 punce, kera vam je bl ušeč? 1. 2. 3. VS800 in sesir 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Oktober 11, 2018 Deli Objavljeno Oktober 11, 2018 (popravljeno) pred 15 minutami, Xebec pravi: punce, kera vam je bl Nisem bejba in pol me pac ne sprasujes...odtenki rumene se mi zdijo kr razlicni...vejetno bos gledu podoben odtenek kot ga ima yamaha... ... Popravljeno Oktober 11, 2018. Popravil sesir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marincspeedshop Objavljeno Oktober 22, 2018 Deli Objavljeno Oktober 22, 2018 Bi menjal gdo pascek rachet za dubble D? Rad bi imel dubble D sistem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Oktober 23, 2018 Deli Objavljeno Oktober 23, 2018 Paski so menjivi? "Dobre" celade imajo DD... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Oktober 23, 2018 Deli Objavljeno Oktober 23, 2018 pred eno uro, sesir pravi: Paski so menjivi? "Dobre" celade imajo DD... Citiraj How can I convert from the ratchet lock to Double-D? On the GT-Air, Neotec (I+II) and J-Cruise models, we decided to use the ratchet system due to many wishes of our customers all over Europe. However, it is also possible to convert the models GT-Air and Neotec (I+II) to a double D-lock for 80, - Euro. Requirement would be that the helmet was bought at a regular dealer and then sent to us for conversion. A copy of the purchase voucher and a short letter should be enclosed. The removed old chinstrap remains at SHOEI and will be destroyed for safety reasons. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Oktober 23, 2018 Deli Objavljeno Oktober 23, 2018 (popravljeno) https://www.visordown.com/motorcycle-news-product-news/shoei-gt-air-ii-set-launch-march-2019 zgleda bom še mau počaku na novo piksno fc-moto jih pričakuje že sred decembra aja nova bo na voljo tut u najlepši barvi: https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Shoei-GT-Air-2-Helmet/SubProducts/Shoei-GT-Air-2-Helmet-0025 Popravljeno Oktober 23, 2018. Popravil Xebec mladench in skalaprava 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalaprava Objavljeno Oktober 23, 2018 Deli Objavljeno Oktober 23, 2018 Moja GT-Air bo januarja dopolnila že 4 leta. Po dobrih 100.000 km na buči, se zelo dobro drži, še oblazinjenje se ni preveč posedlo, in čelada še vedno sedi čvrsto na glavi. Kljub temu zamenjava v obliki GT Air 2 prihaja kar ob pravem času, samo na pravo barvo bo potrebno počakati, ker trenutni barvni izbor ni ravno estetski presežek (rumenega lonca si zaenkrat še ne bom omislil ) .....pa na kak dodaten popust bo potrebno seveda počakati. Upam da bo vgradna komunikacija kaj cenejša kot je bil na prvem modelu, ko sem za ta "geđet" dal skoraj za pol čelade Xebec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Oktober 23, 2018 Deli Objavljeno Oktober 23, 2018 (popravljeno) pred 9 minutami, skalaprava pravi: Moja GT-Air bo januarja dopolnila že 4 leta. Po dobrih 100.000 km na buči, se zelo dobro drži, še oblazinjenje se ni preveč posedlo, in čelada še vedno sedi čvrsto na glavi. Kljub temu zamenjava v obliki GT Air 2 prihaja kar ob pravem času, samo na pravo barvo bo potrebno počakati, ker trenutni barvni izbor ni ravno estetski presežek (rumenega lonca si zaenkrat še ne bom omislil ) .....pa na kak dodaten popust bo potrebno seveda počakati. Upam da bo vgradna komunikacija kaj cenejša kot je bil na prvem modelu, ko sem za ta "geđet" dal skoraj za pol čelade ne vem če si vidu, neki grafik je poleg solidnih barv že objavljenih Popravljeno Oktober 23, 2018. Popravil Xebec Akito 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Oktober 23, 2018 Deli Objavljeno Oktober 23, 2018 A je kalup ostal enak? Ko sm menjal xr1000 za xr1100 so jo hudo spremenili, in zdaj sem meril xr1200 oziroma nxr, je spet use drugace. Po “novem”, mi je M premajhna. Ne vem kaj bi uzel. Nxr, gt air, al neotec. Ker itak vozim s cepki, in nosim ocala, me kar na preklopno vlece. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marincspeedshop Objavljeno Oktober 23, 2018 Deli Objavljeno Oktober 23, 2018 Pascki so menljivi, vendar je treba celado malo razstavit. Ce ima gdo odsluzeno celado se priporocam za dubble D pascek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Oktober 23, 2018 Deli Objavljeno Oktober 23, 2018 pred 25 minutami, marincspeedshop pravi: Pascki so menljivi, vendar je treba celado malo razstavit. Ce ima gdo odsluzeno celado se priporocam za dubble D pascek. Jaz imam 2 čeladi iz 80ih v smislu "dekoracije". Iz ene lahko komot vzameš paščke. Ampak niso tipa DD, malce drugačen ampak podoben sistem... Če te zanima, več na zs. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Oktober 25, 2018 Deli Objavljeno Oktober 25, 2018 (popravljeno) pred 8 minutami, Xebec pravi: shoei majo tut? Imajo, vendar je bolj švoh z zalogo xl Popravljeno Oktober 25, 2018. Popravil 3nity Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno November 4, 2018 Deli Objavljeno November 4, 2018 Ob 23. 10. 2018 ob 19:01, Kugelschreiber pravi: A je kalup ostal enak? Ko sm menjal xr1000 za xr1100 so jo hudo spremenili, in zdaj sem meril xr1200 oziroma nxr, je spet use drugace. Po “novem”, mi je M premajhna. Ne vem kaj bi uzel. Nxr, gt air, al neotec. Ker itak vozim s cepki, in nosim ocala, me kar na preklopno vlece. meni tudi po xr1000 in xr1100 v L velikosti nxr L ni več prav. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno December 13, 2018 Deli Objavljeno December 13, 2018 Po sestih letih sem X-Spirit II nadomestil z X-Spirit III - kot vse dosedanje Shoei celade tudi to nabavil pri Bostjanu v Moto Limit Maribor. DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marincspeedshop Objavljeno Februar 6, 2019 Deli Objavljeno Februar 6, 2019 (popravljeno) Mogoce gdo ve kako se razstavi "liner" da pridem do vijaka ki drzi "chin strap"? Shoei gt air Popravljeno Februar 6, 2019. Popravil marincspeedshop Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marincspeedshop Objavljeno Februar 7, 2019 Deli Objavljeno Februar 7, 2019 Ima gdo odsluzeno celado z "dubble d" pasckom? Lotil sem se predelave svoje Shoei gt-air iz "rachet" na "dubble d"+pomik pascka bol naprej. P.s. cep za odstranitev "linerja" je bil pod nalepko WARNING Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ArcaneWater Objavljeno Februar 13, 2019 Deli Objavljeno Februar 13, 2019 Danes kupil X-Spirit 3 Povrhu pa še Marquez grafiko Shillien 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sesir Objavljeno Februar 13, 2019 Deli Objavljeno Februar 13, 2019 pred 3 urami, ArcaneWater pravi: Danes kupil X-Spirit 3 Povrhu pa še Marquez grafiko Brez cene in slike ne velja... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ArcaneWater Objavljeno Februar 14, 2019 Deli Objavljeno Februar 14, 2019 Evo da bo veljala, za ceno pa raje ne ker je še men mal hudo blo ? Zaenkrat se mi zdi da mi še malce bolj ustreza kakor prejšnja GT-Air Shillien, Bostjan L in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno Marec 21, 2019 Deli Objavljeno Marec 21, 2019 (popravljeno) ve kdo če majo že kšno GT air 2 v AS-u razstavljeno? al pa u kšni drugi štacuni... Popravljeno Marec 21, 2019. Popravil Xebec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Xebec Objavljeno April 19, 2019 Deli Objavljeno April 19, 2019 Gt air 2 v prihodu... dkee46 in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno April 19, 2019 Deli Objavljeno April 19, 2019 So jo imeli za pokazat že na "otvoritvi sezone" v AS-u ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno April 19, 2019 Deli Objavljeno April 19, 2019 2 hours ago, Fazer03 said: So jo imeli za pokazat že na "otvoritvi sezone" v AS-u ... Se mi zdi, de se @Xebec mal duva GT Air je na ankedu milina. na mojem pa isti kurc ko vse ostalo. Brez ćepka neagre. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dkee46 Objavljeno April 20, 2019 Deli Objavljeno April 20, 2019 (popravljeno) GT Air 2 ali Neotec 2? Ima kdo? je kdo stestiral? mnenje? na videz mi bolje deluje Neotec 2, čeprav pravijo, da ni ravno tiha.. hmm? (motor pa GS). Popravljeno April 20, 2019. Popravil dkee46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se