Gaunar Jokl Objavljeno December 30, 2017 Deli Objavljeno December 30, 2017 (popravljeno) Mal je hecno ker fajle ponuja kot NTU Sta pa MapID različna: NT 7369 NTU 7362 Popravljeno December 30, 2017. Popravil Gaunar Jokl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 30, 2017 Deli Objavljeno December 30, 2017 NT (Unicode) = NTU Kot sem rekel, NT je zadnja verzija 2018.20, ki je izšča v sredini novembra 2017. NTU pa je zadnja 2018.30, ki je izšla sedaj decembra. skratka, zadnja NT = 2018.20 iz novembra 2017, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miha Z. Objavljeno Julij 26, 2019 Deli Objavljeno Julij 26, 2019 On 9/20/2009 at 9:44 AM, Strominator said: instaliras program Tyre v programu Tyre, klikni File in izberi »Import from website…« odpre se novo okno v katerega prilepiš prej kopiran link in še 1x kliknes import nato v osnovnem programu Tyre, izberes Save as…, in pod vrsto formata izberi »GPS exchange« – dobis GPX format Zdravo! Sm bolj lesene sorte...(nage babe dosti lažje najdem).ma jest n najdem pod file,import, nobenega okna kjer se prilepi link iz google maps. help! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Julij 26, 2019 Deli Objavljeno Julij 26, 2019 pred eno uro, Miha Z. pravi: Zdravo! Sm bolj lesene sorte...(nage babe dosti lažje najdem).ma jest n najdem pod file,import, nobenega okna kjer se prilepi link iz google maps. help! Ti bi si pot naloudau, pa ob poti nage babe postavu MiNa 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Julij 26, 2019 Deli Objavljeno Julij 26, 2019 Ne obstaja več import. Tyre počasi nadomešča spletna aplikacija MyRoute-app Miha Z. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Januar 17, 2020 Deli Objavljeno Januar 17, 2020 Zarad zime so alpske ceste zaprte, in google maps nit na viamichelin ne potegne rute. a se da to preskočt? Alil obstaja kaka druga zadeva, u stilu avtokarte? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno Januar 17, 2020 Deli Objavljeno Januar 17, 2020 https://wego.here.com/?x=ep&map=45.11033,15.49416,9,normal Kugelschreiber 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Januar 17, 2020 Deli Objavljeno Januar 17, 2020 4 hours ago, Quest said: https://wego.here.com/?x=ep&map=45.11033,15.49416,9,normal hvala, ma tud ta ne zna risat po zaprti cesti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno Januar 17, 2020 Deli Objavljeno Januar 17, 2020 Izklopi promet? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Januar 17, 2020 Deli Objavljeno Januar 17, 2020 23 minutes ago, Quest said: Izklopi promet? Sm tud to ze probal, pa Google maps ne nasede. Tud apple ne. Zato na here we go nism probal. NAPAKA! tenx! Quest 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Januar 17, 2020 Deli Objavljeno Januar 17, 2020 pred 19 minutami, Kugelschreiber pravi: Sm tud to ze probal, pa Google maps ne nasede. Tud apple ne. Zato na here we go nism probal. NAPAKA! tenx! Iz Soldna lahko greš usput še na Rettenbach ledenik, tudi plačljivo (dobiš nalepko), boš videl, kje smučajo. To je najvišja asfaltirana cesta v Alpah, 2830m. DAMI34, ALEŠ M, MiNa in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
toma Objavljeno Januar 17, 2020 Deli Objavljeno Januar 17, 2020 spremeni čas odhoda na poletje,meni to deluje Kugelschreiber, ALEŠ M, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Januar 21, 2020 Deli Objavljeno Januar 21, 2020 On 1/17/2020 at 9:18 PM, toma said: spremeni čas odhoda na poletje,meni to deluje pravkar sm prišel nazaj v to temo s tem velikim odkritjem. Ja, odhod daš na poletje in se ceste odprejo! Več glav več zelja! Quest in toma 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Februar 7, 2020 Deli Objavljeno Februar 7, 2020 Vprašanje za brihtne glave Uvoz rute iz google maps v IGo.... dobro, to znam, problem nastane drugje... Če recimo v gmaps dam iz Lj-Dubrovnika, vozi skozi Metliko, jaz ročno popravim ruto skozi ZG (po AC) in to potem uvozim v IGo... ko na Igo vključim to ruto, on preračuna po svoje in spet vozi skozi Metliko.... kdo ve, ali se da to kako drugače narediti al bo enostavno potrebno delat passing pointe? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 7, 2020 Deli Objavljeno Februar 7, 2020 ampak .. od LJ do Dubrovnika, preko Zagreba po avtocesti res ne rabiš navigacije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Februar 7, 2020 Deli Objavljeno Februar 7, 2020 pred 4 minutami, maus pravi: ampak .. od LJ do Dubrovnika, preko Zagreba po avtocesti res ne rabiš navigacije to sem navedel kot primer... ko mi gmaps sam nariše pot in jo jaz potem premikam po svojih željah... ni fora v temu, da nebi našel (z izjemo Pirana), temveč v temu, da bi šel po kakšni drugi cesti.... maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
boych Objavljeno Februar 7, 2020 Deli Objavljeno Februar 7, 2020 pred 1 minuto, motozajebant pravi: to sem navedel kot primer... ko mi gmaps sam nariše pot in jo jaz potem premikam po svojih željah... ni fora v temu, da nebi našel (z izjemo Pirana), temveč v temu, da bi šel po kakšni drugi cesti.... Vnesi vmesne točke pa te bo peljal preko njih. Če v Gmaps-ih samo premakneš pot, Igo potem preračuna pot med začetno in končno točko po svoje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Februar 7, 2020 Deli Objavljeno Februar 7, 2020 pred 5 minutami, boych pravi: Vnesi vmesne točke pa te bo peljal preko njih. Če v Gmaps-ih samo premakneš pot, Igo potem preračuna pot med začetno in končno točko po svoje. hvala! boych 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 7, 2020 Deli Objavljeno Februar 7, 2020 za točke so ti že napisali. Ima pa Igo 4 mode izbire vožnje, najkrajša, najhitrejša, zelena pa še ena. Vmesnih točk se bo držal, zračunal bo pa na način kot ga označiš pri pregledu poti. Pa tudi razna izogibanja lahko nastaviš. motozajebant 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Februar 7, 2020 Deli Objavljeno Februar 7, 2020 pred 24 minutami, DAMI34 pravi: za točke so ti že napisali. Ima pa Igo 4 mode izbire vožnje, najkrajša, najhitrejša, zelena pa še ena. Vmesnih točk se bo držal, zračunal bo pa na način kot ga označiš pri pregledu poti. Pa tudi razna izogibanja lahko nastaviš. to vem, hvala. ma nabil mu bom tolko točk, da ne bo mogel po drugi poti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Februar 7, 2020 Deli Objavljeno Februar 7, 2020 pred 6 minutami, motozajebant pravi: to vem, hvala. ma nabil mu bom tolko točk, da ne bo mogel po drugi poti neskončno daj ma ne kompliciraj, jaz povsod uporabljam igo in mi je ful fajn. Ruto pogledam kar na ekranu, če mi ni kaj prav, kar frcnem neko točko dodatno na founu direktno na pot (izris) potem te pa itak vpraša, oziroma je spodaj opcija, kaj boš s to točko naredil in kliknem dodaj na pot. Gotovo. Med furo pa je tudi enostavno povečat zemljevid mislim da guglove mape sprejmejo samo 10 točk..tako da neskončno jih ne boš mogel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Februar 7, 2020 Deli Objavljeno Februar 7, 2020 jaz uporabljam Here .. imam pa tut IGo .. pa Navigona ... vse mam ... uporabljam jih predvsem za mikrolokacije ... drugače pa table do velkih mest Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Februar 7, 2020 Deli Objavljeno Februar 7, 2020 pred 30 minutami, motozajebant pravi: to vem, hvala. ma nabil mu bom tolko točk, da ne bo mogel po drugi poti potrebno je razumeti koncept "rute" ruta ni nič drugega kot navodilo napravi, da med dvema točkama izračuna pot izračuna pa jo glede na svoj zemljevid in nastavitve, tudi promet ipd... zato ti, ko narediš ruto v gmaps, je ne moreš prenesti v igo, ampak zgolj pošlješ v napravo podatek med katerimi točkami naj izračuna pot glede tega ena druga znamka nima konkurence MiNa in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motozajebant Objavljeno Februar 7, 2020 Deli Objavljeno Februar 7, 2020 pred 2 minutami, Snečer pravi: potrebno je razumeti koncept "rute" ruta ni nič drugega kot navodilo napravi, da med dvema točkama izračuna pot izračuna pa jo glede na svoj zemljevid in nastavitve, tudi promet ipd... zato ti, ko narediš ruto v gmaps, je ne moreš prenesti v igo, ampak zgolj pošlješ v napravo podatek med katerimi točkami naj izračuna pot glede tega ena druga znamka nima konkurence Hvala doktor Snecer Garmin kupim ko našparam ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MiNa Objavljeno Maj 3, 2020 Deli Objavljeno Maj 3, 2020 ...ko našo "kurjo vas" postaviš na zemljevid Rusije, se zaveš njene majhnosti... DAMI34, cisco, Quest in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se