Samuell Objavljeno Januar 16 Deli Objavljeno Januar 16 On 1/7/2024 at 3:31 PM, kp-kp said: Obstaja kakšen enostaven način za dobiti te tri tracks in POI v GPX format? Dinaric Rally 2020 « Racemap Mogoče pa kdo že ima? Se priporočam🍷🍷 Evo tvoje mokre sanje: Dinaric Rally Raid Routes https://untamed.me/downloads/?fbclid=IwAR1zCcXV4wpCRXVYO1V1GSrABshVBckFAe9YiqGjREN-BMNWK-Aub8d6ihw MiNa, Quest in kp-kp 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Januar 22 Deli Objavljeno Januar 22 On 1/16/2024 at 10:32 PM, Samuell said: Evo tvoje mokre sanje: Dinaric Rally Raid Routes https://untamed.me/downloads/?fbclid=IwAR1zCcXV4wpCRXVYO1V1GSrABshVBckFAe9YiqGjREN-BMNWK-Aub8d6ihw Stran nedoswgljiva 😧 je komu uspelo dol shranit route? 😔 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Januar 22 Deli Objavljeno Januar 22 Je. Čeprav niso bile ravno, ali pa samo, Dinarac rute. UNTAMED-ME-CRES-and-KRK-Islands-Track.gpx UNTAMED-ME-DINARA-Mountain-Track.gpx UNTAMED-ME-PROMINA-Mountain-Track.gpx UNTAMED-ME-VELEBIT-Mountain-Track.gpx UNTAMED-ME-ZUMBERAK-Mountain-Track.gpx Bile so tudi bosanske... UNTAMED-ME-BJELASNICA-Mountain-Track.gpx UNTAMED-ME-CVRSNICA-Mountain-Track.gpx UNTAMED-ME-KLEKOVICA-Mountain-Track.gpx UNTAMED-ME-KOZARA-Mountain-Track.gpx UNTAMED-ME-SATOR-Mountain-Track.gpx UNTAMED-ME-VLASIC-Mountain-Track.gpx UNTAMED-ME-ZELENGORA-Mountain-Track.gpx Pa tudi črnogorske... UNTAMED-ME-BJELASICA-Mountain-Track.gpx UNTAMED-ME-KOMOVI-Mountain-Track.gpx UNTAMED-ME-KUCKE-Mountains-Track.gpx UNTAMED-ME-SINJAJEVINA-Mountain-Track.gpx mladench, MiNa, kp-kp in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mladench Objavljeno Januar 22 Deli Objavljeno Januar 22 7 minutes ago, Joker said: Je. Čeprav niso bile ravno, ali pa samo, Dinarac rute. Hvaaaalaaa. Saj te ostale so me bolj zanimale kot sam Dinaric. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Februar 28 Deli Objavljeno Februar 28 Ob 15. 1. 2024 ob 21:38, Kugelschreiber pravi: https://www.google.com/maps/d/viewer?mid=1C6Rd8nH2G1fjLhCKJAiLpr5qJwKrDoo&hl=en_US&ll=43.210097754036354%2C11.408906014066686&z=10 Zna kdo to v gpx ustimat? Ob 16. 1. 2024 ob 7:54, mladench pravi: A lohk kradem? za prvomajske plan v tiste kraje spet... Ej, srečno! Kolesarji vaju bodo tako prekleli, da bosta srečo še kako potrebovala V bistvu za pot priporočam izbiro dneva, ko je teren malo vlažen. Meni se zdijo te makadamske poti precej uničene po lanskoletnih poplavah, je kar težko na nekaterih odsekih. Vsaj malo terenske gume so + Kawasaki_rider, Kugelschreiber in mladench 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 23 Deli Objavljeno Junij 23 osmand in vse povezano: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se