Kramp Objavljeno Oktober 15, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2009 ... Ce pac mislite da je cerkev slaba pac mislite, jaz ne morem pomagat. ... Res je. Zato mi tudi ne tišat tiste štange z žaklom za ofr pod nos! Cerven davk pripadnikom cerkve, tako kot ostale članarine raznim partijam strankam in sindikatom, pa bo hitr drugačen red in mnogo manj prislinjencev na farške politične stranke. SCORPIONS in zika 1 1
Alla Objavljeno Oktober 15, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2009 Res je. Zato mi tudi ne tišat tiste štange z žaklom za ofr pod nos! Cerven davk pripadnikom cerkve, tako kot ostale članarine raznim partijam strankam in sindikatom, pa bo hitr drugačen red in mnogo manj prislinjencev na farške politične stranke. Cerkven davek cerkvi ne pa vernikom. Ti že itaq preveč denarja zmečejo tja.
klimbra Objavljeno Oktober 15, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 15, 2009 Cerkven davek cerkvi ne pa vernikom. Ti že itaq preveč denarja zmečejo tja. Napača.......bolj bizarno je to, da ga prostovoljno ZNOSIJO SCORPIONS in zika 2
maus Objavljeno Oktober 16, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2009 neum več govoru... še posebi, če je Duhovnik tvoj nadrejeni ... ratu bom ministrant SCORPIONS 1
klimbra Objavljeno Oktober 16, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2009 neum več govoru... še posebi, če je Duhovnik tvoj nadrejeni ... ratu bom ministrant In dobil boš Tvix in Coca-colo!!!! Fouš sem ti!!!!! SCORPIONS 1
Kramp Objavljeno Oktober 16, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 16, 2009 Cerkven davek cerkvi ne pa vernikom. Ti že itaq preveč denarja zmečejo tja. Eh sem bil šlampast... Cerkven dav fernkom nabit, sem hotu napisat. In seveda ga dat cerkvi. Pa čist n'č druzga! zika, oks, SCORPIONS in 1 other 2 2
Ervina Objavljeno Oktober 17, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2009 neum več govoru... še posebi, če je Duhovnik tvoj nadrejeni ... ratu bom ministrant Mausi! Duhovnica. Ženska. Še nisi opazil?
maus Objavljeno Oktober 19, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2009 Mausi! Duhovnica. Ženska. Še nisi opazil? nism pod kiklo gledu :unsure: halls in SCORPIONS 1 1
thumper Objavljeno Oktober 19, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2009 nism pod kiklo gledu :unsure: staraš se pa se že težko skloniš...:naughty:
maus Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 staraš se pa se že težko skloniš...:naughty: to tud, ampak vseeno se ne spodobi, da duhovnici ali duhovniku pod kiklo gledaš, kajne
RHonda Objavljeno Oktober 20, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2009 Sej ma tak tadolge gate spodej, ne pricakuj kaksnega eros perila, hehe SCORPIONS, m147 in Kramp 3
thumper Objavljeno Oktober 21, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2009 Sej ma tak tadolge gate spodej, ne pricakuj kaksnega eros perila, hehe ha,ha,ha...ti že veš ke si videl... a so mogoče pa preklane po sredi ?? Fritz in Kramp 1 1
Kramp Objavljeno Oktober 22, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2009 ha,ha,ha...ti že veš ke si videl... a so mogoče pa preklane po sredi ?? Ne, kot sem informiran imajo one ta stare sorte, ki imajo zadaj celo fleho za odpet da gre lahko na sekret dilo sedet. A menda jih večina nosi obrnjene naokoli, da lažje twix pa coca colo talajo. Tako pač po zaupnih informacijah znanca ministranta. Fritz, SCORPIONS, oks in 1 other 1 3
Dadi Objavljeno Oktober 25, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2009 Ne, kot sem informiran imajo one ta stare sorte, ki imajo zadaj celo fleho za odpet da gre lahko na sekret dilo sedet. A menda jih večina nosi obrnjene naokoli, da lažje twix pa coca colo talajo. Tako pač po zaupnih informacijah znanca ministranta. A ,da jim ga lažje vlečejo ali, da lažje nastavijo rit, ja no plačilo je nekaterim ministrantom verjetno sladko thumper in Fritz 1 1
volk Objavljeno Oktober 26, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 26, 2009 Ne, kot sem informiran imajo one ta stare sorte, ki imajo zadaj celo fleho za odpet da gre lahko na sekret dilo sedet. A menda jih večina nosi obrnjene naokoli, da lažje twix pa coca colo talajo. Tako pač po zaupnih informacijah znanca ministranta. noben ti nau zamero če priznaš, da je iz avtobiografije ker ne verjamem da bi, ker toliko veš TUDI o cerki, bilo vse to ZNANJE iz drugih ust SCORPIONS, thumper in Dadi 2 1
Kramp Objavljeno Oktober 27, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2009 noben ti nau zamero če priznaš, da je iz avtobiografije ker ne verjamem da bi, ker toliko veš TUDI o cerki, bilo vse to ZNANJE iz drugih ust Sej bi, pa ne znam lagat. Še krščen nisem, sem čisti pogan. Pa še na rdeče poštrihan za povrh. Bi v cerkvi tista žegnana voda pri vratih zavrela, če bi not stopil. :evilgrin: Vse moje druženje s božjimi služabniki je zreducirano na nekaj popitih litrov rdečega, nekaj "kozlov" in nekaj šnopcev, a smo takrat vsi hlače na sebi obdržali. No ja, razen ene zamorke, ki je pa res bila čisto naga na koncu zika, oks, SCORPIONS in 1 other 2 2
Rude Boy Objavljeno Februar 19, 2010 Opozori Objavljeno Februar 19, 2010 Elton John je za ameriško revijo Parade zatrdil, da je bil Jezus Kristus "super inteligenten gej". Pojasnil je še, da je bil Jezus "usmiljen", milostljiv in je "razumel težave človeka".
Ice Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 ratajmo vsi "gej". bodo vse ekoloske tezave v dobi dveh generacij izginile.
Kramp Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 ratajmo vsi "gej". bodo vse ekoloske tezave v dobi dveh generacij izginile. Too late. Umetne oploditve lavfajo s polno paro. SCORPIONS 1
maus Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 Too late. Umetne oploditve lavfajo s polno paro. zaj vem, kako ratajo barbike
SF Objavljeno Februar 23, 2010 Opozori Objavljeno Februar 23, 2010 Too late. Umetne oploditve lavfajo s polno paro. Ne znam si tega drugače predstavljat, kot da ti v rit porinejo paglavca... dotem, Dr_Jakob in Alla 2 1
Kramp Objavljeno Februar 24, 2010 Opozori Objavljeno Februar 24, 2010 Ne znam si tega drugače predstavljat, kot da ti v rit porinejo paglavca... Razmišljaj širše! oks, klimbra, dotem in 1 other 1 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se