sonda Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Prosim, če mi kdo navede kakšen program za risanje enostavnejših hišic (vrtne lope, vrtne hišice ipd.) Hvala LP
macak333 Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Prosim, če mi kdo navede kakšen program za risanje enostavnejših hišic (vrtne lope, vrtne hišice ipd.) Hvala LP AutoCAD, z njim ne boš zgrešil, tko za enostavnejše stvari pri stavbah itd.. Drugače pa ArchiCAD, je malo težji za uporabjati, ampak ko se ulaufaš je pa tok poenostavljen (beri: samo za stavbe). AutoCAD je pa super, ker je zelo vsestranski (ga uporabljajo tudi pri CMC strojih) in zelo enostaven.
phoebus Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Poleg teh dveh (ki zna overkill za nekoga ki bi usput narisal sanjsko hiško) obstaja veliko programov za telebane, s katerimi je zelo enostavno narisat super načrte in se sprehodit skozi 3D hišo (in vrt!). Eden izmed bolj znanih proizvajalcev je punch: http://www.punchsoftware.com/full_store.html Zelo znan je tudi 3d home architect: http://www.3dhaonline.com/
danci1973 Objavljeno September 21, 2009 Opozori Objavljeno September 21, 2009 Najde se pa tudi kaj 'zastonjskega'... SweetHome 3D
phoebus Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 Najde se pa tudi kaj 'zastonjskega'... SweetHome 3D Sem ga enkrat probal, ampak je uporabniška izkušnja daleč od zgoraj omenjenih...res da je cena druga...ampak na travnikih rožice rastejo...
bajkr88 Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 auto cad je dokaj zajeban. men je dost bolš solid works, na bolj enostavn in hitr način prideš do izdelka.. preverjeno
macak333 Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 auto cad je dokaj zajeban. men je dost bolš solid works, na bolj enostavn in hitr način prideš do izdelka.. preverjeno Sej kot sem rekel, dokler se ne ulaufaš, pol pa gre. Za te, ki jih je pa phoebus in danci197 opisal pa prvič slišim, čeprav so izdeki 1A
Ice Objavljeno September 22, 2009 Opozori Objavljeno September 22, 2009 gres v vsako malo bolj zalozeno elektro stacuno (saturn, mediamarkt in/ali podobno) in med raznimi antivir-, mp3- in ostalim programi najdes najbrz tudi kaksne "narisi si hisico v cvetju"-zadevo. za tistih € 20.- se kar ok. lahko seveda probas tudi bentley ali vectorworks, se mi pa zdi, da bo prvotna varianta bolj po tvojem okusu. ce se ti da pocakati in imas nekaj viska casa se zadricaj do mene pa nariseva kaj konkretnega.
sonda Objavljeno September 30, 2009 Avtor Opozori Objavljeno September 30, 2009 HVALA VAM ZA ODGOVORE ! Sicer SweetHome 3D sem že poskusil pa mi ni najbolj primeren bom še ostale preiskusil potem vam pa sporočim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se