anja37 Objavljeno December 24, 2009 Avtor Deli Objavljeno December 24, 2009 S strateškega vidika gledano je bolj klinc z grupnim, če samo dva :lol1: Ja če ve od 1 naprej je že grupa????Kolk jih maš pa ti za grupo??? Alla, luka67, KARAMBOLA in 7 others 5 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno December 26, 2009 Deli Objavljeno December 26, 2009 Ja če ve od 1 naprej je že grupa????Kolk jih maš pa ti za grupo??? Vsaj trije morjo bit, pol pa tut če dva ležita, važn da eden stoji domina in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 28, 2009 Avtor Deli Objavljeno December 28, 2009 Vsaj trije morjo bit, pol pa tut če dva ležita, važn da eden stoji tA JE TUDI DOBRA,SAM ME ZANIMA ČE BI TKO ratal-ne vem domina, halls, Greeny in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 A že fukate kaj,al samo govorite?????????? Rude Boy, anja37, pajkica in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 tA JE TUDI DOBRA,SAM ME ZANIMA ČE BI TKO ratal-ne vem Ma pogledi jst mislem de bi ratalu. Tku al pa tku, ma ima de rata :naughty: :yes: :yes: domina, soncnca in anja37 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 28, 2009 Avtor Deli Objavljeno December 28, 2009 Ma pogledi jst mislem de bi ratalu. Tku al pa tku, ma ima de rata :naughty: :yes: :yes: ma da rata,tko je KARAMBOLA, grepavl, halls in 6 others 5 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 (popravljeno) A že fukate kaj,al samo govorite?????????? Olla Halls, sam govorijo in razpredajo pa do nadaljnega bo tko. V domovih za ostarele majo tud net, tko, da še takrat bodo razpredal Popravljeno December 28, 2009. Popravil Greeny soncnca in halls 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 A že fukate kaj,al samo govorite?????????? ej, sm najdla enga pajka za omaro.... a mislš da morm zdej še dva najt za grupnga? :unsure: soncnca, Furioso, brembo in 5 others 5 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 28, 2009 Deli Objavljeno December 28, 2009 Pred leti sem probal z dvema ampak je blo prav brez zveze. Vsi trije smo bli dobre volje, ..... Po vsem skupaj je bil pa beden občutek, brezvezen. Obema je blo pa fajn, vsaj tko sta iskreno priznali. Smo se menil, da bi ponovil, pa se mi tud slučajno ne razmišljat o tem, da bi. P.S. Tisti, ki še vedno sanjarite o dveh v postelji sanjajte še naprej, jaz ne več. Upam pa, da vam bo uspelo! anja37 in halls 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Senna Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 A se pod "grupni" šteje če sexaš "domačo" in skozi okno gledaš sosedo na vrtu ki okupava krompir thumper, DAMI34, anja37 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 29, 2009 Avtor Deli Objavljeno December 29, 2009 Pred leti sem probal z dvema ampak je blo prav brez zveze. Vsi trije smo bli dobre volje, ..... Po vsem skupaj je bil pa beden občutek, brezvezen. Obema je blo pa fajn, vsaj tko sta iskreno priznali. Smo se menil, da bi ponovil, pa se mi tud slučajno ne razmišljat o tem, da bi. P.S. Tisti, ki še vedno sanjarite o dveh v postelji sanjajte še naprej, jaz ne več. Upam pa, da vam bo uspelo! Pol ni blo neki v redu,da si ne želiš več Alla, KARAMBOLA, TBoxer in 4 others 4 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Greeny Objavljeno December 29, 2009 Deli Objavljeno December 29, 2009 Pol ni blo neki v redu,da si ne želiš več Hm, je blo ampak uživam raj 1:1 ker se lahko potem res posvetim ...... Če nekej delam potem tist ornk pa do konca. anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno December 29, 2009 Avtor Deli Objavljeno December 29, 2009 Hm, je blo ampak uživam raj 1:1 ker se lahko potem res posvetim ...... Če nekej delam potem tist ornk pa do konca. ornk do konca Sam vprašaj kaj je to doknca domina, KARAMBOLA, grepavl in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Januar 3, 2010 Deli Objavljeno Januar 3, 2010 (popravljeno) ornk do konca Sam vprašaj kaj je to doknca KAJ JE TO DOKNCA?????? :naughty: :naughty: Popravljeno Januar 3, 2010. Popravil TONTO soncnca, klimbra in domina 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 4, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 4, 2010 KAJ JE TO DOKNCA?????? :naughty: :naughty: V nedogled.... Alla, KARAMBOLA, soncnca in 4 others 5 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Januar 4, 2010 Deli Objavljeno Januar 4, 2010 V nedogled.... domina in anja37 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 4, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 4, 2010 Ja pa saj vem,ki sem vidla in probala halls, grepavl, TBoxer in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Januar 4, 2010 Deli Objavljeno Januar 4, 2010 Ja pa saj vem,ki sem vidla in probala a pol ti to kr skoz, tud med službo soncnca, Furioso, skalpiranec in 2 others 2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 4, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 4, 2010 a pol ti to kr skoz, tud med službo Sem ko en vraževeren hudiček in ..... TBoxer, Alla, grepavl in 3 others 4 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 4, 2010 Deli Objavljeno Januar 4, 2010 V nedogled.... .....naj te jebe nekdo v letu 2010... pederajsl, thumper, grepavl in 6 others 6 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 4, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 4, 2010 .....naj te jebe nekdo v letu 2010... Saj me je že,tko da se ne bom hvalila no....Ma čakam vseen nate... :naughty: .) Alla, soncnca, TBoxer in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Januar 4, 2010 Deli Objavljeno Januar 4, 2010 Saj me je že,tko da se ne bom hvalila no....Ma čakam vseen nate... ti kr čaki.... xr800, Kurec, anja37 in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 5, 2010 Deli Objavljeno Januar 5, 2010 Hm, je blo ampak uživam raj 1:1 ker se lahko potem res posvetim ...... Če nekej delam potem tist ornk pa do konca. dobrodošel v pussy obdobje starih hropcev... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Januar 5, 2010 Deli Objavljeno Januar 5, 2010 KAJ JE TO DOKNCA?????? :naughty: :naughty: enkrat dobro porineš pol se pa nočjo spelat ... na konc je pa razlit žolč...ali skrajšano "dokonc"... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Januar 5, 2010 Avtor Deli Objavljeno Januar 5, 2010 ti kr čaki.... a ni pregovor,kdor čaka tudi dočaka :grim soncnca, Alla, TBoxer in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se