Guest nera Objavljeno Januar 28, 2010 Opozori Objavljeno Januar 28, 2010 Nera ti si kaj potočala Draga Anja, tale mraz raven spolnih hormonov zbije na nulo Imam pa veliko željo, ki jo lahko izpolniš le ti. Takoj ko sneg skopne, bi se šla peljat s tabo. Samo midve. Prosim me razočaraj me luka67, gandi, DAMI34 in 1 other 1 3
thumper Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 Draga Anja, tale mraz raven spolnih hormonov zbije na nulo Imam pa veliko željo, ki jo lahko izpolniš le ti. Takoj ko sneg skopne, bi se šla peljat s tabo. Samo midve. Prosim me razočaraj me ej klimbra..nekaj zate ... se že grupirajo... ? pa je , katera bo vozila in katera bo zadaj.... smeško , smeško , smeško ... e ne boš...
anja37 Objavljeno Januar 29, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 Draga Anja, tale mraz raven spolnih hormonov zbije na nulo Imam pa veliko željo, ki jo lahko izpolniš le ti. Takoj ko sneg skopne, bi se šla peljat s tabo. Samo midve. Prosim me razočaraj me Zekej pa samo midvej Pajkica,baykerka itd... gandi, Alla, domina in 1 other 2 2
maus Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 mene pa nočte u grupo vzet, sj se udzadi pelem thumper, gandi in anja37 3
klimbra Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 ej klimbra..nekaj zate ... se že grupirajo... ? pa je , katera bo vozila in katera bo zadaj.... smeško , smeško , smeško ... e ne boš... Z bajkercami se ne mislim nič "grupirat".......so prehitre zame.......meni malo dlje traja.....ipaQ leta naredijo svoje maus, GRUNF, thumper in 1 other 3 1
anja37 Objavljeno Januar 29, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 mene pa nočte u grupo vzet, sj se udzadi pelem Ma z moje strani si ti vedno dobrodošeu,sam da ne boš grupirau :grrr soncnca, domina, klimbra in 2 others 1 4
maus Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 Z bajkercami se ne mislim nič "grupirat".......so prehitre zame.......meni malo dlje traja.....ipaQ leta naredijo svoje pa se z mano grupn .... na kufetu seveda Ma z moje strani si ti vedno dobrodošeu,sam da ne boš grupirau :grrr sj vem
anja37 Objavljeno Januar 29, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 pa se z mano grupn .... na kufetu seveda sj vem Ben probaj,sam na svojo odgovornost.Lahk pa da ti rata domina, GRUNF, gandi in 3 others 3 3
maus Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 Ben probaj,sam na svojo odgovornost.Lahk pa da ti rata sj nism Uncle Ben ... maus sm .. stric maus .... će ne, se bom pa sam s sabo, grupiru
anja37 Objavljeno Januar 29, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 sj nism Uncle Ben ... maus sm .. stric maus .... će ne, se bom pa sam s sabo, grupiru Ben samga pa te ja ne bumo pustile thumper, maus, Alla in 3 others 3 3
thumper Objavljeno Januar 29, 2010 Opozori Objavljeno Januar 29, 2010 Ben probaj,sam na svojo odgovornost.Lahk pa da ti rata kaj pa mu lahko sploh rata ?? probat , bit osamljen ali odgovoren ? Alla, anja37 in maus 1 2
anja37 Objavljeno Februar 1, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 Zanimivo,kako sam ženskam - klimbra, pajkica, domina in 6 others 6 3
TONTO Objavljeno Februar 1, 2010 Opozori Objavljeno Februar 1, 2010 Zanimivo,kako sam ženskam - Kaj kako zakaj ne razumem spljoh anja37 in thumper 2
anja37 Objavljeno Februar 12, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 Kaj kako zakaj ne razumem spljoh Ja minuse se več manj sam žemskam štopa....Kaj zdej razumeš?? klimbra, domina, Alla in 4 others 4 3
TONTO Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 Ja minuse se več manj sam žemskam štopa....Kaj zdej razumeš?? NEEEEEEEEEEE jst NEEEEEEEEEEEEEEEEE anja37 1
TONTO Objavljeno Februar 12, 2010 Opozori Objavljeno Februar 12, 2010 Ja minuse se več manj sam žemskam štopa....Kaj zdej razumeš?? NEEEEEEEEEEE jst NEEEEEEEEEEEEEEEEE anja37 1
anja37 Objavljeno Februar 16, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 NEEEEEEEEEEE jst NEEEEEEEEEEEEEEEEE Jst še manj..... TONTO, luka67, halls in 2 others 3 2
TONTO Objavljeno Februar 16, 2010 Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 Jst še manj..... Sm ti dal en + zatu k lažeš, zatu k manj ku jst ne morš, se pa matraš da bi. domina, anja37, pajkica in 1 other 2 2
anja37 Objavljeno Februar 16, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 Sm ti dal en + zatu k lažeš, zatu k manj ku jst ne morš, se pa matraš da bi. Ma kaj pa sm zdej zlagala ti???? Jst tebi vednu dam + in nč se ne matram,ker od matre boli križ :grim :grim :grim Alla, klimbra, xyznanixyz in 2 others 1 4
vapotek Objavljeno Februar 16, 2010 Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 Je kdo nabavil kaj sveže solate na biotržnici? Jaz sem je kako kilo, je bla pa pred stojnico ful gužva, tak da je zgledlo, ko da se grupiramo... Pizda ej, a res noben ne zna nič več, temi primernega, napisat? Evo, jaz sem bil cirka 10dni nazaj z dvema deklicama skup in prav luštno smo se meli... Pa vi? Hja še nikoli, a ne? Jebi ga, tut taki morajo obstajat... soncnca, Kurec, Matori Hanzo in 4 others 4 3
pajkica Objavljeno Februar 16, 2010 Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 Je kdo nabavil kaj sveže solate na biotržnici? Jaz sem je kako kilo, je bla pa pred stojnico ful gužva, tak da je zgledlo, ko da se grupiramo... Pizda ej, a res noben ne zna nič več, temi primernega, napisat? Evo, jaz sem bil cirka 10dni nazaj z dvema deklicama skup in prav luštno smo se meli... Pa vi? Hja še nikoli, a ne? Jebi ga, tut taki morajo obstajat... jaz pa dva dni nazaj.... sam nista bla sam dva :xx: luka67, thumper, DAMI34 in 3 others 5 1
vapotek Objavljeno Februar 16, 2010 Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 jaz pa dva dni nazaj.... sam nista bla sam dva :xx: Če res, potem svaka čast. Ne pa da se mi menijo o nekih kurčevih + pa -...koga kurca to sploh zanima!!!??? Naj baba pove, če se je pustla 2+ nategnit, al pa ded, če je 2+ nažgal!!! A preveč zahtevam? Alla, Furioso, anja37 in 5 others 4 4
pajkica Objavljeno Februar 16, 2010 Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 Če res, potem svaka čast. Ne pa da se mi menijo o nekih kurčevih + pa -...koga kurca to sploh zanima!!!??? Naj baba pove, če se je pustla 2+ nategnit, al pa ded, če je 2+ nažgal!!! A preveč zahtevam? no a boš zdej povedu, da nauš se sam hvalu da si biu BIU :krneki: kva biu? nategnen al si nažgau une dve DAMI34, soncnca, Furioso in 2 others 4 1
vapotek Objavljeno Februar 16, 2010 Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 no a boš zdej povedu, da nauš se sam hvalu da si biu BIU :krneki: kva biu? nategnen al si nažgau une dve Nažgau one dve Kurec, Furioso, pederajsl in 4 others 4 3
pajkica Objavljeno Februar 16, 2010 Opozori Objavljeno Februar 16, 2010 Nažgau one dve to je taprau grupn :naughty: motoristka7, soncnca, Furioso in 2 others 3 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se