vapotek Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 kako naj se prepričam,da veš Hja, saj ni tako težko...znajdi se LongLegs, ninjaxx, Geiger Sturzflug in 16 others 13 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 14, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 ja kako le? začneš lahko s tem, da odvržeš cunje... ma tu bi kr tjebi prpestila,me bolj rajca če bi ti slaču kaj bi biu sposubn al nje Bla bla bla bla bla,.............................! :closedeyes: Tiče vun,babe pa noge narazen!!!!!!!! :grim Akcija!!!!! zekej ne daš ti tiča vun pa nuge narazen,pa jiha jiha ha Hja, saj ni tako težko...znajdi se Alpinist, pajkica, ninjaxx in 15 others 5 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 14, 2009 Deli Objavljeno Oktober 14, 2009 (popravljeno) Tak se zmenima: jaz dam tiča vun,ti pa noge narazen! Vela? Popravljeno Oktober 14, 2009. Popravil halls thumper, xr800, KARAMBOLA in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 15, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 Tak se zmenima: jaz dam tiča vun,ti pa noge narazen! Vela? a kr vun bin ga dau,saj te nič ne oviram kr daj ga Sam da nebi oba jokala,ti ker nebi zmogeu,jst ker nebi dobila Greeny, Squawk, Alpinist in 16 others 5 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 a kr vun bin ga dau,saj te nič ne oviram kr daj ga Sam da nebi oba jokala,ti ker nebi zmogeu,jst ker nebi dobila Spet se nekaj zgovarjaš! xr800, KARAMBOLA in Nagaya 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 amaterji... domina, xr800, Alpinist in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 amaterji... Amaterka, cenjena Nogica, aaaammmaaaterkaaaa Furioso, FrancKarnjo, PoreRoman in 8 others 10 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 amaterji... na kozlanje mi gre, tak totalni so... :glare: RockyBalboa, pajkica, Alpinist in 13 others 9 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Oktober 15, 2009 Deli Objavljeno Oktober 15, 2009 .....Sam da nebi oba jokala,ti ker nebi zmogeu,jst ker nebi dobila..... In to le zato, ker ni tretje osebe, ki bi vmes po pijačo hodila (benti, kje je un smeško s pirom?) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Spet se nekaj zgovarjaš! nič zgovarjam sam povem iz izkušenj xceno, GRUNF, Geiger Sturzflug in 15 others 4 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 HALLS sam se bojim da nebi prpiha delau :naughty: zdej je mrzlu,pa se mi kaj prehladi,pa pol kiha,meče sam vn veš lahko tebi ker ga maš mal zavitga,ma moja je prpščena sam dvem polknam in pol... gandi, pajkica, halls in 16 others 5 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 na kozlanje mi gre, tak totalni so... :glare: vapotek a bi držau polkne,da nebi blu prpiha,pa še po pijačo bi nam huodu pa če bi biu dubr,bi ti ga mal odstopla,hallsa mislim motogp1999, pajkica, GRUNF in 20 others 6 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 vapotek a bi držau polkne,da nebi blu prpiha,pa še po pijačo bi nam huodu pa če bi biu dubr,bi ti ga mal odstopla,hallsa mislim Za to izjavo sem ti pa še jaz minus stisno! :closedeyes: kobayagy, KARAMBOLA, Nagaya in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Za to izjavo sem ti pa še jaz minus stisno! :closedeyes: ma ti kr pritiskaj,paše veš sam se ne bom prtoževala,sam še ti bom dala anja38, GRUNF, KARAMBOLA in 18 others 6 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 ma ti kr pritiskaj,paše veš sam se ne bom prtoževala,sam še ti bom dala prava baba!!!! luka67, xr800 in KARAMBOLA 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 prava baba!!!! zdej sm šje baba,a ben sem klimbra, xceno, Alpinist in 18 others 5 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 zdej sm šje baba,a ben sem Uh, kje pa.....za to se je potrebno pa malo bolj potrudit... papez47, RockyBalboa, Alpinist in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 ah neki dokazovat,men ne rabi pajkica, xceno, Alla in 16 others 4 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Ko boš prava baba, te se mi pa javi.... Frantisek, Alpinist, FrancKarnjo in 8 others 9 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 vapotek a bi držau polkne,da nebi blu prpiha Prepiha ne bi blo, ker bi te dovolj zadihtal. Polkne bi pač ružle, pa kaj pol... pa če bi biu dubr,bi ti ga mal odstopla,hallsa mislim Zakaj pa ne, saj Halls je čist vredi ded, tak da bi mi pasalo kak pir spit z njim. Pa brez panike, saj bi tebe poleg povabla, da bi naju malo "entertejnala"......pod mizo. ninjaxx, pajkica, papez47 in 13 others 11 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Prepiha ne bi blo, ker bi te dovolj zadihtal. Polkne bi pač ružle, pa kaj pol... Zakaj pa ne, saj Halls je čist vredi ded, tak da bi mi pasalo kak pir spit z njim. Pa brez panike, saj bi tebe poleg povabla, da bi naju malo "entertejnala"......pod mizo. Bravo,stari,tak se govori! luka67, KARAMBOLA in xr800 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Bravo,stari,tak se govori! dober ti halls....ja lepo pol uživaj z njimi,saj pridem kasneje luka67, Alpinist, ninjaxx in 14 others 5 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Ko boš prava baba, te se mi pa javi.... jst se ne bom nč jaula,najd me de mi znat da si ti pravi dec papez47, Squawk, Alpinist in 15 others 4 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Prepiha ne bi blo, ker bi te dovolj zadihtal. Polkne bi pač ružle, pa kaj pol... Zakaj pa ne, saj Halls je čist vredi ded, tak da bi mi pasalo kak pir spit z njim. Pa brez panike, saj bi tebe poleg povabla, da bi naju malo "entertejnala"......pod mizo. pa nebi vidva mene,bi mi še bolj pasalo motogp1999, xr800, Alpinist in 14 others 5 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 pa nebi vidva mene,bi mi še bolj pasalo Vse je v dogovoru! klimbra, xr800, KARAMBOLA in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se