anja37 Objavljeno Oktober 16, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 Vse je v dogovoru! sam če me bo sram xceno, Alla, domina in 15 others 5 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 16, 2009 Deli Objavljeno Oktober 16, 2009 jst se ne bom nč jaula,najd me de mi znat da si ti pravi dec :yawn: jst se ne bom nč jaula,najd me de mi znat da si ti pravi dec :yawn: jst se ne bom nč jaula,najd me de mi znat da si ti pravi dec :yawn: jst se ne bom nč jaula,najd me de mi znat da si ti pravi dec Alpinist, Frantisek, Squawk in 8 others 9 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AtaSmrk Objavljeno Oktober 18, 2009 Deli Objavljeno Oktober 18, 2009 Grupni ??? hmmm, ka pa to je ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 18, 2009 Deli Objavljeno Oktober 18, 2009 Čuj to se je že pred tabo en staruhl vprašo... Geiger Sturzflug, Frantisek, Alpinist in 8 others 9 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 20, 2009 Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 a se je grupa razpadla Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 20, 2009 Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 Izgleda, da je glavna akterka dobla čez vikend... Frantisek, Geiger Sturzflug, FrancKarnjo in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno Oktober 20, 2009 Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 Prepiha ne bi blo, ker bi te dovolj zadihtal. Polkne bi pač ružle, pa kaj pol... vodotesno, vapotek, še pomniš... xr800, Geiger Sturzflug in domina 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 20, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 a se je grupa razpadla še kupaj ni pršla je zima pa.. xr800, pajkica, ninjaxx in 14 others 4 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 20, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 Izgleda, da je glavna akterka dobla čez vikend... A ti si :naughty: Pa bin še domina, FrancKarnjo, maus in 16 others 5 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 20, 2009 Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 A ti si Pa bin še Sem. Squawk, RockyBalboa, Geiger Sturzflug in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 20, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 Sem. Uaaauuuuuu,ma si meu pržgano luč,ker verjetn od zadnjič pozabu kako to gre thumper, maus, xr800 in 18 others 5 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 20, 2009 Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 (popravljeno) Uaaauuuuuu,ma si meu pržgano luč,ker verjetn od zadnjič pozabu kako to gre Točno......babe, ki jih jaz žgem, je vedno vredno pogledat..... Tebi izgleda, da ne znese drugač kot pri ugasnjenih lučeh, pa spuščenih roletah....... Popravljeno Oktober 20, 2009. Popravil GRUNF pajkica, Frantisek, pederajsl in 10 others 10 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Oktober 20, 2009 Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 Kaj zaj? A bo grupni,al ne? Jaz se šparam......... xr800 in luka67 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 20, 2009 Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 Kaj zaj? A bo grupni,al ne? Jaz se šparam......... bo.... :naughty: Frantisek, motoristka7, anja38 in 11 others 3 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 20, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 Točno......babe, ki jih jaz žgem, je vedno vredno pogledat..... Tebi izgleda, da ne znese drugač kot pri ugasnjenih lučeh, pa spuščenih roletah....... Se motiš....Ko bi ti vsaj malo vedeu o meni,bi... :naughty: Brez veze se hvalit... Se pa morem pohvalit,da mam eno lučko ,ko mi pride začne utripat RockyBalboa, pajkica, Frantisek in 17 others 5 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno Oktober 20, 2009 Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 ...da je treba menjat...baterije? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 20, 2009 Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 ...da je treba menjat...baterije? maš prav... mi že peša nočni vid.... je že vse ratal dobr za ponoč luka67, thumper in JANUSKA 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 20, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 Kaj zaj? A bo grupni,al ne? Jaz se šparam......... Oj,saj si zraven pisan ...da je treba menjat...baterije? Ma so neuničljive kot jst Alla, klimbra, ninjaxx in 15 others 3 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 20, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 maš prav... mi že peša nočni vid.... je že vse ratal dobr za ponoč Ne zgovarjaj se-dubr si,kaj ti fali Pravzaprav ponoč pa lahko na otip,pa liz-saj maš jezik domina, RockyBalboa, Alla in 14 others 3 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 20, 2009 Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 (popravljeno) Ne zgovarjaj se-dubr si,kaj ti fali ponavad jaz mankam ženski, da postane popolna Popravljeno Oktober 20, 2009. Popravil maus klimbra, luka67, thumper in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 20, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2009 ponavad jaz mankam ženski, da postane popolna Se strinjam,da vsaka ženska ni popouna brez moškega,razen,če..... Frantisek, Geiger Sturzflug, Alpinist in 14 others 3 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 Se motiš....Ko bi ti vsaj malo vedeu o meni,bi... Brez veze se hvalit... Se pa morem pohvalit,da mam eno lučko ,ko mi pride začne utripat No, pol ko se bom prepričal, te bom pa dal na vrh spiska onih "za nažgat" ....drugače, pa sorči..... RockyBalboa, vuk76, Alpinist in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 No, pol ko se bom prepričal, te bom pa dal na vrh spiska onih "za nažgat" Če se že menimo o grupaku, predlagam, da jo skupaj poknema. Pa če grema z enim avtom, boma še pri bencinu prišparala.....seveda, če bo deklica za, ker silit je pa res ne smema... Frantisek, xceno, motogp1999 in 10 others 9 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Colonel Trautman Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 Če se že menimo o grupaku, predlagam, da jo skupaj poknema. Pa če grema z enim avtom, boma še pri bencinu prišparala.....seveda, če bo deklica za, ker silit je pa res ne smema... Zaj, ker sn glih nouvi auto kupo, vaju lehko jez zapelem. Či bomo štafeto tukli, sn prvi, drgač mi je čist vseeno... RockyBalboa, Geiger Sturzflug in xr800 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 Či bomo štafeto tukli, sn prvi, drgač mi je čist vseeno... Mater si haklik!!! xceno, pajkica, pederajsl in 8 others 8 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se