Colonel Trautman Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 Mater si haklik!!! Ja no!!! Lehko pa še kiro od tam zraun povabimo... :krneki: xr800, Geiger Sturzflug in RockyBalboa 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 Ja no!!! Lehko pa še kiro od tam zraun povabimo... :krneki: A da bi? xceno, Geiger Sturzflug, FrancKarnjo in 8 others 8 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Colonel Trautman Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=NgIY352G_sU xr800, Squawk, RockyBalboa in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 21, 2009 Deli Objavljeno Oktober 21, 2009 Če se že menimo o grupaku, predlagam, da jo skupaj poknema. Pa če grema z enim avtom, boma še pri bencinu prišparala.....seveda, če bo deklica za, ker silit je pa res ne smema... Tak, ko si reko...so krizni cajti, ja....silima pa mija dva ne.... Zaj, ker sn glih nouvi auto kupo, vaju lehko jez zapelem. Či bomo štafeto tukli, sn prvi, drgač mi je čist vseeno... Jawohl, polkovnik, jawohl... FrancKarnjo, Geiger Sturzflug, Squawk in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 22, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 No, pol ko se bom prepričal, te bom pa dal na vrh spiska onih "za nažgat" ....drugače, pa sorči..... ma kaj bi ti nažigau,da mi znat,jezik Geiger Sturzflug, motogp1999, luka67 in 16 others 3 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 ma kaj bi ti nažigau,da mi znat,jezik Jebi ga....dam pač nekaj na estetiko, kaj češ..... Nagaya, RockyBalboa, FrancKarnjo in 9 others 10 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 Kaj pa majo leta veze v zvezi s tem????? Počela sem kr je meni pasalo,ne boj se znam za sebe poskrbet Kolegica, videt ravno ni...... :unsure: RockyBalboa, GRUNF, klimbra in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 22, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 Kolegica, videt ravno ni...... :unsure: Kaj pa bi ti rada videla.... A te kaj moti,sam vprašaj,al bin rajš kaj vidELA,NE VEM Frantisek, Alpinist, RockyBalboa in 15 others 3 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 22, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 Jebi ga....dam pač nekaj na estetiko, kaj češ..... saj razumem :naughty: luka67, RockyBalboa, Nagaya in 15 others 5 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xr800 Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 Kaj pa bi ti rada videla.... A te kaj moti,sam vprašaj,al bin rajš kaj vidELA,NE VEM No, pa ti narišem...izgleda, da si bila bolj malo potešena, da hočeš fukat virtualno... pajkica, Geiger Sturzflug, klimbra in 7 others 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 22, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 No, pa ti narišem...izgleda, da si bila bolj malo potešena, da hočeš fukat virtualno... A sem jst rekla da hočem sexat??????? Mal beri,pa boš skontala..... FrancKarnjo, Alpinist, GRUNF in 15 others 4 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 he, he, he pederajsl, pajkica, RockyBalboa in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 No, pa ti narišem...izgleda, da si bila bolj malo potešena, da hočeš fukat virtualno... pa če dobr pogledaš ene dve strani nazaj, se mi zdi da je pol virtualno kr nekaj takih ... k bi nažigal al karkol že.... pa k bi kr z usako :xx: no če to šteješ da si nekdo želi s** pol jih je tuki kr neki takih O:-) ;) DAMI34, xceno, Alpinist in 14 others 4 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 22, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 he, he, he Kdor se zadni smeje se najslaje smeje A ti si reku ne da bi s.....,pol povej tu gor,pa.... Ne razumem kaj koga moti,če nekdo hoče sexat,kaj tko slabega v tem ne vem :wacko: Nagaya, Alpinist, motogp1999 in 17 others 5 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Matori Hanzo Objavljeno Oktober 22, 2009 Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 Ne razumem kaj koga moti,če nekdo hoče sexat,kaj tko slabega v tem ne vem :wacko: Slabega nič. Je pa žalostno, da mora to cel mesec trobezljat po forumu, pa očitno brez uspeha. klimbra, GRUNF, halls in 8 others 9 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno Oktober 22, 2009 Avtor Deli Objavljeno Oktober 22, 2009 Slabega nič. Je pa žalostno, da mora to cel mesec trobezljat po forumu, pa očitno brez uspeha. Zakaj pa je žalostno,koga to moti??? Mene prav nič,kaj in kdo trobezda mesec al pa dva,pa če se da dol al se ne da....Mislim,hallo... To se spotičejo tisti,ki nimajo razčiščeno sami z sabo prvo,pol pa da ne govorim.... pajkica, RockyBalboa, RHonda in 17 others 4 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 23, 2009 Deli Objavljeno Oktober 23, 2009 Kdor se zadni smeje se najslaje smeje A ti si reku ne da bi s.....,pol povej tu gor,pa.... Ne razumem kaj koga moti,če nekdo hoče sexat,kaj tko slabega v tem ne vem Ma saj me ne moti, ti kar nadaljuj...... RHonda, RockyBalboa, pederajsl in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Oktober 24, 2009 Deli Objavljeno Oktober 24, 2009 pa če dobr pogledaš ene dve strani nazaj, se mi zdi da je pol virtualno kr nekaj takih ... k bi nažigal al karkol že.... pa k bi kr z usako :xx: no če to šteješ da si nekdo želi s** pol jih je tuki kr neki takih O:-) ;) eh, no ... jaz sem prešaltal iz biseksualca v biseksualca... prej je blo tko da bi pa nobena ni dala ... zdej je pa tko da bi, pa se mi ne da.. je pa res da z užitkom ... spijem kak pirček ob prebiranju teme .... RHonda in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Oktober 24, 2009 Deli Objavljeno Oktober 24, 2009 eh, no ... jaz sem prešaltal iz biseksualca v biseksualca... prej je blo tko da bi pa nobena ni dala ... zdej je pa tko da bi, pa se mi ne da.. je pa res da z užitkom ... spijem kak pirček ob prebiranju teme .... če ob vsaki taki temi enga spiješ, nč čudn pol če ne BI.... FrancKarnjo, soncnca, DAMI34 in 11 others 4 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Vidim da se kar dobro j...med sabo toooooooooooo gruuuuupppniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 a grupni ... pomeni čoporativno ... pol bi tko rekl.. smo šli čoporativno na furco luka67 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava GRUNF Objavljeno Oktober 26, 2009 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Kaka tuga dan tlele..... Squawk, RockyBalboa, xr800 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Kaka tuga dan tlele..... Ampak priznaj, da jo malo pogrešaš... ninjaxx, GRUNF, pederajsl in 13 others 10 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 Ja res je ......pogrešam jo..... Furioso, Alpinist, Geiger Sturzflug in 7 others 9 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 26, 2009 Deli Objavljeno Oktober 26, 2009 (popravljeno) a grupni ... pomeni čoporativno ... pol bi tko rekl.. smo šli čoporativno na furco Napača......ni isto........ Bejbe bi rade......da jim ga čoporativno v razpočnice tišimo!!!!! OK.......pod pogojem, da sem prvi.............nekak mi ni prijetno v vulvo polno sperme, tlačiti svoje orodje. jebi ga.......ene so rade POLNE!!!!!! :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: Popravljeno Oktober 26, 2009. Popravil klimbra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se