maus Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 Japajade. Eni pol vedno garamo, drugi pa zabušavajo :glare: glavn, da je narjen Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 glavn, da je narjen Vsak naj dela kar najbolje zna!!! :yes: Jst ne znam NIČ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 Vsak naj dela kar najbolje zna!!! :yes: Jst ne znam NIČ Jaz znam dobr svečo držat anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno Oktober 30, 2009 Deli Objavljeno Oktober 30, 2009 kako moraš rečt,da je lahko ženska grda ko ps,mislim...... ma razočarana ja,to sam ti govoriš. ben škoda besed jaz tudi razočaran biti.... takole pse žalit...ccc:evilgrin: anja37 in DAMI34 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
actarus16 Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 Sem že z dvemi...Desanka Rukič i Levanka Šakič...večkrat..... in dostikrat sta obe utrujene ko končamo anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 2, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 2, 2009 Sem že z dvemi...Desanka Rukič i Levanka Šakič...večkrat..... in dostikrat sta obe utrujene ko končamo to je tudi delo,jebat ga Nagaya, xceno, GRUNF in 15 others 4 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 to je tudi delo,jebat ga In včasih zelo zahtevno....! Zdej bi pa počasi lahk vžgali grupnega. Zunaj postaja mraz,snega še ni,da bi smučali,.... tak,da bi res lahk....! KARAMBOLA, GRUNF, xr800 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 2, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 2, 2009 In včasih zelo zahtevno....! Zdej bi pa počasi lahk vžgali grupnega. Zunaj postaja mraz,snega še ni,da bi smučali,.... tak,da bi res lahk....! halls ne tu gor take govorit,ker boš perverzneš itd,kor jst Saj tu ne sexa noben saj sva se zmenila,ne stoj tu gor xceno, MoTo G_P, soncnca in 19 others 6 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 halls ne tu gor take govorit,ker boš perverzneš itd,kor jst Saj tu ne sexa noben saj sva se zmenila,ne stoj tu gor Saj maš prav! Midva sva ze tak zmenjena! Samo za grupnega sva dva premalo! xr800, Greeny, KARAMBOLA in 2 others 3 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 Saj maš prav! Midva sva ze tak zmenjena! Samo za grupnega sva dva premalo! xr800, spuzva, anja37 in 14 others 6 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 No,to je že bolš! Trije.... KARAMBOLA, anja37, Nagaya in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 2, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 2, 2009 Saj maš prav! Midva sva ze tak zmenjena! Samo za grupnega sva dva premalo! mam jst dobre kolegice,pa ti unga dobrega kolega in jst mam še enga kolega-vrhunec .) xr800, Geiger Sturzflug, xceno in 16 others 5 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GorazdH Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 predlagam ponovno uvedbo "delovnih" brigad. tam se bi lahko ta zbluzena mladina naučila skupnega dela za skupno dobro in užitek. aja...ni poitična tema.. anja37 in klimbra 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 Samo za grupnega sva dva premalo! Ok no, če že vztrajate. Samo povejte kje in kdaj in ne, ne zajebavam se, ker bi mi počasi pasalo...spet! Kurec, pederajsl, xr800 in 16 others 11 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 2, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 2, 2009 Ok no, če že vztrajate. Samo povejte kje in kdaj in ne, ne zajebavam se, ker bi mi počasi pasalo...spet! Ne se zajebavat,sam pojebavaj se :naughty: Sam da ne boš pole jokau,ker ne boš mogeu in druge,ki ne bojo dobile :grrr Frantisek, xceno, ninjaxx in 16 others 5 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LongLegs Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 kdaj? kje? Nagaya, Furioso, anja37 in 1 other 2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejcracing Objavljeno November 2, 2009 Deli Objavljeno November 2, 2009 mene tud zanima kje pa kdaj anja37 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 3, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 3, 2009 mene pa zanima sam kje pa kaj soncnca, pajkica, Alpinist in 14 others 5 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 mene pa zanima sam kje pa kaj Razgovori glede placa še potekajo, drugač gre pa za FKŠ (fuk kot se šika), kaj pa druga. Ti javim, ko se dokončno dogovorimo glede placa. pajkica, anja37, Furioso in 15 others 11 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Razgovori glede placa še potekajo, drugač gre pa za FKŠ (fuk kot se šika), kaj pa druga. Ti javim, ko se dokončno dogovorimo glede placa. Moja poletna rezidenca? :naughty: soncnca, xceno, RockyBalboa in 9 others 7 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Moja poletna rezidenca? :naughty: Evo, dogovorjeno! Anja37, a prideš? Obljubim, da bo luštno, še vedno je blo. RockyBalboa, xceno, anja37 in 15 others 11 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GRUNF Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 Moja poletna rezidenca? Ofors... vuk76, Furioso, Frantisek in 11 others 11 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 3, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 3, 2009 Razgovori glede placa še potekajo, drugač gre pa za FKŠ (fuk kot se šika), kaj pa druga. Ti javim, ko se dokončno dogovorimo glede placa. aha,sam da ne pozabiš name saj me boš pršu jskat :grim motogp1999, luka67, ninjaxx in 19 others 8 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno November 3, 2009 Deli Objavljeno November 3, 2009 vapo sja veš, po avdicijah javi pa da vidim če se mi splača prit al ostanem v domačem haremu :naughty: Kramp, anja37, Alpinist in 3 others 5 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
anja37 Objavljeno November 5, 2009 Avtor Deli Objavljeno November 5, 2009 vapo sja veš, po avdicijah javi pa da vidim če se mi splača prit al ostanem v domačem haremu :naughty: ma kr doma bodi,pa uporabi desanka šekič,levanka rukič... Greeny, Squawk, ninjaxx in 18 others 5 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se