videoLolek Objavljeno Oktober 23, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2009 Pozdravljeni! Imam gilero runner 2002 letnik, pa imam eno težavo. Vedno ko užgem motor ko je hladen, mi ful trokira. Rabi vsaj ene 5 km včasih majn da gre normalno. A ve kdo u čem bi lahk bi bil problem? Hvala za svetovanja! LP, videoLolek
Lencdo Objavljeno Oktober 23, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2009 poglej svečko, nivo vode, in pa mešanco( če jo delaš sam) tud men k je bla mrzla mi je trokerala ampak samo kakšno minuto...jaz sm rešu ta problem tako da sm jo vžgav in jo na mestu pustil da je lavfala nekaj časa.... samo moj predlog
peroVXR Objavljeno Oktober 23, 2009 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2009 Napiši kerga Runnerja imaš (2T, 4T, 50cc, 125cc...) Preveri že napisano, pa ne škodi če očistiš zračni filter pa fergazer (lahko pride kakšna smet notr). Sicer sem pa bral da imajo 4-taktni Runnerji do leta 2006 tovarniško "napako", da mrzli trokirajo, pa recimo med vožnjo dokler je mrzel pa hočeš dodat gas, hoče motor kar ugasnit, potem ko se segreje pa s tem ni težav. In te napake se na žalost ne da odpravit. Najbolš ga je vžgat pa pustit par minut da laufa na mestu pa pol štartat.
al3n Objavljeno Junij 27, 2018 Opozori Objavljeno Junij 27, 2018 Zdravo. Da ne odpiram podobne teme... sem dobil runnerco 50 2T 99 letnik. načeloma zlo malo vožena, ima 14k km. problem je da je hladno treba kurblat kar nekaj časa da sploh vžge. pa še potem pazljivo dodajat gas da ne ugasne. ko ti rata gas nabit do konca steče normalno in motor teče odlično. ko je topla vžge iz prve. kdo podobne probleme?
al3n Objavljeno Junij 29, 2018 Opozori Objavljeno Junij 29, 2018 Da še dodam, ko je v tanku kaj več kot polovico bencina se to dogaja. Ko je pol ali manj, pali normalno iz prve, tudi mrzel... sesir 1
luka1 Objavljeno Avgust 28, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2018 Pozdrav, ima problem z mojo Gilero runer 50,letnik 2004 ima 10k prevoženih,ko motor zalaufa( teško) takoj ugasne??? hvala
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se