MARJA Objavljeno December 5, 2020 Opozori Objavljeno December 5, 2020 pred 23 urami, Snečer pravi: DDR Jaklič o Ivanu do groba mu bo sledil in ne bo pozabil, kdo mu je zrihtal službico Dejansko bi morali narediti raziskavo, če je Jaklič kadarkoli glasoval proti desničarski zadevi ... me zanima statistika. Tukaj pa odločba US. https://www.uradni-list.si/glasilo-uradni-list-rs/vsebina/2020-01-3131/odlocba-o-neveljavnosti-sklepov-vlade-in-sklepa-ministrice-za-izobrazevanje A moj sosed je tolk brihten? maus 1
Snečer Objavljeno December 5, 2020 Opozori Objavljeno December 5, 2020 pred 1 minuto, MARJA pravi: A moj sosed je tolk brihten? Jaklič je tvoj sosed? daj ga vprašaj zakaj tako v rit leze... MARJA, maxxa, Mavti in 4 others 7
vandrovec Objavljeno December 5, 2020 Opozori Objavljeno December 5, 2020 "Velike ljudi" le zgodovina uči. V svojem času so nezaželjeni. RobiRoberto 1
Mavti Objavljeno December 5, 2020 Opozori Objavljeno December 5, 2020 Pravkar gledu poročila nč novga ne kaže še vedno smo zaprti RobiRoberto, thumper, ciciban in 5 others 7 1
DAMI34 Objavljeno December 5, 2020 Opozori Objavljeno December 5, 2020 http://novice.najdi.si/predogled/novica/2380a85aecbcce83843ae3afd2114f25/Mladina-Novice-dneva/Slovenija/Pismo-z-Roške Zelo dobro in realno napisano Danes mi je žal za vsak trenutek, ki sem ga preživel na Roški, Metelkovi, na Kongresnem trgu in v Društvu pisateljev, kjer smo se družili in nastopali v bran Ivanu Janezu Janši. Alla, Bmflar, maxxa in 4 others 3 4
maus Objavljeno December 5, 2020 Opozori Objavljeno December 5, 2020 Ob 4. 12. 2020 ob 11:31, Snečer pravi: Jap, tudi če bi bili odloki objavljeni v Uradnem listu, je spodaj podpisana oseba, ki ni predsednik Vlade. Ivan Janša uradno ni predsednik Slovenske Vlade. Tako je torej v imenu Vlade RS pod odloki podpisana neznana oseba. In ne veljajo. in kaj bodo .. rekli bodo sorry in nobenemu nič thumper, RobiRoberto, Bmflar in 1 other 2 2
smasher Objavljeno December 5, 2020 Opozori Objavljeno December 5, 2020 U PM, 3 krasne.... Kaj lahko še naštejem da ne rabi cenzuriranja... Ta naša politika še za rit obrisat ni, kdo so ti kreteni ki so Kahla spet v politiko nazaj dali, človeku nebi zaupal vodit popoldanske izmene na popolnoma avtomatski liniji.. (tore če ne dela nič naredijo vse stroji sami), on bi še to zajebal, zihr... Lastnoročno je poskrbel da je šla arbitraža 80% v korist hrvatom.. Kur nebi znal pazit... Kako? Zakaj bi tak človek sodeloval v vodenju države? JJ-ja ne maram, ampak je vsaj sposoben manipulator in preprodajalec, Kahl je nesposoben na celi liniji... Mavti in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred 17 urami, DAMI34 pravi: http://novice.najdi.si/predogled/novica/2380a85aecbcce83843ae3afd2114f25/Mladina-Novice-dneva/Slovenija/Pismo-z-Roške Zelo dobro in realno napisano Danes mi je žal za vsak trenutek, ki sem ga preživel na Roški, Metelkovi, na Kongresnem trgu in v Društvu pisateljev, kjer smo se družili in nastopali v bran Ivanu Janezu Janši. Tudi meni ! DAMI34 1
thumper Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred 23 urami, Snečer pravi: Jaklič je tvoj sosed? daj ga vprašaj zakaj tako v rit leze... marja od tega trenutka sedi s hrbtom ob steni... pred 18 urami, DAMI34 pravi: http://novice.najdi.si/predogled/novica/2380a85aecbcce83843ae3afd2114f25/Mladina-Novice-dneva/Slovenija/Pismo-z-Roške Zelo dobro in realno napisano Danes mi je žal za vsak trenutek, ki sem ga preživel na Roški, Metelkovi, na Kongresnem trgu in v Društvu pisateljev, kjer smo se družili in nastopali v bran Ivanu Janezu Janši. pred 51 minutami, Bmflar pravi: Tudi meni ! sta bila pač mlada , utopična in idealistična.. mi malo starejši smo pa na šiht hodil do junija 1991 pol pa puško v roke.. zanimivo bi bilo poznati število tistih , ki so bili na roški in koliko od teh je bilo 1991 prostovoljcev v TO (brez da bi jih "na silo" vpoklicali).. samo bi se tega takratni akterji morali zavedati - tudi v teh časih čeprav že malo rizična skupina še hodimo na šiht.. ampak se ne zavedajo da je jutri nov dan.. in mi smo pridobili malo izkušenj .. MARJA in C eagle 1 1
MARJA Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 (popravljeno) pred 2 urami, thumper pravi: marja od tega trenutka sedi s hrbtom ob steni... Še dobr da je dva nadstopja pod mano, pa sem že v dvigalu, ko noter stopi. Tako da je hrbet varovan Popravljeno December 6, 2020. Popravil MARJA Mavti in thumper 2
Bmflar Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred 2 urami, thumper pravi: sta bila pač mlada , utopična in idealistična.. mi malo starejši smo pa na šiht hodil do junija 1991 pol pa puško v roke.. zanimivo bi bilo poznati število tistih , ki so bili na roški in koliko od teh je bilo 1991 prostovoljcev v TO (brez da bi jih "na silo" vpoklicali).. samo bi se tega takratni akterji morali zavedati - tudi v teh časih čeprav že malo rizična skupina še hodimo na šiht.. ampak se ne zavedajo da je jutri nov dan.. in mi smo pridobili malo izkušenj .. Boril sem se proti sovragu s tehniko. V LJ kotlini jim radio zveze niso kaj dosti pomagale, saj smo jih onemogočali z amaterskimi postajami in doma narejenimi ojačevalci... Mnogo časa in truda za nič Ti imaš vsaj priznano, da si veteran vojne za Slovenijo, jaz nimam nič ! Je pa bivši sodelavec, južnih korenin, velik pripadnik JNA takrat, pred parimi leti dobil naziv veterana, čeprav se je takrat skrival po vseh luknjah... Dva delavca, ki sta bila prostovoljca takrat v TO sta morala pričati, da se je tudi on boril za Slovenijo ! Pljuc !!!!!!
Marcel-F Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 23 minutes ago, Bmflar said: Boril sem se proti sovragu s tehniko. V LJ kotlini jim radio zveze niso kaj dosti pomagale, saj smo jih onemogočali z amaterskimi postajami in doma narejenimi ojačevalci... Mnogo časa in truda za nič Ti imaš vsaj priznano, da si veteran vojne za Slovenijo, jaz nimam nič ! Je pa bivši sodelavec, južnih korenin, velik pripadnik JNA takrat, pred parimi leti dobil naziv veterana, čeprav se je takrat skrival po vseh luknjah... Dva delavca, ki sta bila prostovoljca takrat v TO sta morala pričati, da se je tudi on boril za Slovenijo ! Pljuc !!!!!! a mu ga je JJ podelu??? truckdriver2 1
DAMI34 Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 aroganca in nesposobnost. In taki skrbijo za zakonit red..bruh franc, 3nity in Snečer 1 2
Marcel-F Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 kar se očita JJ-u,da je vse to protiustavno (zapiranje in tako naprej),prav to isto je butl od šarca objavil na svojem profilu tik preden je vrgel puško v koruzo in takrat je bilo to OK,zdej pa to ni več Ok. Pizda levaki,res ste ubrisani da bol ne bi mogli bit... Tenere700 in truckdriver2 2
skalar36 Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred 9 minutami, Marcel-F pravi: kar se očita JJ-u,da je vse to protiustavno (zapiranje in tako naprej),prav to isto je butl od šarca objavil na svojem profilu tik preden je vrgel puško v koruzo in takrat je bilo to OK,zdej pa to ni več Ok. Pizda levaki,res ste ubrisani da bol ne bi mogli bit... Jest sem ubrisan vsakič, ko pridem izpod tuša. Z brisačo. Pa nisem levak, daleč od tega. Isti dreki so vsi. Ampak trenutno smrdi najbolj ta na vrhu. Je pa tvoje razumevanje te vlade preveč povezano s propagando, ki jo izvaja SDS stranka. Gledate v rdečo barvo, voditelj vas pa prepričuje da je rumena. In mu verjamete. Gnida, da gnida, Simona Kustec niti pred novinarej ne stopi in pojasni kako in kaj glede šolstva in se skriva nekje v luknji, čeprav ureja prihodnost celotne Slovenske mlajše populacije, wnnabe maršal twitko (verjetno ima sliko Titota nekje pod povštrom in vsakdan joče, ker ne bo nikoli kot on) pa tudi ne sprejema drugače mislečih. Kaj naj si mislim o takih ljudeh??? Kdorkoli se ne strinja z njim, jajkotom, ga blati, ali celo hoče pisati kazen. Ne morem mu pripisati drugega, kot, da je vase zagledan diktator, ki dela samo tako kot se njemu zdi prav. Z twiti dokazuje, da se mu je skisalo. Drekači se bojijo odpreti občine, ker dobro vedo, da bodo protesti. Vsak dan iščejo nove razloge, da ljudi zapirajo v občine in ostale nebuloze. Mogoče ga pa boli, ker ni bil povabljen v Bruselj na uno zabavo v kevdru. sigurno ima preveč radikalne ieje, pa ni bil 26. Tedybear, Mavti, Pajk in 3 others 5 1
Scarabeo 500 Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred 28 minutami, DAMI34 pravi: aroganca in nesposobnost. In taki skrbijo za zakonit red..bruh Uradni list je ziher dediščina Komunistov, zato je ne j.... Oni imajo Twiter za uradni list. Tenere700, Alla, Mavti in 3 others 1 4 1
ligenjček Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 Ob 4. 12. 2020 ob 15:29, Samo Jaz pravi: JJ je edini sposoben vodit slo, alternative ni..?. No razen jaz, sam se ne grem izpistavljat k me bojo k Krambergerja? Kandidiraj, jaz ti dam glas Samo Jaz 1
Bmflar Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred eno uro, Marcel-F pravi: a mu ga je JJ podelu??? Saj ni važno - država mu je podelila !
Marcel-F Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 25 minutes ago, skalar36 said: Jest sem ubrisan vsakič, ko pridem izpod tuša. Z brisačo. Pa nisem levak, daleč od tega. Isti dreki so vsi. Ampak trenutno smrdi najbolj ta na vrhu. Je pa tvoje razumevanje te vlade preveč povezano s propagando, ki jo izvaja SDS stranka. Gledate v rdečo barvo, voditelj vas pa prepričuje da je rumena. In mu verjamete. Gnida, da gnida, Simona Kustec niti pred novinarej ne stopi in pojasni kako in kaj glede šolstva in se skriva nekje v luknji, čeprav ureja prihodnost celotne Slovenske mlajše populacije, wnnabe maršal twitko (verjetno ima sliko Titota nekje pod povštrom in vsakdan joče, ker ne bo nikoli kot on) pa tudi ne sprejema drugače mislečih. Kaj naj si mislim o takih ljudeh??? Kdorkoli se ne strinja z njim, jajkotom, ga blati, ali celo hoče pisati kazen. Ne morem mu pripisati drugega, kot, da je vase zagledan diktator, ki dela samo tako kot se njemu zdi prav. Z twiti dokazuje, da se mu je skisalo. Drekači se bojijo odpreti občine, ker dobro vedo, da bodo protesti. Vsak dan iščejo nove razloge, da ljudi zapirajo v občine in ostale nebuloze. Mogoče ga pa boli, ker ni bil povabljen v Bruselj na uno zabavo v kevdru. sigurno ima preveč radikalne ieje, pa ni bil 26. vidiš,to je pa tisto,v kar bulite. 24 ur vam bo rekel,da je za sosedovo hišo pristal ET vesoljček,pa boste v to verjel. Fajonka se buni ,ker je siol že spremenil svojo plat,ker zdaj je pa madžarski, to pa ni OK. Pro plus je prav tako dobil novega lastnika,in upravičeno se bojijo,(sestanek JJ in Kellerja ) kaj bo zdaj,če še oni spremenijo stran. In točno to hoče JJ,ker se folk ozira samo po mediju,je to ključno,ker ko imaš enkrat medije pod sabo (tako kot jih imajo sedaj levaki),potem šele lahko začneš pucat vso golazen... Pravijo,da JJ vse dela narobe,škoda bo ogromna,nepopravljiva..... Mogoče res...Ampak,potem je za vso to sranje kriva tudi BUREK KOALICIJA,,ker kot oni pravijo imajo svojih potrebnih 46 glasov,pa ne naredijo nič,da se zamenja vlada,da bi potem omilili škodo. Ali pa nimajo JAJC,da bi v tem trenutku prišli na oblast,ker vemo,da so totalno nesposobni... 7 minutes ago, Bmflar said: Saj ni važno - država mu je podelila ! država ja, pod kakšnim vodstvom??? tomaz69, truckdriver2 in Tenere700 1 1 1
skalar36 Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred 7 minutami, Marcel-F pravi: vidiš,to je pa tisto,v kar bulite. Ne bulim nič. Ne spremljam niti enega medija v Slo, ker je vse sranje. Samo propaganda. Se pa lepo vidi, da je janševa TV ena opcija, kjer najprej misliš, da gledaš TV poper, po parih minutah pa postane zaskrbljujoče, ker ugotoviš, da resno mislijo kar blebečejo. Tega si ne želimo. Kar jaz komentiram je predvsem ukrepi in obnašanje naših vrhovnih. Dajejo denar penzionistom in verskim delavcem. Za zadnje naj poskrbi bog, za prve se pa ni spremenilo nič, zakaj rabijo deanar?? Neko pa rabi glasove na naslednjih volitvah. Sprostili bi pedikerke in frizerje, debilno, da ne morš drugače rečt. Kera baba si ne zna sama nohtov postrišt, pa eno ruto čez glavo dat, da skrije narastek, če ga že ne zna poštrihat sama ni vredna da jo sploh kdo pogleda, sploh pa ne kaj več. Občine so zaprte. Če so muzeji, trgvine, lokali, gostilne zaprti, ja kam boš pa šel? Kam?? Itaq se ne moreš nikjer družit. Ukrep bo nazadnje sproščen, seveda prdobivajo čas, ker bodo demonstracije. Vmes pa ropajo državno blagajno preko zdravstva in razpisov, ki trajajo par ur. Še naštevam? Cepivo na veliko kupujejo, čeprov jaz navaden mizar vem, da ga ne moreš skupaj spackat v 8 mesecih, tam gor imamo pa študirane, pa tega ne vedo??? Samo provizije bodo pa lepe. Še naštevam?Pomoje ni potrebno. To vlado vidim kot izdajalko lastnega ljudstva, kazen za to pa vemo kakšna je. DAMI34, a79, Tenere700 in 1 other 3 1
Marcel-F Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 2 minutes ago, skalar36 said: Ne bulim nič. Ne spremljam niti enega medija v Slo, ker je vse sranje. Samo propaganda. Se pa lepo vidi, da je janševa TV ena opcija, kjer najprej misliš, da gledaš TV poper, po parih minutah pa postane zaskrbljujoče, ker ugotoviš, da resno mislijo kar blebečejo. Tega si ne želimo. Kar jaz komentiram je predvsem ukrepi in obnašanje naših vrhovnih. Dajejo denar penzionistom in verskim delavcem. Za zadnje naj poskrbi bog, za prve se pa ni spremenilo nič, zakaj rabijo deanar?? Neko pa rabi glasove na naslednjih volitvah. Sprostili bi pedikerke in frizerje, debilno, da ne morš drugače rečt. Kera baba si ne zna sama nohtov postrišt, pa eno ruto čez glavo dat, da skrije narastek, če ga že ne zna poštrihat sama ni vredna da jo sploh kdo pogleda, sploh pa ne kaj več. Občine so zaprte. Če so muzeji, trgvine, lokali, gostilne zaprti, ja kam boš pa šel? Kam?? Itaq se ne moreš nikjer družit. Ukrep bo nazadnje sproščen, seveda prdobivajo čas, ker bodo demonstracije. Vmes pa ropajo državno blagajno preko zdravstva in razpisov, ki trajajo par ur. Še naštevam? Cepivo na veliko kupujejo, čeprov jaz navaden mizar vem, da ga ne moreš skupaj spackat v 8 mesecih, tam gor imamo pa študirane, pa tega ne vedo??? Samo provizije bodo pa lepe. Še naštevam?Pomoje ni potrebno. To vlado vidim kot izdajalko lastnega ljudstva, kazen za to pa vemo kakšna je. Te bom drugače prašal.A misliš,da bi bilo kaj drugače ,če bi bli zdaj na oblasti levaki?? Pizda ,vse države se zapirajo,bolj kot ne enako, imajo povsod iste ukrepe,..Se pravi,da ima JJ tako moč,da poleg SLO,zapira še vse druge e.države. Zgolj za info,,Nemčija ostaja zaprta do 10.januarja,pa je ne vodi JJ. A misliš,da gnida kamnška s svojo falango ni ropal državne blagajne? Tenere700 in truckdriver2 2
skalar36 Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 Če bi v Slo obstajali levaki, bi bilo bolje kot je sedaj. Tko so pa vsi mavrični. Poslušajo samo denar. Nek arabski pregovor pravi: Ko denar govori, vsi molčijo. Cela naša civilizacija temelji samo na zaslužku, veliki vsoti denarja in pohlepu po moči. A veš kdo posoja denar vsem tem e. državam? Kdor daje denar je glavni. Prašaj v službi tistega, ki ti daje denar, če lahko delaš po svoje. Gnida ni ropal. Tako organizirano, kot se sedaj dogaja siguro ne. Je bil preveč nesposoben. Gnida je imel eno zaveso pred očmi preden je vstopil v politiko. Reče se ji naivnost in neizkušenost. C eagle 1
Marcel-F Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 29 minutes ago, skalar36 said: Gnida ni ropal. Tako organizirano, kot se sedaj dogaja siguro ne. Ne veš....ne bit sigurn.... To je pa tisto,kar sem ti prej govoru...MEDIJ,da ven tisto kar hoče,kar hoče,da ljudje vejo...Levi mediji.... truckdriver2 1
skalar36 Objavljeno December 6, 2020 Opozori Objavljeno December 6, 2020 pred 12 minutami, Marcel-F pravi: Ne veš....ne bit sigurn.... To je pa tisto,kar sem ti prej govoru...MEDIJ,da ven tisto kar hoče,kar hoče,da ljudje vejo...Levi mediji.... Seveda sem siguren. Šarc je vidu, da je ugriznu preveč, kot lahko prežveči, zato je odstopil. Sem prepričan, da ko zasede take sorte človek kot je Šarc mesto precedika vlade, obišče kako pisarno iz katere pride spuščene glave in mu balonček idej rablini. Janša seveda ne. Ali je zato kaj boljši? Zame ne, ker se vidno in zavedno znaša nad lastnim ljudstvom.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se