Skoči na vsebino

Vlada (parlament in politika)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 3 minutami, ftp pravi:

Jaz se ne strinjam s to izjavo. Mislim da bi vsakdo lahko vsakdo vodil, tudi bolje. Nekateri z manj ega, bi se pač več zanašali na stroko. Sicer smo v zgodovini slovenije imeli marsikaterega politika, po tvoje manj sposobenega, pa še nihče ni naredil niti približno toliko škode, ki jo je Sloveniji prizadejal JJ.

to se strinjam. Da , tudi več škode bo naredil.  Jaz sem samo opisal idiličen in lep svet, pogled skozi rožnata očala, kaj bi bilo, če bi bil naš vodja še boljši, če bi razumel timsko delo in podobno.

Sicer Hehjavec je kar se tiče škode zlo blizu..no velik jih je, kar se tiče škode zlo blizu JJu. Je pa res, da kdor nč ne dela, še škode velik ne more narediti.

Objavljeno
pred 21 minutami, DAMI34 pravi:

jaz ga vidim kot najbolj sposobnega (od trenutno cveta slovenske ponudbe politkov), a kaj ko je mal skrenil s poti, al pa se mu je zorni kot zmanjšal. Včasih je trda roka fajn, totalitarizem tudi, ampak takoj ko zadeva štarta z mrtve točke je potrebno mnogo mnogo več.

Če se že gremo pravo demokracijo..

V trenutku, ko začenja politik vplivat na medije ali jih poskušat ustaviti, gre v zelo napačno smer. Tu se demokraciji reže krila...

Celo zanj je to dolgoročno gledano poteza, ki mu naredi več ßkode kot koristi...

• Všeč mi je 2
Objavljeno
1 minute ago, Endlich said:

Celo zanj je to dolgoročno gledano poteza, ki mu naredi več ßkode kot koristi...

Njemu niti ne, ker ima zelo zveste in "slepe" volilce.

Objavljeno
Pravkar, Endlich pravi:

V trenutku, ko začenja politik vplivat na medije ali jih poskušat ustaviti, gre v zelo napačno smer. Tu se demokraciji reže krila...

kaj pa vem, je že povabil inšpekcijo iz EU, da pride mal pogledat k nam, kako se novinarji lepo imajo :D

Pazi, prebrisan je ko sam hudič :D 

Medije pa enostavno zrihtaš. Sovražne zjebeš in pokupiš, nevtralne zablokiraš in plačaš svoje, ki 24ur trobijo sveto resnico. Znana šola.

JJ je nevaren in ga ne morem, sem povedal, je pa sposoben, preveč. Predvsem pa je zamerljiv, totalitaren, revanšističen, no skratka...ne maram ga.

Objavljeno
3 minutes ago, DAMI34 said:

Je pa res, da kdor nč ne dela, še škode velik ne more narediti.

Je pa razlika če se škoda zgodi ali pa jo namerno delaš.

4 minutes ago, DAMI34 said:

Sicer Hehjavec je kar se tiče škode zlo blizu..no velik jih je, kar se tiče škode zlo blizu JJu.

Niti blizu. Kahlova največja škoda je ta, da je bil vedno ta, ki je zaradi lastnih privilegijev (beri ministrovanja), držal JJ vrečo (beri podprl njegovo vlado).

Objavljeno
pred 2 minutami, ftp pravi:

Niti blizu. Kahlova največja škoda je ta, da je bil vedno ta, ki je zaradi lastnih privilegijev (beri ministrovanja), držal JJ vrečo (beri podprl njegovo vlado).

Torej, ker je podpiral JJa in mu držal vrečo, je še več škode nardil :P pa še nesposoben je (Hehjavec)

Objavljeno
2 minutes ago, DAMI34 said:

JJ je nevaren in ga ne morem, sem povedal, je pa sposoben, preveč.

Ni pretirano sposoben, nima popolnoma nobene vizije (razen svojega ega), zato se vsakokrat, ko ne ve kam, vrača nazaj na partizanein komuniste.

Časi so bili drugačni, zato so tudi dejanja dručačna in bi morala biti obravnavana v luči časa dogodka.

Sicer se tudi Italijani spominjajo fojb, v katerih (vseh fojba skupaj) je končalo manj ljudi kot recimo v tržaški Rižarni, da ne omenjamo vseh ostalih italijanskih taborišč, pa vseeno italijani večinoma niso slišali za Rižarno, za fojbe pa vedo vsi.

Objavljeno
pred 29 minutami, ftp pravi:

Njemu niti ne, ker ima zelo zveste in "slepe" volilce.

To je pa res

Objavljeno
13 hours ago, bladerunner said:

Usmiljenja vredni ste pa taki, ki s prstom kažete na druge, sami se pa ne zavedate, da trije prsti kažejo na vas.

Škoda, da nisi sposoben uvideti strašanske ironije lastnega zapisa. Namig: preštej število lastnih prstov in število prstov uperjenih vate :kmet:

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 41 minutami, ftp pravi:

Ni pretirano sposoben, nima popolnoma nobene vizije (razen svojega ega), zato se vsakokrat, ko ne ve kam, vrača nazaj na partizanein komuniste.

Časi so bili drugačni, zato so tudi dejanja dručačna in bi morala biti obravnavana v luči časa dogodka.

Sicer se tudi Italijani spominjajo fojb, v katerih (vseh fojba skupaj) je končalo manj ljudi kot recimo v tržaški Rižarni, da ne omenjamo vseh ostalih italijanskih taborišč, pa vseeno italijani večinoma niso slišali za Rižarno, za fojbe pa vedo vsi.

ja, kaj sem pa jaz povedal? Vizije nima, ker se stalno bori za svoj stol, ker je paranoičen in vidi sovražnika povsod, ker ma isto šolo kot stari politiki, ker ozko gleda..mislim, dej preber kaj sem zapisal. Je pa hudičevo sposoben (se obdržat na poziciji), nas popeljat v totalitarizem, ker tehniko zjebanja vsakega ki mu nasprotuje obvlada v nulo, ker gradi kult osebka, kar glupi folk še vedno verjame (vzameš narodu enga boga, pa mu daš drugega), ker ma hudičevo kontrolo nad vsem kar se dogaja in prste prav povsod. (pa še jajca ima)

Pa ne mi vlačit povojnih pobojev, to je hrana za množice, deli in vladaj. Jaz sem se o tem izjasnil in zaključil.

V glavnem, ker je sposoben, je nevaren. In nisem napisal, da je sposoben prinesti narodu blagor. Ravno tu mu veliko manjka. Korak naprej, da kaj prepusti strokovnjakom, da okrog sebe zbere dobre in sposobne, ter da jim zaupa, da ustvari tim in timsko delo. Ne, on rabi ubogljive in take ima. Pa mislit preveč ne smejo.

Objavljeno
pred 15 urami, bladerunner pravi:

Sem vesel, da sem ti po svoje všeč. Pa še eno dobro lastnost imam. Sem miroljuben in nenevaren za nikogar. Ne vsiljujem svojih stališč nikomur, argumentirano pa zagovarjam svoja. Česar pa pod to rubriko kronično primanjkuje, argumentacije lastnih stališč namreč. Potem se pa nekateri poslužujejo groženj in žaljivih komentov, ko jih povoziš z argumenti. Ker ne premorejo moči argumenta, se poslužujejo argumenta moči, kar je simbol notranje šibkosti in nemoči. Všečkajo si žaljive poste do drugih in hujskaške k nasilju. In kaj naj si normalno zrel človek misli o takih? Smilijo se mu. 

Ena angleška beseda mi je zelo všeč. Ima res močan in dober pomen: delusional

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 4 urami, ftp pravi:

Jaz se ne strinjam s to izjavo. Mislim da bi vsakdo lahko vsakdo vodil, tudi bolje. Nekateri z manj ega, bi se pač več zanašali na stroko. Sicer smo v zgodovini slovenije imeli marsikaterega politika, po tvoje manj sposobenega, pa še nihče ni naredil niti približno toliko škode, ki jo je Sloveniji prizadejal JJ.

Evo tu se strinjam 100% STROKA ne pa politični imbicili, levi in desni, da ne bo spet navzkrižnega ognja...naši POLITIKI so univerzalci, spoznajo se na vse...na zdravstvo, ekonomijo, vojsko, gradbeništvo, avtomehaniko itd.itd. oz. mislijo, da se na vse spoznajo...rezultati so vidni.

Objavljeno

Ne se preveč sekirat, ker časi se spreminjajo in ne bo nič več, kot je bilo. Oblikovala se je svetovna elita med katero so tudi naši politiki in drugi vplivneži, kateri pa niso več razdeljeni na nam poznane stranke ampak so v službi novega svetovne reda, ti nam bodo vladali v prihodnje, levica, desnica...to je preteklost. :)

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
19 hours ago, bladerunner said:

Sem vesel, da sem ti po svoje všeč. Pa še eno dobro lastnost imam. Sem miroljuben in nenevaren za nikogar. Ne vsiljujem svojih stališč nikomur, argumentirano pa zagovarjam svoja. Česar pa pod to rubri?ko kronično primanjkuje, argumentacije lastnih stališč namreč. Potem se pa nekateri poslužujejo groženj in žaljivih komentov, ko jih povoziš z argumenti. Ker ne premorejo moči argumenta, se poslužujejo argumenta moči, kar je simbol notranje šibkosti in nemoči. Všečkajo si žaljive poste do drugih in hujskaške k nasilju. In kaj naj si normalno zrel človek misli o takih? Smilijo se mu. 

Ker me ne poznaš, ne veš o mojem življenju prav ničesar. Ne poznaš mojega sloga življenja, fanatično si pa zamišljaš, kako naj bi to potekalo. Mene prav v ničemer ne zanima tvoje življenje ali življenje kogarkoli drugega. To je povsem tvoja zasebna stvar. Tisti, ki pa se obremenjujejo z življenskim slogom drugih, so samo notranje povsem prazni in črpajo energijo z naslajanjem nad življenjskim slogom drugih, namesto da bi se trudili urediti in izboljšati lastno kvaliteto življenja, ki verjetno ni na zavidljivi ravni. To potrjujejo tudi v svojih komentarjih, v katerih mrgoli nezadovoljstva, svoraštva do drugače mislečih, in raznoraznega kritizerstva brez nekih relevantnih utemeljitev. V tem pa jaz vidim bedo.  

lastna hvala, se pod mizo vala   . . .  star majevski pregovor  

Ps: tudi mene niti malo ne zanima tvoje zivljenje . . .  samo... kar sem prebral tu, kar klobasas in gorece sam sebi agrumentiras znova in znova, lahko recem samo... al si placan SDS trol, al pa totalno delusional . . . zal stari....ce si slednje...JBG ....enkrat bos moral reci Bobu BOB ... zgubił si stik z realnostjo 

PS-PS  zgodi se tudi v boljsih familijah   .....slaba tolazba ...ampak vseeno 

Popravljeno . Popravil Nearrain
Objavljeno
pred 19 urami, bladerunner pravi:

Bemtiš @Snečer, da te povabim na pijačo, ko bodo gostilne odprte in plačam kosilo, da v miru pokramljava, pa se boš lahko na lastne oči prepričal, da sem miroljuben človek, ki se zna tudi veliko šaliti. Tudi na lasten račun. Ne sodi ljudi kar tako vsepovprek, sploh če jih ne poznaš. 

P.S. Še zdaleč pa nisem nek fanatičen "janševik",za kakršnega me ti imenuješ. Vidim ga samo kot najmanj škodljivega med ostalimi škodljivci. 

na Veliki Zvon boš ekskluzivno povabljen :) motor imaš v redu :)

• Haha 3
Objavljeno

Medtem ko vlada že mesece zavlačuje z imenovanjem nekaterih domačih tožilcev, je zdaj ročno zavoro potegnila še pri obeh kandidatih za evropska delegirana tožilca. Po pisanju Dnevnika gre za specializirana tožilca Mateja Oštirja in Tanjo Frank Eler. Oba pa naj bi v nemilost padla zaradi starih postopkov, med drugim tudi zaradi preiskovanja Janševega premoženja.

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno
Ob 19. 2. 2021 ob 15:19, maus pravi:

sem kar malo skeptičen .. enkrat so to pravico že ukinili ... se bom še odločil, dokler mi služba plačuje in meni malo trga se verjetno tega ne bom lotil ... ko si v penziji, je pa itak vseeno, mar ne ?

komot tebi ..meni je 460e na leto full denarja.. v bistvu pol plače..

Ob 20. 2. 2021 ob 10:28, DAMI34 pravi:

Če se že gremo pravo demokracijo..

:lol1:

pred 22 urami, vandrovec pravi:

.to je preteklost. :)

jp ..iz 7.62 se bo šlo na "demokratični" 0.50" ..

pred 22 urami, Nearrain pravi:

lPS-PS  zgodi se tudi v boljsih familijah   .....slaba tolazba ...ampak vseeno 

napisal si v množini.. ti uspe našteti vsaj 3?

Objavljeno
pred 2 urami, thumper pravi:

komot tebi ..meni je 460e na leto full denarja.. v bistvu pol plače..

nič komot meni ... če spet ukinejo pol moram spet v službi prosit za zavarovanje ... 

saj pravim .. enkrat so že ukinili in so se nekateri nasrali... so brez ostali ...

Objavljeno

ne nabijajte, prostovoljno dodatno si morate plačevat sami, drgač vas tožim in vaše usrane firme :P ki vam talajo dnar

39,66€ mesečno me pride dodatno prostovoljno zavarovanje preko Vzajemne. Vmes je še neko nezgodno, cifre pozabil.

Objavljeno (popravljeno)
pred 44 minutami, DAMI34 pravi:

ne nabijajte, prostovoljno dodatno si morate plačevat sami, drgač vas tožim in vaše usrane firme :P ki vam talajo dnar

39,66€ mesečno me pride dodatno prostovoljno zavarovanje preko Vzajemne. Vmes je še neko nezgodno, cifre pozabil.

jaz imam manj ... okoli 34 € ... ker gre na količinski popust ... 

velja pa od 1.1.2021  ... saj pravim, da so enkrat že ukinili ... očitno lahko še enkrat .. :huh: 

tisti, ki imajo že pridobljen status vojnega veterana oziroma zanj izpolnjujejo vse predpisane pogoje, vas obveščamo, da se s 1. 1. 2021, za vse tiste, ki so že dopolnili 50 let starosti (do sedaj je veljalo 55 let), in imajo urejen status vojnega veterana, znova uvaja možnost plačila dodatnega zdravstvenega zavarovanja.

Popravljeno . Popravil maus
  • Haha 2
Objavljeno
Pravkar, maus pravi:

in še firma plača..ti nimaš nič torej :P

ps. mam še nezgodno vmes, sem zapisal..pa sam plačam

Objavljeno
pred 5 minutami, DAMI34 pravi:

in še firma plača..ti nimaš nič torej :P

ps. mam še nezgodno vmes, sem zapisal..pa sam plačam

nič ni zastojn .. mam jaz tudi plačano nezgodno zavarovanje 356 dni 24 ur.... nekaj gre v boniteto, nekaj trgajo nekaj časti firma ;) 

saj pravim .. jeba je, če vlada zopet nekaj po svoje dela in ukinja že pridobljene pravice, tako kot je JJ že naredil ...

Objavljeno
pred 11 urami, maus pravi:

velja pa od 1.1.2021  ... saj pravim, da so enkrat že ukinili ... očitno lahko še enkrat .. :huh: 

tisti, ki imajo že pridobljen status vojnega veterana oziroma zanj izpolnjujejo vse predpisane pogoje, vas obveščamo, da se s 1. 1. 2021, za vse tiste, ki so že dopolnili 50 let starosti (do sedaj je veljalo 55 let), in imajo urejen status vojnega veterana, znova uvaja možnost plačila dodatnega zdravstvenega zavarovanja.

a tist ki ima 203cm in 100kg ma višjo premijo ?

pred 11 urami, maus pravi:

saj pravim .. jeba je, če vlada zopet nekaj po svoje dela in ukinja že pridobljene pravice, tako kot je JJ že naredil ...

da se s 1. 1. 2021, za vse tiste, ki so že dopolnili 50 let starosti (do sedaj je veljalo 55 let)

a ne vidiš da si jj kupuje glasove... sam je pa res v paniki ..prejšnjič je ukinil..

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!