thumper Objavljeno April 2, 2021 Opozori Objavljeno April 2, 2021 pred 17 minutami, mladench pravi: Sarkazem. Tako se tudi JJ izraža. Dont salt my mind. ? bi rabili enga lej harvi osvalda .. narodni junak l.2035.. DAMI34, Snečer in mladench 1 2
bladerunner Objavljeno April 2, 2021 Opozori Objavljeno April 2, 2021 Ob 1. 4. 2021 ob 6:43, Snečer pravi: jaz sem pod nadzorom Ivana med 22-5 uro, pa maske itd.. ne morem normalno živeti zakaj sem pod nadzorom? čeprav se pazim in nisem fasal? nima več večine v dz, takoj bi moral odstopiti In kakšno zvezo ima to z mano? Enako moram tudi jaz spoštovat vladne ukrepe, v nasprotnem sledi globa.
bladerunner Objavljeno April 2, 2021 Opozori Objavljeno April 2, 2021 (popravljeno) pred 1 uro, thumper pravi: bi rabili enga lej harvi osvalda .. narodni junak l.2035.. Fant, s tabo je pa nekaj zelo hudo narobe. Zamisli se malo nad samim seboj. Ubijanje nasprotnikov lahko neko družbo vodi v pogubo. Ne si želet krvi drugih. To je nevarno. Po kriterijih nekaterih na tem forumu sem jaz nevaren, ker pozivam k miroljubnosti in strpnosti do drugače mislečih. Nenevarni ste pa tisti, ki ste željni tuje krvi. Narobe svet. Popravljeno April 2, 2021. Popravil bladerunner Kmet2 1
Snečer Objavljeno April 2, 2021 Opozori Objavljeno April 2, 2021 pred eno uro, bladerunner pravi: In kakšno zvezo ima to z mano? Enako moram tudi jaz spoštovat vladne ukrepe, v nasprotnem sledi globa. Ampak, če boš priden, ne boš več pod nadzorom jaz pa sem priden pa me Ivan še vedno nadzira ... pred 58 minutami, bladerunner pravi: Fant, s tabo je pa nekaj zelo hudo narobe. Zamisli se malo nad samim seboj. Ubijanje nasprotnikov lahko neko družbo vodi v pogubo. Ne si želet krvi drugih. To je nevarno. Po kriterijih nekaterih na tem forumu sem jaz nevaren, ker pozivam k miroljubnosti in strpnosti do drugače mislečih. Nenevarni ste pa tisti, ki ste željni tuje krvi. Narobe svet. Včasih, ko ni rešitve, je na koncu rešitev... Luka66, DAMI34 in thumper 3
Popularna objava nejc74 Objavljeno April 2, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 2, 2021 1 hour ago, bladerunner said: Fant, s tabo je pa nekaj zelo hudo narobe. Zamisli se malo nad samim seboj. Ubijanje nasprotnikov lahko neko družbo vodi v pogubo. Ne si želet krvi drugih. To je nevarno. Po kriterijih nekaterih na tem forumu sem jaz nevaren, ker pozivam k miroljubnosti in strpnosti do drugače mislečih. Nenevarni ste pa tisti, ki ste željni tuje krvi. Narobe svet. Stari moj, tvoj führer spušča lestvico nižje in nižje. Vi, mu ploskate. Mi nekaj časa debelo gledamo, se malo režimo, malo trpimo, potem pa sledimo a ne: - tvoj führer zmerja nasprotnike s kurbami, ok, bomo pa še mi to vam nazaj - vaš führer si polni žepe, ok, mi bi tudi pa ne moremo, korita so polna pujsov - vaš führer in njegove oprode pijejo vino v gostilnah in se z mamo vozijo čez mejo, nam pa pridigajo da moramo bit doma, jasno da ga zaničujemo. Licemercev noben ne mara. Tvoje moraliziranje je prazno in hinavsko, zato se mu posmehujemo. Poštimaj najprej zadeve v svoji stranki, pol pa nakladaj. Do takrat pa, ni spoštovanja za hinavce. Nisi nevaren, zaenkrat še ne. Nevaren boš, ko boste hinavci dobili v roke preveč oblasti. thumper, Tedybear, DAMI34 in 7 others 8 2
bladerunner Objavljeno April 2, 2021 Opozori Objavljeno April 2, 2021 pred 27 minutami, Snečer pravi: Ampak, če boš priden, ne boš več pod nadzorom jaz pa sem priden pa me Ivan še vedno nadzira ... Včasih, ko ni rešitve, je na koncu rešitev... Tudi jaz sem priden, pa me nadzirata ti in Ivan. Rešitev je potrebno najti vedno s strpnim in spoštljivim dialogom. Vse ostalo je neproduktivno in nevarno. Kmet2 1
bladerunner Objavljeno April 2, 2021 Opozori Objavljeno April 2, 2021 pred 10 minutami, nejc74 pravi: Stari moj, tvoj führer spušča lestvico nižje in nižje. Vi, mu ploskate. Mi nekaj časa debelo gledamo, se malo režimo, malo trpimo, potem pa sledimo a ne: - tvoj führer zmerja nasprotnike s kurbami, ok, bomo pa še mi to vam nazaj - vaš führer si polni žepe, ok, mi bi tudi pa ne moremo, korita so polna pujsov - vaš führer in njegove oprode pijejo vino v gostilnah in se z mamo vozijo čez mejo, nam pa pridigajo da moramo bit doma, jasno da ga zaničujemo. Licemercev noben ne mara. Tvoje moraliziranje je prazno in hinavsko, zato se mu posmehujemo. Poštimaj najprej zadeve v svoji stranki, pol pa nakladaj. Do takrat pa, ni spoštovanja za hinavce. Nisi nevaren, zaenkrat še ne. Nevaren boš, ko boste hinavci dobili v roke preveč oblasti. Najprej naj ti povem, da nisem član nobene politične stranke. Volitev se redno udeležujem in volim vedno tistega, ki se mi v danem trenutku zdi najmanjše zlo. Kako bom poštimal zadeve, če pa nisem član nobene politične stranke. Nevaren pa za nikogar nikoli nisem bil, nisem in tudi ne bom. Kako bi le lahko bil za koga nevaren, če pa se postransko ukvarjam z duhovnimi rečmi (moja praksa z duhovnostjo ne temelji na doktrini RKC),da me ne bo kdo obkladal s cerkveno mišjo.
Snečer Objavljeno April 2, 2021 Opozori Objavljeno April 2, 2021 pred 33 minutami, bladerunner pravi: Tudi jaz sem priden, pa me nadzirata ti in Ivan. Rešitev je potrebno najti vedno s strpnim in spoštljivim dialogom. Vse ostalo je neproduktivno in nevarno. Si kdaj kakega otroka vzgajal? Enako je z Ivanom, ne moreš mu dopovedat, ker ne razume. Razume pa nekaj drugega. Saj se ga bomo rešili enkrat. Alla 1
bladerunner Objavljeno April 2, 2021 Opozori Objavljeno April 2, 2021 pred 1 minuto, Snečer pravi: Si kdaj kakega otroka vzgajal? Enako je z Ivanom, ne moreš mu dopovedat, ker ne razume. Razume pa nekaj drugega. Saj se ga bomo rešili enkrat. Imam sina starega 33 let. Nihče ni večen, pa tudi Ivan ni izjema. Ne bodi pa naiven in ne misli, da ko pa Ivana več ne bo, se bo pa cedilo mleko in med. Sem že v enem svojem postu napisal, da mora najprej vsak posameznik dvignit stopnjo zavesti na individualni ravni, da se posledično dvigne tudi stopnja kolektivne zavesti. Kajti politiki so eni izmed nas in so karakterno enaki z večino populacije v državi. Dokler bo kolektivna zavest ljudi na ravni, na kakršni je sedaj, je zaman pričakovati, da se v politiki karkoli spremeni, razen imen tistih, ki bodo v prihodnje vodili to državo. Do višje ravni kolektivne zavesti nas pa čaka še ogromno dela. Predvsem dela na sebi vsakega posameznika. Kajti stanje duha v naši državi in širše, je več kot porazno. Na žalost. BIF in ChilliPalmer 1 1
Kugelschreiber Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 (popravljeno) 7 hours ago, bladerunner said: Po kriterijih nekaterih na tem forumu sem jaz nevaren, ker pozivam k miroljubnosti in strpnosti do drugače mislečih. Glej, po vsem kar vemo o JJ, po vsem kar je pokazal v teh letih, zanj pozivat k “miroljubnosti in strpnosti do drugače mislečih” je podobno kot bi pozival k strpnosti do drugace mislecega Fritzla ali Pikropila. Vse skup zelo spominja na stokholmski sindrom. suma sumarum. Koncali smo v trdem komunizmu. Reakcija ob kocevski ucinkovitosti cepljenja je bla jasna. Vsi moramo bit enako slabi. Ne dobri, ne ne, sinhroni z najslabsimi. Uspesne se nabije na pranger, hudo kritizira in nagradi z izrednimi inspekcijami! Cesnja na torti, pika na i:Prepovedano je zapustit drzavo! Kje smo? V Severni Koreji? Vzhodni Nemciji? Fakin Albanija pod Hoxo? Z roba sveta. Kor berlinski Check point Charlie, poskus neupravicenega prehoda se ostro kaznuje. Popravljeno April 3, 2021. Popravil Kugelschreiber kaizer, mladench, thumper in 6 others 1 7 1
Snečer Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 pred 6 urami, bladerunner pravi: Imam sina starega 33 let. Nihče ni večen, pa tudi Ivan ni izjema. Ne bodi pa naiven in ne misli, da ko pa Ivana več ne bo, se bo pa cedilo mleko in med. Sem že v enem svojem postu napisal, da mora najprej vsak posameznik dvignit stopnjo zavesti na individualni ravni, da se posledično dvigne tudi stopnja kolektivne zavesti. Kajti politiki so eni izmed nas in so karakterno enaki z večino populacije v državi. Dokler bo kolektivna zavest ljudi na ravni, na kakršni je sedaj, je zaman pričakovati, da se v politiki karkoli spremeni, razen imen tistih, ki bodo v prihodnje vodili to državo. Do višje ravni kolektivne zavesti nas pa čaka še ogromno dela. Predvsem dela na sebi vsakega posameznika. Kajti stanje duha v naši državi in širše, je več kot porazno. Na žalost. prvi korak je,da se otresemo Ivana in da mu tudi ti nehaš slepo slediti samo poglej,kako se oklepa oblasti, nima več večine pa bi z nekimi rošadami se rad pridobil en glas
vandrovec Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 Na rednih volitvah bo dobil še več glasov ker je pokazal, da ima j.jca. Ljudje volijo voditelje ne lutke. Tudi klofuta prepotentnežem v Bruslju je samo plus zanj. Kar se tiče corone in ukrepov je jasno, da se to izvaja po mednarodni zahtevi, kvečjemu manjše razlike bi si lahko liberalnejša vlada privoščila. Tudi nasprotnikom je sedaj prezgodaj rušitev vlade, ker bo potrebno sprejeti še obvezno cepljenje ter sankcije, kar bi jim le odvzelo potencial, katerega gradijo na nasprotovanju ukrepov....če se računa na normalne volitve. Kmet2, bladerunner in Marcel-F 2 1
izibajker Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 (popravljeno) pred 8 urami, bladerunner pravi: ... nisem član nobene politične stranke. Volitev se redno udeležujem in volim vedno tistega, ki se mi v danem trenutku zdi najmanjše zlo... Se strinjam s tem, kar si tule zgoraj zapisal... Večkrat se spomnim časov, ko sem aktivno hodil na Roško podpirat JBTZ. Od tistega obdobja pa do danes (med ostalim) tudi redno sledim vsem javnim potezam Maršal Tvitota. Edina konstanta v njegovem delovanju je, da se mu vsako leto za malenkost podaljšajo vampirski čekani... Popravljeno April 3, 2021. Popravil izibajker Scarabeo 500, Alla in GregorM 3
Popularna objava ciciban Objavljeno April 3, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 3, 2021 Trenutna situacija močno spominja na 30ta v Nemčiji. In to je tisto, kar je za obsojat. Zelo glasna manjšina slepo sledi ostali so tiho, ker se jim zdi vse skupaj bolano. Stvar je ratala precej čudna... Delal v firmi, ki jo je pokopal politično nastvljen kader. Sedaj delam v firmi, ki jo prav tako uničujejo in zajedajo posvečeni izbranci. Eden opozarjal na nepravilnosti in dobil opomin pred odpovedjo. Znanec moral iz danes na jutri zapustit firmo. Še ne mesec nazaj... Razlog... Preveč sposoben. Zaradi preseženega plana (saslužil par deset miljonov), bi morala firma po pogodbi izolačat visoke nagrade. So "izbranci" raje en teden pred izplačilom spremenili pravilnik o nagrajevanju in sami pobasali fond za nagrade. Njega za zgled odpustili, da se nebi kdo slučajno bunil. Pa še tip jim je ratal prehuda konkurenca. Tako to laufa danes. Če si prave barve, pa napreduješ. Pa recimo primer ko ravno zidamo. Kupil parcelo. Plačal komunalnega... Pač vse kar se mora. Potem, pa slišiš, kako je nekdo sezidal na nezazidljivem travniku in si izpogajal nižjega komunalca. Za mešalce megle očitno obstajajo posebna pravila. Pa kako so pokupili travnike in jih proglasili kot zazidalno in prodali naprej. Če se kdo od nas zbuni, je pa takoj ožigosan. Lenuh, levičar, nagajanje v času epidemije... Trenutna vlada res agresivno posega v naša življenja. Čas bi bil, da spokajo. bajkr88, Kugelschreiber, Mavti in 8 others 9 1 1
kaizer Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 Mogoče pa teh novicah kaj 'oprijemljivega' piše... Tedybear, Erikcslo, RobiRoberto in 2 others 1 4
Kmet2 Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 pred 6 urami, ciciban pravi: Trenutna situacija močno spominja na 30ta v Nemčiji. In to je tisto, kar je za obsojat. Zelo glasna manjšina slepo sledi ostali so tiho, ker se jim zdi vse skupaj bolano. Stvar je ratala precej čudna... Delal v firmi, ki jo je pokopal politično nastvljen kader. Sedaj delam v firmi, ki jo prav tako uničujejo in zajedajo posvečeni izbranci. Eden opozarjal na nepravilnosti in dobil opomin pred odpovedjo. Znanec moral iz danes na jutri zapustit firmo. Še ne mesec nazaj... Razlog... Preveč sposoben. Zaradi preseženega plana (saslužil par deset miljonov), bi morala firma po pogodbi izolačat visoke nagrade. So "izbranci" raje en teden pred izplačilom spremenili pravilnik o nagrajevanju in sami pobasali fond za nagrade. Njega za zgled odpustili, da se nebi kdo slučajno bunil. Pa še tip jim je ratal prehuda konkurenca. Tako to laufa danes. Če si prave barve, pa napreduješ. Pa recimo primer ko ravno zidamo. Kupil parcelo. Plačal komunalnega... Pač vse kar se mora. Potem, pa slišiš, kako je nekdo sezidal na nezazidljivem travniku in si izpogajal nižjega komunalca. Za mešalce megle očitno obstajajo posebna pravila. Pa kako so pokupili travnike in jih proglasili kot zazidalno in prodali naprej. Če se kdo od nas zbuni, je pa takoj ožigosan. Lenuh, levičar, nagajanje v času epidemije... Trenutna vlada res agresivno posega v naša življenja. Čas bi bil, da spokajo. Isto se je dogajalo pod levo vlado. Si pozabil gospoda šerifa ljubljanskega in njegove parcele pa Jurčka in Damjančka... Polnijo žepe oboji. Samo da pri desnih pade kaka drobtinica z mize za rajo, pri levih pa nič. kaizer, bladerunner, Alla in 2 others 3 2
thumper Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 pred 8 urami, izibajker pravi: pred 8 urami, izibajker pravi: Večkrat se spomnim časov, ko sem aktivno hodil na Roško podpirat JBTZ. Od tistega obdobja pa do danes (med ostalim) tudi redno sledim vsem javnim potezam Maršal Tvitota. Edina konstanta v njegovem delovanju je, da se mu vsako leto za malenkost podaljšajo vampirski čekani...2 Ej stari.. nimam primerne besede za tvoje mišljenje ne takrat in ne danes...
nejc74 Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 9 hours ago, vandrovec said: Tudi klofuta prepotentnežem v Bruslju je samo plus zanj. ? Misliš, ko je cepetavteč odkrevljal osamljen domov, ker nihče ne prisluhne njegovim jokavim zgodbam? No, do neke mere se tu strinjava, zadeva je bila predstava za njegove volivce. Slovenci Ivana ne zanimajo, on je zainteresiran samo za podanike. Alla, GregorM in Tedybear 3
vandrovec Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 pred 1 uro, nejc74 pravi: Slovenci Ivana ne zanimajo, on je zainteresiran samo za podanike. Sam ne vidim človeka, da bi lahko Slovence združil...bi moral biti vsaj iz neke nove stranke, take pa ne pridejo v parlament. Korona gre trenutno Janši na roko, da bi bila lahko za politiko to neka rešitev pa dvomim. Slovenci smo kot narod razdeljeni, tako je tudi v politiki in to je naš največji problem. Na volitve ne hodim že dolgo, ker mi je vseeno, kdo je na vladi. Ker delam v gospodarstvu in ne na najvišjih položajih ne občutim razlike, se mi nič ne spremeni. Verjamem pa, da so v javni upravi in vrhovih nekaterih podjetji, odvisni od političnih barv. ciciban in Tedybear 2
Alla Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 Bravo prepričljivo vodimo https://www.facebook.com/vinko.trcek/videos/10217708257839036 kaizer in Scarabeo 500 2
Scarabeo 500 Objavljeno April 3, 2021 Opozori Objavljeno April 3, 2021 DAMI34, skalar36, Alla in 2 others 2 2 1
skalar36 Objavljeno April 4, 2021 Opozori Objavljeno April 4, 2021 pred 18 urami, Kmet2 pravi: Samo da pri desnih pade kaka drobtinica z mize za rajo, pri levih pa nič. Jest si sposodim 1 000 000 mil eur. 200 jih dam tebi, ostalo mal potalam prjatlom po raznih računih, večino obdržim zase. Vračal boste pa motosvetovci. Kdaj gremo na banko? schwantz in Nearrain 1 1
Scarabeo 500 Objavljeno April 4, 2021 Opozori Objavljeno April 4, 2021 pred 18 urami, Kmet2 pravi: Isto se je dogajalo pod levo vlado. Si pozabil gospoda šerifa ljubljanskega in njegove parcele pa Jurčka in Damjančka... Polnijo žepe oboji. Samo da pri desnih pade kaka drobtinica z mize za rajo, pri levih pa nič. Nič ne pade z mize brez razloga. Gre za podkupovanje, utrjevanje poslovnih vezi... Drobtinice zmeraj padejo z namenom - pri vseh vladah. Ti se kar tolaži, ne ti, ne jaz jih ne bova videla. GregorM, Mavti, ciciban in 2 others 5
Kugelschreiber Objavljeno April 4, 2021 Opozori Objavljeno April 4, 2021 18 hours ago, Kmet2 said: Samo da pri desnih pade kaka drobtinica z mize za rajo, pri levih pa nič. Razlika je tudi da razbojnik zoki na drzavni ravni nima niti 2% volilcev. Da je razocaranje Cerar po enem mandatu zbrisan s politike. Da je golobic lagal o delnicah, in zaresa ni blo vec.....Za janesa vsaj 15 let vemo kako se pojavljajo kepe gotovine, ki jo je “brat posodil” pa vernikov ne briga...kako sedijo finci in avstrijci, pr nas je pa sta kriva mrtev podrejeni in mrtev slikarček.....ludo. Eno je prcanje, drugo malikovanje. 13 hours ago, Alla said: Bravo prepričljivo vodimo https://www.facebook.com/vinko.trcek/videos/10217708257839036 Ajd, slika definitivno ni kul. Al bosanci dobro zaspinajo, in pozabijo povedat kako prepricljivo vodimo tud po GDP per capita. SLO 25,946.18 USD (2019) CRO 14,936.10 USD (2019) MNE 8,908.93 USD (2019) SRB 7,411.84 USD (2019) BIH 6,108.51 USD (2019) MKD 6,022.22 USD (2019) Po njihovih absolutnih cifrah, so avstrijci z dolgom cca 35000 na glavo cist u kurcu. Tedybear 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se