Skoči na vsebino

Vlada (parlament in politika)

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)
pred 8 minutami, Snečer pravi:

vseh dobrih del ne moreš strnit v en stavek

ti maš tu na ms kakšno nalogo s strani sds?

zakaj je tam krško, brežice polno janševikov? 

Ne, nobene naloge nimam, ker kot sem že napisal, nisem član nobene politične stranke. Nikoli nisem bil, nisem in nikoli ne bom. Pa tudi politično aktiven nisem. Sem navaden državljan, ki imam o marsičem svoje mnenje in redno plačujem davke državi. Pa tudi precej zagret motorist sem že 40 let.  

Nič več jih ni kot kjerkoli drugod. Sicer je pa tako, več jih je na podeželju, v samem mestnem jedru je pa več levičarjev. 

P.S.

Ta portal ima tako zelo majhen doseg med populacijo, da tudi ni razloga, da bi katerakoli politična stran nastavljala svoje ljudi za širjenje propagande. To verjetno počno na portalih z velikim dosegom med populacijo, kjer je veliko bralcev. Tam je lahko kak učinek, med slabo obiskanimi portali tega učinka nebi bilo. Naprimer rubriko vlada redno obiskuje kakih 10-20 članov. Torej, nobenega učinka, če bi katerakoli politična stran poslala komentirat kakega svojega propagandista. 

Popravljeno . Popravil bladerunner
Objavljeno
pred 1 minuto, bladerunner pravi:

Ne, nobene naloge nimam, ker kot sem že napisal, nisem član nobene politične stranke. Nikoli nisem bil, nisem in nikoli ne bom. Pa tudi politično aktiven nisem. Sem navaden državljan, ki imam o marsičem svoje mnenje in redno plačujem davke državi. Pa tudi precej zagret motorist sem že 40 let.  

Nič več jih ni kot kjerkoli drugod. Sicer je pa tako, več jih je na podeželju, v samem mestnem jedru je pa več levičarjev. 

mam cel kup sorodnikov tam, prvo cerkev, potem ivan

tudi ko še ni bilo vpliva nek

Objavljeno (popravljeno)
pred 2 minutami, Snečer pravi:

Pol si tut ti janšist :)

(krv nije voda) :D

Popravljeno . Popravil motozajebant
Objavljeno
pred 6 minutami, motozajebant pravi:

Pol si tut ti janšist :)

(krv nije voda) :D

vseeno se genski material spreminja skozi generacije...

Objavljeno
pred 5 minutami, Snečer pravi:

Potem pa me kdaj pokliči, če boš hodil kaj po teh krajih. Rade volje te bom počastil s kakim pivom ali karkoli si boš pač zaželel. Jasno, ko bo konec epidemije in z njo povezanimi ukrepi. Ne misli, da sem negativno nastrojen nad tistimi, ki imajo drugačna stališča od mojega. Nisem te vrste kaliber. Rad se družim z vsemi veselimi in po srcu dobrimi ljudmi. Politična pripadnost me ne zanima.  

• Všeč mi je 1
  • Hvala 1
Objavljeno (popravljeno)
pred 19 minutami, bladerunner pravi:

ti maš tu na ms kakšno nalogo s strani sds?

@Snečer,pa še to. Če bi jo imel, verjemi, da nebi limal v rubriko o dnevnih vožnjah slik svojega motorja z jasno vidno registrsko številko. 

Objavljeno
pred 3 minutami, bladerunner pravi:

@Snečer,pa še to. Če bi jo imel, verjemi, da nebi limal v rubriko o dnevnih vožnjah slik svojega motorja z jasno vidno registrsko številko. 

ne razumem...

Objavljeno
Pravkar, Snečer pravi:

ne razumem...

Po registrski številki motornega vozila je razmeroma lahko ugotovit identiteto lastnika. 

Objavljeno

Po registrski številki motornega vozila je razmeroma lahko ugotovit identiteto lastnika. 

in kaj potem? hojs bi te poklical in ti rekel hvala

Objavljeno
pred 23 minutami, Snečer pravi:

A imaš v poljanski dolini tudi sorodnike?

pred 2 urami, maus pravi:

za katero sem se boril s puško v roki in bil odlikovan  ;)

A si imel prednjačo? A je že bilo na enoviti naboj? :jezik:

• Haha 3
Objavljeno
Pravkar, Snečer pravi:

in kaj potem? hojs bi te poklical in ti rekel hvala

Nekdo drug pa bi me lahko nekje počakal in me na mrtvo pretepel. Vsaj eden izmed članov tega portala je take sorte tič, ki se redno oglaša na teh straneh. Pa še direktno mi je grozil. Saj oba veva o kom govorim. 

Objavljeno
pred 4 minutami, bladerunner pravi:

Nekdo drug pa bi me lahko nekje počakal in me na mrtvo pretepel. Vsaj eden izmed članov tega portala je take sorte tič, ki se redno oglaša na teh straneh. Pa še direktno mi je grozil. Saj oba veva o kom govorim. 

kmet2 veliko govori, je pa prijeten in miroljuben fant

ti pa si tu s tožbami grozil

Objavljeno
pred 4 minutami, bladerunner pravi:

tudi drugače, sampovem :P

Objavljeno
Pravkar, Snečer pravi:

kmet2 veliko govori, je pa prijeten in miroljuben fant

O njem ni dvoma, da je dober fant. Sicer ga osebno ne poznam, lahko pa marsikaj razberem iz njegovih komentarjev. Oni iz Domžal je bolj problematične sorte tič.  

Objavljeno

O njem ni dvoma, da je dober fant. Sicer ga osebno ne poznam, lahko pa marsikaj razberem iz njegovih komentarjev. Oni iz Domžal je bolj problematične sorte tič.  

keri je to iz Domžal, da se ga tako bojiš?

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

tudi drugače, sampovem :P

Jasno. Če pa bi hotel, pa lahko tudi na spletu povsem zakrijem lastno identiteto in lokacijo. Vendar ti je na razpolago moj dejanski IP naslov, preko katerega lahko odkriješ mojo identiteto. Nič ne skrivam. 

Objavljeno
Pravkar, bladerunner pravi:

Jasno. Če pa bi hotel, pa lahko tudi na spletu povsem zakrijem lastno identiteto in lokacijo. Vendar ti je na razpolago moj dejanski IP naslov, preko katerega lahko odkriješ mojo identiteto. Nič ne skrivam. 

no, potem tut tablice ne rabiš skrivat, mar ne

Objavljeno
pred 1 minuto, Snečer pravi:

keri je to iz Domžal, da se ga tako bojiš?

Bojim se nikogar. Sem izjemno miroljubne sorte človek in se ne zapletam v spore z drugimi in nikogar tudi ne ogrožam. Znam se pa tudi odlično branit, če bi bilo potrebno. 

Govora je pa o onem, ki je včeraj nekaj omenjal nek ror.  

pred 2 minutami, DAMI34 pravi:

no, potem tut tablice ne rabiš skrivat, mar ne

Saj jo ne. Nekateri pa jo. Se česa bojijo?

Objavljeno
Pravkar, bladerunner pravi:

Saj jo ne. Nekateri pa jo. Se česa bojijo?

najbrž :P

Objavljeno
Pravkar, DAMI34 pravi:

najbrž :P

Očitno nimajo čiste vesti?

Objavljeno
pred 13 minutami, Snečer pravi:

ti pa si tu s tožbami grozil

Pa ne mislim na tistega, ki se sicer tudi rad tu gori pištoli. 

Objavljeno
pred 3 minutami, Kugelschreiber pravi:

Mimgrede. Pred 80 leti so prileteli Nemci. Dežman, janes in kompanija me prepricujejo, da so nas dejansko prisli osvobodit komunistov, kenede? 

Mimogrede, jaz nisem do danes nikjer zasledil, da bi kdorkoli koga prepričeval, da so nas Nemci prišli osvobodit. Vsi vemo in to je dokazljivo zgodovinsko dejstvo, da so nas Nemci v tistem času okupirali in si hoteli na silo prilastit naše ozemlje. 

Objavljeno (popravljeno)
pred 4 minutami, Snečer pravi:

26.04.1941, Marburg an der Drau, Alte Bruecke

Škoda, ker se ni našel kak domačin in dolfija takrat počil. Rešil bi svet hude katastrofe. Kot je Gavrilo Princip avstrijskega cesarja. 

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!