Nearrain Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 8 minutes ago, bladerunner said: . Najlažje je vladat zmanipuliranim tepcem, ki ne znajo razmišljat z lastno glavo in imajo spomin zlate ribice. Si hotel rect "spomin Janshevih ovcic" GeeSXer 1
bladerunner Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 pred 1 minuto, Nearrain pravi: Si hotel rect "spomin Janshevih ovcic" Ne, imel sem v mislih spomin "kul" ovčic. BIF 1
Nearrain Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 1 minute ago, bladerunner said: Ne, imel sem v mislih spomin "kul" ovčic. Sej,,,Janshi so KUL njegove zveste ofcice ?
bladerunner Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 pred 8 minutami, Nearrain pravi: Sej,,,Janshi so KUL njegove zveste ofcice ? Ki pa še zdaleč niso tako primitivne in agresivne, kot KUL ovčice, ki so v resnici pravi volkovi. Videno in dokumentirano. BIF 1
Snečer Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 pred 1 minuto, bladerunner pravi: Ki pa še zdaleč niso tako primitivne in agresivne, kot KUL ovčice, ki so v resnici pravi volkovi. Videno in dokumentirano. in kako si drugače?
Nearrain Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 (popravljeno) 3 minutes ago, bladerunner said: Ki pa še zdaleč niso tako primitivne in agresivne, kot KUL ovčice, ki so v resnici pravi volkovi. Videno in dokumentirano. res je...sem jih videl na lastne oci na Presercu ob dnevu drzavnosti... v krvolocnem stilu so se kot pravi voltovi v rumeni jopicih tudi potetovirali s kljukastimi krizi v ta namen Popravljeno Julij 16, 2021. Popravil Nearrain C eagle 1
bladerunner Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 pred 1 minuto, Snečer pravi: in kako si drugače? Odlično. Zdravje me dobro služi, moped ravno tako. Vreme je bilo do danes fantastično. Torej se nimam nad čim pritoževat. Kako si pa kaj ti?
bladerunner Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 (popravljeno) pred 14 minutami, Nearrain pravi: res je...sem jih videl na lastne oci na Presercu ob dnevu drzavnosti... v krvolocnem stilu so se kot pravi voltovi v rumeni jopicih tudi potetovirali s kljukastimi krizi v ta namen Tudi jaz sem videl in slišal KUL volkove, ki so ob počastivi umrlih z minuto molka v vojni za Slovenijo glasno rjoveli in žvižgali, kar je nekaj najbolj pritlehnega in sramotnega. Tisti na Prešercu niso storili nič drugega, kot razvili transparent na katerem je pisalo nekako takole: Domoljubje imenujete fašizem, da branite svoj komunizem. S tako trditvijo se tudi jaz v celoti strinjam. Popravljeno Julij 16, 2021. Popravil bladerunner
Snečer Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 pred 23 minutami, bladerunner pravi: Odlično. Zdravje me dobro služi, moped ravno tako. Vreme je bilo do danes fantastično. Torej se nimam nad čim pritoževat. Kako si pa kaj ti? tudi v redu, odkar domobranci nimajo več večine... GoBobi, Nearrain in thumper 1 2
bladerunner Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 (popravljeno) pred 4 minutami, Snečer pravi: tudi v redu, odkar domobranci nimajo več večine... Kolikor zadnje čase videvam, so "domobranci" povsem miroljubni ljudje. Boljševiki pa izlivajo svoj bes, kot stekli psi. Dejstvo. P.S. Pa ne da politika vpliva na tvoje počutje in razpoloženje. To ni dobro. Jaz se počutim enako, ne glede katera politična opcija vlada Sloveniji. Nisem toliko obremenjen s politiko, kot ti misliš o meni. Popravljeno Julij 16, 2021. Popravil bladerunner BIF 1
Snečer Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 pred 8 minutami, bladerunner pravi: Kolikor zadnje čase videvam, so "domobranci" povsem miroljubni ljudje. Boljševiki pa izlivajo svoj bes, kot stekli psi. Dejstvo. P.S. Pa ne da politika vpliva na tvoje počutje in razpoloženje. To ni dobro. Jaz se počutim enako, ne glede katera politična opcija vlada Sloveniji. Nisem toliko obremenjen s politiko, kot ti misliš o meni. izdajalce naroda imam vedno na očeh, zgodovina nas je naučila thumper in Nearrain 1 1
bladerunner Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 Pravkar, Snečer pravi: izdajalce naroda imam vedno na očeh, zgodovina nas je naučila Tisti, za katere ti smatraš, da so izdajalci naroda, so že davno pod rušo. Nimaš se česa bat, ne bodo vstajali iz grobov. BIF 1
Snečer Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 pred 9 minutami, bladerunner pravi: Tisti, za katere ti smatraš, da so izdajalci naroda, so že davno pod rušo. Nimaš se česa bat, ne bodo vstajali iz grobov. v nedeljo smo videli, da jih je še 100.000 thumper 1
bladerunner Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 pred 1 minuto, Snečer pravi: v nedeljo smo videli, da jih je še 100.000 Ne vem, kje si jih ti videl 100.000.
Snečer Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 pred 1 minuto, bladerunner pravi: Ne vem, kje si jih ti videl 100.000. skoraj jih je voda odnesla thumper 1
bladerunner Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 pred 5 minutami, Snečer pravi: skoraj jih je voda odnesla Aha, torej če nekdo vidi določene stvari drugače od tebe, je po tvoje že nevaren in ga je potrebno imeti na očeh. Stara praksa zločinske UDBE. Kar se pa domobrancev tiče, pa verjamem, da si tudi ti do določene mere domobranec. Sklepam, da boš branil svoj dom in družino v primeru ogroženosti. BIF 1
Snečer Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 pred 1 minuto, bladerunner pravi: Aha, torej če nekdo vidi določene stvari drugače od tebe, je po tvoje že nevaren in ga je potrebno imeti na očeh. Stara praksa zločinske UDBE. Kar se pa domobrancev tiče, pa verjamem, da si tudi ti do določene mere domobranec. Sklepam, da boš branil svoj dom in družino v primeru ogroženosti. to ni domobranec...
bladerunner Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 pred 1 minuto, Snečer pravi: to ni domobranec... Kdor brani svoj dom, je domobranec.
Snečer Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 pred 3 minutami, bladerunner pravi: Kdor brani svoj dom, je domobranec. pa še na Boga in Hitlerja poleg priseže...in tako brani tuj dom, tujcem thumper, Nearrain in GoBobi 3
bladerunner Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 pred 5 minutami, Snečer pravi: pa še na Boga in Hitlerja poleg priseže...in tako brani tuj dom, tujcem Kot sem že napisal, tisti so že davno pod rušo.
Snečer Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 pred 2 minutami, bladerunner pravi: Kot sem že napisal, tisti so že davno pod rušo. nope, samo Hitlerja so zamenjali z drugim tak je, narod je v nedeljo povedal Nearrain in thumper 1 1
bladerunner Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 (popravljeno) pred 2 minutami, Snečer pravi: nope, samo Hitlerja so zamenjali z drugim tak je, narod je v nedeljo povedal Kaj je povedal? S kom so Hitlerja zamenjali in kdo? Popravljeno Julij 16, 2021. Popravil bladerunner
bladerunner Objavljeno Julij 16, 2021 Opozori Objavljeno Julij 16, 2021 pred 2 minutami, bladerunner pravi: nope, samo Hitlerja so zamenjali z drugim Misliš morda na tiste, ki nasilno pljuvajo na legalno in legitimno izvoljene poslance in hočejo nasilno vdreti v DZ? To pa so nacistične metode. Vendar jih izvajajo tebi všečni osebki. mladench 1
Snečer Objavljeno Julij 17, 2021 Opozori Objavljeno Julij 17, 2021 pred 8 urami, bladerunner pravi: Misliš morda na tiste, ki nasilno pljuvajo na legalno in legitimno izvoljene poslance in hočejo nasilno vdreti v DZ? To pa so nacistične metode. Vendar jih izvajajo tebi všečni osebki. pušnejo na referendumu, nimajo večine v dz, ds, pa bi še kar vladali thumper in Nearrain 1 1
BIF Objavljeno Julij 17, 2021 Opozori Objavljeno Julij 17, 2021 pred 10 minutami, Snečer pravi: pušnejo na referendumu, nimajo večine v dz, ds, pa bi še kar vladali Glede na to, kakšno je stanje v slovenski politiki...kdo pa naj bi nam vladal (mandatar-ka) in zakaj?. Pa ne prosim odgovora...."kdorkoli samo ne Janša"...kdo?...argumentirano. In zakaj bi bilo po tvojem mnenju to bolje oz. kaj se bi za ljudi spremenilo na bolje v danih razmerah? bladerunner 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se