ftp Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 Slovenski, češki in poljski premier se odpravljajo v Kijev na pogovor z Zelenskim Vir: 24ur Morda pa nas osreči ... Tedybear, a79, Zok in 5 others 1 7
Frenk 67 Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 pred 57 minutami, ftp pravi: Slovenski, češki in poljski premier se odpravljajo v Kijev na pogovor z Zelenskim Vir: 24ur Morda pa nas osreči ... Zelenski zdej išče primerno klet za sestanek, ker nimajo Cankarjevega doma. GregorM, Mavti, GoBobi in 1 other 1 3
maus Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 pred 58 minutami, ftp pravi: Slovenski, češki in poljski premier se odpravljajo v Kijev na pogovor z Zelenskim Vir: 24ur Morda pa nas osreči ... Premierji slovanskih držav ... mađaroš ni primeren
DAMI34 Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 pred 5 urami, Bmflar pravi: Čestitke vladi, v dveh letih zadolžitev dodatno + 12 miljard, imamo to - znamo to ! sam bodo pa plače višje...komi čakam pred 3 urami, ftp pravi: Slovenski, češki in poljski premier se odpravljajo v Kijev na pogovor z Zelenskim Vir: 24ur Morda pa nas osreči ... ne, bo ravno čas premirja
Zok Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 Mogoce se pa le kaj pozitivnega izcimi iz te vojne... GregorM, Tedybear, Frenk 67 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 pred 8 minutami, Zok pravi: Mogoce se pa le kaj pozitivnega izcimi iz te vojne... tisto pozitivo, ki jo ti misliš ,bo samo mikroefekt
tomaz69 Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 pred 5 urami, Bmflar pravi: Čestitke vladi, v dveh letih zadolžitev dodatno + 12 miljard, imamo to - znamo to ! Pa še grb v novih barvah so spravli "skozi"....😥
ftp Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 pred 24 minutami, DAMI34 pravi: ne, bo ravno čas premirja Pusti nam upanje... saj veš tisto danes so dovoljenje sanje...jutri je nov dan 😄 Zok, Tedybear, GoBobi in 5 others 8
Zok Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 1 hour ago, ftp said: danes so dovoljenje sanje...jutri je nov dan 😄 O, ti komi! DAMI34, skalar36, GregorM in 2 others 5
GregorM Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 (popravljeno) 5 hours ago, ftp said: Slovenski, češki in poljski premier se odpravljajo v Kijev na pogovor z Zelenskim Vir: 24ur Morda pa nas osreči ... Dvomim, da bi bil kdo tako nepreviden, da bi sredi vojne sproti objavljal lokacijo take tarče. Imam občutek, da bomo zvečer videli posnetke, ki so nastali pred par dnevi, morda celo ne v Kijevu. Vsekakor se bo pa na njih smehljal naš heroj iz kleti Cankarjevega doma. Popravljeno Marec 15, 2022. Popravil GregorM DAMI34, Bmflar, Mavti in 1 other 4
izibajker Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 Pa koga namerava ta naš Twito s tem izletom impresionirat?
DAMI34 Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 pred 53 minutami, GregorM pravi: Dvomim, da bi bil kdo tako nepreviden, da bi sredi vojne sproti objavljal lokacijo take tarče. Imam občutek, da bomo zvečer videli posnetke, ki so nastali pred par dnevi, morda celo ne v Kijevu. Vsekakor se bo pa na njih smehljal naš heroj iz kleti Cankarjevega doma. ja in ne..če men vprašaš, kdo sta Češki, pa Poljski minister..wtf, kdu je tu? Če Putina vprašaš, ab zbombardiral JJa, bi reku ja, ma kaj ko nima tok precizne naprave za "gađanje". Sej se zajebavam, ma tile strici, ki gredo mal na obisk niso pretnja Rusiji. pred 13 minutami, izibajker pravi: Pa koga namerava ta naš Twito s tem izletom impresionirat? mogoče mu bo naš dal kak nasvet, kako z vodnim topom rešit problem Pa ne pozabit, kdo nas je lastnoročno osvobodil spod Juge Zok, GregorM in izibajker 3
franc Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 Veliko orožja je leta 1991 prišlo iz Ukrajine, še več pa je tam, neznano kam, poniknilo denarja (v gotovini) za razno nedobavljeno "robo" . Mogoče ga gre zdaj iskat... lp GregorM in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 pred 31 minutami, franc pravi: Veliko orožja je leta 1991 prišlo iz Ukrajine, še več pa je tam, neznano kam, poniknilo denarja (v gotovini) za razno nedobavljeno "robo" . Mogoče ga gre zdaj iskat... lp on še z BIH ni poračunal do konca izdobav orožja...so ga prehitel komiji Zok 1
franc Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 pred 8 minutami, DAMI34 pravi: on še z BIH ni poračunal do konca izdovav orožja...so ga prehitel komiji Počaki, da rusi napadejo Bih...
DAMI34 Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 pred 11 minutami, franc pravi: Počaki, da rusi napadejo Bih... še Ukrajine ne zmorjo, do Bih je še daleč
izibajker Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 (popravljeno) pred 27 minutami, franc pravi: ...poniknilo denarja (v gotovini) za razno nedobavljeno "robo" . Mogoče ga gre zdaj iskat... Malo verjetno. Tja potujejo z vlakom. Kam bi pa stlačil nazaj grede vse tiste (s kešom nabasane) kufre, je kar gužva v kupejih... Popravljeno Marec 15, 2022. Popravil izibajker bosa 1
Bmflar Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 Scarabeo 500, boki brm, Kmet2 in 1 other 4
Frenk 67 Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 pred 29 minutami, izibajker pravi: Malo verjetno. Tja potujejo z vlakom. Kam bi pa stlačil nazaj grede vse tiste (s kešom nabasane) kufre, je kar gužva v kupejih... stari, a je problem še en vagon prklopit? 😂😂 Bmflar, Mavti, GregorM in 3 others 6
Kugelschreiber Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 (popravljeno) Vse bolj se mi zdi, da Mura res ni mejna reka. To postajata Soča, Rižana, Kolpa, Drava….dragi moji, mi smo že Madžarska. Popravljeno Marec 15, 2022. Popravil Kugelschreiber Frenk 67 in tomaz69 2
BRANE Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 Po moje bi pa bla Rižana težko kaka meja. Krajevna skupnost črni kal in kubed, to že. Kaj več pa težko.
bladerunner Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 pred 20 minutami, Kugelschreiber pravi: Vse bolj se mi zdi, da Mura res ni mejna reka. To postajata Soča, Rižana, Kolpa, Drava….dragi moji, mi smo že Madžarska. Pravilno! Dovolj je bilo partijske propagande. 30 let na 45 podlage lažejo in manipulirajo slovenski narod. Enkrat je pač potrebno temu narediti konec! Slovensko novinarstvo je z redkimi svetlimi izjemami pretežni del nekdanjega partijskega novinarskega aparata, skrbno izbranega in popolnoma podložnega politiki, ki se ima za levo in kateri suženjsko služi kot transmisija laži in prevar. Živa sramota za demokracijo. jvalant, GoBobi, mladench in 6 others 1 8
Kugelschreiber Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 33 minutes ago, BRANE said: Po moje bi pa bla Rižana težko kaka meja. Krajevna skupnost črni kal in kubed, to že. Kaj več pa težko. Ojej ojej kako sem zafukal. Seveda sem mislil Dragonjo. Hvala za popravek. BRANE 1
BRANE Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 pred 3 minutami, Kugelschreiber pravi: Ojej ojej kako sem zafukal. Seveda sem mislil Dragonjo. Hvala za popravek. Jaz bi raje Mirno, še. Raje pa sploh nič.. Republimaistrapress
BRANE Objavljeno Marec 15, 2022 Opozori Objavljeno Marec 15, 2022 pred 29 minutami, bladerunner pravi: Pravilno! Dovolj je bilo partijske propagande. 30 let na 45 podlage lažejo in manipulirajo slovenski narod. Enkrat je pač potrebno temu narediti konec! Slovensko novinarstvo je z redkimi svetlimi izjemami pretežni del nekdanjega partijskega novinarskega aparata, skrbno izbranega in popolnoma podložnega politiki, ki se ima za levo in kateri suženjsko služi kot transmisija laži in prevar. Živa sramota za demokra Predlagam, da vso tisto navlako z kaježeunim kdo vam laže in podobnimi ukinejo in naredijo volilno kampanijo na novi 25 teve. Če še to ni dovolj, pa je lahko rezerva radio ognjišče. Ima odlično pokritost, spljoh. Zok, DAMI34 in Alla 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se