Skoči na vsebino

Vlada (parlament in politika)

Priporočene objave

Objavljeno
pred 12 minutami, Sam dePihlja pravi:

Delam v podjetju (1300+ zaposlenih), ki je precej na političnem prepihu.

A si moj sodelauc :hmm:

Objavljeno
pred 10 minutami, Zivnorc pravi:

... jebenti... pa sem vendarle imel kanček upanja, ko so sporočili, da so v Kijevu bombardirali železniško postajo....

.... A rusi nimajo nobenega sprintanega voznega reda, kdaj kak vlak pride?!?!

Po moje je imel zamudo. 

Objavljeno
Just now, MARJA said:

Po moje je imel zamudo. 

Nisem vedel da vozijo naši vlaki tudi v Kijev.

Objavljeno
7 minutes ago, maus said:

A si moj sodelauc :hmm:

Haha, žal ne. Če bi naši prihodki bili odvisni od služnostnih pravic, izdaje dolžniških vrednostnih papirjev in proračuna niti nebi bil tako zaskrbljen 😝

Objavljeno
pred 10 urami, bladerunner pravi:

Pomembno je le, da so "naši", ne glede na njihovo strokovnost. 

Osnovno vodilo kadrovske politike te vlade!  Takšnih idiotov še nihče ni postavljal na vodilna mesta ali celo za ministre.

Objavljeno
pred 7 minutami, Frenk 67 pravi:

Osnovno vodilo kadrovske politike te vlade!  Takšnih idiotov še nihče ni postavljal na vodilna mesta ali celo za ministre.

Na žalost to ni posebnost samo zdajšnje vlade, ampak se stanja slabša od samostojnosti naprej. Yuga je bil gnil sistem, samo stroka je bila še vedno stroka (saj so nastavljali "svoje" , samo so morali vsaj nekaj znati ali pa so dobili "obstranske" , sicer dobro plačane funkcije) , sedaj pa se politične idiote nastavlja na ključne (strokovne) položaje. Stroke ni več. Na ministrstvu s 1000+ zaposlenimi ne sestaviš strokovne ekipe, ki bi pripravila zakon/predpis in najemajo zunanje izvajalce in na koncu je tako skrupucalo, da boli glava (če imajo slučajno še kje kakšnega sposobnega, pa ga onemogočijo, da jim ne dela "zgage" ) .

lp

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Pred volitvami se sprašujem a so slabši levi al desni ...oz. ali je to celo retorično vprašanje.

Objavljeno
pred 18 minutami, franc pravi:

Na žalost to ni posebnost samo zdajšnje vlade, ampak se stanja slabša od samostojnosti naprej. Yuga je bil gnil sistem, samo stroka je bila še vedno stroka (saj so nastavljali "svoje" , samo so morali vsaj nekaj znati ali pa so dobili "obstranske" , sicer dobro plačane funkcije) , sedaj pa se politične idiote nastavlja na ključne (strokovne) položaje. Stroke ni več. Na ministrstvu s 1000+ zaposlenimi ne sestaviš strokovne ekipe, ki bi pripravila zakon/predpis in najemajo zunanje izvajalce in na koncu je tako skrupucalo, da boli glava (če imajo slučajno še kje kakšnega sposobnega, pa ga onemogočijo, da jim ne dela "zgage" ) .

lp

Niso ne ministrstvih sami idioti, ampak, če naročiš pripravo zakona pri svojih pajdaših potem veš, da bo zakon tak kot ga želiš pa še denar kroži.

Objavljeno
pred 3 urami, Sam dePihlja pravi:

Delam v podjetju (1300+ zaposlenih), ki je precej na političnem prepihu. Lahko povem iz prve roke, kako to gre. Zgoraj zapisano za obdobje prej in sedaj drži. Bi pa dodal glede dogajanja sedaj: Ne zamenjujejo se samo vodstveni kadri. Na vsak razpis za dobre pozicije v podjetju se kadrujejo sorodniki, znanci, znanci znancev, preko vpliva najprej omenjenih...razpisni pogoji se prilagajajo. Namesto strokovnjaka dobiš na oddelek nekoga, ki pač popolni mesto, vodstvo pa pričakuje od oddelka še boljše rezultate, češ...saj ste dobili dodaten kader 🤣 Da ne omenjam nepotrebnih svetovalnih pogodb in zunanjih storitev, pridobivanje dragih certifikatov, ki jih podjetje ne potrebuje, seveda vse to preko svinjsko plačanih svetovalcev (govorimo o tarifah 1000€+ na dan) 🤮.

Povem vam, pravi test vzdržljivosti državnih podjetij ni bila korona, tudi vojna v Ukraini ne... 

100% komi tehnika, ki so jo desni izpopolnili do perfekcije.

Nauk zgodbe: 1x komi, vedno komi (sori JJ)

pred 3 urami, MARJA pravi:

Po moje je imel zamudo. 

glede na sliko...so se izgubili :P

275695204_1306900849796429_576103802880747106_n.jpg.29ceeba4165ad2d86fa70fc5d6806831.jpg

Objavljeno
pred 2 urami, tomaz69 pravi:

Niso, vse pod kontrolo..olika pa taka, twitter rulzzz…

B7BE2C96-17A8-41BC-A916-D59AABB51057.jpeg

To Toninu naroča naj pripravi pilatuse za nadzor zračnega prostora😁

Objavljeno
pred 3 urami, tomaz69 pravi:

Niso, vse pod kontrolo..olika pa taka, twitter rulzzz…

B7BE2C96-17A8-41BC-A916-D59AABB51057.jpeg

Ne ne JJ je ugotovil, da obstaja Google maps...

• Haha 3
Objavljeno

K je nš predsednik vlade romal v Jajce še ni blo twiterja 🤣

• Haha 3
Objavljeno
pred 7 urami, Zivnorc pravi:

... jebenti... pa sem vendarle imel kanček upanja, ko so sporočili, da so v Kijevu bombardirali železniško postajo....

Bolje da je prišel v enem kosu nazaj....kaj bi šele delali, da se ni.....itak bi bil kriv Kučan, ĐĐ bi bil pa razglašen najmanj za mučenika! Potem pa bi se po njem poimenovale ulice, trgi, šole, pa v svet bi moral poleteti iz letališča poimenovanim po ĐĐ....skratka pizdarija cela! :slap:

Lepše ga bo gledati, kako bo 24.4. zvečer po porazu spet z dolgim nosom kolo plesal....že videno  :OK: 

Veste kako slavje je bilo v Zimbabveju, ko je končno riknil Robert Mugabe? No, tako slavje bo upam tudi 24.4. zvečer :beer2:

Objavljeno

Vi se kr zajebavajte, medetm je pa Tonin v visoki pripravljenosti in vam čuva hrbet :P

275972389_1316514342182055_725489023809474802_n.jpg

275311167_7632687666749064_277765212021310351_n.jpg

Objavljeno
pred 18 urami, bladerunner pravi:

Kaj si hotel s tem povedat? Da so pa bili pod levičarskimi vladami vsi siti in vsi polni keša ali kaj? V vseh državah tega sveta obstaja revna populacija. Različna so samo razmerja med revnimi in tistimi, ki imajo vsega dovolj. Slovenija hvala Bogu spada med tiste države, v katerih revščina zajema relativno majhno število ljudi. Ta vlada je pa definitivno naredila veliko, da se število revnih zmanjša in z različnimi ukrepi tudi omilila življenja tistih, ki živijo pod pragom revščine. Reveži so pa vedno obstajali, obstajajo in bodo obstajali na tem svetu. V vseh državah. Ne glede na politično opcijo, ki vodi določeno državo. Žal. 

koliko nas stane in nas je tudi prej, ko so se komiji šli iste igrice, desni pa jih ponavljajo.

https://necenzurirano.si/clanek/aktualno/koliko-stane-direktorski-stolcek-na-posti-slovenije-952060?fbclid=IwAR3AmifE9_3V37txv9ug9y90KB1XM5GhxXTweE4ofNPCZPyCrXPLsvLmzQ4

udpri učke, pa nehi sanjat

Objavljeno
pred 46 minutami, skalaprava pravi:

Lepše ga bo gledati, kako bo 24.4. zvečer po porazu spet z dolgim nosom kolo plesal....že videno  :OK: 

Veste kako slavje je bilo v Zimbabveju, ko je končno riknil Robert Mugabe? No, tako slavje bo upam tudi 24.4. zvečer :beer2:

Hehehe, če se bodo tvoje želje izpolnile, verjemi, se boste tudi najbolj zabetonirani naslednji dan zbudili, ko bodo kreature stopile pred javnost.

Posnetek zaslona (22).png

pred 8 urami, Zivnorc pravi:

S takimi prikritimi željami, bi bil jaz na tvojem mestu skrajno previden. Kajti po navadi je tako, da tisto kar želiš drugemu, lahko realnost postane pri tebi. 

Samo dobronamerni nasvet. 

• Všeč mi je 2
Objavljeno
pred 1 uro, DAMI34 pravi:

K je nš predsednik vlade romal v Jajce še ni blo twiterja 🤣

Vseeno pa je njemu le ratalo, da se je nekega dne prebudil iz komijevske hipnoze, kar nebi mogel trditi za mnoge, ki se oglašate na tem portalu.:hmm:

Objavljeno
pred 12 minutami, bladerunner pravi:

Vseeno pa je njemu le ratalo, da se je nekega dne prebudil iz komijevske hipnoze, kar nebi mogel trditi za mnoge, ki se oglašate na tem portalu.:hmm:

na podlagi česa dokazuješ, da se je prebudil iz "komijevske" hipnoze in na podalgi česa sklepaš, da smo nekateri komiji od vedno in zakaj?

A so ti to na oddaji, kdo vam laže povedali, al maš bolj "globoke" informacije?

Zdej se pa zbudi...pa greva mal po vrsti:

JJ je romal v jajce, drži? DA

Jaz sem hodil takrat v cerkev, tudi drži. DA

Kdo je komi? :P JJ

Kdo je krščen in ima zakramente? DAMI

Kdo je v času totalitarnega sitema poskušal biti v poziciji vladajočih (JJ) in kdo je bil takrat "partiji " nevaren? (DAMI)

Zadnje te sprašujem samo hipotetično...ker vem da ti tok daleč opran mozak ne nese :D

ps..ko govoriš o previdnosti (par postov višje), res da je Sneci v ilegali, ma lahko te tudi jaz za neumne, res neumne izjave obtoževanj članov foruma dam zlahka mal na hladno :D

Objavljeno
pred 8 urami, Frenk 67 pravi:

V prejšnji sestavi vlade, pa je bil največji idiot nihče drug, kot sam PM, ki je celo javno priznal, da mu je profesor rekel, da je glup ko kurac. Da pa taka pokveka dobi mesto PM, morajo biti pa še hujši idioti tisti, ki so mu množično dali svoj glas na volitvah. :slap:

Objavljeno
pred 3 minutami, DAMI34 pravi:

na podlagi česa dokazuješ, da se je prebudil iz "komijevske" hipnoze in na podalgi česa sklepaš, da smo nekateri komiji od vedno in zakaj?

A so ti to na oddaji, kdo vam laže povedali, al maš bolj "globoke" informacije?

Zdej se pa zbudi...pa greva mal po vrsti:

JJ je remal v jajce, drži?

Jaz sem hodil takrat v cerkev, tudi drži. 

Kdo je komi? :P

Kdo je krščen in ima zakramente?

Kdo je v času totalitarnega sitema poskušal biti v poziciji vladajočih in kdo je bil takrat "partiji " nevaren?

Zadnje te sprašujem samo hipotetično...ker vem da ti tok daleč opran mozak ne nese :D

ps..ko govoriš o previdnost, res da je Sneci v ilegali, ma lahko te tudi jaz za neumne, res neumne izjave obtoževanj dam zlahka mal na hladno :D

Marsikaj sicer drži, kar si napisal. Je pa tudi res, da v tistih časih ni bilo mladini težko oprati glav skozi šolski sistem in ostalo družbeno življenje. Precej težje pa je bilo spregledat in JJ je eden tistih ex komijev, ki mu je to uspelo, kar je dokazal, kot eden ključnih oseb v osamosvojitveni vojni. Bil je eden tistih, ki jim je uspelo demontirat zločinski enopartijski enoumni komunistični režim in gnilo tvorbo imenovano sfrj. To so dejstva. 

Če zaključim, JJ je bil komi v svojih mladostniških letih, vendar nikoli ni imel funkcije, ki bi mu omogočala kakršnokoli moč odločanja v prejšnjem režimu. Dejstvo. Prebudil se je iz komijevske kome in uvidel vso bedo te rdeče tolpe in jo na koncu pomagal demontirat. Njegov doprinos demontaži rdeče komunistične zalege ni bil majhen. Dejstvo. 

Objavljeno
pred 7 minutami, bladerunner pravi:

Marsikaj sicer drži, kar si napisal. Je pa tudi res, da v tistih časih ni bilo mladini težko oprati glav skozi šolski sistem in ostalo družbeno življenje. Precej težje pa je bilo spregledat in JJ je eden tistih ex komijev, ki mu je to uspelo, kar je dokazal, kot eden ključnih oseb v osamosvojitveni vojni. Bil je eden tistih, ki jim je uspelo demontirat zločinski enopartijski enoumni komunistični režim in gnilo tvorbo imenovano sfrj. To so dejstva. 

Če zaključim, JJ je bil komi v svojih mladostniških letih, vendar nikoli ni imel funkcije, ki bi mu omogočala kakršnokoli moč odločanja v prejšnjem režimu. Dejstvo. Prebudil se je iz komijevske kome in uvidel vso bedo te rdeče tolpe in jo na koncu pomagal demontirat. Njegov doprinos demontaži rdeče komunistične zalege ni bil majhen. Dejstvo. 

ne mi pisat pravljic.

JJ kot ostali z rdečo knjižico, so bili oportunisti, ki so se silil h koritu, ma so jih ostali prasci pri koritu odrivali stran.

Lahko pa tut tvojo pravljico prebiramo o Pepelki, ki je morala čistiti stanovanje, ker so jo zlobne komi sestrice terale pucat :P

Sam prosim, res te prosim, NE ŽALIT MOJE INTELIGENCE S TEMI PRAVLJICAMI.

tu končam...evo.

Pa ti daj tudi. Pliiis.

Objavljeno
pred 1 minuto, DAMI34 pravi:

ne mi pisat pravljic.

JJ kot ostali z rdečo knjižico, so bili oportunisti, ki so se silil h koritu, ma so jih ostali prasci pri koritu odrivali stran.

Lahko pa tut tvojo pravljico prebiramo o Pepelki, ki je morala čistiti stanovanje, ker so jo zlobne komi sestrice terale pucat :P

Sam prosim, res te prosim, NE ŽALIT MOJE INTELIGENCE S TEMI PRAVLJICAMI.

tu končam...evo.

Pa ti daj tudi. Pliiis.

No, recimo, da bom končal v maniri, da spoštujem tvoje prepričanje, moje pa je diametralno nasprotno tvojemu. Demokratično?

Objavljeno
pred 7 minutami, bladerunner pravi:

No, recimo, da bom končal v maniri, da spoštujem tvoje prepričanje, moje pa je diametralno nasprotno tvojemu. Demokratično?

Utopično, ma naj ti bo :D

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!