bladerunner Objavljeno Marec 17, 2022 Opozori Objavljeno Marec 17, 2022 (popravljeno) pred 59 minutami, Pajk pravi: Če ima kdo tukaj sprane možgane si to ti. V vsaki objavi imaš besedo “komi”. Ponavljaš se kot pokvarjena plošča. Daj pospravi malo podstrešje. Mogoče si v redu človek, ko je govora o čem drugem. Ampak, kar se tiče politike, si pa res ozkogled in slep. Začenjam verjeti, da se za avatarjem skriva sam JJ ali pa vsaj njegov bližnji sorodnik. Res pretiravaš s temi tvojimi komiji. Glej kolega, jaz na tem forumu prezentiram svoj pogled na situacijo in ga skušam tudi podkrepit z argumenti. Kdo ima sprane možgane bi lahko o tem veliko debatirali. Ozkogled in slep sem izključno in samo v očeh tistih, ki jim je pluralno razmišljanje popolna tujka. Takim pa jaz pravim commys. Kajti komiji so (ste) tisti, ki ne dopuščate pluralizma in vaskogar, ki drugače razmišlja od vas obkladate z žaljivkami in zmerljivkami. Če si bral moje komentarje na začetku mojega komentiranja, si lahko kaj hitro ugotovil, da sem bil v svojih postih izjemno spoštljiv do drugih piscev komentarjev. Zaradi drugačnega svetovno nazorskega prepričanja od mnogih drugih piscev, sem bil in sem še, kljub spoštljivemu in kulturnemu pisanju postov deležen raznih žaljivk, zmerljivk in poskusov diskreditacije. Ko sem uvidel, kakšno stanje duha (porazno) vlada na tem portalu, sem se samo prilagodil in tudi sam včasih uporabil in še uporabljam kako besedo ali stavek, ki ni ravno zavidanja vreden s kulturnega področja pisanja. Če bi se drugi bolj spoštljivo vedli do mene in bi debata tekla na nekem višjem, spoštljivem nivoju komuniciranja, ti zagotavljam, da marsikatere besede, ki ni ravno meni v ponos, nebi nikoli uporabil. Saj so forumi namenjeni temu, da se na njih krešejo različna mnenja, vendar na spoštljiv in kulturen način. Pa žal temu še zdaleč ni tako. Obstajate pač taki, ki preprosto niste sposobni sprejemati drugačnega mnenja, kot ga imate sami. Če nekdo drugače razmišlja, bi ga najraje utopili v žlici vode. To je značilnost komijev in takim jaz pravim komiji. Popravljeno Marec 17, 2022. Popravil bladerunner bosa 1
bladerunner Objavljeno Marec 17, 2022 Opozori Objavljeno Marec 17, 2022 pred 42 minutami, skalaprava pravi: Kolega @bladerunner, govora je bilo o enoumju v stranki SDS, ki je nekje na nivoju bivše KPJ. Ne slepimo se, da bi Janez zelo rad imel vlogo Tita v Sloveniji. No, bomo probali na volitvah po demokratični poti to nevarnost minimalizirat 😁 Sicer pa opažam, da tvoje ideje in pogledi na tem forumu, ki združuje motoriste, nima ravno neke velike podpore.... ali ocenjuješ, da je potemtakem povprečen slovenski motorist v bistvu s čelado maskiran "komi"? 🤔 @DAMI34, morda bi morali ta forum preimenovati v "Komisvet" 🤭🤣 Kolega @skalaprava, kaj se dogaja v stranki SDS je njihova interna zadeva. Če ti kaj ne paše, se včlani v stranko in dobil boš možnost in priložnost, da kaj spremeniš. Upam vsaj, da si le ne domišljaš, da poseduješ sposobnost prodiranja v tuje glave in brati misli drugih ljudi. Kajti tako vehementno trdit, kaj bi Janez ali kdo drug rad imel in počel, pa že meji na domišljavost, če ne še kaj hujšega. Jaz ne sodelujem na forumih zaradi všečnosti in podpore drugih forumašev. Trdim, da je vsakdo komi, ki ne prenese drugačnega mnenja od lastnega in kateremu je mnenjski pluralizem tujka. Če se v tem kdo prepozna, je to pač njegov problem. pred 25 minutami, ciciban pravi: Folk samo trenira za volitve. Nič drugega. Ampak tovrsten folk je nabit z primitivizmom in mentalno pohabljen. bosa 1
GeeSXer Objavljeno Marec 18, 2022 Opozori Objavljeno Marec 18, 2022 Evo našega heroja, ki ne upa na sodišče, naj bi šel pa v Kijev. Z vlakom v vojno! Potem na vlaku twital in twital, ni pa nobene slike porušenega Kijeva, Je spljoh izstopil iz vlaka? https://insajder.com/slovenija/prevara-lazno-potovanje-do-obleganega-kijeva-jansa-fiala-morawiecki-naj-bi-se-z-zelenskim Tedybear 1
Frenk 67 Objavljeno Marec 18, 2022 Opozori Objavljeno Marec 18, 2022 pred 9 urami, bladerunner pravi: Če je enoumje mi povej, kako potem lahko ti pišeš kritično o trenutni vladi? Pod vladavino enoumja je to nemogoče. Mogoče si pa ti tisti, ki ne zmoreš misliti. Pa nismo vsi del vašega enoumja, eni še vedno lahko mislimo s svojo glavo. GoBobi, GregorM, Bmflar in 2 others 5
Frenk 67 Objavljeno Marec 18, 2022 Opozori Objavljeno Marec 18, 2022 pred 7 urami, bladerunner pravi: Ampak tovrsten folk je nabit z primitivizmom in mentalno pohabljen. Tolk o spoštljivem odnosu do drugače mislečih. 😂😂 DAMI34, skalaprava, Tedybear in 4 others 5 2
Kaldu Objavljeno Marec 18, 2022 Opozori Objavljeno Marec 18, 2022 pred 9 urami, MARE 65 pravi: Mater šele zdaj opazil, komiji, jaz pa skoz berem kombiji in mi nikakor ni šlo v glavo kakšni so oz. kdo so kombiji, mislil sem, da so to oni ki so skombinirali prejšnji in zdajšnji sistem in vedno vlečejo koristi, res sem budala Morda dislektik je bolje? ciciban, MARE 65, Frenk 67 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Marec 18, 2022 Opozori Objavljeno Marec 18, 2022 pred 13 urami, skalaprava pravi: @DAMI34, Sneci je v ilegali??? Pa naj gre vse v ženske spolne organe 🤬 Prvo korona, pol vojna in zdaj še Snecer prepovedan.....pa kam gre ta svet? Kaj je pa naredil? A je postal ljubitelj BMW, pa jaz tega ne vem? Ker edino za ta greh bi si res zaslužil ilegalo 😋🤣 Aja, da ne bom .... Torej dol z Janšo , dol s cenami novih motorjev, dol z elekričnimi motorji (tud za te je ziher kriv ĐĐ 🤭), skratka dol z vsem... saj razumete 😋 V ilegali...ne pa izključen
Frenk 67 Objavljeno Marec 18, 2022 Opozori Objavljeno Marec 18, 2022 pred 16 urami, DAMI34 pravi: K je nš predsednik vlade romal v Jajce še ni blo twiterja 🤣 Tud k je romal iz jajca ga še ni blo, kolk mu je blo grozno k ni mogu objavt, da je zmagu. 😂 Zok, DAMI34 in Tedybear 3
Popularna objava izibajker Objavljeno Marec 18, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 18, 2022 pred 13 urami, bladerunner pravi: ... Enako je kar se JJ tiče. Enkrat je domobranec, spet drugič komunist. Kolega Blejdranr, a se ti hecaš in nas zabavaš, ali pa res ne razumeš bistva. Že dolgo ni več pomembno, katere barve kdo uporablja (črna-fašist, rjava-nacist, rdeča-komunist...). Že dolgo ni več pomembno, katere simbole kdo uporablja (butara, svastika, zvezda...). Pomemben je princip funkcioniranja, delovanja, zavzemanja, vladanja... določenih osebkov, frakcij, združenj... Primer: Na ruskih avionih se še dandanes bleščijo rdeče zvezde. Pa okrog Kremlja boš tudi rdečo zvezdo našel, ki ponosno štrli v nebo... Pa vse to nima prav nobene zveze s Komunizmom. Ruska vojska je danes (s svojim bombardiranjem civilnih stanovanjskih objektov, bolnic, šol...) pokazala in dokazala, da je največja fašistična vojska na planetu. Ruski avtokrat in njegovi oligarhi danes niso neki komiji, so eni najbogatejših osebkov na zemlji. Je popolnoma vseeno, kako poimenujemo Putina: avtokrat, diktator, zločinec, dosmrtni precednik, car.... Pomembno je, da je ves svet (ki ni pod medijsko blokado) dojel, da tip uporablja metode iz 19 stoletja, zganja represijo, zatira neodvisne medije, laže in manipulira cel svoj narod, grozi sosedom, izsiljuje, sproža in vodi bolane vojne... Pa da ne bomo off topic. Naš preljubi JJ je v zadnjih 30 letih (odkar se svaljka po političnem odru) že neštetokrat dokazal, da so mu zelo blizu ravno avtokratske metode. Na našo srečo mu (še) ni uspelo, da bi jih vse v totalnem obsegu udejanjil. Je pa v njegovem delovanju ogromno kazalcev, ki potrjujejo, da si z dušo in telesom prizadeva ravno v to smer. JJ je bil še mesec dni nazaj (skupaj z njegovim ideološkim kompanjerosom Orbanom) po svojih aspiracijah zelo blizu Putinu... Tudi naš maršal Twito laže, manipulira, poskuša nadzorovat medije, prereka se s civilno družbo, podreja si sodstvo... Skratka, ukvarja se s stvarmi, ki (v normalnih državah) niso zapisane v delovnih nalogah predsednika vlade... Volk dlako menja, narave pa nikoli. GoBobi, Zok, skalaprava in 12 others 8 7
DAMI34 Objavljeno Marec 18, 2022 Opozori Objavljeno Marec 18, 2022 pred 14 urami, skalaprava pravi: @DAMI34, morda bi morali ta forum preimenovati v "Komisvet" 🤭🤣 glede na mraz, korono, vojno je to samo še komiMotosvet pred 14 urami, MARE 65 pravi: Mater šele zdaj opazil, komiji, jaz pa skoz berem kombiji in mi nikakor ni šlo v glavo kakšni so oz. kdo so kombiji, mislil sem, da so to oni ki so skombinirali prejšnji in zdajšnji sistem in vedno vlečejo koristi, res sem budala za kazen pojdi brat vse od začetka, da boš vedu kdo je komi Tedybear in MARE 65 2
DAMI34 Objavljeno Marec 18, 2022 Opozori Objavljeno Marec 18, 2022 pred 3 urami, izibajker pravi: Kolega Blejdranr, a se ti hecaš in nas zabavaš, ali pa res ne razumeš bistva. Že dolgo ni več pomembno, katere barve kdo uporablja (črna-fašist, rjava-nacist, rdeča-komunist...). Že dolgo ni več pomembno, katere simbole kdo uporablja (butara, svastika, zvezda...). Pomemben je princip funkcioniranja, delovanja, zavzemanja, vladanja... določenih osebkov, frakcij, združenj... Primer: Na ruskih avionih se še dandanes bleščijo rdeče zvezde. Pa okrog Kremlja boš tudi rdečo zvezdo našel, ki ponosno štrli v nebo... Pa vse to nima prav nobene zveze s Komunizmom. Ruska vojska je danes (s svojim bombardiranjem civilnih stanovanjskih objektov, bolnic, šol...) pokazala in dokazala, da je največja fašistična vojska na planetu. Ruski avtokrat in njegovi oligarhi danes niso neki komiji, so eni najbogatejših osebkov na zemlji. Je popolnoma vseeno, kako poimenujemo Putina: avtokrat, diktator, zločinec, dosmrtni precednik, car.... Pomembno je, da je ves svet (ki ni pod medijsko blokado) dojel, da tip uporablja metode iz 19 stoletja, zganja represijo, zatira neodvisne medije, laže in manipulira cel svoj narod, grozi sosedom, izsiljuje, sproža in vodi bolane vojne... Pa da ne bomo off topic. Naš preljubi JJ je v zadnjih 30 letih (odkar se svaljka po političnem odru) že neštetokrat dokazal, da so mu zelo blizu ravno avtokratske metode. Na našo srečo mu (še) ni uspelo, da bi jih vse v totalnem obsegu udejanjil. Je pa v njegovem delovanju ogromno kazalcev, ki potrjujejo, da si z dušo in telesom prizadeva ravno v to smer. JJ je bil še mesec dni nazaj (skupaj z njegovim ideološkim kompanjerosom Orbanom) po svojih aspiracijah zelo blizu Putinu... Tudi naš maršal Twito laže, manipulira, poskuša nadzorovat medije, prereka se s civilno družbo, podreja si sodstvo... Skratka, ukvarja se s stvarmi, ki (v normalnih državah) niso zapisane v delovnih nalogah predsednika vlade... Volk dlako menja, narave pa nikoli. torej komi? VS800 in GoBobi 2
maus Objavljeno Marec 18, 2022 Opozori Objavljeno Marec 18, 2022 Komi vse to sfolgam sprocesirat GregorM, skalar36, VS800 in 3 others 6
skalaprava Objavljeno Marec 18, 2022 Opozori Objavljeno Marec 18, 2022 pred 4 minutami, maus pravi: Komi vse to sfolgam sprocesirat Torej si tudi ti "komi".....dobrodošel v naš klub MiNa, maus, DAMI34 in 5 others 8
maus Objavljeno Marec 18, 2022 Opozori Objavljeno Marec 18, 2022 pred 5 minutami, skalaprava pravi: Torej si tudi ti "komi".....dobrodošel v naš klub Komi dojamem, da se to dogaja VS800, Tedybear, GregorM in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Marec 18, 2022 Opozori Objavljeno Marec 18, 2022 novodobni komi GregorM, ciciban, izibajker in 4 others 7
kaizer Objavljeno Marec 19, 2022 Opozori Objavljeno Marec 19, 2022 Sm komi v kombi zlezu pa komi čezride prplezu, šu na kufe da ne bi bil v komi... https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=116315670982827&id=100078131828760&__cft__[0]=AZVqQlEWRK8ySoarPLw6q5qfuT__xYuDGjDC08mtamW36swxOYjo9QxV_DcE_CbSQABcZK7d_p4JI-qJUJqYR2o59FHYOVkS6BMQmjG2fpESM9NBZ4NWeGmFpMWnBgj4zefxtwM_2lWlJ8HvPHIU4sArs6Ez9WbdkvpnCMFsIape-f2KvaCT7uzYLXqRJGA_qwUTxdwk4KL_CEq7WQEM6fnt-2MGM7FArOe5RQuaULBo7g&__tn__=-UC%2CP-R Kaldu, DAMI34 in vandrovec 1 2
Popularna objava Tedybear Objavljeno Marec 19, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 19, 2022 (popravljeno) Janša in Matoz Popravljeno Marec 19, 2022. Popravil Tedybear GeeSXer, lasagna, Kugelschreiber in 10 others 13
Zok Objavljeno Marec 19, 2022 Opozori Objavljeno Marec 19, 2022 On 3/17/2022 at 10:51 PM, bladerunner said: Trdim, da je vsakdo komi, ki ne prenese drugačnega mnenja od lastnega in kateremu je mnenjski pluralizem tujka. Če se v tem kdo prepozna, je to pač njegov problem. Ampak tovrsten folk je nabit z primitivizmom in mentalno pohabljen. Stari, ti si komi... Alla, Kugelschreiber, skalaprava in 5 others 1 7
Popularna objava Tedybear Objavljeno Marec 19, 2022 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 19, 2022 (popravljeno) Včeraj sem bil res vesel, kaj vesel, srečen. Polno dvorišče komijev sem imel. 👥👥 Prisla je komi-sija z županom, investitorji, izvajalci, nadzorniki, ker se bo v naši ulici do konca leta prenavljal vodovod, kanalizacija, elektrika gre v zemljo, internet..... Komi čakam. Popravljeno Marec 19, 2022. Popravil Tedybear Scarabeo 500, MiNa, Alla in 9 others 12
Frenk 67 Objavljeno Marec 19, 2022 Opozori Objavljeno Marec 19, 2022 pred 11 minutami, Tedybear pravi: Včeraj sem bil res vesel, kaj vesel, srečen. Polno dvorišče komijev sem imel. 👥👥 Prisla je komi-sija z županom, investitorji, izvajalci, nadzorniki, ker se bo v naši ulici do konca leta prenavljal vodovod, kanalizacija, elektrika gre v zemljo, internet..... Komi čakam. Matr ste neracionalni. Pr ns so to lepo vsako stvar posebi delal. Prekopal asfalt, zakrpal nazaj, čez par mescov pa spet kopal, zakrpal, ...... Če delaš vse naenkrat se sam enkrat provizije talajo. Neracionalno! 🙄 Alla, DAMI34 in GoBobi 1 2
Tedybear Objavljeno Marec 19, 2022 Opozori Objavljeno Marec 19, 2022 pred 8 minutami, Frenk 67 pravi: Matr ste neracionalni. Pr ns so to lepo vsako stvar posebi delal. Prekopal asfalt, zakrpal nazaj, čez par mescov pa spet kopal, zakrpal, ...... Če delaš vse naenkrat se sam enkrat provizije talajo. Neracionalno! 🙄 Do kopanja še pridemo. Konec maja, baje. Ker je bil projekt načrtovan za 2017, sem skoraj prepričan, da se jim je le uspel uskladit v petih letih.
bladerunner Objavljeno Marec 19, 2022 Opozori Objavljeno Marec 19, 2022 (popravljeno) Ob 17. 3. 2022 ob 21:23, ciciban pravi: So me pa nasmejal plakati od SDS po Krškem in okolici. Seveda jih je folk od silnega navdušenja nad vlado malo nafriziral. Ob 17. 3. 2022 ob 21:29, bladerunner pravi: Na žalost obstajajo tudi v tem delu Slovenije pritlehni komiji, ki pojma nimajo, kaj pomeni demokracija in pluralno razmišljanje. Zato primitivci pokracajo vse, kar ni skladno z njihovim bolestnim in primitivnim umom. Ob 17. 3. 2022 ob 22:26, ciciban pravi: Folk samo trenira za volitve. Nič drugega. Ob 17. 3. 2022 ob 22:51, bladerunner pravi: Ampak tovrsten folk je nabit z primitivizmom in mentalno pohabljen. Ob 18. 3. 2022 ob 6:45, Frenk 67 pravi: Tolk o spoštljivem odnosu do drugače mislečih. 😂😂 Čisti komijevski poskus diskreditacije drugega pisca. Potem pa jočeš, če ti očitam komijevstvo. Tvoja dejanja dokazujejo, da si komi, ko vlečeš nek post drugega pisca iz konteksta. Dobro vas je komijevska falanga zdresirala pri izkrivljanju dejstev, manipulaciji in laganju. Zanimivo je pa dejstvo, koliko lajkov si dobil za tovrstno manipulacijo in izkrivljanju dejstev. Zato trdim, da je ta portal nabit s komiji. Popravljeno Marec 19, 2022. Popravil bladerunner Alla, bosa, GoBobi in 2 others 1 2 2
bladerunner Objavljeno Marec 19, 2022 Opozori Objavljeno Marec 19, 2022 Ob 18. 3. 2022 ob 9:32, izibajker pravi: Pa da ne bomo off topic. Naš preljubi JJ je v zadnjih 30 letih (odkar se svaljka po političnem odru) že neštetokrat dokazal, da so mu zelo blizu ravno avtokratske metode. Na našo srečo mu (še) ni uspelo, da bi jih vse v totalnem obsegu udejanjil. Je pa v njegovem delovanju ogromno kazalcev, ki potrjujejo, da si z dušo in telesom prizadeva ravno v to smer. JJ je bil še mesec dni nazaj (skupaj z njegovim ideološkim kompanjerosom Orbanom) po svojih aspiracijah zelo blizu Putinu... Tudi naš maršal Twito laže, manipulira, poskuša nadzorovat medije, prereka se s civilno družbo, podreja si sodstvo... Skratka, ukvarja se s stvarmi, ki (v normalnih državah) niso zapisane v delovnih nalogah predsednika vlade... Volk dlako menja, narave pa nikoli. V tem tvojem postu prebiram samo neke splošne trditve, kaj naj bi nekdo hotel, poizkušal, mu še ni uspelo itd..., itd... Naštej vsaj nekaj konkretnega, kaj imaš v mislih, ne pa da samo nasplošno brez ene utemeljitve in konkretiziranja nabijaš nekaj, kar so ti servirala komijevska trobila in komijevski pisuni. GoBobi, bosa, Pajk in 1 other 1 3
bladerunner Objavljeno Marec 19, 2022 Opozori Objavljeno Marec 19, 2022 Ob 18. 3. 2022 ob 6:21, Frenk 67 pravi: Pa nismo vsi del vašega enoumja, eni še vedno lahko mislimo s svojo glavo. Si en post pod tem lepo demonstriral, kako misliš (manipuliraš) s svojo glavo po vzoru svojih ideoloških prednikov. Dobro so te zdresirali. GoBobi, Pajk, ciciban in 1 other 1 1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se