Tedybear Objavljeno Avgust 22, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2018 So pa te volitve prinesle eno (ENO) res dobro stvar. Dejan Židan ne bo več: - delal škode kmetom - še bolj škodoval zadevi okoli lastništva Terana - še boj futral že tako prežrtega lubadarja - še naprej uničeval ribištva.. Bo pa še bolj trosil nebuloze po TV ju. - Kugelschreiber in jskrablin 2
sesir Objavljeno Avgust 22, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2018 (popravljeno) No pa desna zmagala...J.J dobu vedet,da ni vec za vodit desne,ce se vlade ne more sestavit,Jelincic je prsu not bo vsaj malo en...in rjavec je odmeketal s svojimi lazmi... Popravljeno Avgust 22, 2018. Popravil sesir
Kremenčkovi Objavljeno Avgust 22, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2018 (popravljeno) Ti mater, sm prebral zadnje 4 strani in se skregal z babo, češ, da so naši tik pred vstajo, mi se pa sončimo pri hrvatih. Sm jo hotu naterat pakirat, še benkovački kamen sm hotu naložit za pred parlament, pa mi je pametno razložla, da se to ne bo nikol zgodilo, ker : Vsak drugemu privošči, da bi mu šlo slabo in ker so tisti z jajcami že pomrli. Mi se za dobrobit svojih otrok in vnukov že ne bomo borili. Raje jih bomo naučili tujih jezikov, da bodo lahko še kje drugje hlapci. Zdaj pijem pir na terasi in študiram če bi ostal v LIJEPOJ NAŠI. Žena je posnemala besede ženske zaposlene v DZ. ( žlahta, sds) Vsaj pir je hladn. Popravljeno Avgust 22, 2018. Popravil isarajli1 Napaka Mavti, dr.looney, sesir in 1 other 1 2 1
dr.looney Objavljeno Avgust 22, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2018 pred 3 urami, isarajli1 pravi: Ti mater, sm prebral zadnje 4 strani in se skregal z babo, češ, da so naši tik pred vstajo, mi se pa sončimo pri hrvatih. Sm jo hotu naterat pakirat, še benkovački kamen sm hotu naložit za pred parlament, pa mi je pametno razložla, da se to ne bo nikol zgodilo, ker : Vsak drugemu privošči, da bi mu šlo slabo in ker so tisti z jajcami že pomrli. Mi se za dobrobit svojih otrok in vnukov že ne bomo borili. Raje jih bomo naučili tujih jezikov, da bodo lahko še kje drugje hlapci. Zdaj pijem pir na terasi in študiram če bi ostal v LIJEPOJ NAŠI. Žena je posnemala besede ženske zaposlene v DZ. ( žlahta, sds) Vsaj pir je hladn. Posluš ženo.... ma prou..... Kremenčkovi 1
IZTOK Objavljeno Avgust 23, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2018 pred 17 urami, Scarabeo 500 pravi: Stranke so ukinjene. Predstavlja sam sebe in svoje sposobnosti. Ali je sposoben, konstruktiven... Stranke so naredile samo delitev na belo in črno - s tem so okužili še ljudi in imamo kaos tako v politiki kot tudi med ljudmi. To ne bi funkcioniralo, bi pa nastale neformalne piliticne oblike povezovanja. Politika je stara toliko kot prostitucija, ne mores tega izkoreniniti.
IZTOK Objavljeno Avgust 23, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2018 pred 17 urami, franc pravi: SDS brez JJ ne obstaja. Čistke so naredile svoje. Kaj pa ostane (da bi kdo sploh volil SDS) ? lp Hja, v taksni obliki z JJ na celu pa imajo skrajni domet 25%, ostalih 75% pa ravno zaradi JJ noce volit SDS. Jaz ga ze ne bi. Pa se partnerjev za vlado ne najde. Ce hocejo naprej, se bodo morali prestrukturirati. Nearrain 1
Gaunar Jokl Objavljeno Avgust 23, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2018 (popravljeno) SLO prajministr bo delovno sejo vlade namest z "dobro jutro" odpru z "kua je dej poj .... babe zoprne" končno se bo namest politične latovščine (absoultno, dejansko, ocenjujem, iz tega naslova, bla bla bla ...) slišala klena gorenska beseda, ejga Popravljeno Avgust 23, 2018. Popravil Gaunar Jokl dr.looney in vandrovec 2
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 23, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2018 pred 2 urami, IZTOK pravi: To ne bi funkcioniralo, bi pa nastale neformalne piliticne oblike povezovanja. Politika je stara toliko kot prostitucija, ne mores tega izkoreniniti. Je malo preenostavno, da bi funcioniralo. Ja, mi potrebujemo zapleteno in nejasno, takrat je vredu. Ko pa je nekaj novega - to pa ne bo šlo. Smo preveč navezani na kar poznamo, pa četudi je slabo. Nearrain in Alla 1 1
IZTOK Objavljeno Avgust 23, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2018 pred 10 minutami, Scarabeo 500 pravi: Je malo preenostavno, da bi funcioniralo. Ja, mi potrebujemo zapleteno in nejasno, takrat je vredu. Ko pa je nekaj novega - to pa ne bo šlo. Smo preveč navezani na kar poznamo, pa četudi je slabo. Saj jaz bi te podprl samo ne verjamem, da bi tole funkcioniralo ...
Bmflar Objavljeno Avgust 23, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2018 Kmet2, Scarabeo 500 in dr.looney 1 2
thumper Objavljeno Avgust 24, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2018 Ob 22. 8. 2018 ob 14:13, Kmet2 pravi: in še dandanes jih ima najbolj demokratična držva na svetu , ki najbolj glasno vpije po človekovih pravicah - zaprte v rezervatih kot živali.. Nearrain 1
Tedybear Objavljeno Avgust 26, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 26, 2018 Ko sem maloprej videl po TV, kdo je kandidat za ministra za notranje zadeve, se mi je zaletelo. Bivši nesposoben podcastnik (bolj podoficirček) SV, ki je diplomiral in magistriral na plačljivih vikend fakultetah..... Poklicno in tudi privat ga poznam, zato trdim, da je tole poden od podna. Jaz mu ne bi dal 6 ovc da mi čuva. 5 mogoče, 6 nikakor. Sklep - danes je lahko minister VSAK, le pravemu nekam žlezeš. Bljak,bljak, bljak, bljak.... dr.looney, thumper in Kmet2 2 1
Nearrain Objavljeno Avgust 27, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2018 (popravljeno) Vsaka podobnost s Zlovenijo je zgolj nakljucje.. ...razen tocke 3. . . . Ta je najbolj pomembna postavka v opravicilu slehernega podalpskega cetnika zakaj ne stori nic, da bi bilo bolje. PS: Redki posamezniki so izuzeti. Popravljeno Avgust 27, 2018. Popravil Nearrain dr.looney, skalar36, Tedybear in 1 other 2 2
CPU Objavljeno Avgust 27, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2018 pred 13 urami, Tedybear pravi: Ko sem maloprej videl po TV, kdo je kandidat za ministra za notranje zadeve, se mi je zaletelo. Bivši nesposoben podcastnik (bolj podoficirček) SV, ki je diplomiral in magistriral na plačljivih vikend fakultetah..... Poklicno in tudi privat ga poznam, zato trdim, da je tole poden od podna. Jaz mu ne bi dal 6 ovc da mi čuva. 5 mogoče, 6 nikakor. Sklep - danes je lahko minister VSAK, le pravemu nekam žlezeš. Bljak,bljak, bljak, bljak.... Saj so obljubljali nove obraze no roko na srce, tudi zdajšnja ministrica ni ne vem kaj, javna tajna je, da je večino dela opravil državni sekretar... Tedybear 1
Nearrain Objavljeno Avgust 27, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2018 Vsaka podobnost s Zlovenijio NI nakljucje ! skalar36 in Alla 2
maus Objavljeno Avgust 27, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2018 (popravljeno) pred 1 uro, Nearrain pravi: Vsaka podobnost s Zlovenijio NI nakljucje ! sj smo hotl demokracijo, svojo državo, svoj denar, svojo zemljo, kjer bomo mi gospodar ... zdj pa mamo .. pa ne vemo kaj z njo ufff... globoka, kajne Popravljeno Avgust 27, 2018. Popravil maus Nearrain, dr.looney in RobiRoberto 2 1
vandrovec Objavljeno Avgust 30, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2018 https://siol.net/posel-danes/novice/akrapovic-zaradi-sarceve-koalicijske-pogodbe-ustavlja-investicije-in-zaposlovanje-476511
Kmet2 Objavljeno Avgust 30, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2018 TakeALookAround, DAMI34 in RobiRoberto 3
nejc74 Objavljeno Avgust 30, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2018 Da ni to slučajno tisti Akrapovic, ki jamra, da ne dobi varilcev, za mizerno plačilo, ki jim ga ponuja. Ful fajn, da se gres konkurenčno okolje, kadar tebi pase (davki na dobicek), da bi pa delavce v konjukturi privabil k sebi je pa fej in fuj. btw: enako se mi gnusi tudi populistično ravnanje vlade v nastajanju, ker tisti ki bo zelel, bo itak prekanaliziral dobiček
skalar36 Objavljeno Avgust 30, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2018 Vsaka nova vlada nabije nove davke. Pomoje je miselnos taka... pred nami so pokradli toliko, mi mormo pa še malo več. Pa najboljš takoj na začetku mandata, čez 2 let bodo ovce že pozabile da smo jih pofu***. Točno vedo, da še enga mandata ne bo. Zato si je treba takoj na začetku nagrabt denarja pa vez do smrti. DAMI34 1
skalar36 Objavljeno Avgust 30, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2018 pred 2 urami, nejc74 pravi: Da ni to slučajno tisti Akrapovic, ki jamra, da ne dobi varilcev, za mizerno plačilo, ki jim ga ponuja. Ful fajn, da se gres konkurenčno okolje, kadar tebi pase (davki na dobicek), da bi pa delavce v konjukturi privabil k sebi je pa fej in fuj. btw: enako se mi gnusi tudi populistično ravnanje vlade v nastajanju, ker tisti ki bo zelel, bo itak prekanaliziral dobiček Glej, kamot odpreš S.P. ali pa d.o.o, d.n.o.. al pa kaj drugega, pa daš vsakmu plačo 1500 eur neto. Boš hitro vidu kok to znese bruto. Ali pa drugače. Delovna sila v slo je zelo draga. Ampa samo zato, ker država pobere od plače ogromen delež. Če maš plačo, poglej un znesek, ki piše "Strošek podjetja bruto".
matjaz67 Objavljeno Avgust 30, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2018 https://www.dnevnik.si/1042678214
skalar36 Objavljeno Avgust 30, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2018 A za primerjavo JU, občin, ministerstev... tud obstaja kak graf?
nejc74 Objavljeno Avgust 30, 2018 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2018 (popravljeno) 27 minutes ago, skalar36 said: Glej, kamot odpreš S.P. ali pa d.o.o, d.n.o.. al pa kaj drugega, pa daš vsakmu plačo 1500 eur neto. Boš hitro vidu kok to znese bruto. Ali pa drugače. Delovna sila v slo je zelo draga. Ampa samo zato, ker država pobere od plače ogromen delež. Če maš plačo, poglej un znesek, ki piše "Strošek podjetja bruto". 1. mam d.o.o. v Sloveniji med drugim 2. delovna sila v Sloveniji je poceni 3. kapitalska obdavčitev v Sloveniji je nizka Ja ima Slovenija cel kup sistemskih problemov za delodajalce, neprožen in majhen trg delovne sile, birokracija, siva ekonomija ki unicuje konkurenco, sistemsko korupcijo............ Ampak jokanje o obdavčitvi dobičkov in dragih delavcih pa je jokanje nesposobnih lastnikov/direktorjev, ki sem jim zdi da jim trije zaposleni na minimalcu in z nizko dodano vrednostjo morajo placat lizing limuzine, vsakdanje kofetkanje in 5 mescev pocitnice. Hiso so pa itak podedovali. Ti vrnem: ce nisi sposoben furat podjetja pejt v sluzbi, ne pa jokat o dragih delavcih. Popravljeno Avgust 30, 2018. Popravil nejc74 Alla, dr.looney in Scarabeo 500 2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se