Skoči na vsebino

Vlada (parlament in politika)

Priporočene objave

Objavljeno

So pa te volitve prinesle eno (ENO) res dobro stvar.

Dejan Židan ne bo več:

- delal škode kmetom

- še bolj škodoval zadevi okoli lastništva Terana

- še boj futral že tako prežrtega lubadarja

- še naprej uničeval ribištva..

Bo pa še bolj trosil nebuloze po TV ju.

- 

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)

No pa desna zmagala...J.J dobu vedet,da ni vec za vodit desne,ce se vlade ne more sestavit,Jelincic je prsu not bo vsaj malo en...in rjavec je odmeketal s svojimi lazmi...

Popravljeno . Popravil sesir
Objavljeno (popravljeno)

Ti mater, sm prebral zadnje 4 strani in se skregal z babo, češ, da so naši tik pred vstajo, mi se pa sončimo pri hrvatih. Sm jo hotu naterat pakirat, še benkovački kamen sm hotu naložit za pred parlament, pa mi je pametno razložla, da se to ne bo nikol zgodilo, ker : Vsak drugemu privošči, da bi mu šlo slabo in ker so tisti z jajcami že pomrli. Mi se za dobrobit svojih otrok in vnukov že ne bomo borili. Raje jih bomo naučili tujih jezikov, da bodo lahko še kje drugje hlapci. 

Zdaj pijem pir na terasi in študiram če bi ostal v LIJEPOJ NAŠI.

Žena je posnemala besede ženske zaposlene v DZ. ( žlahta, sds)

Vsaj pir je hladn.

Popravljeno . Popravil isarajli1
Napaka
Objavljeno
pred 3 urami, isarajli1 pravi:

Ti mater, sm prebral zadnje 4 strani in se skregal z babo, češ, da so naši tik pred vstajo, mi se pa sončimo pri hrvatih. Sm jo hotu naterat pakirat, še benkovački kamen sm hotu naložit za pred parlament, pa mi je pametno razložla, da se to ne bo nikol zgodilo, ker : Vsak drugemu privošči, da bi mu šlo slabo in ker so tisti z jajcami že pomrli. Mi se za dobrobit svojih otrok in vnukov že ne bomo borili. Raje jih bomo naučili tujih jezikov, da bodo lahko še kje drugje hlapci. 

Zdaj pijem pir na terasi in študiram če bi ostal v LIJEPOJ NAŠI.

Žena je posnemala besede ženske zaposlene v DZ. ( žlahta, sds)

Vsaj pir je hladn.

Posluš ženo.... ma prou.....:rolleyes:

• Žalosten 1
Objavljeno
pred 17 urami, Scarabeo 500 pravi:

Stranke so ukinjene.

Predstavlja sam sebe in svoje sposobnosti. Ali je sposoben, konstruktiven... Stranke so naredile samo delitev na belo in črno - s tem so okužili še ljudi in imamo kaos tako v politiki kot tudi med ljudmi.

To ne bi funkcioniralo, bi pa nastale neformalne piliticne oblike povezovanja. Politika je stara toliko kot prostitucija, ne mores tega izkoreniniti.

Objavljeno
pred 17 urami, franc pravi:

SDS brez JJ ne obstaja. Čistke so naredile svoje. Kaj pa ostane (da bi kdo sploh volil SDS) ?

lp

Hja, v taksni obliki z JJ na celu pa imajo skrajni domet 25%, ostalih 75% pa ravno zaradi JJ noce volit SDS. Jaz ga ze ne bi. Pa se partnerjev za vlado ne najde. Ce hocejo naprej, se bodo morali prestrukturirati.

Objavljeno (popravljeno)

SLO prajministr bo delovno sejo vlade namest z "dobro jutro" odpru z "kua je dej poj .... babe zoprne" :naughty:

končno se bo namest politične latovščine (absoultno, dejansko, ocenjujem, iz tega naslova, bla bla bla ...) slišala klena gorenska beseda, ejga :)

Popravljeno . Popravil Gaunar Jokl
  • Haha 2
Objavljeno
pred 2 urami, IZTOK pravi:

To ne bi funkcioniralo, bi pa nastale neformalne piliticne oblike povezovanja. Politika je stara toliko kot prostitucija, ne mores tega izkoreniniti.

Je malo preenostavno, da bi funcioniralo.:) Ja, mi potrebujemo zapleteno in nejasno, takrat je vredu. Ko pa je nekaj novega - to pa ne bo šlo. Smo preveč navezani na kar poznamo, pa četudi je slabo.

Objavljeno
pred 10 minutami, Scarabeo 500 pravi:

Je malo preenostavno, da bi funcioniralo.:) Ja, mi potrebujemo zapleteno in nejasno, takrat je vredu. Ko pa je nekaj novega - to pa ne bo šlo. Smo preveč navezani na kar poznamo, pa četudi je slabo.

Saj jaz bi te podprl :OK: samo ne verjamem, da bi tole funkcioniralo ...

Objavljeno
Ob 22. 8. 2018 ob 14:13, Kmet2 pravi:

25398888_1533461596734928_5830325145372245634_n.jpg

in še dandanes jih ima najbolj demokratična držva na svetu , ki najbolj glasno vpije po človekovih pravicah - zaprte v rezervatih kot živali..

Objavljeno

Ko sem maloprej videl po TV, kdo je kandidat za ministra za notranje zadeve, se mi je zaletelo. :cry: Bivši nesposoben podcastnik (bolj podoficirček) SV, ki je diplomiral in magistriral na plačljivih vikend fakultetah.....

Poklicno in tudi privat ga poznam, zato trdim, da je tole poden od podna. Jaz mu ne bi dal 6 ovc da mi čuva. 5 mogoče, 6 nikakor.

Sklep - danes je lahko minister VSAK, le pravemu nekam žlezeš.

Bljak,bljak, bljak, bljak....

• Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno (popravljeno)

Vsaka podobnost s Zlovenijo je zgolj nakljucje..

...razen tocke 3. . . . Ta je najbolj pomembna postavka v opravicilu slehernega podalpskega cetnika zakaj ne stori nic, da bi bilo bolje.

973186180_40002180_1951142438276364_4162490846526046208_n(1).thumb.png.8c2871644290b4b4c9cf3ae761091f3d.png

PS: Redki posamezniki so izuzeti. 

Popravljeno . Popravil Nearrain
Objavljeno
pred 13 urami, Tedybear pravi:

Ko sem maloprej videl po TV, kdo je kandidat za ministra za notranje zadeve, se mi je zaletelo. :cry: Bivši nesposoben podcastnik (bolj podoficirček) SV, ki je diplomiral in magistriral na plačljivih vikend fakultetah.....

Poklicno in tudi privat ga poznam, zato trdim, da je tole poden od podna. Jaz mu ne bi dal 6 ovc da mi čuva. 5 mogoče, 6 nikakor.

Sklep - danes je lahko minister VSAK, le pravemu nekam žlezeš.

Bljak,bljak, bljak, bljak....

Saj so obljubljali nove obraze :naughty: no roko na srce, tudi zdajšnja ministrica ni ne vem kaj, javna tajna je, da je večino dela opravil državni sekretar...

Objavljeno

Vsaka podobnost s Zlovenijio NI nakljucje !

• Všeč mi je 2
Objavljeno (popravljeno)
pred 1 uro, Nearrain pravi:

Vsaka podobnost s Zlovenijio NI nakljucje !

sj smo hotl demokracijo, svojo državo, svoj denar, svojo zemljo, kjer bomo mi gospodar ... zdj pa mamo .. pa ne vemo kaj z njo :P

ufff... globoka, kajne :huh:

Popravljeno . Popravil maus
  • Všeč mi je 2
  • Hvala 1
Objavljeno

FB_IMG_1535626377062.jpg

• Haha 3
Objavljeno

Da ni to slučajno tisti Akrapovic, ki jamra, da ne dobi varilcev, za mizerno plačilo, ki jim ga ponuja. Ful fajn, da se gres konkurenčno okolje, kadar tebi pase (davki na dobicek), da bi pa delavce v konjukturi privabil k sebi je pa fej in fuj.

btw: enako se mi gnusi tudi populistično ravnanje vlade v nastajanju, ker tisti ki bo zelel, bo itak prekanaliziral dobiček

Objavljeno

Vsaka nova vlada nabije nove davke. Pomoje je miselnos taka... pred nami so pokradli toliko, mi mormo pa še malo več. Pa najboljš takoj na začetku mandata, čez 2 let bodo ovce že pozabile da smo jih pofu***.

Točno vedo, da še enga mandata ne bo. Zato si je treba takoj na začetku nagrabt denarja pa vez do smrti.

Objavljeno
pred 2 urami, nejc74 pravi:

Da ni to slučajno tisti Akrapovic, ki jamra, da ne dobi varilcev, za mizerno plačilo, ki jim ga ponuja. Ful fajn, da se gres konkurenčno okolje, kadar tebi pase (davki na dobicek), da bi pa delavce v konjukturi privabil k sebi je pa fej in fuj.

btw: enako se mi gnusi tudi populistično ravnanje vlade v nastajanju, ker tisti ki bo zelel, bo itak prekanaliziral dobiček

Glej, kamot odpreš S.P. ali pa d.o.o,  d.n.o.. al pa kaj drugega, pa daš vsakmu plačo 1500 eur neto. Boš hitro vidu kok to znese bruto.

Ali pa drugače. Delovna sila v slo je zelo draga. Ampa samo zato, ker država pobere od plače ogromen delež. Če maš plačo, poglej un znesek, ki piše "Strošek podjetja bruto".

Objavljeno

A za primerjavo JU, občin, ministerstev... tud obstaja kak graf?

Objavljeno (popravljeno)
27 minutes ago, skalar36 said:

Glej, kamot odpreš S.P. ali pa d.o.o,  d.n.o.. al pa kaj drugega, pa daš vsakmu plačo 1500 eur neto. Boš hitro vidu kok to znese bruto.

Ali pa drugače. Delovna sila v slo je zelo draga. Ampa samo zato, ker država pobere od plače ogromen delež. Če maš plačo, poglej un znesek, ki piše "Strošek podjetja bruto".

1. mam d.o.o. v Sloveniji med drugim

2. delovna sila v Sloveniji je poceni

3. kapitalska obdavčitev v Sloveniji je nizka

Ja ima Slovenija cel kup sistemskih problemov za delodajalce, neprožen in majhen trg delovne sile, birokracija, siva ekonomija ki unicuje konkurenco, sistemsko korupcijo............

Ampak jokanje o obdavčitvi dobičkov in dragih delavcih pa je jokanje nesposobnih lastnikov/direktorjev, ki sem jim zdi da jim trije zaposleni na minimalcu in z nizko dodano vrednostjo morajo placat lizing limuzine, vsakdanje kofetkanje in 5 mescev pocitnice. Hiso so pa itak podedovali.

Ti vrnem: ce nisi sposoben furat podjetja pejt v sluzbi, ne pa jokat o dragih delavcih.

Popravljeno . Popravil nejc74
  • Všeč mi je 2
  • Hvala 1

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!